Sun. Sep 25th, 2022
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Opmerking van de uitgever: Van tijd tot tijd belicht ComplexDiscovery openbaar beschikbare of particulier te kopen aankondigingen, inhoudsupdates en onderzoek van cyber-, data- en juridische ontdekkingsproviders, onderzoeksorganisaties en ComplexDiscovery-communityleden. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig benadrukt, aanvaardt het geen enkele verantwoordelijkheid voor beweringen over inhoud.

  Neem vandaag nog contact met ons op om aanbevelingen in te dienen ter overweging en opname in de cyber-, data- en juridische ontdekkingsgerichte service-, product- of onderzoeksaankondigingen van ComplexDiscovery.

  Een juridische onderwijspresentatie opgesteld en gepresenteerd door HaystackID®

  HayStackID educatieve webcast

  woensdag 31 augustus 2022

  Tijd: 12:00 uur ET (11:00 uur CT, 9.00 uur PT)

  Nu registreren (Lexology)

  Datamining is steeds meer een van de grootste uitgaven geworden tijdens een cyberincident, waardoor claimprofessionals vaak opgeblazen budgetten en verzekerde klanten in risicovolle scenario's achterblijven wanneer veronderstellingen over hun gegevens (en wat erin op de loer kan liggen) de geoperationaliseerde reactie dicteren op het verstrekken van kennisgeving aan getroffen partijen na een inbreuk.

  Een gebrek aan normen onder inbreukcoaches, claimprofessionals en de leveranciers die dataminingwerkzaamheden raadplegen en uitvoeren, heeft geresulteerd in een onbeheersbare situatie voor verzekeraars, ondanks dat er herhaalbare, verdedigbare methoden zijn om gevoelige gegevens te organiseren, te begrijpen en erop te reageren met behulp van workflows die dat wel zijn gevestigd in de wetenschappelijke methode en eDiscovery in het algemeen tijdens geschillen.

  Deze sessie belicht de risico's van over en onder kennisgeving van effectieve personen bij een cyberincident en bespreekt belangrijke controleposten voorafgaand aan en tijdens het dataminingproces, terwijl claimprofessionals een nieuw begrip krijgen van de soorten hefbomen die ze intern naar hun toe moeten trekken. organisaties, en met hun partners om herhaalbare processen te optimaliseren, te beheren en vast te stellen met speciale aandacht voor de onderstaande onderliggende thema's:

  * Of een individuele kennisgeving op grond van de wetgeving inzake datalekken moet worden verstrekt, moet u enkele belangrijke feiten begrijpen: wiens gegevens zijn het? Waar zijn ze (in welk rechtsgebied)? Welke gegevens zijn er aan de orde? Hoe (en in welke mate) werden de gegevens gecompromitteerd.

  * Wanneer ongestructureerde gegevens worden aangetast, vereist dit het identificeren van wie, waar en wat van de gegevens door middel van cyberreview. Het maken van aannames over de gegevens (zelfs onderbouwde veronderstellingen op basis van kmo's) zal onvermijdelijk leiden tot meer en onder inclusieve kennisgeving. PII en PHI kunnen op plaatsen binnensluipen (en ontbreken bij anderen).

  * Overkennisgeving brengt risico's met zich mee omdat het de reikwijdte van de inbreuk vergroot, het merk onnodig beschadigt en het incident aantrekkelijker maakt voor geschillen.

  * Onder kennisgeving is erger omdat dit kan leiden tot vragen over de toereikendheid en volledigheid van de kennisgeving en herstelstappen. Door de volledigheid van de kennisgeving aan te vallen, kan de raadsman van de eiser een nieuw front openen in hun rechtszaak.

  Deskundige panelleden

  Mike SarloPresident, Chief Innovation Officer, Global Investigations and Cyber Incident Response Services, HaystackID

  Mike, als Chief Innovation Officer, werkt nauw samen met de softwareontwikkelings- en datawetenschapsteams van HaystackID om de beste oplossingen voor gegevensverzameling, eDiscovery en review te leveren waarmee juridische teams kunnen handelen op gegevenstypen die doorgaans niet bevorderlijk zijn voor verzameling, beoordeling of productie in de context van eDiscovery. In zijn rol als President van Global Investigations werkt Michael nauw samen met cliënten aan de meest uitdagende en complexe regelgevende, onderzoeks- en civiele geschillen. Michael houdt ook toezicht op de divisie Cyber Discovery and Incident Response Services van HayStackID. Hij leidt een multifunctioneel team van HayStackID-experts die verzekeraars, inbreukcoaches en hun zakelijke klanten regelmatig bijstaan wanneer zich een datalek voordoet.

