Sun. Nov 27th, 2022
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Toimittajan huomautus: Yksi tarkimmista ja yksityiskohtaisimmista lähteistä Ukrainan kriisin jatkuville päivityksille on Ukrainan konfliktipäivitys sodantutkimuksen instituutilta. Institute for the Study of War (ISW) on 501 (c) (3) organisaatio ja tuottaa tiukasti puolueetonta, ei-ideologista, faktoihin perustuvaa tutkimusta. ISW pyrkii edistämään tietoista ymmärrystä sodasta ja sotilaallisista asioista kattavan avulla, riippumaton, ja saatavilla olevan avoimen lähdekoodin tutkimus ja analyysi. ISW: n tutkimus on asetettu suuren yleisön saataville, sotilaalliset ammattilaiset, päättäjät, ja median jäsenet. Tarjotaan päivittäinen synteesi tärkeimmistä tapahtumista, jotka liittyvät Venäjän aggressioon Ukrainaa vastaan, ISW-päivitykset voivat hyödyttää kyberturvallisuutta, tiedonhallinta, ja oikeudellisten löytöjen ammattilaiset, kun he seuraavat liiketoimintaa, tietotekniikka, ja oikeudelliset suuntaukset ja polut, joihin nykyinen Ukrainan konflikti vaikuttaa ja johtuu siitä.

  Arviointi ja karttat*

  Ukrainan konfliktien arvioinnit - yleiskatsaus karttoihin

  Institute for the Study of War (ISW), Venäjä Team

  Kriittisten uhkien projekti (CTP), American Enterprise Institute

  Yleisen arvioinnin taustatiedot

  ISW julkaisee järjestelmällisesti Venäjän kampanja-arvioita, jotka sisältävät karttoja, joissa korostetaan Ukrainan arvioitua maaston hallintaa ja Venäjän tärkeimpiä ohjausakseleita.

  Nämä kartat lisäävät päivittäin synteettisiä tuotteita, jotka kattavat tärkeimmät tapahtumat, jotka liittyvät Venäjän uudistettuun aggressioon Ukrainaa vastaan.

  Venäjän loukkaavan kampanjan arvioinnit

  20. marraskuuta 2022

  Kirjailija: Kateryna Stepanenko, Frederick W. kagan, ja Grace Mappes

  Keskeinen kehitys

  Kreml on antanut jatkuvasti kasvavan epävirallisen milblogger-yhteisön saada lähes virallisen, mutta itsenäisen aseman huolimatta muuten lisääntyvästä kotimaisesta sortotoimesta ja sensuurista.

  Keskeiset takeaways

  Venäläiset milbloggaajat eivät ole pelkästään sodan cheerleadereita - he ovat nousemassa ryhmäksi, jolla on selkeä ääni Venäjällä.

  Milbloggaajat eivät ole täysin erillään Venäjän hallituksesta, kuitenkin.

  Valitut milbloggaajat ovat nyt virallisissa tehtävissä Kremlissä.

  Joillakin venäläisillä milbloggaajilla on läheiset siteet merkittäviin nationalistisiin ideologeihin.

  Putin on todennäköisesti estänyt MoD: n yritykset puhdistaa tai muuten hallita milbloggaajia.

  Milblogger-yhteisön näkyvyys on todennäköisesti suora seuraus siitä, että Kremlin ei onnistunut luomaan tehokasta sähke-läsnäoloa, joka johtuu Putinin yleisestä epäonnistumisesta valmistaa kansaansa vakavaan ja pitkittyneeseen sotaan.

  Kreml pyrkii jäljittelemään Venäjän sotaa edistävien siloviki-hahmojen menestystä verkossa.

  Putin jatkaa tuplata tukea milblogger-raportoinnin riippumattomuudelle, vaikka hän kaksinkertaistaa pyrkimykset mobilisoida Venäjän väestö sotaan.

  Lue koko päivitys.

  19. marraskuuta 2022

  Kirjailija: Kateryna Stepanenko, Grace Mappes, Angela Howard, ja Frederick W. Kagan

  Keskeinen kehitys

  Venäjän joukkojen on ilmoitettu alkavan vahvistaa asemiaan miehitetyssä Luhanskissa, Donetsk, ja itäisen Zaporizhian alueet Khersonin alueen henkilöstön ja mobilisoitujen sotilaiden kanssa.

