Epiq hankkii Hyperion Global Partners

According to Ziad Mantoura, SVP and General Manager for Epiq’s legal transformation services business, “The recent pace of legal industry change has acutely accelerated the need for law departments and firms to be run like a business, including the need to embrace digital transformation. Hyperion has a team of expert consultants and a heritage of guiding clients to make intelligent, fact-based decisions to transform their businesses. Joining forces with this team and its impressive market intelligence capabilities adds considerable depth to the solutions we offer our clients as we help guide their digital transformation.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Epiq laajentaa Oikeudellisten muutosten palvelutarjontaansa Hyperion Global Partnersin hankinnalla

Tietovälineen julkaisu

New YORK, 12. marraskuuta 2020 (GLOBE NEWSWIRE) — Epiq, maailmanlaajuinen johtaja oikeudellisten palvelujen alalla, ilmoitti tänään, että se on ostanut Hyperion Global Partners (Hyperion), joka on johtava maailmanlaajuinen liiketoiminnan ja teknologian neuvontakäytäntö oikeudellisissa operaatioissa ja muutoksessa.

Yrityskauppa laajentaa Epiqin strategiaa toimittaa lakiasiainhallinnon palveluja ja ratkaisuja yritysten sisäisille lakiosastoille, asianajotoimistoille ja muille asiakkaille. Hyperionin perustaja ja toimitusjohtaja Eyal Iffergan siirtyy Epiqin palvelukseen sen uuden oikeudellisen toiminnan neuvontaliiketoiminnan toimitusjohtajaksi.

Hyperion-hankintaan kuuluu sen oikeudellisen toiminnan neuvontakäytäntö sekä Hyperion Research, Hyperion Global Partnersin analyytikkovetoinen yksikkö, joka keskittyy oikeudellisiin ratkaisuihin markkinaälyyn. Hyperion Research on johtava riippumattoman markkinatutkimuksen ja -analyysin toimittaja, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan näkemyksen johtavista suuntauksista oikeudellisessa strategiassa, toiminnassa ja teknologiassa.

”Viimeaikainen lakimuutoksen tahti on kiihdyttänyt voimakkaasti asianajotoimistojen ja yritysten tarvetta johtaa kuin liiketoimintaa, mukaan lukien tarve omaksua digitaalinen muutos”, sanoi Ziad Mantoura, SVP ja Epiqin oikeudellisten muutospalveluiden liiketoiminnan General Mantoura. ” Hyperionilla on asiantuntijakonsulttien ryhmä ja perintö ohjata asiakkaita tekemään älykkäitä, faktapohjaisia päätöksiä liiketoimintansa muuttamiseksi. Yhdistämällä voimansa tämän tiimin ja sen vaikuttavien markkinaälykkyysominaisuuksien kanssa lisää syvällisyyttä asiakkaillemme tarjoamiin ratkaisuihin, kun autamme ohjaamaan heidän digitaalista muutosta.”

Hyperion Iffergan huomautti: ”Hyperion on jo pitkään tunnustettu siitä, että toimimme operatiivisen asiantuntemuksen ja innovaation tarjoamiseksi terveellisellä annoksella pragmatismia, auttaa asiakkaitamme suorittamaan oikeudellisia operaatioita muunnosohjelmia. Integrointi Epiqin kanssa, joka on maailmanlaajuisesti tunnustettu laillisen liiketoiminnan ja palvelujen johtaja, tuo yhteen voimavarojen ja mittakaavan voimanpesän — dynaaminen ammatillinen työkalupakki, jonka avulla voidaan galvanoida asiakkaidemme avaintone-aloitteita ja antaa oikeustiimit kaikkialla saavuttaa operatiivisen suorituskyvyn huippuosaaminen.”

Epiqin lakimuutoksen palvelukonserni käynnistettiin aiemmin tänä vuonna, ja se on osa sen Legal Solutions -liiketoimintaa, jota johtaa toimitusjohtaja ja General Manager Roger Pilc. Hyperionin valmiudet täydentävät Epiqin palveluja, joihin kuuluu lakiosaston ja asianajotoimistojen konsultoinnin lisäksi eDiscovery, juridisen kulun analyysi, joustava oikeudellinen lahjakkuus ja tietohallinto.

Pilc sanoi: ”Olemme innoissamme siitä, että Hyperion on osa Epiqiä, kun jatkamme visiomme rakentamista asiakkaidemme auttamiseksi. ”Yhdessä voimme skaalata ja laajentaa niiden muuntautumista oikeustiimien kanssa maailmanlaajuisesti.”

