Sun. Nov 27th, 2022
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Noot van de redactie: van tijd tot tijd belicht ComplexDiscovery openbaar beschikbare of particulier verkrijgbare aankondigingen, inhoudsupdates en onderzoek van aanbieders van gegevensdetectie en juridische ontdekkingen, onderzoeksorganisaties en leden van de ComplexDiscovery-gemeenschap. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig belicht, neemt het geen enkele verantwoordelijkheid voor inhoudelijke beweringen.

  Neem vandaag nog contact met ons op om aanbevelingen in te dienen ter overweging en opname in de diensten, producten of onderzoeksaankondigingen van ComplexDiscovery waarin gegevens en juridische ontdekkingen centraal staan.

  Achtergrondopmerking: De volgende aankondiging bevat de financiële resultaten van 3Q2022 voor de ontwikkelaar van digitale onderzoekssoftware, Magnet Forensics, en kan interessant zijn voor juridische, zakelijke en informatietechnologieprofessionals die actief zijn of investeren in het eDiscovery-ecosysteem. Daarnaast biedt een recente post (augustus 2022) van Tomasz Tunguz, een risicokapitalist bij Redpoint, een interessante overweging die van belang kan zijn met betrekking tot de waarde van openbare softwarebedrijven. In het artikel, getiteld Growth is No Longer the Best Predictor of a Software Company's Value, wordt opgemerkt dat winstgevendheid de belangrijkste correlatie en voorspeller is van de waarde van een beursgenoteerd softwarebedrijf.

  Persaankondiging (9 november 2022)

  Magnet Forensics maakt resultaten voor het derde kwartaal van 2022 bekend

  Uittreksel van winstresultaten

  Magnet Forensics Inc. („Magnet Forensics” of het „Bedrijf”) (TSX: MAGT), ontwikkelaar van digitale onderzoeksoplossingen voor meer dan 4.000 ondernemingen en organisaties voor openbare veiligheid, heeft vandaag haar financiële en operationele resultaten bekendgemaakt voor de drie maanden („Q3 2022") en negen maanden („YTD 2022") eindigend op 30 september 2022. Financiële referenties zijn in Amerikaanse dollars, tenzij anders aangegeven.

  Financiële hoogtepunten van het derde kwartaal van 2022

  (De vergelijkingsperioden zijn telkens de drie maanden eindigend op 30 september 2021, tenzij anders vermeld)

  Omzet van $25,0 miljoen in Q3 2022, een stijging van 41%

  Brutowinstmarge van 93% in Q3 2022, ongewijzigd ten opzichte van Q3 2021

  Nettowinst van $1,4 miljoen in Q3 2022, vergeleken met $2,2 miljoen in Q3 2021

  Aangepaste EBITDA van $5,9 miljoen in Q3 2022, een stijging van 25%

  Jaarlijkse terugkerende inkomsten („ARR”) van $80,9 miljoen op 30 september 2022, een stijging van 50% ten opzichte van het voorgaande jaar

  „We blijven aan kracht winnen met sterke omzetgroei en bedrijfsresultaten als gevolg van de investeringen die we in het bedrijf hebben gedaan”, aldus Adam Belsher, CEO van Magnet Forensics. „Met de resultaten van vandaag verhogen we onze vooruitzichten voor de rest van 2022 en verwachten we in 2023 op dit momentum voort te bouwen. Onze oplossingen pakken de belangrijkste uitdagingen aan waarmee openbare veiligheidsorganisaties en particuliere ondernemingen worden geconfronteerd die zich bezighouden met digitale onderzoeken en incidentrespons. Aangezien cyberbeveiligingsdreigingen bovenaan de agenda blijven staan, geven zowel de publieke als de private sector prioriteit aan cyberbeveiliging binnen hun budget. Onze wereldwijde adresseerbare markt blijft zich uitbreiden in beide branches, aangezien onze oplossingen een antwoord bieden op de belangrijkste uitdagingen waarmee onze klanten worden geconfronteerd, zoals de toegenomen hoeveelheid digitaal bewijs, de toename van cyberinbreuken en de schaarste aan geschoold personeel om dergelijke uitdagingen het hoofd te bieden. Door gebruik te maken van automatisering, de cloud en intuïtieve workflows, stellen de oplossingen van Magnet Forensics onze klanten in staat om achterstanden in dossiers aan te pakken en dreigingsvectoren sneller te sluiten.”