  Keskeiset takeaways

  Venäjän joukkojen on ilmoitettu alkavan vahvistaa asemiaan miehitetyssä Luhanskissa, Donetsk, ja itäisen Zaporizhian alueet Khersonin alueen henkilöstön ja mobilisoitujen sotilaiden kanssa.

  Yhdysvaltain tiedusteluviranomaiset totesivat, että Venäjän ja Iranin virkamiehet saivat marraskuun alussa päätökseen sopimuksen Iranin droonien valmistamisesta Venäjän alueella.

  Ukrainan joukot jatkoivat vastahyökkäysoperaatioita Svatove-Kreminnan linjalla.

  Venäjän joukot pitivät hyökkäysoperaatioitaan Bakhmutin ympäristössä, Avdiivka, ja länteen Donetskin kaupungista huolimatta ilmoituksista suurista tappioista Bakhmutin ympäristössä.

  Venäjän joukot jatkoivat pyrkimyksiä linnoittaa alueita maan viestintälinjojen ympärillä Etelä-Ukrainassa samalla kun kamppailivat Kerchin salmen sillan käytön osittaisen menettämisen kanssa..

  Venäläiset tiedotusvälineet jatkoivat aktiivisia keskusteluja lähestyvästä toisesta mobilisoinnin aallosta.

  Venäläisten vankien määrä näyttää laskeneen noin 6,5 prosenttia vuoden 2022 tammikuusta todennäköisesti intensiivisen Wagner Groupin rekrytoinnin vuoksi.

  Venäjän viranomaiset pyrkivät hallitsemaan miehitettyjen alueiden tietotilaa ja tunnistamaan ukrainalaisia partisaaneja.

  Lue koko päivitys.

  18. marraskuuta 2022

  Kirjailija: Karolina Hird, Grace Mappes, Madison Williams, Jekaterina Klepanchuk, ja Frederick W. Kagan

  Keskeinen kehitys

  Venäjän virkamiehet valmistautuvat edelleen peiteltyihin mobilisointitoimiin, vaikka syksyn asevelvollisuussykli on käynnissä, todennäköisesti tulvii edelleen jo ylikuormitettua Venäjän joukkojen sukupolven laitetta tavalla, joka vahingoittaa mobilisoitujen ja varusmiesten kehitystä.

  Keskeiset takeaways

  Venäjän virkamiehet valmistautuvat edelleen peiteltyihin mobilisointitoimiin, vaikka syksyn asevelvollisuussykli on käynnissä, todennäköisesti heikentää edelleen laadukkaiden mobilisoitujen ja varusmiesten kehitystä.

  Kansainvälinen atomienergiajärjestö IAEA ilmoitti, ettei se tunnusta Venäjän laitonta Zaporižžian ydinvoimalan (ZNPP) takavarikointia tai muun miehitetyn Ukrainan alueen laitonta liittämistä, mikä on IAEA:n retoriikan jyrkkä kärjistyminen.

  Sosiaalisen median kuvamateriaalia levitettiin marraskuussa 18 osoittaa venäläisen sotilaan avaavan tulen ukrainalaisia vastaan muiden venäläisten sotilaiden antautuessa.

  Venäjän joukot vahvistivat taka-alueita Luhanskin alueella ja yrittivät saada takaisin menetettyjä asemiaan, kun Ukrainan joukot jatkoivat vastahyökkäysoperaatioita Svatove-Kreminnan linjalla.

  Venäjän joukot jatkoivat rajoitettuja hyökkäyksiä Bakhmutin ja Avdiivkan lähellä sekä Länsi-Donetskin alueella.

  Venäjän miehitysvirkamiehet ja sotilasjohto ovat näennäisesti yhä huolestuneempia Ukrainan myöhemmistä vastahyökkäysoperaatioista Etelä-Ukrainassa.

  Venäjällä on edelleen erittäin alhainen moraali ja huono kurinalaisuus joukkojensa keskuudessa jatkuvan kotimaisen takaiskun taustalla osittaiseen mobilisointiin.

  Venäjän miehitysvirkamiehet ja joukot jatkoivat suodatustoimenpiteiden tehostamista Venäjän miehittämillä alueilla Ukrainassa ja heikensivät Ukrainan kansallista identiteettiä.

  Lue koko päivitys.

