Sun. Mar 26th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  pt flag
  ru flag
  es flag

  Oikeudellinen teknologiajohtaja DISCO nostaa 60 miljoonaa

  Tietovälineen julkaisu

  Yrityksen arvostus 785 miljoonaa dollaria osoittaa sijoittajien luottamusta legaltechiin yrityksen pilvipalvelujen luokkana

  AUSTIN — 15. lokakuuta 2020 — Oikeudellinen teknologiajohtaja DISCO ilmoitti tänään 60 miljoonan dollarin pääomarahoituksesta ja arvioi yhtiön arvoksi 785 miljoonaa dollaria. Georgian Partners johti rahoitusta. Nykyiset sijoittajat Bessemer Venture Partners, LiveOak Venture Partners ja The Stephens Group osallistuivat kaikki, ja myös uusi sijoittaja Breyer Capital sijoitti.

  Tämä viimeisin rahoitus tuo yhteensä investoinnit DISCO $195 miljoonaa, vahvistaa yhtiön aseman johtava yritys oikeudellisen teknologian, ja perustaa yhtiön häiritsijänä laajempi pilvi tietojenkäsittely teollisuudessa. DISCO on vakiinnuttanut asemansa suurimpien oikeudellisten osastojen, asianajotoimistojen ja asianajotoimistojen luotetuksi kumppaniksi tuotteilla ja palveluilla, jotka kattavat koko tutkinnan ja riita-asioiden elinkaaren ja markkinajohtajan aseman pilvipalvelussa ediscovery-markkinoilla, joiden ennustetaan ylittävän 20 miljardia dollaria vuoteen 2024 mennessä [1]. valtion virastojen maailmassa.

  ”Rakennamme yritysohjelmistojärjestelmän tietueen oikeudellista tehtävää varten. Jokaisella suuryrityksellä on lakiosasto ja se käyttää rahaa lakipalveluihin, mutta siellä on hyvin vähän ohjelmistoja, jotka on rakennettu auttamaan oikeusalan ammattilaisia tekemään työnsä, DISCO:n perustaja ja toimitusjohtaja Kiwi Camara sanoi. ”Haluamme muuttaa sen. Laillinen on kriittinen liiketoiminta siinä missä myynti tai markkinointi tai rahoitus. Uskomme, että ohjelmistot voivat muuttaa oikeudellista tehtävää aivan kuten se on muuttanut kaikki muut liiketoimintatoiminnot. DISCO on sijoitettu rakentamaan laillista varten sellaisen horisontaalisen alustan, jonka Salesforce rakensi myyntiä varten.”

  DISCO käyttää tätä investointia agressiivisesti laajentaakseen go-to-market tiimiään, kaksinkertaistaakseen myyntikapasiteetin Pohjois-Amerikassa seuraavien 12—15 kuukauden aikana, laajentaakseen omistautunutta yritysmyyntitiimiä ja kasvattaakseen läsnäoloaan EMEA- ja APAC-alueilla. Yhtiö laajentaa myös strategista kanavaohjelmaa, yhteistyötä palveluntarjoajien kanssa, jotka myyvät DISCOa, mukaan lukien kasvava joukko maailman suurimmista palveluntarjoajista. DISCO jatkaa investointeja pilviteknologiaalustaan, ohjelmistotuotteisiin, kuten DISCO Ediscoveryyn ja DISCO Case Builderiin, sekä tuotteistettuihin lakipalveluihin, kuten nopeasti kasvavaan AI-käyttöiseen DISCO Managed Review -tarjontaan.

  Siirtyminen pilvipalveluihin on edelleen kriittinen strategia yritysten lakiosastoille ja asianajotoimistoille. Pandemia on vain nopeuttanut organisaatioiden kiireellisyyttä korvata perinteiset ratkaisunsa niillä, jotka nopeuttavat digitaalista muutosta, antavat tiimin jäsenille mahdollisuuden työskennellä mistä tahansa ja omaksuvat pilven saatavuuden, skaalautuvuuden ja ylivertaisen taloustieteen. Oikeusalan ammattilaiset ymmärtävät, että DISCO auttaa heitä parantamaan asiakkaidensa oikeudellisia tuloksia toimittamalla teknologiaa, jonka avulla he voivat keskittyä oikeuskäytäntöön.

  ”Laillisen teknologian kaltaisessa kehittyvässä tilassa todelliset ratkaisut vaativat sekä maailmanluokan teknologiaa että ensiluokkaisia asiantuntijapalveluita. DISCO toimittaa molemmat”, totesi Georgian johtava sijoittaja Tyson Baber. ”DISCO:n investoinnit oman alustansa suunnitteluun ja kehittämiseen yhdessä uskomattoman tiimin kanssa tekevät heistä hyvät mahdollisuudet auttaa laillisia tiimejä omaksumaan tulevaisuuden.”

  DISCO on saanut viime vuonna laajalti tunnustusta alan johtavasta innovaatiosta, asiakaspalvelustaan ja kulttuuristaan. Yhtiö oli yksi kahdesta laillisesta teknologiayrityksestä, jotka on listattu arvostetulla 2020 Forbes Cloud 100 -listalla, ja se oli ainoa ediscovery-ratkaisu, joka ansaitsi TrustraDiukselta Top Rated -tunnustuksen. DISCO on voittanut kaksi peräkkäistä Gold Stevie® -palkintoa vuoden juridiselle yritykselle, ja se oli kunniapalkinto sekä Community Relations -palkinnoista että Austin A-List -palkinnoista. DISCO:n toimitusjohtaja Camara nimettiin myös The Software Reportin vuoden 2020 Top 50 SaaS -toimitusjohtajiksi.

  [1] Lähde: Complex Discovery

  Lue alkuperäinen mediajulkaisu DISCOn kautta

  Tietoja DISCO

  DISCO on laillinen teknologiayritys, joka soveltaa tekoälyä ja pilvipalveluja oikeudellisiin ongelmiin auttaakseen lakimiehiä ja oikeustiimiä parantamaan asiakkaidensa oikeudellisia tuloksia. Yritysten oikeudelliset osastot, asianajotoimistot ja valtion virastot ympäri maailmaa käyttävät DISCOa ediscovery, asianhallinta-, vaatimustenmukaisuus-, riita- ja tutkinta-alalla. Lisätietoja on osoitteessa www.csdisco.com.

  Lisä lukeminen

  Lyhennetty katsaus eDiscoveryn liiketoimintaan: sulautumat, yritysostot ja sijoitukset

  Investoinnit uutisissa: Running listaus relevantteja viestejä

  Lähde: Complex Discover