eDiscovery-teknologian tarjoaja Everlaw nostaa 62M dollaria

“Everlaw is changing the way legal teams uncover the truth buried in mountains of data and documents,” said Steven Sinofsky, board partner at Andreessen Horowitz. “Everlaw has already established itself as a leader in the $11 billion ediscovery market, and promises to make a lasting impact defining modern work solutions for litigators.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Lehdistötiedote

Everlaw nostaa 62 miljoonaa dollaria auttaakseen lakialan ammattilaisia, toimittajia ja yhdistymiä saavuttamaan oikeuden seuraavan sukupolven eDiscoveryn avulla

CapitalG ja Menlo Ventures yhdessä johtavat C-sarjan investointeja, joihin Andreessen Horowitz osallistuu ediscovery-teknologiaa edistääkseen kansainvälistä laajentumista.

Everlaw, pilvipohjainen ediscovery and riita alusta, ilmoitti tänään [10. maaliskuuta 2020] sulkevansa 62 miljoonan dollarin C-sarjan rahoituskierroksen, jota johtaa uusi sijoittaja CapitalG ja olemassa oleva sijoittaja Menlo Ventures, johon osallistuvat nykyiset sijoittajat Andreessen Horowitz ja K9 Ventures. Tällä investoinnilla Everlaw rahoittaa yhteensä 96 miljoonaa dollaria, ja Jesse Wedler, Capitalgin osakas, liittyy yhtiön hallitukseen. Lisäksi Everlaw on saavuttanut FedRamp Authority -organisaation, joka toimii kohtuullisella vaikutustasolla Yhdysvaltojen oikeusministeriön (DoJ) tuella, jonka avulla oikeusministeriö voi turvallisesti toteuttaa ediscovery-, yhteistyö- ja dokumenttikatselualustan tuotantoja, tutkimuksia ja oikeudenkäyntejä varten.

Digitaalinen maailmankaikkeus kasvaa eksponentiaalisesti, ja sen odotetaan saavuttavan 44 biljoonaa gigatavua tänä vuonna. Tietojen määrän kasvaessa ja ediscovery-työmäärän vaatiessa oikeudenkäyntejä ja tutkijoita kamppailevat kaivostoiminnan kustannusten ja monimutkaisuuden kanssa massiivisten asiakirjojen avulla. Todiste on lain elinehto, mutta vain murto-osa asiakirjoista on merkityksellisiä kaikissa tapauksissa, minkä vuoksi nykyaikainen edistyminen on uusi välttämättömyys saada nopeasti selville totuuden neula heinäsuovasta, jota tarvitaan oikeuden eteen. Everlavin pilvipohjaisen ediscovery-ratkaisun avulla lakimiehet voivat helposti löytää olennaisia tietoja sisäisiin tutkimuksiin ja oikeudenkäynteihin sekä tehdä yhteistyötä tutkimuksen, analysoinnin, kerronnallistamisen ja oikeudenkäynnin valmistelun parissa. Se käyttää tekoälyä paljastaakseen nopeasti yhteyksiä ja oivalluksia kaikentyyppisissä kirjallisissa ja multimediatiedoissa, jotka muutoin voidaan jättää huomiotta ja jotka voivat auttaa oikeusjutun tekemisessä tai murtamisessa.

”Totuuden paljastaminen ja oikeuden ylläpitäminen eivät ole koskaan olleet korkeammat. Tietojen löytämisprosessi on kuitenkin uskomattoman haastava, ja haluamme antaa tiimeille työkalut, joita he tarvitsevat neulojen löytämiseen heinäsuovasta — kriittisiä todisteita, jotka muuttavat heidän juttujensa liikeradan”, sanoo Everlavin perustaja ja toimitusjohtaja AJ Shankar. ”Tämä investointi auttaa meitä laajentamaan kasvua rekrytoinnista jatkuvaan kansainväliseen laajentumiseen ja investoimaan uusiin ominaisuuksiin, jotta organisaatiot ympäri maailmaa voivat käyttää totuudenetsintäkoneitamme oikeuden ja oikeusvaltion edistämiseksi.”