  17. marraskuuta 2022

  Kirjailija: Karolina Hird, Riley Bailey, Jekaterina Klepanchuk ja Frederick W. Kagan

  Keskeinen kehitys

  Venäjän joukot tekivät toisen massiivisen ohjusiskuaallon Ukrainan halki 17. marraskuuta. Ukrainan pääesikunta kertoi, että venäläiset joukot aloittivat viisi ilmaiskua ja 25 risteilyohjusiskut siviili-infrastruktuurikohteisiin Dnipropetrovskissa, Odesa, Harkova, Zaporižžia, Dnipropetrovsk, ja Mykolajivin alueilla koko päivän.

  Keskeiset takeaways

  Venäjän joukot tekivät uuden massiivisen ohjusiskujen aallon Ukrainan yli marraskuussa 17

  Venäjän joukot Itä-Khersonin alueella ovat todennäköisesti osittain alttiita Ukrainan kieltokampanjalle, kuten Ukrainan joukot, joita on onnistuneesti hyödynnetty Länsi-Khersonin alueen uudelleenvaltaamiseksi..

  Venäjän presidentti Vladimir Putin allekirjoitti asetuksen, jolla muutettiin Venäjän presidentin kansalaisyhteiskunnan ja ihmisoikeuksien neuvoston (HRC) kokoonpanoa 17. marraskuuta.

  Venäläislähteet väittivät edelleen, että Ukrainan joukot suorittavat vastahyökkäysoperaatioita Svatove-Kreminnan linjalla.

  Venäjän joukot jatkoivat maahyökkäyksiä Bakhmutin ympärillä, Avdiivka, ja lounaaseen Donetskin kaupungista.

  Ukrainan joukot jatkoivat Venäjän armeijan omaisuuden ja keskittymisalueiden kohdistamista Khersonin alueen itärannalla ja Zaporižžian alueen taka-alueilla 17. marraskuuta.

  Venäjän viranomaiset kohtaavat edelleen tyytymättömyyttä mobilisoitua henkilöstöä ja matalaa moraalia etulinjassa.

  Venäjän miehitysvirkamiehet jatkoivat ukrainalaisen kulttuurin tuhoamista Venäjän miehittämillä alueilla.

  Lue koko päivitys.

  16. marraskuuta 2022

  Kirjailija: Karolina Hird, Riley Bailey, Grace Mappes, Madison Williams, Jekaterina Klepanchuk, ja Frederick W. Kagan

  Keskeinen kehitys

  Venäläiset lähteet ja valtakirjaviranomaiset mainostavat räikeästi ukrainalaisten lasten pakotettua adoptiota venäläisiin perheisiin.

  Keskeiset takeaways

  Venäläiset lähteet ja valtakirjaviranomaiset mainostavat räikeästi ukrainalaisten lasten pakotettua adoptiota venäläisiin perheisiin.

  Ukrainalaislähteet selvensivät edelleen tuhoja, joita massiivinen marraskuun 15. päivän Venäjän ohjusisku aiheutti Ukrainan halki.

  Venäjän informaatiotila seurasi pitkälti Kremlin virallista lavastusta Puolan alueelle tapahtuneesta ohjusiskun lavastamisesta länsimaiseksi provokaatioksi.

  Wagner-ryhmän rahoittaja Jevgeni Prigozhin jatkaa vakiinnuttamistaan keskeisenä hahmona sotaa edistävässä ultranationalistisessa yhteisössä, joka todennäköisesti pyrkii kunnianhimoisiin poliittisiin tavoitteisiin.

  Venäläislähteet väittivät, että Ukrainan joukot jatkoivat vastahyökkäysoperaatioita Svatoven ja Kreminnan suunnilla.

  Venäjän joukot jatkoivat maahyökkäyksiä lähellä Bakhmutia ja Avdiivkaa, ja Länsi-Donetskin alueella.

  Ukrainan joukot jatkoivat Venäjän joukkojen ja logistiikkasolmujen kohdistamista Etelä-Ukrainassa.

  Useat raportit osoittavat, että Venäjän joukkojen moraali ja psykologinen tila Luhanskin ja Donetskin alueella ovat erittäin alhaiset.

  Venäjän virkamiehet jatkoivat pyrkimyksiään korvata miehitetyillä alueilla olevat valtakirjat Venäjän virkamiehillä, siirtää asukkaat väkisin, ja integroida miehitetyt alueet Venäjään.

  Lue koko päivitys.