  (window.advanced_ads_ready || jQuery (document) .ready) .call (null, function () {var $complslider1748057517 = jQuery („.compl-slider-1748057517"); $complslider1748057517.on („unslider.ready”, function () {jQuery („div.custom-slider li”) () „display”, „block”);}); $complslider1748057517.unslider ({delay:7000, autoplay:true, nav:false, arrows:false, infinite:true}); $complslider1748057517.on („mouseover”, function () {$complslider1748057517.unslider („stop”);}) .on („mouseout”, function () {$complslider1748057517.unslider („start”);});});

  Hoogtepunten Q3 2022

  (De vergelijkingsperioden zijn telkens de drie maanden eindigend op 30 september 2021, tenzij anders vermeld)

  Een omzet van $25,0 miljoen, een stijging van 41% in vergelijking met $17,8 miljoen, voornamelijk als gevolg van een stijging van $3,9 miljoen in de inkomsten voor softwareonderhoud en -ondersteuning en een stijging van $3,4 miljoen van de inkomsten op licentietermijn, die elk het resultaat zijn van een groei binnen het klantenbestand van het bedrijf. De overgang naar een groter deel van de inkomsten uit termijnlicenties in vergelijking met inkomsten uit eeuwigdurende licenties maakt deel uit van de strategie van het bedrijf om de langlopende licentiecontracten te verhogen. Door deze overgang naar producten op basis van voorwaarden is het aandeel van tijdelijke licentieondersteuning als percentage van de totale inkomsten uit softwareonderhoud en -ondersteuning gestegen tot 60% op 30 september 2022, vergeleken met 38% op hetzelfde moment in 2021. De totale terugkerende inkomsten bedroegen $21,8 miljoen, wat neerkomt op 87% van de totale inkomsten.

  De jaarlijkse terugkerende inkomsten groeiden naar $80,9 miljoen op 30 september 2022, een stijging van 50% vergeleken met $54,0 miljoen op 30 september 2021. De groei in ARR was voornamelijk te danken aan hogere inkomsten op licentietermijn als gevolg van een algemene stijging van het aantal verkochte licenties en hogere inkomsten uit softwareonderhoud en -ondersteuning als gevolg van een groei in het gebruikersbestand.

  De brutowinstmarge bedroeg 93%, ongewijzigd ten opzichte van 93% in het derde kwartaal van 2021.

  Het nettoresultaat bedroeg $1,4 miljoen, een daling van $0,8 miljoen vergeleken met $2,2 miljoen in het derde kwartaal van 2021. De verandering is voornamelijk het gevolg van toegenomen investeringen in verkoop en marketing en onderzoek en ontwikkeling, waaronder beperkte kosten per eenheid van aandelen voor beloningen die sinds de beursgang zijn toegekend, en van overnamegerelateerde kosten.

  De aangepaste EBITDA bedroeg $5,9 miljoen, een stijging van 25% of $1,2 miljoen ten opzichte van de voorgaande periode, voornamelijk als gevolg van de operationele hefboomwerking in het bedrijf als gevolg van de sterke omzetgroei als gevolg van de investeringen in onderzoek, ontwikkeling en verkoop en marketing in de afgelopen 12 maanden.

  De cash bedroeg $122,3 miljoen op 30 september 2022, vergeleken met $118,1 miljoen op 31 december 2021, een verandering van $4,2 miljoen.

  Het bedrijf won nieuwe klanten in al zijn markten voor openbare veiligheid en particuliere ondernemingen, waaronder Europa, Azië en Noord-Amerika.

