Sun. Feb 5th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Toimittajan huomautus: Ajoittain, ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia tai yksityisesti ostettavia ilmoituksia, sisältöpäivitykset, ja kybertutkimus, tiedot, ja laillisten löytöjen tarjoajat, tutkimusorganisaatiot, ja CompleDiscovery-yhteisön jäsenet. Vaikka CompleDiscovery korostaa näitä tietoja säännöllisesti, se ei ota vastuuta sisältöväitteistä.

  Lähettää suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi CompleDiscoveryn tietoverkkoon, tiedot, ja oikeudellinen löytökeskeinen palvelu, tuote, tai tutkimusilmoituksia, ota meihin yhteyttä jo tänään.

  Lehdistön ilmoitus

  Haystackid® suorittaa SOC 2 -tyypin 2 tarkastuksen onnistuneesti kaikille viidelle alueelle toisen vuoden ajan

  Tilintarkastus toimii luottamuksen kulmakivenä yrityksen asiakkaiden yksityisyyden ja turvallisuuden kannalta

  27. syyskuuta 2022 - Haystackid, erikoistunut eDiscovery-palveluyritys, joka tukee asianajotoimistoja ja yritysosastoja, ilmoitti tänään, että se on onnistuneesti suorittanut palveluorganisaatioiden palveluorganisaatioiden (SOC 2) tyypin 2 tarkastuksen kaikille viidelle luottamusperiaatteelle toista vuotta peräkkäin. Viisi aluetta ovat turvallisuus, saatavuus, käsittelyn eheys, luottamuksellisuus, ja yksityisyyttä. Mukaan lukien yhtiön aiemmat yritysostot ja äskettäinen yrityskauppa Business Intelligence Associates, end-to-end-eDiscovery-palveluntarjoaja, Haystackid on suorittanut SOC: n 2 Tyyppi 2 -tarkastus ilman poikkeuksia yli seitsemän vuoden ajan.

  Riippumattoman tarkastuksen suoritti Wipfli LLP, kansallinen kirjanpito- ja konsulttiyritys, käyttäen American Institute of Certified Public Accountants -instituutin kehittämiä kriteerejä. Se varmistaa asiakastietojen suojan ja luo organisaation luotettavuuden ja uskottavuuden sitoumusten ja järjestelmävaatimusten täyttämiseksi testaamalla viisi luottamusperiaatetta, joista kukin mitataan AICPA Trust Services -kriteerien mukaisilla valvonta- ja testausstandardeilla:

  Turvallisuus — Järjestelmä on suojattu luvattomalta käytöltä, käytöltä tai muokkaamiselta.

  Saatavuus — Järjestelmä on käytettävissä käyttöä ja käyttöä varten.

  Käsittelyn eheys - Järjestelmän käsittely on valmis, pätevä, tarkka, oikea-aikainen, ja valtuutettu.

  Luottamuksellisuus - Luottamuksellisiksi määritellyt tiedot on suojattu.

  Tietosuoja - Henkilötietoja kerätään, käytetään, säilytetään, paljastetaan, ja hävitetään.

  ”Jatkamalla Haystackidin SOC 2 Type 2 -tarkastuksen ylläpitämistä olemme osoittaneet, että on tärkeää pitää turvallisuus ja yksityisyys tarjouksemme eturintamassa samalla kun menemme yli asiakkaille”, Haystackid IT-turvallisuuden varatoimitusjohtaja Michael Cammack sanoi. ”Nykymaailmassa on nyt tärkeämpää kuin koskaan ennen paitsi täyttää myös ylittää asiakastietojen suojausstandardit.”

  Erityisesti, Haystackidin laadunparannusprosessin tarkastuksen aikana, yritys sai vahvan vakuutuksen itseraportoinnista sekä asiantuntemuksen ja sitoutumisen laajuudesta, osoittaa käytössä olevan laatujärjestelmien ja prosessien jatkuvan menestyksen.

  ”Palveluorganisaationa yksityiskohtaiset tiedot ja vakuutukset asiakastietojen turvallisuuden, saatavuuden, käsittelyn eheyden, luottamuksellisuuden ja yksityisyyden kannalta merkityksellisistä tarkastuksista ovat elintärkeitä menestyksellemme”, Haystackidin teknologiajohtaja Evan Craghead sanoi. ”Olemme omistautuneet alan johtavien suojatoimien käyttöön ja olemme ylpeitä voidessamme osallistua turvallisuussertifiointiohjelmiin, kuten SOC 2 Type 2 -auditointiin.”

  Tietoja HaystacKid®

  Haystackid on erikoistunut eDiscovery-palveluyritys, joka auttaa yrityksiä ja asianajotoimistoja löytämään turvallisesti, ymmärtää, ja oppia tiedoista, kun kohtaat monimutkaisia, dataintensiiviset tutkimukset ja oikeudenkäynnit. Haystackid mobilisoi alan johtavia kyberetsintäpalveluja, yritysratkaisuja ja oikeudellisia löytötarjouksia palvelemaan yli 500 maailman johtavaa yritystä ja asianajotoimistoa Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. Lähes puolet Fortune 100: sta tarjoava Haystackid on vaihtoehtoinen kyber- ja lakipalvelujen tarjoaja, joka yhdistää asiantuntemuksen ja teknisen huippuosaamisen valkohansikkaisen asiakaspalvelun kulttuuriin. Sen lisäksi, että Chambers USA on jatkuvasti luokitellut, IDC MarketScape nimitti yrityksen äskettäin eDiscovery-palveluiden maailmanlaajuiseksi johtajaksi, edustava myyjä Gartner Market Guide for E-Discovery Solutions -yrityksessä, ja The National Law Journalin oikeudellisen teknologian edelläkävijä. Edelleen, HaystacKid on saavuttanut SOC: n 2 Tyypin II todistus viidellä turvallisuuspalvelualueella, saatavuus, käsittelyn eheys, luottamuksellisuus, ja yksityisyyttä. Lisätietoja sen palvelupakettista, mukaan lukien ohjelmat ja ratkaisut ainutlaatuisiin laillisten yritysten tarpeisiin, siirry Haystackid.com-sivustoon.

  Lue alkuperäinen julkaisu.

  Lisä lukeminen

  Juokseva lista: ylin 100+ eDiscovery-palveluntarjoajat

  Aika asiantuntijalle? Haystackid® lanseeraa uuden maailmanlaajuisen neuvontatarjouksen

  Lähde: CompleDiscovery