Sun. Nov 27th, 2022
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Toimittajan huomautus: Yksi tarkimmista ja yksityiskohtaisimmista lähteistä Ukrainan kriisin jatkuville päivityksille on Ukrainan konfliktipäivitys sodantutkimuksen instituutilta. Institute for the Study of War (ISW) on 501 (c) (3) organisaatio ja tuottaa tiukasti puolueetonta, ei-ideologista, faktoihin perustuvaa tutkimusta. ISW pyrkii edistämään tietoista ymmärrystä sodasta ja sotilaallisista asioista kattavan avulla, riippumaton, ja saatavilla olevan avoimen lähdekoodin tutkimus ja analyysi. ISW: n tutkimus on asetettu suuren yleisön saataville, sotilaalliset ammattilaiset, päättäjät, ja median jäsenet. Tarjotaan päivittäinen synteesi tärkeimmistä tapahtumista, jotka liittyvät Venäjän aggressioon Ukrainaa vastaan, ISW-päivitykset voivat hyödyttää kyberturvallisuutta, tiedonhallinta, ja oikeudellisten löytöjen ammattilaiset, kun he seuraavat liiketoimintaa, tietotekniikka, ja oikeudelliset suuntaukset ja polut, joihin nykyinen Ukrainan konflikti vaikuttaa ja johtuu siitä.

  Arviointi ja karttat*

  Ukrainan konfliktien arvioinnit - yleiskatsaus karttoihin

  Institute for the Study of War (ISW), Venäjä Team

  Kriittisten uhkien projekti (CTP), American Enterprise Institute

  Yleisen arvioinnin taustatiedot

  ISW julkaisee järjestelmällisesti Venäjän kampanja-arvioita, jotka sisältävät karttoja, joissa korostetaan Ukrainan arvioitua maaston hallintaa ja Venäjän tärkeimpiä ohjausakseleita.

  Nämä kartat lisäävät päivittäin synteettisiä tuotteita, jotka kattavat tärkeimmät tapahtumat, jotka liittyvät Venäjän uudistettuun aggressioon Ukrainaa vastaan.

  Venäjän loukkaavan kampanjan arvioinnit

  13. marraskuuta 2022

  arvioijalta Frederick W. Kagan

  Keskeinen kehitys

  Venäläiset eivät aseta edellytyksiä vihollisuuksien lieventämiselle loppusyksyyn ja talveen, vaan käynnistävät uuden hyökkäyksen Donetskin alueella. Ukrainalaiset käyttävät todennäköisesti Länsi-Khersonin vapauttamisesta takaisin saatua taisteluvoimaa vahvistaakseen jatkuvaa vastahyökkäystään Luhanskin alueella tai avaamaan uuden vastahyökkäyksen muualla. Nyt ei ole aika hidastaa apua tai painostaa tulitaukoa tai neuvotteluja, vaan pikemminkin aika auttaa Ukrainaa hyödyntämään vauhtiaan olosuhteissa, jotka suosivat Kiovaa eikä Moskovaa.

  Keskeiset takeaways

  Wagner-ryhmän rahoittaja Jevgeni Prigozhin pyysi Venäjän syyttäjänvirastoa aloittamaan asian Pietarin kuvernööriä Alexander Beglovia vastaan korkeasta maanpetoksesta Wagnerin joukkojen virusmateriaalin keskellä, joka murhasi oman. [19] Prigozhin ja venäläiset nationalistiset milbloggaajat tukivat suurelta osin väitetyn petturin murhaa.

  Valko-Venäjälle sijoitettu Venäjän sotilasryhmittymä aiheuttaa edelleen sosiaalisia jännitteitä valkovenäläisten keskuudessa.

  Venäläislähteet väittivät Ukrainan joukkojen jatkaneen vastahyökkäysoperaatioita Kreminnan ja Svatoven suuntaan.

  Ukrainan joukot jatkoivat kontrollia Dnipro-joen oikealla rannalla Khersonin alueella. Ukrainan joukot iskivät Venäjän sotilastukikohtaan Chaplynkassa, Khersonin alue, 50 km Beryslavista etelään Dnipron itärannalla.

  Venäjän joukot jatkoivat hyökkäysoperaatioita Bakhmutin, Avdiivkan ja Vuhledarin suuntaan. Venäjän puolustusministeriö väitti Venäjän joukkojen vallanneen Mayorskin Bakhmutista kaakkoon.