  De huidige prospectpijplijn is robuust en wordt nog steeds uitgebreid op basis van de belangstelling voor het belangrijkste AXIOM- en AXIOM-cyberaanbod van het bedrijf en de Magnet Digital Investigation Suite („MDIS”), waaronder AUTOMATE, AUTOMATE Enterprise en REVIEW, en als resultaat van de investeringen die de afgelopen 12 maanden zijn gedaan in het verkoop- en marketingteam.

  De aanpak van het bedrijf voor consistente en snelle innovatie ondersteunde meerdere software-updates in het hele productportfolio, waaronder AXIOM 6.6 en AXIOM Cyber 6.6 van zijn kernproducten en productupdates voor de Magnet Digital Investigation Suite (MDIS) met nieuwe upgrades en innovaties van Magnet AUTOMATE, Magnet AUTOMATE Enterprise en Magnet REVIEW.

  Het bedrijf kondigde aan dat de politie van Greater Manchester, in samenwerking met het Britse Forensic Capability Network, haar digitale onderzoeken naar seksuele uitbuiting van kinderen met succes heeft versneld door de inzet van Magnet AUTOMATE. De organisatie heeft de basis gelegd om het gebruik van Magnet AUTOMATE verder uit te breiden in alle strafrechtelijke onderzoeken in de komende 12 maanden. Met Magnet AUTOMATE voltooide de politie van Greater Manchester digitale onderzoeken naar gevallen van seksuele uitbuiting van kinderen gemiddeld 9,5 uur sneller en verwerkte digitaal bewijs 55% sneller tijdens een proefprogramma van een jaar.

  Het bedrijf kondigde zijn uitbreiding naar Australië aan, waardoor het bedrijf zijn aanwezigheid in de regio Azië-Pacific met verkoop- en professioneel servicepersoneel versterkt. Het bedrijf verkoopt zijn oplossingen sinds 2011 aan Australische klanten.

  IDC MarketScape heeft Magnet Forensics uitgeroepen tot een „belangrijke speler” in de wereldwijde eDiscovery Early Case Assessment Software 2022 Vendor Assessment Software Vendor Assessment. Het IDC MarketScape evalueert belangrijke leveranciers in de wereldwijde eDiscovery-markt op basis van hun mogelijkheden om gegevens te verzamelen, te verwerken, te verzamelen en te analyseren voor onderzoeken en rechtszaken, waarbij ook de nadruk wordt gelegd op strategieën die het gegevenscorpus minimaliseren en de kosten beperken.

  Financiële vooruitzichten

  Het bedrijf heeft haar vooruitzichten voor inkomsten en aangepaste EBITDA bijgewerkt voor het jaar dat eindigt op 31 december 2022, die naar verwachting in de volgende marges zullen liggen:

  Inkomsten van $96,0 - $98,0 miljoen, wat neerkomt op een groei van 37% tot 39% ten opzichte van het boekjaar 2021, waarbij de bijdrage van de groei over de vier periodes gelijk is aan die van voorgaande jaren, waarbij het derde en het vierde kwartaal een grotere bijdrage leverden.

  Aangepaste EBITDA van $16,0 - $19,0 miljoen, wat neerkomt op aangepaste EBITDA-marges van 17% - 19%.

  Over Magnet Forensics

  Magnet Forensics, opgericht in 2010, is een ontwikkelaar van digitale onderzoekssoftware die bewijsmateriaal uit digitale bronnen, waaronder computers, mobiele apparaten, IoT-apparaten en clouddiensten, verwerft, analyseert, rapporteert en beheert. De software van Magnet Forensics wordt gebruikt door meer dan 4.000 klanten uit de publieke en private sector in meer dan 100 landen en helpt onderzoekers bij het bestrijden van criminaliteit, het beschermen van activa en het bewaken van de nationale veiligheid.

  Lees de originele release.

