Tue. Jan 31st, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Toimittajan huomautus: Ajoittain, ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia tai yksityisesti ostettavia ilmoituksia, sisältöpäivitykset, ja kybertutkimus, tiedot, ja laillisten löytöjen tarjoajat, tutkimusorganisaatiot, ja CompleDiscovery-yhteisön jäsenet. Vaikka CompleDiscovery korostaa näitä tietoja säännöllisesti, se ei ota vastuuta sisältöväitteistä.

  Lähettää suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi CompleDiscoveryn tietoverkkoon, tiedot, ja oikeudellinen löytökeskeinen palvelu, tuote, tai tutkimusilmoituksia, ota meihin yhteyttä jo tänään.

  Sijoittajan päivitys (29. syyskuuta 2022)

  ASIC-täytäntöönpanomenettely

  Yleiskatsaus markkinoiden julkistamiseen

  Nuixin äskettäisessä sijoittajauutispäivityksessä 29. syyskuuta 2022 neuvoo, että ASIC on aloittanut siviilioikeudenkäynnin liittovaltion tuomioistuimessa yhtiötä ja sen johtajia vastaan 18.1.2021 - 21. huhtikuuta 2021. Nuixin markkinoiden julkaisun tiedot saattavat kiinnostaa eDiscovery-ekosysteemiä tai sijoittavia lakimiehiä, liiketoimintaa ja tietotekniikan ammattilaisia.

  Markkinatiedotteen mukaan ASIC väittää, että yhtiön markkinoiden julkistamisen näkökohdat kyseisenä ajanjaksona ovat yhtiölain ja ASIC-lain säännösten vastaisia ja että asianomaiset johtajat rikkoivat velvollisuuksiaan tämän ilmoittamisen suhteen. ASIC väittää erityisesti, että yhtiön julkistaminen vuotuisesta sopimusarvostaan (ACV) ja lakisääteisestä tulotulotuloksesta ennusteiden perusteella oli puutteellista.

  Lisäksi, ASIC hakee ilmoituksia väitetyistä rikkomuksista, taloudelliset seuraamukset Nuixia vastaan sekä taloudelliset seuraamukset ja hylkäämismääräykset asianomaisille johtajille.

  Markkinoiden vapauttamisen mukaan, Nuix on tehnyt täyttä yhteistyötä ASIC: n kanssa näiden asioiden tutkinnan aikana.

  Nuix kiistää myös sitä vastaan esitetyt väitteet ja ohjaajaväittäjille esitetyt väitteet ja aikoo puolustaa menettelyä. Koska asia on tuomioistuimen käsiteltävänä, Nuix korosti, että yhtiö ei anna kommentteja menettelyn etenemisestä.

  Lue Complete Market Release: ASIC Enforcement Proceedings (PDF) - Mouseover vierittääksesi

  Nuix Market Release - ASIC täytäntöönpanomenettely - 092922

  Nuix

  Nuix Limited on johtava tutkivan analytiikan ja älykkyysohjelmistojen toimittaja, jonka visio on ”totuuden löytäminen digitaalisesta maailmasta”. Nuix auttaa asiakkaita käsittelemään, normalisoida, indeksi, rikastuttaa ja analysoida tietoja monista eri lähteistä, ratkaista monet heidän monimutkaisista tietohaasteistaan. Nuix-alusta tukee useita käyttötapauksia, mukaan lukien rikostutkinta, talousrikollisuus, oikeudenkäyntituki, työntekijöiden ja sisäpiirien tutkimukset, laillinen eDiscovery, tietosuoja ja yksityisyys, ja tietohallinto ja sääntöjen noudattaminen.

  Lisätietoja saat osoitteesta investors.nuix.com

  Lue alkuperäinen vastaus.

  Lisä lukeminen

  Paljastava vastaus? Nuix Ilmoita ASX: lle tietopyyntö

  Paljastavat raportit? Nuix Notes Lehdistön spekulaatio

  Investoinnit eDiscoveryyn (käynnissä oleva listaus)

  Lähde: CompleDiscovery