Tietoja Hyperion Global Partners

Vuonna 2009 perustettu Hyperion Global Partners on tunnustettu laillisen ammatin maailmanlaajuiseksi liiketoiminnan ja teknologian konsultointikäytännöksi. Hyperion Global Partners tuo yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksen laillisesta liiketoiminnasta, toiminnasta ja teknologiaratkaisuista. Suosittelemme Am Law 200 -asianajotoimistoja, Global 1000 -yrityksiä ja muita oikeudellisia palveluorganisaatioita tekemään älykkäitä, faktapohjaisia päätöksiä siitä, miten niiden operatiivista suorituskykyä voidaan parantaa. Asiantuntijoiden konsultointi, keskitymme auttamaan asiakkaitamme johtamaan muunnosohjelmia strategisilla arvoihin perustuvilla sitoutumismalleilla ja oikeudellisella liiketoiminnan asiantuntemuksella prosessi-, toiminto-, organisaatio- ja teknologiaosaamisella. Lisätietoja on osoitteessa www.hyperiongp.com.

Tietoja Epiq

Epiq, joka on maailmanlaajuinen johtaja oikeudellisten palvelujen alalla, ottaa käyttöön laajamittaisia, yhä monimutkaisempia tehtäviä yritysneuvonantajille, asianajotoimistoille ja liiketoiminnan ammattilaisille, joilla on tehokkuutta, selkeyttä ja luottamusta. Asiakkaat luottavat Epiqiin yritystoiminnan, ryhmäkanteen ja joukkokanteen, tuomioistuinten raportoinnin, eDiscoveryn, sääntelyn, sääntöjen noudattamisen, uudelleenjärjestelyn ja konkurssiasioiden hallinnan tehostamiseksi. Epiqin aiheen asiantuntijat ja teknologiat luovat tehokkuutta asiantuntemuksen avulla ja antavat luottamusta menestyville asiakkaille ympäri maailmaa. Lisätietoja osoitteessa www.epiqglobal.com.

Lue alkuperäinen julkaisu Epiq Expands Legal Transformation Services -palvelutarjonnasta Hyperion Global Partnersin hankinnalla

Lisä lukeminen

An eDiscovery Market Size Mashup — 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskat

Investoinnit uutisissa: Running listaus relevantteja viestejä

Lähde: Complex Discover

Gimmal hankkii Sherpa-ohjelmiston

According to Mark Johnson, Chief Executive Officer at Gimmal, "With the...

Magneetti rikostekninen sulkeutuu $115 miljoonaa listautumisanti

According to Adam Belsher, Magnet Forensics' CEO, "I'm proud of the...

XDD hankkii Paralawin

According to Bob Polus, XDD Founder and CEO, “As part of...

Consilio ja Xact Data Discovery sopivat yhdistämisestä

"This is a significant step for Consilio and XDD to bring...

Uusi aikakausi eDiscoveryssa? Kehystys markkinoiden kasvu kuuden aikakausien linssin läpi

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Perusviivan nollaaminen? eDiscoveryn markkinakoon mukautukset vuodelle 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Kotiin vai pois? eDiscovery Malliston markkinoiden mitoitukseen ja hinnoitteluun liittyvät näkökohdat

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Viisi suurta lukee eDiscovery huhtikuulle 2021

From X-Road® and risk management to business confidence and cybersecurity, the...

Viisi suurta lukee eDiscovery maaliskuulle 2021

From data breach economics and vulnerabilities to private-equity investments and vendor...

Viisi suurta lukee eDiscovery helmikuussa 2021

From litigation trends and legal tech investing to facial recognition and...

Viisi suurta lukee eDiscovery tammikuu 2021

From eDiscovery business confidence and operational metrics to merger and acquisition...

Gimmal hankkii Sherpa-ohjelmiston

According to Mark Johnson, Chief Executive Officer at Gimmal, "With the...

Onko sinulla yhteentoimivuus? CloudNine käynnistää etsintäportaalin

According to Jacob Hesse, VP of Product at CloudNine, “Discovery Portal...

Magneetti rikostekninen sulkeutuu $115 miljoonaa listautumisanti

According to Adam Belsher, Magnet Forensics' CEO, "I'm proud of the...

XDD hankkii Paralawin

According to Bob Polus, XDD Founder and CEO, “As part of...

Kahdeksantoista huomautusta eDiscovery Business Luottamuksesta keväällä 2021

In the spring of 2021, 60.0% of eDiscovery Business Confidence Survey...

eDiscoveryn liiketoiminnan suorituskykyyn vaikuttavat ongelmat: kevään 2021 yleiskatsaus

In the spring of 2021, 25.0% of respondents viewed budgetary constraints...

Onnelliset päivät ovat taas lähellä? eDiscoveryn operatiiviset mittarit keväällä 2021

In the spring of 2021, 93 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

Optimismin tilkka? Kevään 2021 eDiscovery Business Luottamuskyselyn tulokset

This is the twenty-second quarterly eDiscovery Business Confidence Survey conducted by...