  Volledige presentatie van het beleggersoverzicht (PDF) - muisaanwijzer om te scrollen

  11.10.22_MAGT_presentatie

  Volledige aankondiging met tabellen (PDF) - Mouseover to Scroll

  Magnet Forensics maakt resultaten voor het derde kwartaal van 2022 bekend - 110922

  Aanvullende lectuur

  Een combinatie van eDiscovery-marktomvang: 2022-2027 Wereldwijd overzicht van software en services

  Een lopende lijst: Top 100 eDiscovery-providers

  Bron: ComplexDiscovery

  Strengere toezicht- en handhavingsmaatregelen? Europees Parlement neemt nieuwe cyberbeveiligingswet aan

  According to European Member of Parliament (MEP) Bart Groothuis, “Ransomware and...

  Geopolitieke shakedowns? Het jaarlijkse ENISA Threat Landscape Report — 10e editie

  According to EU Agency for Cybersecurity Executive Director Juhan Lepassaar, “Today's...

  Cryptografisch veilig? De bedreiging van side-channel-analyse

  Side-channel analysis has become a widely recognized threat in the last...

  Red Storm Rising? Datalekken stijgen wereldwijd in het derde kwartaal van 2022

  “It’s concerning to see data breaches rising again after a comparatively...

  Een magneet voor inkomsten? Magnet Forensics maakt resultaten voor het derde kwartaal van 2022 bekend

  According to Adam Belsher, Magnet Forensics' CEO, "Our solutions address the...

  Vooruitgang en kansen? Cellebrite maakt resultaten voor het derde kwartaal van 2022 bekend

  “We are pleased to report a solid third quarter, delivering strong...

  Wijziging van de wacht? Relativity verwelkomt nieuwe CEO

  "Relativity is a rare company with both exceptional industry leadership and...

  Aanhoudende groei aanwakkeren? Renovus Capital neemt adviesactiviteiten over van HBR Consulting

  "The legal industry remains in the early stages of digital and...

  Een combinatie van eDiscovery-marktomvang: 2022-2027 Wereldwijd overzicht van software en services

  From retraction to resurgence and acceleration, the worldwide market for eDiscovery...

  Onderweg? 2022 eDiscovery Market Kinetics: vijf interessegebieden

  Recently ComplexDiscovery was provided an opportunity to share with the eDiscovery...

  Vertrouw end op het proces? 2021 eDiscovery Processing Taak-, bestedings- en kostengegevens

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Het jaar in review? 2021 eDiscovery Review Taak-, uitgaven- en kostengegevenspunten

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Vijf geweldige artikelen over cyber, data en juridische ontdekkingen voor november 2022

  From cyber shakedowns and threats to the total cost of eDiscovery...

  Vijf geweldige artikelen over cyber-, data- en juridische ontdekkingen voor oktober 2022

  From cyber claims and data privacy to corporate litigation and the...

  Vijf geweldige artikelen over cyber-, data- en juridische ontdekkingen voor september 2022

  From privacy legislation and special masters to acquisitions and investigations, the...

  Vijf geweldige lezingen over cyber-, data- en juridische ontdekking voor augustus 2022

  From AI and Big Data challenges to intriguing financial and investment...

  In het huis? De enquête over de totale eigendomskosten van eDiscovery in het najaar van 2022

  Today CompexDiscovery shares the results of a new business survey focused...

  Zorgen over Cold Front Achttien observaties over het vertrouwen van bedrijven in eDiscovery in de herfst van 2022

  In the fall of 2022, 49.0% of survey respondents felt that...

  Stereotypering van gegevens? Kwesties die van invloed zijn op de bedrijfsprestaties van eDiscovery: een

  In the fall of 2022, 28.0% of respondents viewed increasing types...

  Problemen met Bubble? Operationele statistieken van eDiscovery in de herfst van 2022

  In the fall of 2022, 89 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

  Uitgraven en erin graven? Conflictbeoordelingen in Oekraïne op kaarten (14-20 november 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Een bevrijdend momentum? Conflictbeoordelingen in Oekraïne op kaarten (7-13 november 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Retoriek of realiteit? Conflictbeoordelingen in Oekraïne op kaarten (1-6 november 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Gerichte infrastructuur? Conflictbeoordelingen in Oekraïne op kaarten (27 - 31 oktober 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...