Hanzo julkistaa $10,5 miljoonaa pääomasijoitusta

According to Brian Henley, Managing Partner, at Recurring Capital Partners “Hanzo is an exciting company in the unstructured data management space known for its history of innovation and delighting customers by making the complex simple. We are delighted to partner with the Hanzo team and supply them with growth capital to accelerate and scale their product and market initiatives.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
he flag
ja flag
lv flag
pl flag
pt flag
ru flag
es flag

Toimittajan huomautus: Ajoittain ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla tai yksityisesti ostettavissa olevia ilmoituksia, sisältöpäivityksiä ja tutkimusta kyber-, data-ja laillisten etsintäpalvelujen tarjoajilta, tutkimusorganisaatioilta ja ComplexDiscovery-yhteisön jäseniltä. Vaikka ComplexDiscovery korostaa säännöllisesti näitä tietoja, se ei ota mitään vastuuta sisältöväitteistä.

Jos haluat antaa suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi ComplexDiscoveryn kyber-, data-ja oikeudellisten löytökeskeisten palvelu-, tuote- tai tutkimusilmoituksiin, ota meihin yhteyttä tänään.

Lehdistöilmoitus

Hanzo julkistaa 10,5 miljoonan dollarin pääomasijoituksen luokkansa parhaiden digitaalisten työpaikkojen etsintä- ja vaatimustenmukaisuusfoorumin

Hanzo, teknologiaedelläkävijä dynaamisten, monimutkaisten yhteistyö- ja verkkopohjaisten tietolähteiden säilyttämisessä, keräämisessä, tarkistamisessa ja viennissä. Hanzo ilmoitti tänään varmistavansa Toistuvat Capital Partnersin merkittävät investoinnit, joiden kokonaismäärä on 10,5 miljoonaa dollaria.

Hanzo tuo yksinkertaisuutta ja valvontaa oikeudellisille ja vaatimustenmukaisuusryhmille kymmenissä dynaamisissa ja monimutkaisissa tietolähteissä, kuten Slack, Google Workspace, Confluence, Jira ja Trello, muun muassa. Yhtiö aikoo investoida merkittävästi tuotekehitykseen laajentaakseen ja parantaakseen Hanzon helppokäyttöistä yhteistyösovellusta ediscovery ja vaatimustenmukaisuusalustaa.

”Etätyöskentely- ja yritysyhteistyösovellukset, jotka toimivat monilla tämän päivän yhä digitaalisemmilla työpaikoilla, ovat muuttaneet olennaisesti tapaa luoda, välittää, säilyttää ja olla vuorovaikutuksessa tiedon kanssa. Laki-, vaatimustenmukaisuus-, henkilöstö- ja turvallisuustiimit kohtaavat merkittäviä haasteita näiden monimutkaisten tietolähteiden valtavien tietomäärien etsimisessä, analysoinnissa ja tunnistamisessa, mikä johtaa siihen, että yritykset käyttävät yhteisesti satoja miljoonia löytö- ja vaatimustenmukaisuusprosessien hallintaan”, sanoi Hanzo, toimitusjohtaja, Julien Masanès. ”Hanzon tehtävänä on yksinkertaistaa tietojen hallinnan monimutkaisuutta, jotta yritykset voivat hallita riskiään edullisella tavalla.”

Hanzo aikoo myös investoida myynti-, markkinointi- ja tukiorganisaatioonsa vastatakseen innokkaaseen markkinakysyntään, joka on tarkoitettu tarkoin rakennettuun ediscovery-ratkaisuun, joka yksinkertaistaa monimutkaisten tietolähteiden työnkulkuja ja tehostaa elintärkeiden tietojen saatavuutta tapausten varhaisessa arvioinnissa ja tehokkaissa tutkimuksissa.

Masanès kommentoi: ”Etsimme rahoituskumppania, jolla on kokemusta SaaS-yritysten ainutlaatuisten tarpeiden tukemisesta ja joustavuudesta tarjota strukturoitua pääomaa, joka vastaa kasvavia tarpeitamme, kun skaalaamme yritystä. Toistuva pääoma tarkisti kaikki laatikot.”

Hanzon ilmoitus kasvurahoituksesta tulee sen merkittävän liiketoiminnan vauhdissa, kun yhteistyösovellusten kasvu edistää Hanzon innovatiivisen teknologian käyttöönottoa ja käyttöä. Kasvunkehityksen tunnustuksena teknologiavetoisten yritysten joustavaan velkarahoitukseen erikoistunut sijoituspalveluyritys Recurring Capital Partners on lisännyt Hanzon sijoitussalkkuunsa.

”Hanzo on jännittävä yritys jäsentämättömässä tiedonhallintatilassa, joka tunnetaan innovaatiohistoriastaan ja ilahduttaa asiakkaita tekemällä monimutkaisesta yksinkertaisesta”, sanoi Rekurring Capital Partnersin Managing Partner Brian Henley. ” Olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä Hanzo-tiimin kanssa ja tarjota heille kasvupääomaa, jotta heidän tuote- ja markkinaaloitteitaan voidaan nopeuttaa ja skaalata.”

