Wed. Oct 5th, 2022
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Opmerking van de redactie: ComplexDiscovery belicht van tijd tot tijd openbaar beschikbare of privé te koop bare aankondigingen, inhoudsupdates en onderzoek van cyber-, data- en juridische ontdekkingsproviders, onderzoeksorganisaties en leden van de ComplexDiscovery-community. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig belicht, neemt het geen enkele verantwoordelijkheid voor beweringen over inhoud.

  Neem vandaag nog contact met ons op als u aanbevelingen wilt indienen voor overweging en opname in de cyber⸺-, gegevens- en juridische ontdekkingsgerichte service-, product- of onderzoeksaankondigingen van ComplexDiscovery.

  Beoordeling en kaarten*

  Conflictbeoordelingen in Oekraïne — Een overzicht in kaarten

  Instituut voor de studie van oorlog (ISW), Rusland Team

  Critical Threats-project (CTP), American Enterprise Institute

  Achtergrondinformatie over algemene beoordeling

  ISW publiceert systematisch Russische campagnebeoordelingen met kaarten die de beoordeelde controle over terrein in Oekraïne en de belangrijkste Russische manoeuvreassen benadrukken.

  Deze kaarten vergroten de dagelijkse synthetische producten die betrekking hebben op belangrijke gebeurtenissen in verband met hernieuwde Russische agressie tegen Oekraïne.

  Een van de meest nauwkeurige en gedetailleerde bronnen voor voortdurende updates over de crisis in Oekraïne is de Ukraine Conflict Update van het Institute for the Study of War. Het Institute for the Study of War (ISW) is een 501 (c) (3) organisatie en produceert strikt niet-partijdig, niet-ideologisch, op feiten gebaseerd onderzoek. ISW streeft ernaar een geïnformeerd begrip van oorlog en militaire aangelegenheden te bevorderen door middel van uitgebreid, onafhankelijk en toegankelijk open-source onderzoek en analyse. Het onderzoek van ISW wordt beschikbaar gesteld aan het grote publiek, militaire beoefenaars, beleidsmakers en leden van de media. ISW-updates bieden een dagelijkse synthese van belangrijke gebeurtenissen met betrekking tot de Russische agressie tegen Oekraïne en kunnen gunstig zijn voor professionals op het gebied van cyberbeveiliging, informatiebeheer en juridische ontdekking, aangezien ze de zakelijke, informatietechnologie en juridische trends en trajecten volgen die worden beïnvloed door de huidige Conflict in Oekraïne.

  Beoordeling van Russische offensieve campagnes - Speciaal verslag op 22 maart 2022

  De eerste Russische campagne om Oekraïne binnen te vallen en te veroveren culmineert zonder zijn doelstellingen te bereiken - het wordt verslagen, met andere woorden. De oorlog vestigt zich in een groot deel van het theater in een patstelling. Maar de oorlog is nog niet voorbij en zal waarschijnlijk niet snel eindigen. De uitkomst van de oorlog is ook nog niet duidelijk. De Russen zouden nog steeds kunnen winnen; de Oekraïners zouden kunnen winnen; de oorlog zou kunnen uitbreiden tot andere landen; of het zou kunnen veranderen in een grotere versie van de patstelling in het oosten van Oekraïne die was aanhoudende van 2014 tot het begin van de Russische invasie in februari 2022. Het mislukken van de eerste militaire campagne van Rusland markeert niettemin een belangrijke verbuiging die gevolgen heeft voor de ontwikkeling en uitvoering van westerse militaire, economische en politieke strategieën. Het Westen moet Oekraïne blijven voorzien van de wapens die het nodig heeft om te bestrijden, maar het moet nu ook zijn hulp drastisch uitbreiden om Oekraïne als land in leven te houden, zelfs in omstandigheden van patstelling.

  Lees het volledige speciale rapport getiteld What Stalemate Means in Ukraine and Why It Matters.

  Update Conflict in Oekraïne op 22 maart 2022

  Het is onwaarschijnlijk dat het Kremlin zijn maximalistische politieke eisen van Oekraïne in de lopende onderhandelingen zal intrekken, ondanks het feit dat het Russische leger zijn doelstellingen niet heeft bereikt.

  Het Kremlin organiseerde een bijeenkomst van 195.000 personen in Moskou, bijgewoond door president Poetin op 18 maart om ten onrechte hoge niveaus van publieke steun voor de Russische invasie in Oekraïne weer te geven.

  Kremlin-verboden op Facebook, Instagram en andere grote westerse platforms in Rusland zijn waarschijnlijk bedoeld om deze bedrijven te dwingen te voldoen aan de Russische censuurnormen om hun marktaandeel in Rusland te behouden.

  Russische functionarissen blijven de impact van nieuwe sancties bagatelliseren en stellen vergeldingsmaatregelen voor tegen internationale bedrijven die Rusland hebben verlaten.

  Het Kremlin bleef voorwaarden stellen voor een mogelijke chemische of radiologische aanval met valse vlag in Oekraïne door valse claims van bedreigingen van door de Verenigde Staten gefinancierde biolaboratoria in Oekraïne te bevorderen.

  Oost-Europese NAVO-staatshoofden riepen op tot een meer proactieve militaire houding van de NAVO en reactie op de Russische invasie van Oekraïne in de aanloop naar een NAVO-noodtop op 24 maart.

  China verklaarde publiekelijk dat het Rusland geen financiële of militaire hulp zal verlenen en beloofde verdere humanitaire hulp aan Oekraïne, maar gaf de Verenigde Staten de schuld van de oorlog in Oekraïne.