  15. marraskuuta 2022

  Kirjailija: Kateryna Stepanenko, Riley Bailey, Grace Mappes, Madison Williams, Jekaterina Klepanchuk, ja Frederick W. Kagan

  Keskeinen kehitys

  Venäjän joukot tekivät suurimman joukon ohjusiskuja Ukrainan kriittistä infrastruktuuria vastaan sodan alkamisen jälkeen.

  Keskeiset takeaways

  Venäjän joukot tekivät suurimman joukon ohjusiskuja Ukrainan kriittistä infrastruktuuria vastaan sodan alkamisen jälkeen, todennäköisesti käyttämällä huomattavaa osaa jäljellä olevista korkean tarkkuuden asejärjestelmistään.

  Puolan viranomaiset ilmoittivat, että todennäköinen ”venäläisvalmisteinen ohjus” laskeutui Puolaan kuuden kilometrin päässä Ukrainan kansainvälisestä rajasta.

  Venäjän armeijan komentajat jättivät huomiotta olemassa olevat suunnitelmat hyökkäysoperaatioista Vuhledarin suunnassa ja sitoutuivat heikosti koulutettuihin vahvistuksiin kalliisiin hyökkäyksiin Pavlivkaan kärsimättömyydestä, herättää jatkuvaa kritiikkiä Venäjän armeijan johdolle.

  Venäjän virkamiehet jatkoivat edellytysten asettamista Kansainvälisen atomienergiajärjestön (IAEA) pakottamiseksi tunnustamaan Venäjän määräysvalta Zaporižžian ydinvoimalassa (ZNPP) ja tunnustamaan siten tosiasiallisesti Venäjän miehitetyn Ukrainan liittämisen.

  Venäläiset kääntyvät yhä enemmän sosiaalisen median eri alustoille ilmaistakseen tyytymättömyytensä mobilisaatio-ongelmiin, mikä voi sytyttää järjestetyt online-sodanvastaiset liikkeet Venäjällä.

  Venäläislähteet väittivät, että Ukrainan joukot jatkoivat vastahyökkäyksiä Svatoven ja Kreminnan suuntaan, ja Ukrainan joukot jatkoivat Venäjän logistiikan kohdistamista Luhanskin alueen taakse.

  Venäjän joukot jatkoivat maahyökkäyksiä Bakhmutin lähellä, Avdiivka, ja Vuhledar.

  Ennenaikaiset raportit Ukrainan joukoista, jotka kaappaavat alueen Dnipro-joen vasemmalla rannalla, herättivät vastahyökkäystä Venäjän tietotilassa.

  Venäjän logistiikkareitit Krimiltä Etelä-Ukrainaan ovat todennäköisesti erittäin huononneet.

  Venäjän joukot jatkavat vähenevien tarvikkeidensa toimittamista Valko-Venäjän sotatarvikkeilla.

  Venäjän virkamiehet jatkoivat valtakirjavirkailijoiden roolin minimoimista miehitetyillä alueilla venäläisten virkamiesten hyväksi.

  Lue koko päivitys.

  14. marraskuuta 2022

  Kirjailija: Kateryna Stepanenko, Karolina Hird, Layne Philipson, Angela Howard, Jekaterina Klepanchuk, Madison Williams, ja Frederick W. Kagan

  Keskeinen kehitys

  Venäjän puolustusministeriö (MoD) laajensi väitteitä Venäjän alueellisista voitoista Donetskin alueella marraskuussa 13 ja 14, todennäköisesti korostaa, että Venäjän joukot tehostavat operaatioita Donetskin alueella vetäytymisen jälkeen Khersonin alueen oikealta rannalta.

  Keskeiset takeaways

  Venäjän puolustusministeriö (MoD) laajensi väitteitä Venäjän alueellisista voitoista Donetskin alueella marraskuussa 13 ja 14, todennäköisesti korostaa, että venäläiset joukot tehostavat operaatioita Donetskin alueella sen jälkeen, kun ne vetäytyivät Khersonin alueen oikealta rannalta.

  Venäläiset milbloggaajat takavarikoivat Ukrainan presidentin Volodymyr Zelenskyn marraskuun 14 vierailu Kherson Cityyn kritisoimaan Venäjän sotilaallista kapasiteettia perusteellisemmin kuin aikaisempina päivinä Venäjän vetäytyessä Khersonin alueen oikealta rannalta.

