Onko sinulla yhteentoimivuus? CloudNine käynnistää etsintäportaalin

According to Jacob Hesse, VP of Product at CloudNine, “Discovery Portal is a substantial breakthrough which will have a direct, positive impact on our clients who move data between technologies. Our development team has done amazing work to increase the speed, accuracy, and performance of Discovery Portal and our products like CloudNine’s Explore, LAW, Concordance, and Review. Discovery Portal will create tremendous time and cost savings for our clients and partners.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Toimittajan huomautus: Ajoittain ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia tai yksityisesti ostettavia ilmoituksia, sisältöpäivityksiä ja tutkimusta tietojen löytämisestä ja laillisista etsintäpalveluista, tutkimusorganisaatioista ja ComplexDiscovery-yhteisön jäsenistä. Vaikka ComplexDiscovery korostaa säännöllisesti näitä tietoja, se ei ota mitään vastuuta sisältöväitteistä.

Jos haluat antaa suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi ComplexDiscoveryn tietoihin ja oikeudellisiin löytökeskeisiin palvelu-, tuote- tai tutkimusilmoituksiin, ota meihin yhteyttä tänään.

Lehdistöilmoitus

CloudNine käynnistää etsintäportaalin, joka tarjoaa tehokkaan liittimen yhteentoimivuuteen eDiscovery-ekosysteemissä

Uusi alusta mahdollistaa saumattoman työnkulun CloudNine-teknologioiden ja integroitujen kolmansien osapuolten palveluntarjoajien välillä.

eDiscoveryn teknologiajohtaja ilmoitti tänään julkaisevansa Discovery-portaalin, tehokkaan uuden integrointialustan, joka helpottaa eDiscovery-teknologioiden yhteentoimivuutta EDRM-taajuuksilla. CloudNine Discovery Portal tarjoaa saumattoman liittimen pilvi- ja lähtökohtaisten ratkaisujen välille, mukaan lukien CloudNinen olemassa oleva eDiscovery-ohjelmisto ja kolmannen osapuolen tarkistustuotteet. Discovery Portalin käynnistäminen antaa oikeudelliset ja eDiscovery-ammattilaiset nopeuttamaan löytöprojektejaan turvallisesti ja tehokkaasti yhden, turvallisen alustan avulla.

Discovery-portaalin kautta tapahtuvat integroinnit siirtävät dataa nopeasti ja tehokkaasti useilla alustoilla. Discovery Portal integroi CloudNine Explore™ -sovelluksen suhteellisuusteoriaan, jolloin käyttäjät voivat viedä tietoja Explore-suhteellisuuteen automaattisesti ilman manuaalista vientiä ja tuontia. Discovery Portal mahdollistaa asiakkaiden alkuperäisten tietojen saumattoman siirron CloudNine Explore Cloudiin käsittelyä, varhaista tapausarviointia (ECA) ja lataamista varten CloudNine Review™ -palveluun. Lisäksi Discovery Portal mahdollistaa siirrot CloudNine LAWD™ -palvelusta CloudNine Review -palveluun ja CloudNine Concordance® -palvelusta CloudNine

ECA: n alkuperäisenä tiedostonkäsittelykoneena Explore voi käsitellä, etsiä ja suodattaa tietoja paikallaan ilman laajenemista ja viedä tietoja Relativity Discovery Portalin kautta. Koska Exploren tietojen indeksointi peilaa suhteellisuusteorian kohdekansioiden rakennetta, tiedot pysyvät yhtenäisinä ja helposti löydettävissä. Kuten monet Explore-asiakkaat ovat ilmoittaneet, ohjelmiston tehokkuus ja nopeus tarjoavat huomattavia kustannuksia ja aikasäästöjä edelliseen prosessointiresurssiin nähden jättämällä pois merkityksettömän tiedon tuottamisen tai etuoikeutetun tiedon tuottamiseen liittyvät riskit.

”Exploren tietojen käsittely on nopeampaa ja halvempaa kuin muut ratkaisut, ja nyt Discovery Portal -integroinnin myötä voimme viedä saumattomasti ja suoraan Exploresta suhteellisuusteoriaan ennennäkemättömällä tehokkuudella”, totesi Tony DeVito, Sr. Project Manager, IST Management Services -palvelun eDiscovery, eDiscovery ja riita-asioiden tukipalveluyritys, joka hallinnoi suuria oikeudenkäyntiasioita asianajotoimistojen ja yritysten oikeudellisten osastojen osalta. ”IST on käsitellyt useita miljoonia asiakirjoja nopeammin, tarkemmin ja edullisemmin vain muutaman ensimmäisen viikon aikana käyttämällä Explore/suhteellisuus-integroitua ratkaisua Discovery Portalin kanssa. Yhteistyö CloudNinen kanssa tässä projektissa on ollut hieno kokemus. CloudNinen joukkue on virkistävän reagoiva, vastaanottavainen ja luottavainen. He kuuntelevat pyyntöjämme eivätkä pysähdy ennen kuin ne tuottavat tarvitsemiamme tuloksia.”

Discovery Portalin avulla käyttäjät voivat myös siirtää vientiä CloudNine LAWin käsittely-, kuvantamis- ja tuotanto-ohjelmistosta CloudNine Reviewiin muutamalla napsautuksella. Käyttäjät voivat siirtää käsiteltyjä, vietyjä tietojaan tai siirtää vientiä hakuun reagoivan suodatetun asiakirjajoukon perusteella. Discovery Portal vähentää vaiheita ja manuaalisia käsin poistoja, kun etenee reagoivia tietoja LAW:sta CloudNine Review -palveluun.

