Tue. Jan 31st, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Opmerking van de redactie: ComplexDiscovery belicht van tijd tot tijd openbaar beschikbare of privé verkrijgbare aankondigingen, inhoudsupdates en onderzoek van aanbieders van gegevensontdekking en legale ontdekking, onderzoeksorganisaties en leden van de ComplexDiscovery-gemeenschap. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig benadrukt, aanvaardt het geen enkele verantwoordelijkheid voor beweringen over inhoud.

  Neem vandaag nog contact met ons op om aanbevelingen in te dienen ter overweging en opname in de informatie- en juridische ontdekkingen gerichte aankondigingen van diensten, producten of onderzoeken van ComplexDiscovery.

  Uittreksel van pers

  Maak kennis met Hanzo Illuminate

  Hanzo integreert Dynamic Capture-technologie en voegt Spotlight Search toe aan zijn toonaangevende Hanzo Hold-detectieoplossing om juridische teams betere toegang te bieden tot complexe gegevensbronnen en nieuwe informatiemogelijkheden voor snelle inzichten.

  Hanzo hernoemt zijn toonaangevende eDiscovery-oplossing, Hanzo Hold naar Illuminate.

  Hanzo voegt met Spotlight Search een nieuwe laag data-intelligentie toe om sneller inzicht te krijgen en besluitvorming te onderbouwen.

  Hanzo integreert zijn Dynamic Capture-technologie in Hanzo Illuminate, waardoor robuuste, verdedigbare en contextuele interactie mogelijk is met elke SaaS-applicatie die door bedrijven wordt gebruikt.

  Hanzo, een pionier op het gebied van technologie die oplossingen ontwikkelt voor juridische, bestuurlijke en nalevingsteams voor ondernemingen om hun complexe samenwerkings- en webgebaseerde gegevens te beheren, introduceert met trots Hanzo Illuminate. Hanzo Illuminate, voorheen Hanzo Hold, is een gebruiksvriendelijke bedrijfsoplossing waarmee organisaties gegevens op hun plaats kunnen bewaren en dynamische samenwerkingsgegevens efficiënt en verdedigbaar kunnen verzamelen, onderzoeken, verwijderen, analyseren en exporteren, ter ondersteuning van eDiscovery- en onderzoeksteams.

  Juridische teams van bedrijven hebben moeite om inzichten te verkrijgen uit samenwerkings- en communicatiebronnen zoals Slack om weloverwogen beslissingen te nemen en risico's effectief te beheren In lijn met de bedrijfsvisie van Hanzo om bedrijven één bron van waarheid te bieden voor hun communicatiegegevens, integreert Hanzo Illuminate de nieuwe Intelligence-functie met Spotlight om gegevensverrijking te bieden aan verzamelde gegevens. Met deze nieuwe functie kunnen juridische en onderzoeksteams van bedrijven snel gevoelige en ongewenste inhoud identificeren, waardoor bedrijven een oplossing krijgen om de informatie zo snel mogelijk te begrijpen.

  „Klanten in staat stellen snel inzicht te krijgen in hun complexe gegevens en daar weloverwogen beslissingen over te nemen, is van cruciaal belang”, aldus Julien Masanès, CEO van Hanzo. „We hebben Hanzo Hold omgedoopt tot Illuminate omdat de oplossing veel meer doet dan inhoud bewaren en bewaren. We wilden een naam die staat voor de toegang, analyse en inzicht in de juridische teams van ondernemingen die de oplossing bieden. Hanzo Illuminate past perfect.”

  Daarnaast staan juridische teams van bedrijven voor grote uitdagingen bij het bewaren van complexe gegevens over bedrijfssamenwerking en andere SaaS-systeeminhoud voor eDiscovery en onderzoeken. Deze systemen hebben vaak ontoereikende API's of gegevensexportmethoden om de juiste informatie, metagegevens en context aan te tonen voor verdedigbare eDiscovery- en onderzoeksreacties.

