Sun. Feb 5th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Opmerking van de redactie: Van tijd tot tijd belicht ComplexDiscovery openbaar beschikbare of privé verkrijgbare aankondigingen, inhoudsupdates en onderzoek van cyber-, data- en legale ontdekkingsproviders, onderzoeksorganisaties en leden van de ComplexDiscovery-gemeenschap. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig benadrukt, aanvaardt het geen enkele verantwoordelijkheid voor beweringen over inhoud.

  Neem vandaag nog contact met ons op om aanbevelingen in te dienen ter overweging en opname in de cyber-, data- en juridische ontdekkingen gerichte aankondigingen van ComplexDiscovery voor diensten, producten of onderzoeken.

  Mededeling aan de pers

  HayStackID® voltooit met succes een SOC 2 Type 2-audit voor alle vijf gebieden voor het tweede jaar

  Audit is een hoeksteen van vertrouwen voor de privacy en veiligheid van de klanten van het bedrijf

  Op 27 september 2022 heeft HayStackID, een gespecialiseerd eDiscovery-dienstenkantoor dat advocatenkantoren en juridische afdelingen van ondernemingen ondersteunt, vandaag aangekondigd dat het voor het tweede jaar op rij met succes een Service Organization Control for Service Organizations (SOC 2) Type 2-audit heeft afgerond voor alle vijf vertrouwensprincipes. De vijf gebieden omvatten beveiliging, beschikbaarheid, verwerkingsintegriteit, vertrouwelijkheid en privacy. Met inbegrip van de eerdere overnames van het bedrijf en de recente overname van Business Intelligence Associates, een end-to-end eDiscovery-serviceprovider, heeft HayStackID al meer dan zeven jaar een SOC 2 Type 2-audit zonder uitzonderingen voltooid.

  De onafhankelijke audit werd uitgevoerd door Wipfli LLP, een nationaal accountants- en adviesbureau, op basis van criteria die zijn ontwikkeld door het American Institute of Certified Public Accountants. Het garandeert de bescherming van klantgegevens en stelt de betrouwbaarheid en geloofwaardigheid van een organisatie vast om aan haar verplichtingen en systeemvereisten te voldoen door te testen op vijf vertrouwensprincipes, elk gemeten aan de hand van een reeks controles en testnormen op basis van de AICPA Trust Services-criteria:

  Beveiliging — Het systeem is beschermd tegen ongeoorloofde toegang, gebruik of wijziging.

  Beschikbaarheid — Het systeem is beschikbaar voor gebruik en gebruik.

  Verwerkingsintegriteit — De verwerking van het systeem is volledig, geldig, nauwkeurig, tijdig en geautoriseerd.

  Vertrouwelijkheid — Als vertrouwelijk aangemerkte informatie wordt beschermd.

  Privacy — Persoonlijke informatie wordt verzameld, gebruikt, bewaard, openbaar gemaakt en verwijderd.

  „Door de SOC 2 Type 2-audit van HayStackID te blijven uitvoeren, hebben we aangetoond hoe belangrijk het is om beveiliging en privacy voorop te houden in ons aanbod en tegelijkertijd voor klanten een stapje verder te gaan”, aldus Michael Cammack, vicepresident IT-beveiliging van HayStackID. „In de wereld van vandaag is het nu belangrijker dan ooit om niet alleen te voldoen aan de beschermingsnormen voor klantgegevens, maar deze zelfs te overtreffen.”

  Met name tijdens de audit van het kwaliteitsverbeteringsproces van HayStackID kreeg het bedrijf sterke bevestiging over zelfrapportage en uitgebreide expertise en betrokkenheid, wat het aanhoudende succes van de bestaande kwaliteitssystemen en -processen aantoonde.

  „Als serviceorganisatie zijn gedetailleerde informatie en garanties over controles die relevant zijn voor de beveiliging, beschikbaarheid, verwerkingsintegriteit, vertrouwelijkheid en privacy van klantgegevens essentieel voor ons succes”, zei Evan Craghead, Chief Technology Officer van HayStackID. „We doen er alles aan om over toonaangevende veiligheidsmaatregelen te beschikken en zijn er trots op deel te nemen aan beveiligingscertificeringsprogramma's zoals de SOC 2 Type 2-audit.”

  Over HayStackID®

  HayStackID is een gespecialiseerd eDiscovery-servicebedrijf dat bedrijven en advocatenkantoren helpt om veilig gegevens te vinden, te begrijpen en ervan te leren wanneer ze worden geconfronteerd met complexe, gegevensintensieve onderzoeken en rechtszaken. HayStackID mobiliseert toonaangevende cyberdetectiediensten, bedrijfsoplossingen en juridische ontdekkingen om meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren in Noord-Amerika en Europa te bedienen. HayStackID bedient bijna de helft van de Fortune 100 en is een alternatieve cyber- en juridische dienstverlener die expertise en technische uitmuntendheid combineert met een cultuur van uitstekende klantenservice. Naast een consistente rangschikking door Chambers USA, werd het bedrijf onlangs uitgeroepen tot wereldleider op het gebied van eDiscovery Services door IDC MarketScape, een representatieve leverancier in de Gartner Market Guide for E-Discovery Solutions, en een Legal Technology Trailblazer door The National Law Journal. Verder heeft HayStackID een SOC 2 Type II-attest behaald op de vijf gebieden van vertrouwensdiensten, namelijk beveiliging, beschikbaarheid, verwerkingsintegriteit, vertrouwelijkheid en privacy. Ga voor meer informatie over het dienstenpakket, waaronder programma's en oplossingen voor unieke behoeften van juridische ondernemingen, naar HayStackid.com.

  Lees de originele release.

  Aanvullende lectuur

  Een doorlopende lijst: Top 100+ eDiscovery-providers

  Tijd voor een expert? HayStackID® lanceert een nieuw wereldwijd adviesaanbod

  Bron: ComplexDiscovery