Discovery Portal tarjoaa myös mahdollisuuden edetä tietoja CloudNine Concordancesta CloudNine Review -palveluun. Concordance on erinomainen työkalu asiakirjojen tarkistamiseen ja tuottamiseen. Jos tapaus kuitenkin edellyttää useiden ulkopuolisten osapuolten pääsyä tai muutoin ylittää Concordancen kapasiteetin, Discovery Portal tarjoaa reitin, jolla Concordance-vienti siirretään CloudNine Review -palveluun. Sitten tiedot ovat kaikkien valtuutettujen käyttäjien käytettävissä, joilla on internetyhteys.

”Discovery Portal on merkittävä läpimurto, jolla on suora ja positiivinen vaikutus asiakkaisiimme, jotka siirtävät dataa teknologioiden välillä”, sanoi Jacob Hesse, CloudNinen tuotteen pääosasto. ”Kehitystiimimme on tehnyt hämmästyttävää työtä parantaakseen Discovery Portalin ja tuotteidemme nopeutta, tarkkuutta ja suorituskykyä, kuten CloudNinen Explore, LAWin, Concordance ja Review. Discovery Portal luo valtavia aikaa ja kustannussäästöjä asiakkaillemme ja kumppaneillemme.”

CloudNine Discovery

Asiakkaamme, mukaan lukien yritykset, asianajotoimistot, valtion virastot ja oikeudelliset palveluntarjoajat, vastaavat päivittäin kiireellisimpiin eDiscovery-kysymyksiin CloudNine -sovelluksilla. CloudNine tarjoaa CloudNine Collection Manager™, Data Wrangler™, Discovery Portal™, Explore™, Review™, LAW™ ja Concordance® yksilöllisinä tai kattavina ja integroiduina ratkaisuina, isännöidyt ja paikalliset ratkaisut, CloudNine tarjoaa markkinoiden johtavaa joustavuutta ja suorituskykyä. Yrityksen tiedot osoitteesta www.cloudnine.com tai sähköpostilla info@cloudnine.com.

Lue alkuperäinen julkaisu.

Lisä lukeminen

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

Palveluntarjoajien arviointi? IDC:n uudet maailmanlaajuiset eDiscovery-palvelut MarketScape

Lähde: Complex Discover

Solid Look Euroopasta? Legal Tech Fuusio ja yrityskauppa Mike Bryantin ja John Jacobsin kanssa

From Special Purpose Acquisition Companies (SPACs) to the recent flurry of...

Gimmal hankkii Sherpa-ohjelmiston

According to Mark Johnson, Chief Executive Officer at Gimmal, "With the...

Magneetti rikostekninen sulkeutuu $115 miljoonaa listautumisanti

According to Adam Belsher, Magnet Forensics' CEO, "I'm proud of the...

XDD hankkii Paralawin

According to Bob Polus, XDD Founder and CEO, “As part of...

Uusi aikakausi eDiscoveryssa? Kehystys markkinoiden kasvu kuuden aikakausien linssin läpi

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Perusviivan nollaaminen? eDiscoveryn markkinakoon mukautukset vuodelle 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Kotiin vai pois? eDiscovery Malliston markkinoiden mitoitukseen ja hinnoitteluun liittyvät näkökohdat

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Viisi suurta lukee eDiscovery huhtikuulle 2021

From X-Road® and risk management to business confidence and cybersecurity, the...

Viisi suurta lukee eDiscovery maaliskuulle 2021

From data breach economics and vulnerabilities to private-equity investments and vendor...

Viisi suurta lukee eDiscovery helmikuussa 2021

From litigation trends and legal tech investing to facial recognition and...

Viisi suurta lukee eDiscovery tammikuu 2021

From eDiscovery business confidence and operational metrics to merger and acquisition...

Ottaen huomioon Cyber Discoveryn Strateginen kehys

Cyber Discovery can be defined as the application of a combination...

Gimmal hankkii Sherpa-ohjelmiston

According to Mark Johnson, Chief Executive Officer at Gimmal, "With the...

Onko sinulla yhteentoimivuus? CloudNine käynnistää etsintäportaalin

According to Jacob Hesse, VP of Product at CloudNine, “Discovery Portal...

Magneetti rikostekninen sulkeutuu $115 miljoonaa listautumisanti

According to Adam Belsher, Magnet Forensics' CEO, "I'm proud of the...

Kahdeksantoista huomautusta eDiscovery Business Luottamuksesta keväällä 2021

In the spring of 2021, 60.0% of eDiscovery Business Confidence Survey...

eDiscoveryn liiketoiminnan suorituskykyyn vaikuttavat ongelmat: kevään 2021 yleiskatsaus

In the spring of 2021, 25.0% of respondents viewed budgetary constraints...

Onnelliset päivät ovat taas lähellä? eDiscoveryn operatiiviset mittarit keväällä 2021

In the spring of 2021, 93 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

Optimismin tilkka? Kevään 2021 eDiscovery Business Luottamuskyselyn tulokset

This is the twenty-second quarterly eDiscovery Business Confidence Survey conducted by...