  Susana Medeiros-medewerker, Norton Rose Fulbright

  Susana is een medewerker en lid van het team Information Governance, Privacy en Cybersecurity. Ze is een erkende advocaat in Chambers en heeft cliënten vertegenwoordigd die zich voorbereiden op en reageren op cyberincidenten. Susana maakt gebruik van haar traditionele eDiscovery-ervaring en helpt klanten bij het efficiënt en verdedigbaar reageren op cyberincidenten om snel betrokkenen en de soorten persoonlijke informatie te identificeren, en klanten te adviseren over de omvang van het incident en de verplichtingen van het bedrijf om de bevoegde autoriteiten en de mensen die door de inbreuk zijn getroffen op de hoogte stellen Ze helpt ook met het geven van advies over CCPA-, CPRA- en GDPR-naleving vanuit het perspectief van informatiebeheer en gegevensminimalisatie.

  Kelly Atherton Senior Manager of Cyber Incident Response, Norton Rose Fulbright

  Kelly is de Senior Manager Cyber Incident Response bij Norton Rose Fulbright. Ze leidt een team van eDiscovery-professionals om de cyberbeoordelingscomponent van de wereldwijde datalekken- en cyberincidentresponsdiensten van het bedrijf te ondersteunen. Ze heeft eerdere ervaring in het voeren van complexe zakelijke geschillen en bekleedde directiefuncties bij juridische dienstverleners die gespecialiseerd zijn in TAR, analyse, en managed review. Ze is CEDS-gecertificeerd; een relativiteitsexpert; een Brainspace Certified Analyst, Specialist en Administrator; en heeft certificeringen in Reveal AI en Review.

  Anya KorolyovVicepresident, respons op cyberincidenten en aangepaste oplossingen, HayStackID

  Anya, de Vice President Cyber Incident Response and Custom Solutions bij HaystackID, heeft 17 jaar ervaring in de juridische sector als erkend advocaat, waaronder 14 jaar ervaring in eDiscovery, gericht op datamining, complexe geïntegreerde workflows en documentbeoordeling. In haar rol werkt Anya aan het ontwikkelen en implementeren van de strategische richting van Cyber Incident Response. Anya is een van de toonaangevende experts in de branche op het gebied van respons, melding en rapportage van datalekken, met een gedegen kennis van machine learning, ontwikkeling van aangepaste objecten, manipulatie van reguliere expressies en andere technische specialiteiten.

  Nu registreren!

  Over HayStackID®

  HayStackID is een gespecialiseerd eDiscovery-servicebedrijf dat bedrijven en advocatenkantoren helpt bij het veilig vinden, begrijpen en leren van gegevens wanneer ze worden geconfronteerd met complexe, gegevensintensieve onderzoeken en geschillen. HayStackID mobiliseert toonaangevende cyberontdekkingsdiensten, bedrijfsoplossingen en juridische ontdekkingsaanbiedingen om meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren in Noord-Amerika en Europa te bedienen. HaystackID bedient bijna de helft van de Fortune 100 en is een alternatieve cyber- en juridische dienstverlener die expertise en technische uitmuntendheid combineert met een cultuur van klantenservice met witte handschoenen.

  HayStackID is een vertrouwde partner voor bedrijven, advocatenkantoren en overheidsinstanties en ondersteunt gerichte audits, complexe onderzoeken en civiele geschillen met een toegewijd wereldwijd team van experts op het gebied van cyberbeveiliging, informatiebeheer en juridische ontdekking. Door het potentieel van kunstmatige intelligentie, de precisie van datawetenschap, de kracht van machine learning en de bruikbaarheid van vakkundig opgeleide en beheerde recensenten toe te passen, biedt HaystackID klanten veilige, verdedigbare en flexibele mogelijkheden om de meest complexe en tijdgevoelige eDiscovery aan te pakken gerichte uitdagingen.