  Venäjän joukot jatkoivat rutiininomaista epäsuoraa tulta etulinjan siirtokuntia vastaan Zaporizhiassa ja Dnipropetrovskin alueilla. Venäjän joukot iskivät Zaporižžia Cityyn Iskander-ohjuksella.

  Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov ilmoitti, että Venäjän presidentti Vladimir Putin määräsi mobilisoitujen opiskelijoiden kotiuttamisen Venäjän miehitetyillä Luhanskin ja Donetskin alueilla, todennäköisesti osana jatkuvaa pyrkimystä integroida valtakirjat Venäjän asevoimiin.

  Venäjän joukot ja miehitysvirkamiehet mobilisoivat miehiä väkisin Venäjän miehitetyssä Melitopolissa, Zaporizhian alue, ja pakottaa heidät rakentamaan kaivantoja ja puolustavia linnoituksia kaupunkiin.

  Ukrainan virkamiehet ilmoittivat, että Venäjän joukot vetäytyvät Dnipro-joen vasemmalta rannalta ja keskittävät joukot ja varusteet Melitopoliin, Zaporizhian alue, ja Mariupol, Donetskin alue.

  Venäjän presidentti Vladimir Putin ehdotti lakiluonnokseen muutosta, joka sallisi Venäjän virkamiesten peruuttaa Venäjän kansalaisuuden levittämällä ”vääriä” tietoja Venäjän armeijasta, osallistumisesta ääriliikkeisiin tai ei-toivottuihin järjestöihin tai kehottaen Venäjän ”alueellisen koskemattomuuden” rikkomuksia.

  Lue koko päivitys.

  12. marraskuuta 2022

  Kirjailija: Kateryna Stepanenko, Grace Mappes, Riley Bailey, Angela Howard, ja Frederick W. Kagan

  Keskeinen kehitys

  Venäjän vetäytyminen Kherson Citystä sytyttää ideologisen murtuman sotaa kannattavien henkilöiden ja Venäjän presidentin Vladimir Putinin välillä, heikentää luottamusta Putinin sitoutumiseen ja kykyyn täyttää sota-lupauksensa.

  Keskeiset takeaways

  Venäjän vetäytyminen Kherson Citystä sytyttää ideologisen murtuman sotaa kannattavien henkilöiden ja Venäjän presidentin Vladimir Putinin välillä, heikentää luottamusta Putinin sitoutumiseen ja kykyyn täyttää sota-lupauksensa.

  Venäjän virkamiehet normalisoivat yhä enemmän yleisöä ja todennäköisesti tuhansien ukrainalaisten lasten laittomia karkotuksia Venäjälle.

  Venäjän sotilasjohto yrittää ja ei onnistu liittämään ad hoc -sotilaallisia kokoonpanoja yhtenäisemmäksi taistelujoukoksi Ukrainassa.

  Venäläislähteet väittivät Ukrainan joukkojen jatkaneen vastahyökkäysoperaatioita Kreminnan ja Svatoven suuntaan.

  Ukrainan joukot jatkoivat siirtokuntien vapauttamista Dnipro-joen oikealla (läntisellä) rannalla Khersonin alueella.

  Venäjän joukot jatkoivat hyökkäysoperaatioita Bakhmutin, Avdiivkan ja Vuhledarin suuntaan.

  Venäjän virkamiehet saattavat yrittää välttää tarjoamasta sotilashenkilöstölle luvattuja maksuja.

  Venäjän joukot ja miehitysvirkamiehet vaarantavat edelleen asukkaita ja altistavat heille pakkokeinoja.

  Lue koko päivitys.

  11. marraskuuta 2022

  Kirjailija: Karolina Hird, Grace Mappes, Riley Bailey, Kateryna Stepanenko, ja Frederick W. Kagan

  Keskeinen kehitys

  Ukrainan joukot täydentävät Khersonin alueen läntisen (oikean) pankin vapauttamista sen jälkeen, kun venäläiset vetäytyivät siitä.

  Keskeiset takeaways

  Ukrainan joukot täydentävät Dnipro-joen läntisen (oikealla) rannan vapauttamista Khersonin alueella.

