Covidancellaties? Een actieve lijst van eDiscovery Event-updates

Based on research and tracking by ComplexDiscovery, this non-comprehensive planning list highlighting eDiscovery-related events, conferences, and meetings, along with their current known scheduling status, may be beneficial for individuals and organizations evaluating sponsorship, support, and attendance plans in light of the recent developments and restrictions due to the coronavirus disease 2019 (COVID-19).

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Gezien de recente uitdagingen en beperkingen van coronavirus Disease 2019 (COVID-19), kan de volgende werklijst van EDiscovery-gerelateerde evenementen en conferenties samen met de bekende planningsstatus voor vermelde evenementen van nut zijn voor gegevensdetectie en juridische ontdekking professionals en organisaties die plannen op sponsoren, ondersteunen of bijwonen van vermelde evenementen. Deze lijst is niet allesomvattend en bevat, gezien de snel veranderende status van gebeurtenissen, mogelijk niet de meest recente statusinformatie. Het kan echter een solide uitgangspunt vormen voor het onderzoek naar de status van gebeurtenissen in deze moeilijke tijden.

Als uw organisatie gebeurtenissen in verband met EDiscovery heeft die u wilt toevoegen, wijzigen of corrigeren, klikt u hier om de juiste updates op te geven.

Naam gebeurtenis

Datum (maand/datums)

Locatie (stad en staat)

Website (URL voor meer informatie)

Wijzigingen in gebeurtenisplanning (indien van toepassing)

Laatst bijgewerkt: maart 2020

Aanvullende lezing:

Een vroege start: een werklijst van 2020 eDiscovery Events

Een lopende start: de korte lijst van 2018 eDiscovery Events

Een korte lijst van eDiscovery Events 2017