  Naast consequent gerangschikt door Chambers USA, werd het bedrijf onlangs uitgeroepen tot wereldleider in eDiscovery Services door IDC MarketScape, een representatieve leverancier in de Gartner Market Guide for E-Discovery Solutions, en een Legal Technology Trailblazer door The National Law Journal. Verder heeft HayStackID een SOC 2 Type II-attest behaald op de vijf gebieden van vertrouwensdiensten: beveiliging, beschikbaarheid, verwerkingsintegriteit, vertrouwelijkheid en privacy.

  Naar voren leunen? Het strategisch plan CISA 2023-2025

  The purpose of the CISA Strategic Plan is to communicate the...

  Voortdurende risicoverbetering? Q3 Cyber Round-Up van Cowbell Cyber

  According to Manu Singh, director of risk engineering at Cowbell, "Every...

  Een uitgebreide bron voor cyberontdekking? De DoD-beleidstabel voor cyberbeveiliging van CSIAC

  The Cyber Security and Information Systems Information Analysis Center (CSIAC) is...

  Snel draaiende cyberverzekering? Q2 Cyber Round-Up van Cowbell Cyber

  According to Isabelle Dumont, SVP of Marketing and Technology Partners at...

  Een onthullende reactie? Nuix reageert op ASX-verzoek om informatie

  The following investor news update from Nuix shares a written response...

  Verslagen onthullen? Nuix merkt persspeculatie op

  According to a September 9, 2022 market release from Nuix, the...

  HayStackID® neemt Business Intelligence Associates over

  According to HaystackID CEO Hal Brooks, “BIA is a leader in...

  Eén groot software- en cloudbedrijf? OpenText om microfocus te verwerven

  According to OpenText CEO & CTO Mark J. Barrenechea, “We are...

  Onderweg? 2022 eDiscovery Market Kinetics: vijf interessegebieden

  Recently ComplexDiscovery was provided an opportunity to share with the eDiscovery...

  Vertrouw end op het proces? 2021 eDiscovery Processing Taak-, bestedings- en kostengegevens

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Het jaar in review? 2021 eDiscovery Review Taak-, uitgaven- en kostengegevenspunten

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Een blik op eDiscovery Collection in 2021: gegevenspunten voor taken, uitgaven en kosten

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Vijf geweldige artikelen over cyber-, data- en juridische ontdekkingen voor september 2022

  From privacy legislation and special masters to acquisitions and investigations, the...

  Vijf geweldige lezingen over cyber-, data- en juridische ontdekking voor augustus 2022

  From AI and Big Data challenges to intriguing financial and investment...

  Vijf geweldige lezingen over cyber-, data- en juridische ontdekking voor juli 2022

  From lurking business undercurrents to captivating deepfake developments, the July 2022...

  Vijf geweldige lezingen over cyber, data en juridische ontdekking voor juni 2022

  From eDiscovery ecosystem players and pricing to data breach investigations and...

  Koelere temperaturen? Resultaten van de eDiscovery Business Confidence Survey in

  Since January 2016, 2,874 individual responses to twenty-eight quarterly eDiscovery Business...

  Verbuiging of doorbuiging? Een geaggregeerd overzicht van acht halfjaarlijkse prijsenquêtes voor eDiscovery

  Initiated in the winter of 2019 and conducted eight times with...

  Veranderende stromingen? Achttien observaties over het vertrouwen van bedrijven in eDiscovery in de zomer van 2022

  In the summer of 2022, 54.8% of survey respondents felt that...

  Uitdagende varianten? Problemen die de bedrijfsprestaties van eDiscovery beïnvloeden: een overzicht van de zomer 2022

  In the summer of 2022, 28.8% of respondents viewed increasing types...

  Nucleaire opties? Conflictbeoordelingen in Oekraïne op kaarten (17 - 21 september 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Massagraven en martelkamers? Conflictbeoordelingen in Oekraïne op kaarten (12 - 16 september 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Op de vlucht? Conflictbeoordelingen in Oekraïne in kaarten (7 - 11 september 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Tastbare afbraak? Conflictbeoordelingen in Oekraïne in kaarten (2 - 6 september 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...