  Ukrainan joukot ovat saavuttaneet merkittäviä alueellisia voittoja koko Khersonin alueella marraskuussa 11 ja jatkaa länsirannan valvonnan vakiinnuttamista lähipäivinä.

  Venäläiset milbloggaajat kritisoivat Venäjän pääministerin lausuntoja Venäjän vetäytymisestä vasemmalle rannalle, mutta suhtautuivat yleensä vaimennemmin Ukrainan voittoihin.

  Venäläiset lähteet väittivät, että Ukrainan joukot jatkoivat vastahyökkäysoperaatioita Kreminnaan ja Svatoveen, Luhanskin alue, ja Ukrainan joukot kohdistivat Venäjän logistiikkaan Luhanskin alueen takaosassa.

  Venäjän joukot jatkoivat maa-hyökkäyksiä Bakhmutin ympäristössä, Avdiivka, ja Vuhledar.

  Ukrainan joukot jatkoivat Venäjän joukkokeskittymien kohdistamista Zaporizhian alueella.

  Wagner-konsernin rahoittaja Jevgeni Prigozhin jatkoi rinnakkaisten sotilasrakenteiden muodostamista Belgorodin ja Kurskin alueilla, vaikka Ukrainan maahyökkäystä Venäjän alueelle ei olekaan uhkaa.

  Venäjän puolustusministeriön (MoD) osittaisen mobilisoinnin subpar käyttäytyminen aiheuttaa edelleen sosiaalista jännitystä.

  Ukrainalaiset partisaanit jatkoivat kohdistamista Venäjän miehitysviranomaisiin.

  Lue koko päivitys.

  10. marraskuuta 2022

  Kirjailija: Karolina Hird, Kateryna Stepanenko, Riley Bailey, Jekaterina Klepanchuk, Katherine Lawlor, ja Mason Clark

  Keskeinen kehitys

  Ukrainan joukot etenivät tasaisesti Khersonin alueella 10. marraskuuta, kun Venäjän joukot vetäytyivät Dnipro-joen itään (vasemmalle) rannalle.

  Keskeiset takeaways

  Ukrainan joukot etenivät tasaisesti Khersonin alueella 10. marraskuuta, kun Venäjän joukot vetäytyivät Dnipro-joen itään (vasemmalle) rannalle.

  Venäjän vetäytyminen vie jonkin aikaa, ja taistelut jatkuvat koko Khersonin alueella, kun ukrainalaiset joukot etenevät ja kohtaavat ennalta valmistettuja Venäjän puolustuslinjoja vastaan, etenkin Kherson Cityn ympäristössä.

  ISW ei arvioi Ukrainan taistelujen pysähtyvän tai joutuvan umpikujaan talvisään vuoksi, virheellisistä länsimaisista oletuksista huolimatta.

  Ukraina pitää aloitteen ja on varmistamassa suurta voittoa Khersonissa. Tulitauko antaisi Kremlille tauon, jota se kipeästi tarvitsee Venäjän joukkojen uudelleenmuodostamiseksi.

  Wagner-konsernin rahoittaja Jevgeniy Prigozhin painii yhä enemmän Pietarin virkamiesten kanssa Wagner Groupin rekrytointien laajentamisesta kaupungissa.

  Ukrainan ilmavoimien komennon tiedottaja Yuriy Ignat totesi, että Venäjän joukot todennäköisesti hidastavat Ukrainan infrastruktuuria vastaan suunnatun kampanjansa vauhtia.

  Ukrainan joukot jatkoivat vastahyökkäysoperaatioita Svatove-Kreminnan linjalla.

  Venäjän joukot jatkoivat hyökkäysoperaatioita Bakhmutin lähellä, Avdiivka, ja Länsi-Donetskissa.

  Venäjän joukot alkoivat rakentaa toisen linjan linnoituksia Krimillä ja Etelä-Ukrainassa.

  Venäjän kansalaiset vastustavat edelleen Venäjän sotaa Ukrainassa protestin avulla, sosiaalisen median erimielisyydet, ja armeijan autiot.

  Venäjän mobilisointipyrkimykset kanavoivat henkilöstöä Wagner-ryhmään.

  Venäjän miehitysviranomaiset jatkavat pyrkimyksiä heikentää Ukrainan kansallista identiteettiä samalla kun mobilisoivat asukkaita Venäjän miehitetyillä alueilla.

  Lue koko päivitys.