  Hanzo Illuminate voegt de in de branche bewezen Hanzo Dynamic Capture-technologie toe om het aantal verzamelmethoden voor moeilijk vast te leggen gegevensbronnen uit te breiden. Het biedt bedrijven ook de volledige, contextuele informatie die nodig is voor effectieve eDiscovery en onderzoeken uit bronnen die ofwel geen efficiënte manieren hebben om gegevens te exporteren of waar de beschikbare API's niet de benodigde informatie bieden.

  „We hebben het geluk om samen te werken met enkele van de grootste bedrijven ter wereld. Net als veel andere bedrijven moeten ze gelijke tred houden met enorme hoeveelheden gegevens, en dankzij schaalbare toegang en informatie wordt hun workflow bij het beoordelen en beheren van hun datarisico versneld, „aldus Dave Ruel, Head of Product voor Hanzo.

  Hanzo Illuminate biedt bedrijven het volgende:

  Automatische gegevenspreview van communicatie-ecosysteem+ Early Case Assessment - Door de structuur van Slack en andere communicatiebronnen te bekijken met Hanzo's Dynamic Mapping-technologie is het eenvoudig om collecties te targeten Krachtige detectie- en visualisatietools helpen bij de identificatie op basis van metagegevens of bestandsinhoud en beperken relevante datasets voor export naar toonaangevende beoordelingsplatforms.

  Gegevensbeheer in één punt van Google Workspace en Slack - Met Hanzo Illuminate kunt u eenvoudig juridische bewaarplichten aanmaken en vrijgeven in Slack of Google Workspace zonder dat u een enkel bestand hoeft te verzamelen, terwijl knelpunten tussen IT-, juridische en onderzoeksteams worden weggenomen met eenvoudige toegang tot gegevens.

  Compleet beeld van samenwerkingsgegevens - Hanzo bewaart en verzamelt op verdedigbare wijze digitale communicatie — Slack, Google Workspace, Jira, Asana en andere SaaS-platforms en interne systemen — met behoud van de context van het gesprek, inclusief de gebruikersinterface, bijlagen, emoji en metagegevens.

  Snelle risicobeperking met Spotlight Search - Hanzo identificeert berichtinhoud die PII, PCI, PHI, toegangsgegevens, handelsgeheimen en giftige taal bevat. Door de inhoud van berichten te begrijpen, kunnen interne onderzoeksteams of IT-afdelingen gevoelige informatie vinden en ongewenst gedrag op de werkplek snel ontdekken.

  „Teams op het gebied van bedrijfswetgeving, compliance, governance, HR, IT en gegevensbeveiliging zijn allemaal geïnteresseerd in het verkleinen van hun gegevensvoetafdruk en het verminderen van risico's, kosten en blootstelling, en tegelijkertijd de bruikbaarheid van de gegevens waarover ze beschikken, te verbeteren”, aldus Ruel. „Hanzo innoveert om oplossingen te bieden om elk van deze teams te helpen beter te begrijpen wat er in hun gegevens staat en deze dienovereenkomstig te beheren.”

  Over Hanzo

  Hanzo helpt internationale ondernemingen bij het beheersen en verminderen van juridische risico's, waar ze ook werken. Onze visie is om bedrijven één enkele bron van waarheid te bieden voor hun complexe communicatiegegevens. Met de oplossingen van Hanzo worden gegevens over onderzoeken, rechtszaken en naleving vastgelegd van overal waar werknemers samenwerken, waaronder moeilijk te verkrijgen bronnen zoals Slack, Google Workspace, Jira, projectmanagement, samenwerkingsplatforms en interne SaaS-systemen. De software van Hanzo maakt verdedigbare conservering, gerichte verzameling en efficiënte beoordeling van dynamische inhoud mogelijk. Hanzo is SOC 2® Type 2-gecertificeerd, wat haar toewijding aan gegevensbeveiliging aantoont en grote bedrijven over de hele wereld bedient. Lees meer op hanzo.co en volg de updates op Twitter: @gethanzo of op LinkedIn.

  Lees de volledige originele aankondiging.

  Aanvullende lectuur

  Een doorlopende lijst: Top 100+ eDiscovery-providers

  Cyber Discovery definiëren? Een definitie en raamwerk

  Bron: ComplexDiscovery