FTI Consulting lanceert oplossing voor gegevensbeheer

According to Jake Frazier, a Senior Managing Director and Head of the Information Governance, Privacy & Security practice within the Technology segment at FTI Consulting, “We view information as an asset, but also understand that for our clients to realize value from complicated data environments, they need to first address the many rules and regulations that implicate how sensitive information is protected, managed, shared and utilized. Our data governance team brings decades of collective, cross-functional experience in managing legal and regulatory challenges and developing transformative programs that reduce risk and unlock data value.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Opmerking van de redactie: Van tijd tot tijd benadrukt ComplexDiscovery openbaar beschikbare service en product aankondigingen en inhoud updates van data discovery en juridische discovery providers en ComplexDiscovery communityleden als een informatieservice voor de lezers van haar blog. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig benadrukt, aanvaardt het geen enkele verantwoordelijkheid voor inhoudsbeweringen.

Neem vandaag nog contact met ons op om aanbevelingen in te dienen voor overweging en opname in de gegevens van ComplexDiscovery en juridische ontdekkingsgerichte service- en productaankondigingen en contentupdates van ComplexDiscovery.

Mededeling van de pers

FTI Consulting lanceert een robuuste oplossing voor gegevensbeheer om klanten te helpen risico's te beperken en de gegevenswaarde te optimaliseren

Cross-functioneel team van experts navigeren steeds meer uitdagingen op het gebied van privacy, beveiliging en naleving van gegevens

FTI Consulting, Inc. (NYSE: FCN) heeft vandaag [30 maart 2021] de lancering aangekondigd van haar datagovernance-oplossing voor privacy- en nalevingsbehoeften, die klanten voorziet van een multidisciplinair team van experts en programma's om te helpen voldoen aan wettelijke en nalevingsverplichtingen, bedrijfsresultaten te optimaliseren en de behoeften van alle business units.

Binnen wereldwijde jurisdicties worden juridische en regelgevende omgevingen steeds intensiever voor organisaties in een scala van industrieën. Naast de regelgeving inzake gegevensbescherming, zoals de General Data Protection Regulation („GDPR”) en de California Consumer Privacy Act („CCPA”), worden organisaties geconfronteerd met tal van branchespecifieke wetten die van invloed zijn op het gegevensrisico. Financiële dienstverleners blijven zich bezighouden met het beheren van gegevens in overeenstemming met de 239 van het Bazelse Comité voor Bankentoezicht („BCBS”) en de Fair Credit Reporting Act („FCRA”). In de gezondheidszorg is het handhaven van afstemming met de vele vereisten van de Health Insurance Porability and Accountability Act („HIPAA”) een van de vele uitdagingen die nog steeds aan de gang zijn. Organisaties die een contract willen sluiten met de Amerikaanse overheid, moeten nu ook geconfronteerd worden met de complexe „Cybersecurity Maturity Model Certification” („CMMC”) vereisten van het ministerie van Defensie voor het beheer en de bescherming van gecontroleerde niet-geclassificeerde informatie („CUI”).

De domeinexpertise van FTI Consulting op deze gebieden en andere sterk gereguleerde verticale industrieën vormt de basis voor haar nieuwe datagovernance-aanbod en ondersteunt klanten bij het ontwerpen van programma's om uitdagingen op het gebied van governance, compliance, juridische en data-analytics aan te pakken.

„Voor de meeste organisaties is data het grootste risico en de grootste kans geworden”, aldus Jake Frazier, Senior Managing Director en Hoofd Information Governance, Privacy en Beveiliging binnen het Technology segment bij FTI Consulting. „We zien informatie als een asset, maar begrijpen ook dat onze klanten om waarde te realiseren uit ingewikkelde gegevensomgevingen, eerst moeten ingaan op de vele regels en voorschriften die impliceren hoe gevoelige informatie wordt beschermd, beheerd, gedeeld en gebruikt. Ons data governance-team biedt tientallen jaren collectieve, cross-functionele ervaring in het managen van juridische en regelgevende uitdagingen en het ontwikkelen van transformatieve programma's die risico's verminderen en gegevenswaarde ontgrendelen.”

De experts van FTI Consulting zijn wereldwijd vertrouwde leiders op het gebied van regelgeving, governance en geavanceerde data-analyse, met ervaring bij het bouwen van end-to-end data governance-oplossingen die aansluiten op de unieke behoeften van elke klant. De data governance-oplossing van het bedrijf is ontworpen om klanten te helpen de verantwoordelijkheid voor bedrijfsgegevens te realiseren, kosten te verlagen en risico's te beperken. Belangrijkste kenmerken zijn:

Risicomanagement, gegevensprivacy, juridische en regelgevende specialisten die adviseren en helpen bij het implementeren van beleid, processen, op rollen gebaseerde toegangscontroles en beveiligingsmaatregelen

Gecertificeerde technologen om ongelijksoortige gestructureerde en ongestructureerde informatiebronnen te identificeren en te inventariseren, consistente gegevenskwaliteit binnen de organisatie te garanderen en inzicht te krijgen in de datalineage