  9. marraskuuta 2022

  Kirjailija: Karolina Hird, Grace Mappes, Kateryna Stepanenko, Madison Williams, Jekaterina Klepanchuk, Nicholas Carl, ja Mason Clark

  Keskeinen kehitys

  Ukrainan vastahyökkäys Khersonin suuntaan elokuusta lähtien - koordinoitu kieltokampanja Venäjän joukkojen pakottamiseksi vetäytymään Dnipron yli tarvitsematta suuria Ukrainan maarikoksia - on todennäköisesti onnistunut.

  Keskeiset takeaways

  Venäjän puolustusministeriö (MoD) määräsi Dniprojoen länsi (oikealla) rannalla olevat venäläisjoukot aloittamaan vetäytymisen itään (vasemmalla) pankkiin 9. marraskuuta.

  Khersonin taistelu ei ole luonnostaan ohi, mutta Venäjän joukot ovat siirtyneet uuteen vaiheeseen - asettamalla etusijalle joukkojensa vetäminen joen yli hyvässä järjestyksessä ja viivästyttävät Ukrainan joukkoja, sen sijaan, että pyrittäisiin pysäyttämään Ukrainan vastahyökkäys kokonaan.

  Monet merkittävät äänet venäläisessä milbloggaaja-tilassa olivat Surovikinin kanssa ja ylistivät päätöstä välttämättömänä, osoittaen, että Venäjän johto on oppinut Venäjän tuhoisan vetäytymisen Kharkivin alueelta syyskuun puolivälissä.

  Venäjän kansallisen turvallisuusneuvoston sihteeri Nikolai Patrushev tapasi Iranin vanhempia virkamiehiä Teheranissa marraskuussa 9, keskustelee todennäköisesti Iranin ballististen ohjusten myynnistä Venäjälle ja muista yhteistyömuodoista

  Venäläiset ja ukrainalaiset lähteet kertoivat jatkaneen taisteluita Svatove-Kremmina-valtatien ja Bilohorivkan varrella, Luhanskin alue.

  Ukrainan joukot saavuttivat alueellisia voittoja koilliseen Kherson Citystä ja jatkoivat onnistunutta kieltokampanjaansa.

  Venäjän joukot jatkoivat hyökkäysoperaatioita Bakhmutin ympäristössä, Avdiivka, ja Länsi-Donetskin alueella.

  Venäjän liittovaltion aiheet kamppailevat maksamaan mobilisoitua henkilöstöä, ja Venäjän armeija kamppailee tarjotakseen heitä.

  Mobilisoidun henkilöstön sukulaiset protestoivat edelleen maksun puutetta ja huonoja olosuhteita.

  Venäjän miehityksen Khersonin alueen apulaispäällikkö Kirill Stremousov tapettiin väitetyssä auto-onnettomuudessa Khersonin alueen takana päivänä, jolloin Venäjän joukot ilmoittivat vetäytyvänsä Khersonin alueen länsirannalta..

  Taka-alueiden miehitysviranomaiset lisäävät todennäköisesti lainvalvontaviranomaisten torjuntaa ja suodatustoimenpiteitä pelkääessään Ukrainan vastahyökkäyksiä marraskuun jälkeen 9 peruuttamisilmoitus.

  Lue koko päivitys.

  8. marraskuuta 2022

  Kirjailija: Karolina Hird, Grace Mappes, Madison Williams, Jekaterina Klepanchuk, Nicholas Carl, ja Mason Clark

  Keskeinen kehitys

  Iranin valtion ylläpitämä myyntipiste Nour News Agency ilmoitti, että Venäjän kansallisen turvallisuusneuvoston sihteeri Nikolai Patrushev saapui Teheraniin marraskuussa 8, todennäköisesti keskustelee Iranin ballististen ohjusten mahdollisesta myynnistä Venäjälle.

  Keskeiset takeaways

  Iranilaiset lähteet ilmoittivat - ilman Venäjän vahvistusta -, että Venäjän kansallisen turvallisuusneuvoston sihteeri Nikolai Patrushev saapui Teheraniin marraskuussa 8, keskustelee todennäköisesti Iranin ballististen ohjusten mahdollisesta myynnistä Venäjälle. Iran ilmoitti todennäköisesti Patrushevin saapumisesta korostamaan Moskovan ja Teheranin syventyvää yhteistyötä kansainväliselle yleisölle, samoin kuin epäsuorasti korostaa, että korkean tason venäläinen virkamies kääntyi Iranin puoleen apua Ukrainassa.

