Epiq verwerft Hyperion wereldwijde partners

According to Ziad Mantoura, SVP and General Manager for Epiq’s legal transformation services business, “The recent pace of legal industry change has acutely accelerated the need for law departments and firms to be run like a business, including the need to embrace digital transformation. Hyperion has a team of expert consultants and a heritage of guiding clients to make intelligent, fact-based decisions to transform their businesses. Joining forces with this team and its impressive market intelligence capabilities adds considerable depth to the solutions we offer our clients as we help guide their digital transformation.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Epiq breidt haar aanbod voor juridische transformatie uit met overname van Hyperion Global Partners

Media Release

NEW YORK, 12 november 2020 (GLOBE NEWSWIRE) — Epiq, een wereldleider op het gebied van juridische dienstverlening, heeft vandaag aangekondigd dat het Hyperion Global Partners (Hyperion) heeft overgenomen, de belangrijkste wereldwijde bedrijfs- en technologieadviespraktijk voor juridische operaties en transformatie.

De overname breidt de strategie van Epiq uit om een pakket juridische bedrijfsmanagementdiensten en oplossingen te leveren aan corporate in-house advocatenkantoren, advocatenkantoren en andere cliënten. Eyal Iffergan, oprichter en CEO van Hyperion, zal zich aansluiten bij Epiq als Managing Director van haar nieuwe juridische activiteiten adviesactiviteiten.

De overname van Hyperion omvat zowel haar juridische bedrijfsadvisering als Hyperion Research, de analysegestuurde eenheid van Hyperion Global Partners die zich richt op marktinformatie voor juridische oplossingen. Hyperion Research is de belangrijkste leverancier van onafhankelijk marktonderzoek en -analyse en levert ongeëvenaarde inzichten over toonaangevende trends op het gebied van juridische strategie, bedrijfsvoering en technologie.

„Het recente tempo van de verandering in de juridische sector heeft de noodzaak voor advocatenafdelingen en bedrijven om als een bedrijf te worden geleid, met inbegrip van de noodzaak om digitale transformatie te omarmen,” aldus Ziad Mantoura, SVP en General Manager voor Epiq's juridische transformatie diensten business. „Hyperion heeft een team van deskundige consultants en heeft een erfenis van het begeleiden van klanten om intelligente, op feiten gebaseerde beslissingen te nemen om hun bedrijf te transformeren. De krachten bundelen met dit team en de indrukwekkende marktintelligentiemogelijkheden zorgen voor een aanzienlijke diepgang in de oplossingen die we onze klanten bieden als leidraad voor hun digitale transformatie.”

Iffergan van Hyperion merkte op: „Hyperion staat al lang bekend om onze drive om operationele expertise en innovatie te leveren, met een gezonde dosis pragmatisme, om onze klanten te helpen bij het uitvoeren van transformatieprogramma's voor juridische operaties. Onze integratie met Epiq, de wereldwijd erkende marktleider op het gebied van juridische bedrijfsvoering en -diensten, brengt een krachtpatser van capaciteiten en schaalbaarheid samen — een dynamische professionele toolkit om de keystone-initiatieven van onze klanten te stimuleren en juridische teams overal in staat te stellen operationele prestaties te behalen excellentie.”

De Legal Transformation Services Group bij Epiq werd eerder dit jaar gelanceerd en maakt deel uit van haar Legal Solutions activiteiten onder leiding van Roger Pilc, President en General Manager. De mogelijkheden van Hyperion vormen een aanvulling op de diensten van Epiq, die naast advocatenkantoor en adviesbureaus ook eDiscovery, juridische uitgavenanalyse, flexibel juridisch talent en informatiebeheer omvat.

Pilc zei: „We zijn blij dat Hyperion deel uitmaakt van Epiq terwijl we onze visie op het helpen van onze klanten blijven uitbouwen. „Samen kunnen we hun transformatieve werk wereldwijd schalen en uitbreiden met juridische teams.”