  Wagner-ryhmän rahoittaja Jevgeniy Prigozhin vakiinnuttaa itsensä edelleen erittäin itsenäiseksi, Stalinistinen sotapäällikkö Venäjällä, tulossa entistä näkyvämmäksi hahmoksi nationalistisessa sotaa edistävässä yhteisössä.

  Ukrainan joukot jatkoivat vastahyökkäysoperaatioita Svatove-Kreminna-linjalla ja ottivat yhteen venäläisjoukkojen kanssa lähellä Bilohorivkaa.

  Venäjän joukot yrittivät epäonnistuneesti palauttaa asemiaan Koillis-Kharkivin alueella.

  Venäjän joukot tehostivat hyökkäysoperaatioita Donetskin alueella ja väittivät saaneensa alueen Bakhmutin ympärille ja Donetskin kaupungin lounaaseen.

  Venäläiset lähteet väittivät, että ukrainalaiset joukot aloittivat epäonnistuneen hyökkäyksen Kinburn Spit -alueelle.

  Venäjän presidentti Vladimir Putin allekirjoitti lisäasetuksia, joilla tarkennetaan mobilisointiprotokollia ja laajennetaan sotilaallisia rekrytointimääräyksiä, todennäköisesti jatkuvassa pyrkimyksessä vahvistaa Venäjän sotatoimia.

  Venäjän miehitysviranomaiset jatkoivat asukkaiden evakuointia ja pakotettua siirtämistä miehitetyillä alueilla ja pyrkivät siirtämään miehityselementtejä kauemmas Dnipro-joesta.

  Lue koko päivitys.

  Emme raportoi yksityiskohtaisesti Venäjän sotarikoksista, koska nuo toimet ovat hyvin katettuja länsimaisessa mediassa eivätkä suoraan vaikuta arvioimiin ja ennustamiin sotatoimiin. Jatkamme näiden rikollisten toimien vaikutusten arviointia ja raportoimista Ukrainan armeijaan ja väestöön sekä erityisesti taisteluihin Ukrainan kaupunkialueilla. Tuomitsemme täysin nämä Venäjän aseellisen konfliktin, Geneven yleissopimusten ja ihmiskunnan rikkomukset, vaikka emme kuvaile niitä näissä mietinnöissä.

  Karttojen kronologia marraskuusta 14-20, 2022 - Hiiren osoita vierittämistä

  Ukrainan konflikti Kartat - 111422-112022

  Katso Institute for the Study of War Interactive Kartta Venäjän hyökkäyksestä

  Lue uusimmat Ukrainan konfliktin päivitykset Institute for the Study of War

  * Jaettu suoralla nimenomaisella luvalla Institute for the Study of War (ISW).

  Tietoja sodantutkimusmenetelmien tutkimuslaitoksesta

  ISW: n tutkimusmetodologia perustuu sekä ensisijaisiin että toissijaisiin lähteisiin, antaa tutkijoille mahdollisuuden kehittää kattava käsitys tilanteesta kentällä. Sotilaallisen ja poliittisen kehityksen analysoimiseksi tietyllä alueella, ISW: n tutkimusanalyytikoiden on ymmärrettävä täysin vihollisen ja ystävällisten voimien järjestelmät. Heidän on myös ymmärrettävä väestön väestötiedot, fyysinen maasto, politiikka, ja alueen historia. Tämä luo analyyttisen perustan tietyn kehityksen syiden ymmärtämiseen ja niiden määritettyjen tutkimustavoitteiden täyttämiseen. ISW-analyytikot viettävät aikaa myös Irakin kaltaisissa paikoissa, Afganistan, ja muualla saadakseen paremman käsityksen turvallisuudesta ja poliittisesta tilanteesta ja arvioidakseen nykyisten strategioiden ja politiikkojen täytäntöönpanoa. Tutkijamme kokoavat tietoja ja analysoivat trendejä, tuottaa rakeisen analyysin tutkimusalueiden kehityksestä, tuottaa tarkan, korkean resoluution, ajankohtainen, ja perusteellinen kuva tilanteesta. ISW: n tutkimusmenetelmä takaa sen menestyksen ja sitoutumisen parantamaan kansakunnan kykyä suorittaa sotilasoperaatioita, saavuttaa strategiset tavoitteet, ja vastata uusiin ongelmiin, jotka saattavat edellyttää amerikkalaisen sotilaallisen voiman käyttöä.