  Wagner-ryhmän joukot liioittavat edelleen väitettyjä alueellisia voittojaan Donbasissa erottaakseen itsensä edelleen valtakirjasta ja tavanomaisista venäläisistä joukoista.

  Ukrainan joukot tekivät todennäköisesti marginaalisia voittoja luoteeseen Svatovesta, Luhanskin alue, ja venäläiset lähteet väittivät, että Ukrainan joukot tehostivat hyökkäysoperaatioita Kreminnaa kohtaan.

  Venäjän joukot jatkoivat hyökkäysoperaatioita Bakhmutin ympäristössä, Avdiivka, ja Länsi-Donetskin alueella.

  Ukrainan viranomaiset yrittivät torjua Venäjän viranomaisten jatkuvia pyrkimyksiä vahvistaa Zaporizhzhian ydinvoimalan (ZNPP) valvontaa.

  Venäjän joukkojen tuottamisen ponnistelujen suhteeton taloudellinen taakka laskee edelleen ensisijaisesti Venäjän aluehallintojen budjetteihin, mikä kannustaa julkista vastahyökkäystä.

  Taloudelliset ja byrokraattiset kysymykset estävät edelleen Venäjän pyrkimyksiä täydentää entisiä eliittiyksiköitä, jotka puolustavat etulinjan kriittisiä alueita, mahdollisesti uhkaavat Venäjän puolustuksen koskemattomuutta Ukrainan miehitetyissä osissa.

  Venäjän miehitysviranomaiset Khersonin alueella saattavat yrittää pakottaa asukkaat pois alueen länsiosasta katkaisemalla viestintää Dnipro-joen länsirannalla.

  Lue koko päivitys.

  7. marraskuuta 2022

  Kirjailija: Karolina Hird, Kateryna Stepanenko, Grace Mappes, Riley Bailey, Madison Williams, ja Mason Clark

  Keskeinen kehitys

  Venäjän ministeriö on pysynyt huomattavan tiukassa milbloggaajien kritiikissä Venäjän epäonnistumisista koko Ukrainan sodan ajan - toisin kuin Kreml, joka käsittelee toisinaan epäsuorasti milblogger-kertomuksia. MoD: n julkinen vastaus milblogger-huutoon osoittaa, että joillakin venäläisillä milbloggaajilla on huomattava vipuvaikutus MoD-vuorovaikutuksen muokkaamiseen tietotilassa, ja ehdottaa lisäksi, että Pavlivkan tilanne on riittävän kauhea vastauksen perustelemiseksi.

  Keskeiset takeaways

  Venäjän puolustusministeriö (MoD) antoi harvinaisen lausunnon 7. marraskuuta vastauksena laajaan venäläiseen milblogger-huutoon ilmoitetuista laajoista tappioista ja huonosta komennosta Tyynenmeren laivaston 155. merivoimien jalkaväkiprikaatissa.

  Venäjän sotaa edistävää siloviki-ryhmittymää (mukaan lukien Jevgeni Prigozhin ja Ramzan Kadyrov) lisää vaikutusvaltaansa osittain edistääkseen henkilökohtaisia etuja Venäjällä ja miehitetyssä Ukrainassa, ei ehdottomasti sodan voittamiseksi.

  Venäjän joukot ovat tyhjentäneet huomattavasti tarkkojen asejärjestelmien arsenaalinsa ja kärsineet merkittäviä ilmailutappioita ja todennäköisesti kamppailevat ylläpitääkseen Venäjän armeijan koordinoidun kampanjan nykyistä vauhtia Ukrainan kriittistä infrastruktuuria vastaan..

  Venäjän miehitysviranomaiset aloittivat todennäköisesti uuden evakuointivaiheen Khersonin alueelta.

  Venäläiset joukot jatkoivat ponnisteluja Ukrainan joukkojen korjaamiseksi kansainvälistä rajaa vastaan Koillis-Kharkivin alueella.

  Venäläislähteet väittivät, että ukrainalaisjoukot jatkoivat vastahyökkäysoperaatioita Svatoven suunnalla.