Identificatie van privacy-impliciete gegevens in databases en bedrijfssystemen, zoals PII, ePHi en CUI

Gegevenssanering en ontmanteling van bedrijfssystemen, toepassingen en onderliggende databases

Obfuscatie van gevoelige gegevens, zoals anonimisering, encryptie, tokenisatie en maskering

Datawetenschappers om geavanceerde analyses te implementeren en technologieplatforms te optimaliseren

Deskundige getuigen en forensisch examinatoren om de effectiviteit en verdedigbaarheid van data governance te valideren

Strategische afstemming van compliance, bedrijfsdatadoelstellingen en bedrijfsbehoeften

Training en change management om adoptie, buy-in, handhaving en succes van het programma op de lange termijn te garanderen

„Data governance is inherent complex gezien de enorme en zware wettelijke vereisten waar de meeste organisaties vandaag mee te maken hebben,” aldus David Turner, een Senior Managing Director en Co-Leader van de Data and Analytics praktijk binnen het Forensisch en Litigation Consulting segment bij FTI Consulting. „Onze klanten hebben behoefte aan duidelijke begeleiding en een ervaren partner om de kloof tussen assessments, business units, regelgeving en technologische oplossingen te overbruggen. We bieden dit door een actiegericht framework in kaart te brengen dat aansluit op de specifieke behoeften van de klant en dit op de meest strategische en efficiënte manier te operationaliseren.”

Over FTI Consulting

FTI Consulting, Inc. is een wereldwijd adviesbureau voor bedrijven die organisaties helpen bij het beheren van veranderingen, het beperken van risico's en het oplossen van geschillen: financieel, juridisch, operationeel, politiek en regelgevend, reputationeel en transactioneel. Met meer dan 6.300 medewerkers in 28 landen werken FTI Consulting professionals nauw samen met klanten om complexe zakelijke uitdagingen te anticiperen, te verlichten en te overwinnen en kansen optimaal te benutten. Het bedrijf genereerde $2,46 miljard aan inkomsten tijdens het boekjaar 2020. Ga voor meer informatie naar www.fticonsulting.com en maak contact met ons op Twitter (@FTIConsulting), Facebook en LinkedIn.

Lees de originele release.

Extra lezen

Een eDiscovery Market Size Mashup: 2020-2025 Wereldwijd overzicht van software en services

Aanbieders beoordelen? De nieuwe wereldwijde eDiscovery Services MarketScape van IDC

Bron: complexDiscovery

XDD verwerft eDiscovery activiteiten van Zeledon-Castillo

According to Jorge Zeledon-Castillo, CEO at Zeledon-Castillo, “Joining forces with XDD...

SPAC-aanval? Cellebrite gaat naar het worden van een publieke onderneming

According to Adam Clammer, Chief Executive Officer of TWC Tech Holdings,...

Cobra Legal Solutions ontvangt investeringen van Blue Sage Capital

According to Eric Weiner, Partner at Blue Sage, “We are excited...

eDiscovery Fusies, overnames en investeringen in Q1 2021

From Relativity and Reveal to Compliance (System One) and Veristar, the...

A New Era in eDiscovery? Framing Market Growth Through the Lens of Six Eras

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

Een eDiscovery Market Size Mashup: 2020-2025 Wereldwijd overzicht van software en services

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

De basislijn resetten? EDiscovery Marktgrootte aanpassingen voor 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Thuis of weg? eDiscovery Collection Market Overwegingen voor afmetingen en prijzen

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor maart 2021

From data breach economics and vulnerabilities to private-equity investments and vendor...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor februari 2021

From litigation trends and legal tech investing to facial recognition and...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor januari 2021

From eDiscovery business confidence and operational metrics to merger and acquisition...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor december 2020

May the peace and joy of the holiday season be with...

XDD verwerft eDiscovery activiteiten van Zeledon-Castillo

According to Jorge Zeledon-Castillo, CEO at Zeledon-Castillo, “Joining forces with XDD...

Cobra Legal Solutions ontvangt investeringen van Blue Sage Capital

According to Eric Weiner, Partner at Blue Sage, “We are excited...

Corporatie Z? Zgoedgekeurde versies van het ZDiscovery Platform

According to the announcement, Monica Enand, Zapproved Founder and CEO, shared,...

Hoofd in de Wolken? CloudNine releases review updates

According to Tony Caputo, CEO of CloudNine, “CloudNine is 100% dedicated...

Een plons van optimisme? Voorjaar 2021 Resultaten van eDiscovery Bedrijfsvertrouwen

This is the twenty-second quarterly eDiscovery Business Confidence Survey conducted by...

Koud weer Catch? Onderzoek naar voorspellende coderingstechnologieën en protocollen — Resultaten voorjaar 2021

The Predictive Coding Technologies and Protocols Survey is a non-scientific semi-annual...

Kom je uit het bos? Achttien observaties over eDiscovery Bedrijfsvertrouwen in de winter van 2021

In the winter of 2021, 85.0% of eDiscovery Business Confidence Survey...

Problemen die van invloed zijn op de bedrijfsprestaties van eDiscovery: een overzicht

In the winter of 2021, 43.3% of respondents viewed budgetary constraints...