Tue. Jan 31st, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Opmerking van de redactie: Van tijd tot tijd belicht ComplexDiscovery openbaar beschikbare of privé verkrijgbare aankondigingen, inhoudsupdates en onderzoek van cyber-, data- en legale ontdekkingsproviders, onderzoeksorganisaties en leden van de ComplexDiscovery-gemeenschap. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig benadrukt, aanvaardt het geen enkele verantwoordelijkheid voor beweringen over inhoud.

  Neem vandaag nog contact met ons op om aanbevelingen in te dienen ter overweging en opname in de cyber-, data- en juridische ontdekkingen gerichte aankondigingen van ComplexDiscovery voor diensten, producten of onderzoeken.

  Achtergrondopmerking: De volgende aankondiging deelt de financiële resultaten van 3Q2022 voor eDiscovery-provider DISCO en kan interessant zijn voor juridische, zakelijke en informatietechnologieprofessionals die actief zijn of investeren in het eDiscovery-ecosysteem. Daarnaast biedt een recente post (augustus 2022) van Tomasz Tunguz, een risicokapitaalist bij Redpoint, een interessante overweging die relevant kan zijn voor de waarde van publieke softwarebedrijven. Het bericht, getiteld Growth is No Longer the Best Predictor of a Software Company's Value, merkt op dat de winstgevendheid is gestegen als de belangrijkste correlatie en voorspeller van de waarde van een openbaar softwarebedrijf.

  Uittreksel van de persaankondiging (10 november 2022)

  DISCO maakt financiële resultaten tweede kwartaal 2022 bekend

  Totale omzet van $34,5 miljoen, een stijging van 15% op jaarbasis

  AUSTIN, Texas— (BUSINESS WIRE) — CS Disco, Inc. („DISCO”) (NYSE: LAW) heeft vandaag financiële resultaten bekendgemaakt voor het derde kwartaal dat eindigde op 30 september 2022.

  „Dit kwartaal zagen we een toename van het aantal klanten dat onze oplossing gebruikt, aangezien ons aantal klanten groeide tot 1.318, een stijging van 26% op jaarbasis”, aldus Kiwi Camara, medeoprichter en Chief Executive Officer. „Bovendien heeft onze toegenomen focus op operationele efficiëntie geresulteerd in een aanzienlijke verbetering van de EBITDA-richtlijnen die we vorig kwartaal hebben gegeven.”

  Financiële hoogtepunten in het derde kwartaal van 2022:

  De totale omzet bedroeg $34,5 miljoen, een stijging van 15% in vergelijking met het derde kwartaal van 2021.

  Het GAAP-nettoverlies bedroeg $20,1 miljoen, vergeleken met $9,2 miljoen in het derde kwartaal van 2021.

  De aangepaste EBITDA bedroeg ($13,1) miljoen, vergeleken met ($7,5) miljoen in het derde kwartaal van 2021.

  Recente zakelijke hoogtepunten:

  DISCO is uitgeroepen tot leider in IDC MarketScape: DISCO werd erkend als leider in de IDC MarketScape: Worldwide eDiscovery Early Case Assessment Software 2022 Vendor Assessment Software IDC MarketScape identificeerde sterke punten in de bedrijfstoolkit en het gebruiksgemak van DISCO voor zijn klanten.

  Austin Business Journal Best CFO Awards 2022: Michael Lafair, CFO van DISCO, won de categorie beursgenoteerde bedrijven in de Austin Business Journal Best CFO Awards 2022.

  Financiële vooruitzichten voor het volledige jaar 2022

  Vanaf 10 november 2022 publiceert DISCO de volgende vooruitzichten voor het boekjaar 2022:

  Omzet in het bereik van $132,0 - $136,0 miljoen, wat neerkomt op een groei op jaarbasis tussen 15% en 19%.

  Aangepaste EBITDA in het bereik van ($54,0) - ($50,0) miljoen.

  De financiële vooruitzichten voor het boekjaar 2022 van DISCO zijn gebaseerd op een aantal veronderstellingen die aan verandering onderhevig zijn en waarvan vele buiten haar macht liggen. Als de werkelijke resultaten afwijken van deze veronderstellingen, kunnen deze verwachtingen veranderen. Er kan geen garantie worden gegeven dat DISCO deze resultaten zal behalen.

  Afstemming van aangepaste EBITDA op toekomstgerichte basis met nettoverlies, de meest direct vergelijkbare GAAP-maatregel is niet beschikbaar zonder onredelijke inspanningen vanwege de hoge variabiliteit en complexiteit en slechte zichtbaarheid met betrekking tot de kosten die zijn uitgesloten van deze niet-GAAP-maatregel; in het bijzonder de effecten van op aandelen gebaseerde compensatiekosten die specifiek zijn voor beloningen in aandelen die rechtstreeks worden beïnvloed door onvoorspelbare schommelingen in de aandelenkoers van DISCO. DISCO verwacht dat de variabiliteit van de bovenstaande kosten een aanzienlijke en mogelijk onvoorspelbare impact zal hebben op de toekomstige financiële GAAP-resultaten.

  Informatie over telefonische vergaderingen

  DISCO organiseert vandaag, 10 november 2022, om 16.00 uur CT (17.00 uur ET) een conference call en webcast om de financiële resultaten en zakelijke hoogtepunten van het derde kwartaal 2022 te bespreken. De conference call is toegankelijk door te bellen naar (888) 550-5431 vanuit de Verenigde Staten of +1 (646) 960-0807 internationaal met conferentie-ID 8394292. De live webcast van de conference call en ander materiaal met betrekking tot de financiële prestaties van DISCO zijn toegankelijk via de Investor Relations-website van DISCO op ir.csdisco.com.

  Na de voltooiing van het gesprek tot 22.59 uur CT (23:59 uur ET) op donderdag 1 december 2022, is een telefonische herhaling beschikbaar door te bellen naar (800) 770-2030 vanuit de Verenigde Staten, +1 (647) 362-9199 internationaal met conferentie-ID 8394292. Een herhaling van de webcast zal ook gedurende 12 maanden beschikbaar zijn op ir.csdisco.com.

  Over DISCO

  DISCO (NYSE: LAW) biedt een op de cloud gebaseerde juridische oplossing op basis van kunstmatige intelligentie die e-discovery, beoordeling van juridische documenten en casemanagement vereenvoudigt voor ondernemingen, advocatenkantoren, juridische dienstverleners en overheden. Met onze schaalbare, geïntegreerde oplossing kunnen juridische afdelingen eenvoudig bedrijfsgegevens verzamelen, verwerken en beoordelen die relevant of mogelijk relevant zijn voor juridische zaken.

  Verwijzingen naar „DISCO”, het „Bedrijf”, „onze” of „wij” in dit persbericht verwijzen naar CS Disco, Inc. en haar dochterondernemingen op geconsolideerde basis.

  Lees de oorspronkelijke aankondiging.

  Volledige aankondiging met tabellen (PDF) - Muisover om te scrollen

  Disco maakt financiële resultaten voor het derde kwartaal 2022 bekend

  Lagniappe

  Groei is niet langer de beste voorspeller van de waarde van een softwarebedrijf (Tomasz Tunguz)

  Meer dan inkomsten? DISCO maakt financiële resultaten tweede kwartaal 2022 bekend

  Een mijlpaalkwartaal? DISCO maakt financiële resultaten eerste kwartaal 2022 bekend

  Aanvullende lectuur

  Investeringen in eDiscovery (een lopende lijst)

  Een beknopte kijk op de activiteiten van eDiscovery: fusies, overnames en investeringen

  Bron: ComplexDiscovery