  Venäläislähteet väittivät, että Venäjän joukot tekivät rajoitettuja vastahyökkäyksiä saadakseen takaisin menetetyt asemat Kreminnan länsipuolella.

  Venäläiset lähteet väittivät laajalti, että valtakirja- ja Wagner-ryhmän joukot tulivat Bilohorivkan laitamille.

  Venäläislähteet kertoivat ukrainalaisjoukkojen massoittavan Khersonin alueen suunnalla.

  Venäläiset joukot jatkoivat hyökkäysoperaatioita Bakhmutin ympäristössä, Avdiivka-Donetskin kaupungin alueella, ja Länsi-Donetskin alueella.

  Ukrainan joukot tekivät rajoitettuja kieltotoimia Venäjän keskitysalueita vastaan Zaporizhzhian alueella.

  Venäjän presidentti Vladimir Putin jatkoi julkisten lausuntojen antamista ja allekirjoitti lisäasetuksia kuvaamaan itseään ryhtyvän toimiin osittaisen mobilisoinnin perusongelmien korjaamiseksi Venäjällä.

  Venäjän ja miehityksen virkamiehet sieppaavat edelleen ukrainalaisia lapsia, pelotella siviilejä, ja laajentaa suodatustoimenpiteitä.

  Lue koko päivitys.

  Emme raportoi yksityiskohtaisesti Venäjän sotarikoksista, koska nuo toimet ovat hyvin katettuja länsimaisessa mediassa eivätkä suoraan vaikuta arvioimiin ja ennustamiin sotatoimiin. Jatkamme näiden rikollisten toimien vaikutusten arviointia ja raportoimista Ukrainan armeijaan ja väestöön sekä erityisesti taisteluihin Ukrainan kaupunkialueilla. Tuomitsemme täysin nämä Venäjän aseellisen konfliktin, Geneven yleissopimusten ja ihmiskunnan rikkomukset, vaikka emme kuvaile niitä näissä mietinnöissä.

  Karttojen kronologia marraskuusta 7-13, 2022 - Hiiren osoita vierittämistä

  Ukrainan konflikti Kartat - 110722-111322

  Katso Institute for the Study of War Interactive Kartta Venäjän hyökkäyksestä

  Lue uusimmat Ukrainan konfliktin päivitykset Institute for the Study of War

  * Jaettu suoralla nimenomaisella luvalla Institute for the Study of War (ISW).

  Tietoja sodantutkimusmenetelmien tutkimuslaitoksesta

  ISW: n tutkimusmetodologia perustuu sekä ensisijaisiin että toissijaisiin lähteisiin, antaa tutkijoille mahdollisuuden kehittää kattava käsitys tilanteesta kentällä. Sotilaallisen ja poliittisen kehityksen analysoimiseksi tietyllä alueella, ISW: n tutkimusanalyytikoiden on ymmärrettävä täysin vihollisen ja ystävällisten voimien järjestelmät. Heidän on myös ymmärrettävä väestön väestötiedot, fyysinen maasto, politiikka, ja alueen historia. Tämä luo analyyttisen perustan tietyn kehityksen syiden ymmärtämiseen ja niiden määritettyjen tutkimustavoitteiden täyttämiseen. ISW-analyytikot viettävät aikaa myös Irakin kaltaisissa paikoissa, Afganistan, ja muualla saadakseen paremman käsityksen turvallisuudesta ja poliittisesta tilanteesta ja arvioidakseen nykyisten strategioiden ja politiikkojen täytäntöönpanoa. Tutkijamme kokoavat tietoja ja analysoivat trendejä, tuottaa rakeisen analyysin tutkimusalueiden kehityksestä, tuottaa tarkan, korkean resoluution, ajankohtainen, ja perusteellinen kuva tilanteesta. ISW: n tutkimusmenetelmä takaa sen menestyksen ja sitoutumisen parantamaan kansakunnan kykyä suorittaa sotilasoperaatioita, saavuttaa strategiset tavoitteet, ja vastata uusiin ongelmiin, jotka saattavat edellyttää amerikkalaisen sotilaallisen voiman käyttöä.

