Sun. Feb 5th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Toimittajan huomautus: Ajoittain, ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia tai yksityisesti ostettavia ilmoituksia, sisältöpäivitykset, ja kybertutkimus, tiedot, ja laillisten löytöjen tarjoajat, tutkimusorganisaatiot, ja CompleDiscovery-yhteisön jäsenet. Vaikka CompleDiscovery korostaa näitä tietoja säännöllisesti, se ei ota vastuuta sisältöväitteistä.

  Lähettää suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi CompleDiscoveryn tietoverkkoon, tiedot, ja oikeudellinen löytökeskeinen palvelu, tuote, tai tutkimusilmoituksia, ota meihin yhteyttä jo tänään.

  Taustahuomautus: Seuraava eDiscovery-ohjelmistotoimittaja Nuixin vuoden 2022 vuosikertomus saattaa kiinnostaa eDiscovery-ekosysteemissä toimivia tai sijoittavia lakimiehiä, liike- ja tietotekniikan ammattilaisia. Lisäksi, Tomasz Tunguzin äskettäinen viesti, pääomasijoittaja Redpointin kanssa, tarjoaa mielenkiintoisen näkökohdan, jolla voi olla merkitystä julkisten ohjelmistoyritysten arvon suhteen. Posti, nimeltään Kasvu ei ole enää ohjelmistoyrityksen arvon paras ennustaja, panee merkille, että kannattavuus on kasvanut merkittävimpänä korrelaattina ja ennustajana julkisen ohjelmistoyrityksen arvosta. Tämä tulohavainto voi kiinnostaa myös henkilöitä, jotka harkitsevat arvostusta vuotuisten tulosten perusteella.

  Lehdistötiedote ja vuosiraportti

  Nuix 2022 Vuosikertomus

  Market Release (17. lokakuuta 2022)

  Sydney, Australia - Globaali ohjelmistoyritys Nuix ('yritys', ASX: NXL) liittää vuoden 2022 vuosikertomuksen.

  Nuixin hallitus on valtuuttanut tämän asiakirjan julkaisemiseen.

  Nuix

  Nuix Limited on johtava tutkivan analytiikan ja älykkyysohjelmistojen toimittaja, jonka visio on ”totuuden löytäminen digitaalisesta maailmasta”. Nuix auttaa asiakkaita käsittelemään, normalisoida, indeksi, rikastuttaa ja analysoida tietoja monista eri lähteistä, ratkaista monia heidän monimutkaisia tietohaasteitaan. Nuix-alusta tukee useita käyttötapauksia, mukaan lukien rikostutkinta, talousrikollisuus, oikeudenkäyntituki, työntekijöiden ja sisäpiirien tutkimukset, laillinen eDiscovery, tietosuoja ja yksityisyys, ja tietohallinto ja sääntöjen noudattaminen.

  Lisätietoja saat osoitteesta investors.nuix.com

  Lue alkuperäinen julkaisu.

  Vuosikertomuksen ote (puheenjohtajan kirje - Hon. Jeffrey Bleich)

  Ymmärrämme, että Nuixin taloudellinen tulos ei ole vastannut monien sidosryhmiemme odotuksia, mukaan lukien osakkeenomistajat. Nämä tulokset eivät myöskään ole vastanneet Managementin odotuksia tämän yrityksen potentiaalista. Olemme siis tehneet sen, mitä vaadittiin, ja olemme muuttuneet. Olemme muuttaneet hallituksen kokoonpanoa. Olemme vaihtaneet suurta osaa yhtiön ylimmästä johtoryhmästä. Ja olemme tutkineet omaa suorituskykyämme tunnistaaksemme puutteet toteutuksessa sekä parannus- ja kasvualueet. Tänään, Nuix on valmis ottamaan seuraavat askeleet kehityksessään, uuden johtoryhmän kanssa, uusi strateginen suunta ja jatkuva teknologiainvestointi. Mikä ei ole muuttunut, on visio, joka vetää maailman lahjakkaimmat insinöörit tulemaan ja jäämään Nuixiin. He ovat täällä tekemässä mielekästä eroa asiakkaidemme vaikeimpien dataan liittyvien haasteiden ratkaisemisessa.

  (window.advanced_ads_ready || jQuery (asiakirja) .ready) .call (null, toiminto () {var $complslider291959357 = jQuery (”.compl-liukusäädintä-291959357"); $complslider291959357.on (”unslider.ready”, toiminto () {jQuery (”div.custom-liukusäädintä ul li”) .css (”näyttö”, ”lohko”);}); $complslider291959357.unslider ({delay:7000, autoplay:true, nav:false, nuolet:false, ääretön:true}); $complslider291959357.on (”mouseover”, function () {$complslider291959357.unslider (”stop”);}) .on (”mouseout”, toiminto () {$complslider291959357.unslider (”start”);});});

  Lue täydellinen Nuix-vuosikertomus 2022 (PDF) - Siirrä hiiren osoittimella

  Nuix 2022 Vuosikertomus - 17. lokakuuta 2022

  Lisä lukeminen

  Investoinnit eDiscoveryyn (käynnissä oleva listaus)

  Lyhennetty katsaus eDiscoveryn liiketoimintaan: sulautumiset, yritysostot, ja investoinnit

  Alas alle? Nuix FY 22 Tulokset ja strateginen päivitys

  Lähde: CompleDiscovery