Over Hyperion Global Partners

Hyperion Global Partners werd opgericht in 2009 en wordt erkend als de belangrijkste wereldwijde bedrijfs- en technologieadviespraktijk voor de advocatuur. Hyperion Global Partners biedt meer dan twintig jaar ervaring in juridische bedrijfs-, operationele en technologische oplossingen. Wij adviseren Am Law 200 advocatenkantoren, Global 1000 bedrijven en andere juridische dienstverlenende organisaties om intelligente, op feiten gebaseerde beslissingen te nemen over het verbeteren van hun operationele prestaties. Als consultancy van experts richten we ons op het helpen van onze klanten om transformatieprogramma's te leiden met strategische, op waarde gebaseerde engagementmodellen en juridische zakelijke expertise op het gebied van processen, operaties, organisatie en technologie. Voor meer informatie kunt u terecht op www.hyperiongp.com.

Over Epiq

Epiq, een wereldleider op het gebied van juridische dienstverlening, neemt grootschalige, steeds complexere taken op zich voor bedrijfsadviseurs, advocatenkantoren en zakelijke professionals met efficiëntie, duidelijkheid en vertrouwen. Klanten vertrouwen op Epiq voor het stroomlijnen van de administratie van bedrijfsvoering, groepsactie en massale onrechtmatige daad, gerechtelijke rapportage, eDiscovery, regelgeving, compliance, herstructurering en faillissementszaken. Experts en technologieën van Epiq creëren efficiëntie door expertise en leveren vertrouwen aan hoogpresterende klanten over de hele wereld. Meer informatie op www.epiqglobal.com.

Lees de oorspronkelijke versie van Epiq breidt haar aanbod voor juridische transformatie uit met overname van Hyperion Global Partners

Extra lezen

Een eDiscovery Market Size Mashup — 2020-2025 wereldwijd overzicht van software en services

Investeringen in het nieuws: Een lopende lijst van relevante berichten

Bron: complexDiscovery

Gimmal verwerft Sherpa-software

According to Mark Johnson, Chief Executive Officer at Gimmal, "With the...

Magneet Forensics sluit $115 miljoen IPO

According to Adam Belsher, Magnet Forensics' CEO, "I'm proud of the...

XDD verwerft Paralaw

According to Bob Polus, XDD Founder and CEO, “As part of...

Consilio en Xact Data Discovery gaan akkoord om te combineren

"This is a significant step for Consilio and XDD to bring...

A New Era in eDiscovery? Framing Market Growth Through the Lens of Six Eras

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

Een eDiscovery Market Size Mashup: 2020-2025 Wereldwijd overzicht van software en services

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

De basislijn resetten? EDiscovery Marktgrootte aanpassingen voor 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Thuis of weg? eDiscovery Collection Market Overwegingen voor afmetingen en prijzen

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor april 2021

From X-Road® and risk management to business confidence and cybersecurity, the...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor maart 2021

From data breach economics and vulnerabilities to private-equity investments and vendor...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor februari 2021

From litigation trends and legal tech investing to facial recognition and...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor januari 2021

From eDiscovery business confidence and operational metrics to merger and acquisition...

Gimmal verwerft Sherpa-software

According to Mark Johnson, Chief Executive Officer at Gimmal, "With the...

Heb je interoperabiliteit? CloudNine lanceert ontdekkingsportaal

According to Jacob Hesse, VP of Product at CloudNine, “Discovery Portal...

Magneet Forensics sluit $115 miljoen IPO

According to Adam Belsher, Magnet Forensics' CEO, "I'm proud of the...

XDD verwerft Paralaw

According to Bob Polus, XDD Founder and CEO, “As part of...

Achttien observaties over eDiscovery Bedrijfsvertrouwen in het voorjaar van 2021

In the spring of 2021, 60.0% of eDiscovery Business Confidence Survey...

Problemen die van invloed zijn op de bedrijfsprestaties van eDiscovery: een overzicht

In the spring of 2021, 25.0% of respondents viewed budgetary constraints...

Happy Days zijn weer in de buurt? Operationele statistieken van eDiscovery in het voorjaar van 2021

In the spring of 2021, 93 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

Een plons van optimisme? Voorjaar 2021 Resultaten van eDiscovery Bedrijfsvertrouwen

This is the twenty-second quarterly eDiscovery Business Confidence Survey conducted by...