  Tietoja sodan tutkimuksen instituutista

  Sodantutkimuksen instituutti edistää tietoista ymmärrystä sotilaallisista asioista luotettavan tutkimuksen avulla, luotettava analyysi, ja innovatiivinen koulutus. Olemme sitoutuneet parantamaan maan kykyä toteuttaa sotilasoperaatioita ja vastata uusiin uhkiin Yhdysvaltain strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi. ISW on puolueeton, voittoa tavoittelematon, julkisen politiikan tutkimusorganisaatio.

  Lisätietoja, osallistua, ja osallistua tänään.

  Lisä lukeminen

  [Vuosipäivitys] Kansainvälinen kyberoikeus käytännössä: Interaktiivinen työkalupakki

  Tietojen suurlähetystöt: Kansallisvaltioiden suvereniteetti, turvallisuus ja jatkuvuus

  Lähde: CompleDiscovery

  Tiukemmat valvonta- ja täytäntöönpanotoimenpiteet? Euroopan parlamentti hyväksyy uuden kyberturvallisuuslain

  According to European Member of Parliament (MEP) Bart Groothuis, “Ransomware and...

  Geopoliittiset shakedownit? Vuotuinen ENISA Threat Landscape Report - 10. painos

  According to EU Agency for Cybersecurity Executive Director Juhan Lepassaar, “Today's...

  Kryptografisesti turvallinen? Sivukanava-analyysin uhka

  Side-channel analysis has become a widely recognized threat in the last...

  Punainen myrsky nousee? Tietorikkomukset nousevat maailmanlaajuisesti Q3 2022

  “It’s concerning to see data breaches rising again after a comparatively...

  Magneetti tuloille? Magnet Forensics julkistaa 2022 Kolmannen vuosineljänneksen tulokset

  According to Adam Belsher, Magnet Forensics' CEO, "Our solutions address the...

  Edistyminen ja mahdollisuus? Cellebrite julkistaa kolmannen vuosineljänneksen 2022 Tulokset

  “We are pleased to report a solid third quarter, delivering strong...

  Vartijan vaihto? Suhteellisuusteoria toivottaa tervetulleeksi

  "Relativity is a rare company with both exceptional industry leadership and...

  Polttoaine jatkuvaa kasvua? Renovus Capital ostaa neuvontaliiketoiminnan HBR Consultingilta

  "The legal industry remains in the early stages of digital and...

  eDiscovery Market Size Mashup: 2022-2027 Maailmanlaajuinen ohjelmistojen ja palveluiden yleiskatsaus

  From retraction to resurgence and acceleration, the worldwide market for eDiscovery...

  Liikkeellä? 2022 eDiscovery Market Kinetics: Viisi kiinnostavaa aluetta

  Recently ComplexDiscovery was provided an opportunity to share with the eDiscovery...

  Luottaen prosessiin? 2021 eDiscovery-käsittelytehtävä, kulutus- ja kustannustiedot

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Tarkastelun vuosi? 2021 eDiscovery Review -tehtävä, viettää ja kustannustietopisteet

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö marraskuussa 2022

  From cyber shakedowns and threats to the total cost of eDiscovery...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö lokakuussa 2022

  From cyber claims and data privacy to corporate litigation and the...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö syyskuussa 2022

  From privacy legislation and special masters to acquisitions and investigations, the...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö elokuussa 2022

  From AI and Big Data challenges to intriguing financial and investment...

  Talossa? Syksy 2022 eDiscovery Omistuskustannusten kokonaiskustannustutkimus

  Today CompexDiscovery shares the results of a new business survey focused...

  Kylmän rintaman huolenaiheet? Kahdeksantoista havaintoa eDiscovery-liiketoiminnan luottamuksesta syksyllä 2022

  In the fall of 2022, 49.0% of survey respondents felt that...

  Tietojen stereotypiointi? eDiscovery-liiketoiminnan suorituskykyyn vaikuttavat ongelmat: Syksyn 2022 yleiskatsaus

  In the fall of 2022, 28.0% of respondents viewed increasing types...

  Kupla ongelmia? eDiscovery-operatiiviset mittarit syksyllä 2022

  In the fall of 2022, 89 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

  Kaivaminen ja kaivaminen sisään? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (marraskuu 14-20, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Vapauttava vauhti? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (marraskuu 7-13, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Retoriikka vai todellisuus? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (Marraskuu 1-6, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Infrastruktuurin kohdistaminen? Ukrainan konfliktien arvioinnit Mapsissa (lokakuu 27 - 31, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...