Everlaw on saanut vauhtia markkinoilla, joiden odotetaan kasvavan 17 miljardiin dollariin vuoteen 2023 mennessä. Yritys on ensimmäinen pilvipohjainen ohjelmisto, joka saa FedRampin kohtalaisen auktoriteetin toimimaan oikeusministeriön tuella. Tämä on saavutus, joka kuvastaa Everlaw sitoutumista turvallisuuteen. Sekä tallennetut tiedot että alustalla olevien asioiden määrä ovat yli kaksinkertaistuneet vuodesta toiseen, ja asiakkaina ovat muun muassa Hilton, Dick's Sporting Goods, Juniper Networks ja National Association of Asianajotoimisto, sekä maailmanlaajuiset asianajotoimistot kuten Travers Smith, Orrick, Covington ja Burling LLP ja Greenberg Traurig LLP. Lisäksi toimittajat, kasvattajat ja yhdistymät luottavat Everlaviin joka päivä tehdäkseen työnsä. Everlaw käsittelee jopa 500 000 asiakirjaa tunnissa, ja Everlaw on viisi kertaa nopeampi kuin lähin pilvikilpailija, ja sen suurin tapaus on 68 M dokumenttia.

Sijoittajien lainauksia

”Everlaw nykyaikaistaa tapaa, jolla oikeudenkäyntiedustajat ja tutkijat tuovat todisteita esiin”, sanoi Jesse Wedler, Capitalgin osakas. ”Teknologia sopii hyvin nykypäivän tietojen ylikuormitusongelman ratkaisemiseen, ja maailmanluokan insinööritiiminsä ja pilvipohjaisen tuotteensa ansiosta Everlaw mahdollistaa oikeudenkäyntitiimien keskittymisen totuudenetsintään ja jättää manuaalisen työn koneille.”

”Oikeudellinen teollisuus korvaa edelleen rikki, manuaalinen työnkulku nykyaikaisella ohjelmistolla”, sanoi Tyler Sosin, Menlo Ventures kumppani ja Everlaw hallituksen jäsen. ”Koska kategorian johtaja, Everlaw voi rakentaa monen miljardin dollarin liiketoiminnan. Ediscovery on kuitenkin vain jäävuoren huippu: Uskomme, että Everlaw pystyy laajentamaan tuotevalikoimaansa asiakkaille varta vasten rakennetulla ohjelmistolla, joka tuo uutta tehokkuutta lakialalle.”

”Everlaw muuttaa tapaa, jolla lakimiehet paljastavat totuuden, joka on haudattu tietojen ja asiakirjojen vuorille”, sanoi Andreessen Horowitzin johtokunnan kumppani Steven Sinofsky. ”Everlaw on jo vakiinnuttanut asemansa johtajana 11 miljardin dollarin ediscovery-markkinoilla ja lupaa tehdä kestävän vaikutuksen määrittelemällä nykyaikaisia työratkaisuja oikeudenkäynneille.”

Lainaus analyytikko

”Everlaw on hyvät mahdollisuudet muuttaa oikeusteollisuutta”, sanoi IDC:n johtava analyytikko Ryan O'Leary. ”Tietojen räjähdysmäisen räjähdyksen myötä tarvitaan usein erittäin manuaalisia ediscovery-prosesseja, jotta ediscovery saadaan digitaaliaikaan. Erityisesti suuryritykset hyötyvät suuresti Everlavin ainutlaatuisista hakumahdollisuuksista ja AI-teknologiasta saamista tehokkuudesta.”

Everlaw — Tietoja

Everlaw yhdistää huipputeknologian moderniin muotoiluun auttaakseen valtion yksiköitä, asianajotoimistoja ja yrityksiä ratkaisemaan lakialan kovimmat ongelmat. Everlaw käyttää Fortune 100 yritysneuvontaa ja kotitalouksien tuotemerkkejä kuten Hilton ja Dick Sporting Goods, 76 pois AM Law 100, ja kaikki 50 Yhdysvaltain valtion asianajajaa. Everlaw sijaitsee Oaklandissa Kaliforniassa, ja sen rahoittaa huippusijoittajat, kuten CapitalG, Menlo Ventures, Andreessen Horowitz ja K9 Ventures.

Lue lisää osoitteessa

Lue täydellinen julkaisu Everlaw nostaa 62M dollaria auttaaksesi lakialan ammattilaisia, toimittajia ja yhdistymiä saavuttamaan oikeuden seuraavan sukupolven eDiscoveryn avulla

Lisää lukemista

Investoinnit eDiscoveryyn (A käynnissä lista)

Lyhennetty katsaus eDiscoveryn liiketoimintaan: fuusiot, yritysostot ja investoinnit

Lähde: ComplexDiscovery