  Tietoja sodan tutkimuksen instituutista

  Sodantutkimuksen instituutti edistää tietoista ymmärrystä sotilaallisista asioista luotettavan tutkimuksen avulla, luotettava analyysi, ja innovatiivinen koulutus. Olemme sitoutuneet parantamaan maan kykyä toteuttaa sotilasoperaatioita ja vastata uusiin uhkiin Yhdysvaltain strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi. ISW on puolueeton, voittoa tavoittelematon, julkisen politiikan tutkimusorganisaatio.

  Lisätietoja, osallistua, ja osallistua tänään.

  Lisä lukeminen

  [Vuosipäivitys] Kansainvälinen kyberoikeus käytännössä: Interaktiivinen työkalupakki

  Tietojen suurlähetystöt: Kansallisvaltioiden suvereniteetti, turvallisuus ja jatkuvuus

  Lähde: CompleDiscovery

  Tiukemmat valvonta- ja täytäntöönpanotoimenpiteet? Euroopan parlamentti hyväksyy uuden kyberturvallisuuslain

  According to European Member of Parliament (MEP) Bart Groothuis, “Ransomware and...

  Geopoliittiset shakedownit? Vuotuinen ENISA Threat Landscape Report - 10. painos

  According to EU Agency for Cybersecurity Executive Director Juhan Lepassaar, “Today's...

  Kryptografisesti turvallinen? Sivukanava-analyysin uhka

  Side-channel analysis has become a widely recognized threat in the last...

  Punainen myrsky nousee? Tietorikkomukset nousevat maailmanlaajuisesti Q3 2022

  “It’s concerning to see data breaches rising again after a comparatively...

  Magneetti tuloille? Magnet Forensics julkistaa 2022 Kolmannen vuosineljänneksen tulokset

  According to Adam Belsher, Magnet Forensics' CEO, "Our solutions address the...

  Edistyminen ja mahdollisuus? Cellebrite julkistaa kolmannen vuosineljänneksen 2022 Tulokset

  “We are pleased to report a solid third quarter, delivering strong...

  Vartijan vaihto? Suhteellisuusteoria toivottaa tervetulleeksi

  "Relativity is a rare company with both exceptional industry leadership and...

  Polttoaine jatkuvaa kasvua? Renovus Capital ostaa neuvontaliiketoiminnan HBR Consultingilta

  "The legal industry remains in the early stages of digital and...

  eDiscovery Market Size Mashup: 2022-2027 Maailmanlaajuinen ohjelmistojen ja palveluiden yleiskatsaus

  From retraction to resurgence and acceleration, the worldwide market for eDiscovery...

  Liikkeellä? 2022 eDiscovery Market Kinetics: Viisi kiinnostavaa aluetta

  Recently ComplexDiscovery was provided an opportunity to share with the eDiscovery...

  Luottaen prosessiin? 2021 eDiscovery-käsittelytehtävä, kulutus- ja kustannustiedot

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Tarkastelun vuosi? 2021 eDiscovery Review -tehtävä, viettää ja kustannustietopisteet

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö marraskuussa 2022

  From cyber shakedowns and threats to the total cost of eDiscovery...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö lokakuussa 2022

  From cyber claims and data privacy to corporate litigation and the...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö syyskuussa 2022

  From privacy legislation and special masters to acquisitions and investigations, the...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö elokuussa 2022

  From AI and Big Data challenges to intriguing financial and investment...

  Talossa? Syksy 2022 eDiscovery Omistuskustannusten kokonaiskustannustutkimus

  Today CompexDiscovery shares the results of a new business survey focused...

  Kylmän rintaman huolenaiheet? Kahdeksantoista havaintoa eDiscovery-liiketoiminnan luottamuksesta syksyllä 2022

  In the fall of 2022, 49.0% of survey respondents felt that...

  Tietojen stereotypiointi? eDiscovery-liiketoiminnan suorituskykyyn vaikuttavat ongelmat: Syksyn 2022 yleiskatsaus

  In the fall of 2022, 28.0% of respondents viewed increasing types...

  Kupla ongelmia? eDiscovery-operatiiviset mittarit syksyllä 2022

  In the fall of 2022, 89 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

  Kaivaminen ja kaivaminen sisään? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (marraskuu 14-20, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Vapauttava vauhti? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (marraskuu 7-13, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Retoriikka vai todellisuus? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (Marraskuu 1-6, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Infrastruktuurin kohdistaminen? Ukrainan konfliktien arvioinnit Mapsissa (lokakuu 27 - 31, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...