Sun. Feb 5th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Opmerking van de redactie: Van tijd tot tijd belicht ComplexDiscovery openbaar beschikbare of privé verkrijgbare aankondigingen, inhoudsupdates en onderzoek van cyber-, data- en legale ontdekkingsproviders, onderzoeksorganisaties en leden van de ComplexDiscovery-gemeenschap. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig benadrukt, aanvaardt het geen enkele verantwoordelijkheid voor beweringen over inhoud.

  Neem vandaag nog contact met ons op om aanbevelingen in te dienen ter overweging en opname in de cyber-, data- en juridische ontdekkingen gerichte aankondigingen van ComplexDiscovery voor diensten, producten of onderzoeken.

  Persbericht

  DISCO uitgeroepen tot leider in IDC MarketScape: wereldwijde eDiscovery Early Case Assessment Software 2022 Vendor Assessment

  Het rapport erkent DISCO en zijn uitgebreide platformmogelijkheden, klantgerichte strategie en gebruiksgemak van het product

  AUSTIN, Texas— (BUSINESS WIRE) —DISCO (NYSE:LAW), toonaangevend op het gebied van AI-gebaseerde juridische technologie, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf is erkend als leider in de IDC MarketScape: Worldwide eDiscovery Early Case Assessment Software 2022 Vendor Assessment (Doc #US48970222 september 2022).

  Review blijft het kostbare aspect van eDiscovery, ondanks technologische vooruitgang. Bekwaamheid in het vroegtijdig beoordelen van gevallen blijft een kenmerk van volwassen eDiscovery-beoefenaars. Deze IDC MarketScape evalueert leveranciers die deelnemen aan de wereldwijde eDiscovery-softwaremarkt met een focus op functionaliteit voor vroegtijdige beoordeling van gevallen. Deze leveranciersevaluatie is gebaseerd op een uitgebreid criterium dat naar verwachting het meest bevorderlijk zal zijn voor succes bij het aanbieden van hulpmiddelen waarmee gegevens kunnen worden verzameld, verwerkt, verzameld en geanalyseerd in combinatie met onderzoeken en rechtszaken. De evaluatiecriteria leggen de nadruk op capaciteiten en strategieën die het mogelijk maken het gegevenscorpus te minimaliseren en de kosten te beperken.

  DISCO eDiscovery maakt gebruik van geavanceerde AI om een groot deel van het eDiscovery-proces te automatiseren, waardoor juridische afdelingen dure en omslachtige handmatige taken hoeven te verrichten. DISCO Ediscovery groeit van kleine onderzoeken naar de grootste en meest complexe rechtszaken van dit moment en helpt juridische professionals om sneller tot de feiten te komen, waardoor teams zich meer kunnen concentreren op het inhoudelijke werk dat leidt tot betere juridische resultaten. Dankzij de functies voor het clusteren van onderwerpen kunnen gebruikers ECA op een moderne manier beheren en veelvoorkomende thema's snel identificeren door clusters van documenten weer te geven, gerangschikt op onderwerp. Met de index kunnen gebruikers snel onderwerpen selecteren die waarschijnlijk relevant zijn voor een zaak en die groepen documenten vervolgens stapsgewijs laten beoordelen, wat uiteindelijk bespaart op beoordelingskosten.

  „Nu innovatie de juridische wereld blijft beïnvloeden en verstoren, zien we een groeiende vraag naar cloud-native en SaaS-gebaseerde oplossingen die gebieden als onderzoek, e-discovery en casemanagement verbeteren”, aldus Ryan O'Leary, IDC Research Director, Privacy and Legal Technology. „DISCO is uitgegroeid tot een uitgebreid platform waarop juridische professionals vertrouwen om de productiviteit te verhogen en de operationele efficiëntie te verhogen.”

  De IDC MarketScape erkende de sterke punten van DISCO op de volgende gebieden:

  Bedrijfstoolkit: De meerwaarde van de ECA-capaciteiten van DISCO is afgestemd op de juridische afdelingen van het bedrijf. DISCO kan lessen uit de beoordeling en metagegevens van documenten meenemen en terugsturen naar de ECA-fase om inzichten te benutten.

  Gebruiksgemak: elke klant die in het kader van dit onderzoek werd geïnterviewd, gaf aan dat het gebruiksgemak van het totale platform een belangrijke factor was bij hun aankoopbeslissing. Eén klant gaf aan dat eerdere tools dagenlang training vergen voor hun eindgebruikers, maar DISCO had geen aanvullende training nodig omdat de tool intuïtief en consumentgericht was.

  „Als het gaat om innovatie en het gebruik van automatiseringstools, eisen juridische teams niet alleen geweldige technologieën, ze zijn ook op zoek naar consumentgerichte, marktklare oplossingen die intuïtief en gebruiksvriendelijk zijn”, aldus Kevin Smith, Chief Product Officer van DISCO. „Onze oplossingen en hun vermogen om juridische teams te helpen betere juridische resultaten te bereiken op een efficiëntere en technisch onderlegde manier, is wat DISCO onderscheidt. De benoeming tot IDC MarketScape Leader onderstreept nog eens waarom we het platform bij uitstek zijn geworden voor juridische professionals.”

  Om meer te weten te komen over waarom DISCO werd uitgeroepen tot leider in de IDC MarketScape for Worldwide Ediscovery Early Case Assessment Software voor 2022, klik hier om een fragment uit het DISCO-rapport te downloaden.

  Over DISCO

  DISCO (NYSE:LAW) biedt een op de cloud gebaseerde juridische oplossing op basis van kunstmatige intelligentie die eDiscovery, de beoordeling van juridische documenten en het beheer van dossiers vereenvoudigt voor ondernemingen, advocatenkantoren, juridische dienstverleners en overheden. Met onze schaalbare, geïntegreerde oplossing kunnen juridische afdelingen eenvoudig bedrijfsgegevens verzamelen, verwerken en beoordelen die relevant of mogelijk relevant zijn voor juridische zaken. Ga voor meer informatie naar www.csdisco.com.

  Over IDC MarketScape

  Het IDC MarketScape-leveranciersbeoordelingsmodel is ontworpen om een overzicht te geven van de concurrentiepositie van leveranciers van ICT (informatie- en communicatietechnologie) in een bepaalde markt. De onderzoeksmethodologie maakt gebruik van een rigoureuze scoremethode op basis van zowel kwalitatieve als kwantitatieve criteria die resulteert in een enkele grafische weergave van de positie van elke leverancier binnen een bepaalde markt. IDC MarketScape biedt een duidelijk kader waarin het product- en dienstenaanbod, de mogelijkheden en de strategieën en de huidige en toekomstige succesfactoren van IT- en telecommunicatieleveranciers op zinvolle wijze kunnen worden vergeleken. Het raamwerk biedt kopers van technologie ook een 360-graden beoordeling van de sterke en zwakke punten van huidige en potentiële leveranciers.

  Lees de originele release.

  Aanvullende lectuur

  Een doorlopende lijst: Top 100+ eDiscovery-providers

  Cyber Discovery definiëren? Een definitie en raamwerk

  Bron: ComplexDiscovery