Tue. Jan 31st, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Opmerking van de redactie: Van tijd tot tijd belicht ComplexDiscovery openbaar beschikbare of privé verkrijgbare aankondigingen, inhoudsupdates en onderzoek van cyber-, data- en legale ontdekkingsproviders, onderzoeksorganisaties en leden van de ComplexDiscovery-gemeenschap. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig benadrukt, aanvaardt het geen enkele verantwoordelijkheid voor beweringen over inhoud.

  Neem vandaag nog contact met ons op om aanbevelingen in te dienen ter overweging en opname in de cyber-, data- en juridische ontdekkingen gerichte aankondigingen van ComplexDiscovery voor diensten, producten of onderzoeken.

  Update voor investeerders (29 september 2022)

  ASIC-handhavingsprocedures

  Overzicht van Market Release

  De recente nieuwsupdate voor investeerders van Nuix op 29 september 2022 meldt dat ASIC in de periode van 18 januari 2021 tot 21 april 2021 een civiele procedure is gestart bij de federale rechtbank tegen de Vennootschap en haar bestuurders. De informatie in de marktrelease van Nuix kan interessant zijn voor juridische, zakelijke en informatietechnologieprofessionals die actief zijn of investeren in het eDiscovery-ecosysteem.

  Volgens het marktbericht beweert de ASIC dat aspecten van de openbaarmaking van de markt van de Vennootschap in die periode in strijd waren met de bepalingen van de Corporations Act en ASIC Act en dat de relevante bestuurders hun verplichtingen met betrekking tot die openbaarmaking hebben geschonden. ASIC stelt met name dat de openbaarmaking van haar jaarlijkse contractwaarde (ACV) en wettelijke inkomsten ten opzichte van prognoses ontoereikend was.

  Daarnaast vraagt ASIC om verklaringen met betrekking tot de vermeende overtredingen, geldboetes tegen Nuix en geldelijke straffen en diskwalificatiebevelen tegen de relevante bestuurders.

  Volgens de marktrelease heeft Nuix tijdens haar onderzoek naar deze zaken volledig samengewerkt met ASIC.

  Nuix ontkent ook de aantijgingen die daartegen zijn geuit en de aantijgingen tegen de respondenten van de directeur en is voornemens de procedure te verdedigen. Aangezien de zaak bij het Hof aanhangig is, benadrukte Nuix dat de Vennootschap geen commentaar zal geven op de voortgang van deze procedure.

  Lees de volledige marktrelease: ASIC Enforcement Proceedings (PDF) - Muisover om te

  Nuix Market Release - ASIC-handhavingsprocedures - 092922

  Over Nuix

  Nuix Limited is een toonaangevende leverancier van software voor onderzoeksanalyse en inlichtingen, met de visie om „de waarheid te vinden in een digitale wereld”. Nuix helpt klanten bij het verwerken, normaliseren, indexeren, verrijken en analyseren van gegevens uit een groot aantal verschillende bronnen, waardoor veel van hun complexe data-uitdagingen worden opgelost. Het Nuix-platform ondersteunt een scala aan gebruiksscenario's, waaronder strafrechtelijk onderzoek, financiële criminaliteit, procesondersteuning, onderzoek van werknemers en voorkennis, juridische eDiscovery, gegevensbescherming en privacy, en gegevensbeheer en naleving van regelgeving.

  Ga voor meer informatie naar investors.nuix.com

  Lees het originele antwoord.

  Aanvullende lectuur

  Een onthullende reactie? Nuix-rapport aan ASX Verzoek om informatie

  Rapporten onthullen? Nuix merkt persspeculatie op

  Investeringen in eDiscovery (een lopende lijst)

  Bron: ComplexDiscovery