Toistuvista pääomakumppaneista

Toistuva Capital Partners on erikoistunut Software as a Service (SaaS) -yrityksen ja muiden toistuvien tuottomallien teknologiavetoisten yritysten kasvupääomaan. Tiimimme, neuvonantajamme ja sijoittajamme yhdistävät merkittävän käyttökokemuksen kasvuvaiheen sijoittamisen asiantuntemukseen, jotta tulosten perustajat ja johtoryhmät välittävät: kasvun nopeuttamisesta, liiketoiminnan ja henkilökohtaisten riskien hallitsemisesta ja henkilökohtaisten pääomasijoitusten maksimoimisesta.

Tietoa henkilöstä Hanzo

Hanzo tuo kontekstia ja lisää ymmärrystä yritystiedoista yritysten juridisille ja vaatimustenmukaisuusryhmille tarjoamalla sisäisen kontrollin dynaamisiin ja yhteistyöhön perustuviin tietolähteisiin. Tämän valvonnan avulla organisaatiot voivat vähentää miljardien dollarien riski-, riita- ja vaatimustenmukaisuuskustannuksia ja nostaa yrityksen oikeudellisia ja säännönmukaisuutta koskevia vastauksia. Hanzon ohjelmisto mahdollistaa yrityksen yhteistyösovellusten ja monimutkaisten verkkosivustojen dynaamisen sisällön puolustettavan säilyttämisen, kohdennetun keräämisen ja tehokkaan tarkastelun. Hanzo on SOC 2® Type 2 -sertifioitu, joka osoittaa sitoutumisensa tietoturvallisuuteen ja palvelee suuryrityksiä maailmanlaajuisesti. Lue lisää osoitteessa hanzo.co ja seuraa päivityksiä Twitterissä: @gethanzo tai LinkedInissä.

Lue alkuperäinen ilmoitus.

Lisä lukeminen

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

Kyberlöydön määritteleminen? Määritelmä ja kehys

Lähde: Complex Discover

Yhdysvaltain valtiovarainministeriö ryhtyy toimiin kiristyshaittaohjelmien torjumiseksi

According to Treasury Secretary Janet L. Yellen, “Ransomware and cyber-attacks are...

Nato-osuuskunnan kyberpuolustuksen osaamiskeskus (CCDCOE): syyskuu 2021 Kybertapahtumaselvitys

The twelfth installment in the cyber events series published by the...

[Legal Education Webcast] Breaches, Responses, and Challenges: Cybersecurity Essentials That Every Lawyer Should Know

Every large corporation and organization today face the significant threat of...

Ransomwareiden luokittelu? Kiristysohjelmien luokittelukehys, joka perustuu tiedostonpoistoon ja tiedostojen salauksen hyökkäysrakenteisiin

This paper evaluates attack methodologies of a ransomware attack: the underlying...

Mitratech hankkii Alynen

According to Mike Williams, CEO of Mitratech, "The combination of Alyne...

Magneetti Forensics hankkii DME Forensics

According to the announcement, under the terms of the agreement, Magnet...

Consilio hankkii Adeccon erityisneuvonantajan oikeudellisen konsultoinnin ja eDiscoveryn liiketoimintayksiköiden

According to Laurie Chamberlin, Head of Professional Recruitment and Solutions North...

Nuix hankkii luonnollisen kielen käsittelyyrityksen

According to Nuix CEO Rod Vawdrey, “Topos will strengthen Nuix’s product...

Uusi aikakausi eDiscoveryssa? Kehystys markkinoiden kasvu kuuden aikakausien linssin läpi

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Perusviivan nollaaminen? eDiscoveryn markkinakoon mukautukset vuodelle 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Kotiin vai pois? eDiscovery Malliston markkinoiden mitoitukseen ja hinnoitteluun liittyvät näkökohdat

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Viisi suurta lukua Cyber, Data, ja Legal Discovery syyskuu 2021

From countering ransomware to predictive coding and packaged services, the September...

Viisi suurta lukua Cyber, Data, ja Legal Discovery elokuussa 2021

From the interplay of digital forensics in eDiscovery to collecting online...

Viisi suurta lukua Cyber, Data, ja Legal Discovery heinäkuussa 2021

From considerations for cyber insurance and malware to eDiscovery business confidence...

Viisi suurta lukee eDiscovery kesäkuussa 2021

From remediating cyberattacks to eDiscovery pricing, the June 2021 edition of...

Lisää Keepersia? Ennakoiva koodaustekniikat ja -protokollat -kysely — Fall 2021 tulokset

From the most prevalent predictive coding platforms to the least commonly...

Hehkuvat odotukset? Kahdeksantoista huomautusta eDiscovery Business Luottamuksesta kesällä 2021

In the summer of 2021, 63.3% of survey respondents felt that...

eDiscovery-liiketoiminnan suorituskykyyn vaikuttavat ongelmat: Kesän 2021 yleiskatsaus

In the summer of 2021, 24.4% of respondents viewed increasing types...

Katsele ylös? eDiscoveryn operatiiviset mittarit kesällä 2021

In the summer of 2021, 80 eDiscovery Business Confidence Survey participants...