Sun. Feb 5th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Opmerking van de uitgever: Van tijd tot tijd belicht ComplexDiscovery openbaar beschikbare of particulier te kopen aankondigingen, inhoudsupdates en onderzoek van cyber-, data- en juridische ontdekkingsproviders, onderzoeksorganisaties en ComplexDiscovery-communityleden. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig benadrukt, aanvaardt het geen enkele verantwoordelijkheid voor beweringen over inhoud.

  Neem vandaag nog contact met ons op om aanbevelingen in te dienen ter overweging en opname in de cyber-, data- en juridische ontdekkingsgerichte service-, product- of onderzoeksaankondigingen van ComplexDiscovery.

  Een juridische onderwijspresentatie opgesteld en gepresenteerd door HaystackID®

  De staat van de Amerikaanse privacywetgeving: wat u kunt verwachten in 2023 en daarna

  Educatieve webcast

  Datum: donderdag 29 september 2022

  Tijd: 12:00 uur ET/ 11:00 uur CT

  Registreer nu: Klik hier om te registreren

  Aangezien privacy niet alleen op de voorgrond staat van informatieoverweging, maar ook van zakelijk belang voor de hedendaagse cyber-, data- en juridische ontdekkingsprofessionals, wordt het steeds belangrijker dat degenen die verantwoordelijk zijn voor de planning, implementatie en het beheer van privacyprogramma's een bedrijf hebben inzicht in het huidige en toekomstige landschap van privacywet- en regelgeving.

  Deze webcast van een uur omvat een discussie tussen advocaten en privacybeoefenaars over het veranderende privacilandschap in de VS. Het vooraanstaande panel zal bespreken:

  Waar we zijn geweest en hoe we tot de huidige stand van de privacywetgeving in de VS zijn gekomen.

  Een onderzoek per staat en vergelijking van privacywetten

  Praktische stappen ter voorbereiding op wijzigingen in de staatswet die in 2023 komen

  De argumenten voor en tegen federale privacyregelgeving

  Registreer nu voor de webcast

  Deskundige panelleden

  Chris Wallfunctionaris voor gegevensbescherming en speciale raadsman, wereldwijde privacy en forensicShaystackID

  In 2022 trad Christopher Wall toe tot HaystackID en fungeert momenteel als Data Protection Officer en Special Counsel, Global Privacy and Forensics in het Client Services-team. Chris is ook de interne functionaris voor gegevensbescherming van HayStackID. In zijn rol als Special Counsel for Global Privacy and Forensics helpt Chris HayStackID-klanten bij het navigeren door het grensoverschrijdende privacy- en gegevensbeschermingslandschap en adviseert hij klanten over technische privacy- en gegevensbeschermingskwesties die verband houden met cyberonderzoeken, data-analyse en ontdekking.

  Voordat hij bij HayStackID kwam, werkte Chris bij Ernst and Young, waar hij leiding gaf aan grensoverschrijdende cyberbeveiliging, forensische, gestructureerde gegevens en traditionele ontdekkingsonderzoeken.

  Jennifer Kashatus-partner Dla Piper

  Jennifer Kashatus adviseert bedrijven in alle industriesectoren routinematig op het gebied van privacy, gegevensbescherming en cyberbeveiliging. Jennifer helpt bedrijven met name bij het ontwikkelen van uitgebreide wereldwijde en binnenlandse privacy- en informatiebeveiligingsprogramma's en begeleidt bedrijven bij het navigeren door de talloze nationale, federale en internationale privacyvoorschriften.

  Jennifer wijdt ook een aanzienlijk deel van haar praktijk aan incidentrespons en voorbereiding, nadat ze talloze bedrijven heeft geadviseerd over de implementatie van een incidentresponsprogramma en het coachen van bedrijven door het evalueren van en reageren op een bedreigd of daadwerkelijk beveiligingsincident. Verder adviseert Jennifer klanten routinematig over privacy- en informatiebeveiligingskwesties in het kader van zakelijke transacties, waaronder zowel koop- als verkooptransacties, nadat ze klanten tot nu toe heeft geadviseerd via meer dan 1.000 transacties.

  Kevin ClarkDiscovery Counsel en Vice President, Analytics and Review OperationsHaystackid

  Kevin kwam in 2022 bij HayStackID en is momenteel Discovery Counsel en Vice President Analytics and Review Operations, waar hij de ondersteuning adviseert en beheert voor beoordelingsgerichte operaties, variërend van machine learning en technologieondersteunde beoordeling tot internationale meertalige beoordelingen.

  Als advocaat die technische en bedrijfsmanagementexpertise heeft geleverd aan ondersteuningsteams voor geschillen, zowel intern als bij toonaangevende serviceproviders, heeft Kevin uitgebreide ervaring in alle aspecten van eDiscovery, van gegevensverzameling tot productie. Kevin is momenteel voorzitter van de adviesraad van de Master's Conference. Hij speelt ook een actieve rol in The Sedona Conference en werkt aan de verdedigbaarheid van het proces met werkgroep 1. Kevin behaalde zijn JD in 2000 en is actief lid van de balie in Texas, Illinois en het District of Columbia, evenals advocaat in Engeland en Wales.

  Over HayStackID®

  HayStackID is een gespecialiseerd eDiscovery-servicebedrijf dat bedrijven en advocatenkantoren helpt bij het veilig vinden, begrijpen en leren van gegevens wanneer ze worden geconfronteerd met complexe, gegevensintensieve onderzoeken en geschillen. HayStackID mobiliseert toonaangevende cyberontdekkingsdiensten, bedrijfsoplossingen en juridische ontdekkingsaanbiedingen om meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren in Noord-Amerika en Europa te bedienen. HaystackID bedient bijna de helft van de Fortune 100 en is een alternatieve cyber- en juridische dienstverlener die expertise en technische uitmuntendheid combineert met een cultuur van klantenservice met witte handschoenen.

  HayStackID is een vertrouwde partner voor bedrijven, advocatenkantoren en overheidsinstanties en ondersteunt gerichte audits, complexe onderzoeken en civiele geschillen met een toegewijd wereldwijd team van experts op het gebied van cyberbeveiliging, informatiebeheer en juridische ontdekking. Door het potentieel van kunstmatige intelligentie, de precisie van datawetenschap, de kracht van machine learning en de bruikbaarheid van vakkundig opgeleide en beheerde recensenten toe te passen, biedt HaystackID klanten veilige, verdedigbare en flexibele mogelijkheden om de meest complexe en tijdgevoelige eDiscovery aan te pakken gerichte uitdagingen.

  Naast consequent gerangschikt door Chambers USA, werd het bedrijf onlangs uitgeroepen tot wereldleider in eDiscovery Services door IDC MarketScape, een representatieve leverancier in de Gartner Market Guide for E-Discovery Solutions, en een Legal Technology Trailblazer door The National Law Journal. Verder heeft HayStackID een SOC 2 Type II-attest behaald op de vijf gebieden van vertrouwensdiensten: beveiliging, beschikbaarheid, verwerkingsintegriteit, vertrouwelijkheid en privacy.

  Bron: HaystackID