  Chronologie van kaarten van 20 - 22 maart 2022 (Oekraïne, Kiev en Mariupol) - Mouseover to Scroll

  Conflictkaarten in Oekraïne - 032022-032222

  Lees de laatste updates van het conflict in Oekraïne van het Institute for the Study of War

  * Gedeeld met directe uitdrukkelijke toestemming van het Institute for the Study of War (ISW).

  Over het Institute for the Study of War Research Methodology

  De onderzoeksmethodologie van ISW is gebaseerd op zowel primaire als secundaire bronnen, waardoor onderzoekers een alomvattend begrip van de situatie ter plaatse kunnen ontwikkelen. Om militaire en politieke ontwikkelingen op een bepaald gebied te analyseren, moeten de onderzoeksanalisten van ISW de systemen van vijandelijke en vriendelijke troepen volledig begrijpen. Ze moeten ook de demografische gegevens van de bevolking, het fysieke terrein, de politiek en de geschiedenis van dat gebied begrijpen. Dit legt de analytische basis voor het begrijpen van de redenen voor bepaalde ontwikkelingen en het bereiken van de toegewezen onderzoeksdoelstellingen. ISW-analisten brengen ook tijd door in plaatsen als Irak, Afghanistan en elders om een beter begrip te krijgen van de veiligheids- en politieke situatie en om de uitvoering van de huidige strategieën en beleidsmaatregelen te evalueren. Onze onderzoekers verzamelen gegevens en analyseren trends, produceren een gedetailleerde analyse van ontwikkelingen op onderzoeksgebieden, waardoor een nauwkeurig, tijdig en grondig beeld van de situatie met hoge resolutie wordt geproduceerd. De onderzoeksmethodologie van ISW garandeert zijn succes en toewijding om het vermogen van het land om militaire operaties uit te voeren te verbeteren, strategische doelstellingen te bereiken en te reageren op opkomende problemen die mogelijk het gebruik van Amerikaanse militaire macht vereisen.

  Over het Instituut voor de Studie van Oorlog

  Het Institute for the Study of War bevordert een geïnformeerd begrip van militaire zaken door betrouwbaar onderzoek, betrouwbare analyse en innovatief onderwijs. We zijn toegewijd aan het verbeteren van het vermogen van het land om militaire operaties uit te voeren en te reageren op opkomende bedreigingen om strategische doelstellingen van de VS te bereiken. ISW is een niet-partijgebonden, non-profit onderzoeksorganisatie voor openbaar beleid. Leer meer, doe mee en draag vandaag nog bij.

  Aanvullende lezing

  [Jaarlijkse update] Internationaal cyberrecht in de praktijk: interactieve toolkit

  Gegevensambassades: soevereiniteit, veiligheid en continuïteit voor natiestaten

  Bron: ComplexDiscovery

  Vuur voor effect? Edison Partners leidt een investering van USD 30 miljoen in veldeffect

  According to the media release from Edison Partners, Field Effect’s flagship...

  Kosten en verlies? Het onderzoek naar cyberclaims van NetDiligence uit 2022

  According to the media release from NetDiligence, in this year’s study,...

  Een cyberbeveiligingspersoneel opbouwen? Het Europees kader voor cyberbeveiligingsvaardigheden

  According to ENISA's Executive Director, Juhan Lepassaar, "The future security of...

  Naar voren leunen? Het strategisch plan CISA 2023-2025

  The purpose of the CISA Strategic Plan is to communicate the...

  Een eDiscovery Surge? Surge PE sluit platform voor juridische, technische dienstverlening, Avalon

  According to Sanjay Gulati, Principal at Surge, “We are honored to...

  Fusies, overnames en investeringen van eDiscovery in het derde kwartaal van 2022

  From HaystackID and Relativity to Exterro and TCDI, the following findings,...

  Beschuldigingen en ontkenningen? Nuix neemt nota van ASIC-handhavingsprocedures

  The recent investor news update from Nuix on 29 September 2022,...

  Een onthullende reactie? Nuix reageert op ASX-verzoek om informatie

  The following investor news update from Nuix shares a written response...

  Onderweg? 2022 eDiscovery Market Kinetics: vijf interessegebieden

  Recently ComplexDiscovery was provided an opportunity to share with the eDiscovery...

  Vertrouw end op het proces? 2021 eDiscovery Processing Taak-, bestedings- en kostengegevens

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Het jaar in review? 2021 eDiscovery Review Taak-, uitgaven- en kostengegevenspunten

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Een blik op eDiscovery Collection in 2021: gegevenspunten voor taken, uitgaven en kosten

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Vijf geweldige artikelen over cyber-, data- en juridische ontdekkingen voor september 2022

  From privacy legislation and special masters to acquisitions and investigations, the...

  Vijf geweldige lezingen over cyber-, data- en juridische ontdekking voor augustus 2022

  From AI and Big Data challenges to intriguing financial and investment...

  Vijf geweldige lezingen over cyber-, data- en juridische ontdekking voor juli 2022

  From lurking business undercurrents to captivating deepfake developments, the July 2022...

  Vijf geweldige lezingen over cyber, data en juridische ontdekking voor juni 2022

  From eDiscovery ecosystem players and pricing to data breach investigations and...

  Problemen met Bubble? Operationele statistieken van eDiscovery in de herfst van 2022

  In the fall of 2022, 89 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

  Koelere temperaturen? Resultaten van de eDiscovery Business Confidence Survey in

  Since January 2016, 2,874 individual responses to twenty-eight quarterly eDiscovery Business...

  Verbuiging of doorbuiging? Een geaggregeerd overzicht van acht halfjaarlijkse prijsenquêtes voor eDiscovery

  Initiated in the winter of 2019 and conducted eight times with...

  Veranderende stromingen? Achttien observaties over het vertrouwen van bedrijven in eDiscovery in de zomer van 2022

  In the summer of 2022, 54.8% of survey respondents felt that...