Sun. Mar 26th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  pt flag
  ru flag
  es flag

  ComplexDiscovery* legt regelmatig de nadruk op gegevens en juridische inzichten en intelligentie, variërend van origineel onderzoek tot geaggregeerd nieuws voor gebruik door bedrijven, informatietechnologie en juridische professionals. Maandelijks publiceert ComplexDiscovery Five Great Reads op eDiscovery, een nieuwsbrief met een selectie van onderzoek, rapporten en artikelen.

  Klik hier om de volledige nieuwsbrief van de laatste Five Great Reads te lezen

  Klik hier voor de recente Five Great Reads Nieuwsbrieven

  Klik hier om u te abonneren op de Five Great

  Individuen en Organisaties Uitgelicht in de Oktober Edition zijn:

  Ali Shahaab

  Baretz+Brunelle

  Europese digitale rechten

  Federale Hande Commissie

  Dokter Imtiaz Khan

  Gartner

  complexDiscovery

  Nieuwsbrief oktober (PDF) Mouseover en klik

  Oktober-2020-vijf-Groot-eDiscovery-leess-nieuwsbrief

  Klik hier voor de originele versie

  *Informatie over ComplexDiscovery en ComplexDiscovery

  ComplexDiscovery is een online publicatie die informatie en juridische inzichten en intelligentie belicht, variërend van origineel onderzoek tot geaggregeerd nieuws voor gebruik door bedrijven, informatietechnologie en juridische professionals. De zeer gerichte publicatie beoogt het collectieve begrip van lezers met betrekking tot gegevens en juridische informatie en kwesties te vergroten en een objectieve bron te bieden voor het overwegen van trends, technologieën en diensten in verband met elektronisch opgeslagen informatie.

  ComplexDiscovery OÜ is een technologiemarketingbureau dat strategische planning en tactische uitvoering expertise biedt ter ondersteuning van gegevens- en juridische ontdekkingsorganisaties. ComplexDiscovery OÜ is geregistreerd als een besloten vennootschap in het land van de Europese Unie van Estland, een van de meest digitaal geavanceerde landen ter wereld. ComplexDiscovery OÜ is wereldwijd actief om marketingadvies en -diensten te leveren.

  Extra lezen

  De korte lijst: een verkorte eDiscovery Directory

  EDiscovery Markt Sizing

  Bron: complexDiscovery