HaysTackid julkistaa pääomapohjan vahvistamisen

“We are exceptionally pleased with the growth of HaystackID and delighted to continue our support and investment in Hal Brooks and his team as they continue to focus on addressing customer needs with superior services,” shared HaystackID Board Member Mike Bryant, Partner at Knox Capital. “We are also thrilled to work with Quad-C and look forward to benefiting from their deep industry and investment expertise as we seek to quicken HaystackID’s growth pace and expand its growth path.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Lehdistötiedote

eDiscovery-palveluntarjoaja HaysTackid julkistaa pääomapohjan vahvistamisen strategiseen kasvuun

Quad-C Management, johtava keskimarkkinoiden Private Equity -yritys, investoi nopeasti kasvavaan eDiscovery-palveluntarjoajaan

HaysTackid, erikoistunut eDiscovery-palveluyritys, joka auttaa yrityksiä ja asianajotoimistoja löytämään, kuuntelemaan ja oppimaan tiedoista, kun ne kohtaavat monimutkaisia, dataa vaativia tutkimuksia ja riita-asioita. Tänään [3. helmikuuta 2020] ilmoitti, että Quad-C Management, Inc. (”Quad-C”), johtava keskimarkkinoiden pääomasijoitusyhtiö. Kauppa merkitsee siirtymistä perustamisen johtamisesta ja Knox Capital Holdingsista, LLC (”Knox”), joita tuetaan ORIX Private Equity Solutionsin, Baird Principal Groupin ja Maranon Capitalin investoinneilla. Knox, valitut yrityksen perustajat ja Baird Principal Group säilyttävät vähemmistöosuuden yhtiössä.

Vuonna 2011 perustettu HaysTackid on johtava erikoistuneiden eDiscovery-palvelujen tarjoaja. Yhtiö tarjoaa maailmanlaajuista tukea tietotekniikka-, eDiscovery- ja asianajajaasiakirjojen arvioinneille, joissa on integroituja ja orgaanisia tuotteita, jotka toimitetaan Forensics First, Early Case Insight ja ReviewRight -palvelulinjojen kautta. Rakennettu orgaanisen kehityksen yhdistelmä yhdistettynä Inspired Review, Envision Discovery, ja eTera Consulting, HaysTackidin johtoryhmä, jota johtaa toimitusjohtaja Hal Brooks, jatkaa yhtiön johtamista, kun se aloittaa seuraavan laajennusvaiheen.

”Olemme erittäin innoissamme Quad-C:n kumppanuudesta, koska se on onnistunut investoimaan oikeudellisten löytöpalvelujen markkinoille ja linjassa kulttuurin ja strategisen kasvusuunnitelman kanssa”, HaysTackidin toimitusjohtaja Hal Brooks jakoi. ” Yhteinen näkemyksemme siitä, miten voimme investoida sekä orgaanisesti että yritysostoilla, antaa meille mahdollisuuden nopeuttaa yrityksen jo ennestään nopeaa kasvua laajentamalla tieto- ja oikeuspalvelujemme syvyyttä, laajuutta ja ulottuvuutta. Odotamme todella innolla yhteistyötä Quad-C-tiimin kanssa, jotta voimme vastata nopeasti kasvavan asiakaskuntamme mahdollisuuksiin ja tarpeisiin.”

”HaysTackidista on tullut nopeasti yksi johtavista laadukkaiden oikeudenkäyntien tukipalvelujen toimittamisesta äärimmäisissä määräajoissa asiakkaidensa tarpeisiin riippumatta heidän sijainnistaan tai kielestään”, sanoi Quad-C: n rehtori Jack Walker. ”Yhtiön etäarviointialusta ReviewRight on ainutlaatuinen markkinoilla ja antaa HaysTackidille mahdollisuuden tarjota asiakkailleen vertaansa vailla oleva palvelutaso.”

”Hal Brooks ja hänen tiiminsä ovat tehneet merkittävää työtä HaysTackid-alustan kasvattajana viime vuosina”, lisäsi Tim Billings, Partner, Quad-C. ”Olemme innoissamme johtokumppanuudesta, kun aloitamme yhdessä yhtiön kasvun seuraavan vaiheen lisäinvestoinneilla infrastruktuuriin, henkilöön ja yritysostoihin niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.”

”Olemme poikkeuksellisen tyytyväisiä HaysTackidin kasvuun ja olemme iloisia voidessamme jatkaa tukeamme ja investoida Hal Brooksiin ja hänen tiimiinsä, kun he jatkavat keskittymistä asiakkaiden tarpeisiin huipputason palveluilla”, jakoi HaysTackid hallituksen jäsen Mike Bryant, Knox Capitalin kumppani. ”Olemme myös innoissamme työskentelystä Quad-C:n kanssa ja odotamme innolla hyötyvämme heidän syvällisestä teollisuuden- ja investointiasiantuntemuksestaan pyrkiessämme nopeuttamaan HaysTackidin kasvuvauhtia ja laajentamaan kasvupolkuaan.”

Investoinnin ehtoja ei julkistettu.

HaysTackid Tietoja

HaysTackid on erikoistunut eDiscovery-palveluyritys, joka auttaa yrityksiä ja asianajotoimistoja löytämään, kuuntelemaan ja oppimaan tiedoista, kun ne kohtaavat monimutkaisia, dataa vaativia tutkimuksia ja oikeudenkäyntejä. Forensics First, Early Case Insight ja ReviewRight -palvelut nopeuttavat ja tuottavat laadukkaita tuloksia kohtuulliseen ja ennustettavaan hintaan.

HaysTackid palvelee yli 500 maailman johtavaa yhtiötä ja asianajotoimistoa Pohjois-Amerikan ja Euroopan paikoista. Monipuolisen asiantuntemuksemme ja teknisen huippuosaamisen yhdistelmä yhdistettynä valkohansikkaasiakaspalveluun tekee meistä vaihtoehtoisen oikeudellisen palvelun tarjoajan, joka on riittävän suuri, mutta riittävän pieni huolehtimaan. Lue lisää osoitteessa Haystackid.com.

Tietoja Quad-C

Quad-C perustettiin vuonna 1989 ja sen pääkonttori sijaitsee Charlottesvillessä Virginiassa. Se on keskittynyt sijoittamaan vakiintuneisiin yrityspalveluihin, kuluttaja-, yleisteollisuuteen, terveydenhuoltoon, erikoisjakeluun sekä kuljetus-/logistiikkayrityksiin. Lähes kolmen vuosikymmenen historiansa aikana Quad-C on sijoittanut yli 3 miljardia dollaria pääomaa yli 65 yritykseen. Quad-C-tiimi on sitoutunut tekemään yhteistyötä yrittäjien ja johtoryhmien kanssa kasvun vauhdittamiseksi ja pitkän aikavälin arvon luomiseksi. Lisätietoja Quad-C osoitteessa QuadcManagement.com.

Knox Capital — Tietoja

Keski-markkinayritysten peruspääoma. Vuonna 2013 perustettu Knox Capital perustettiin tarjoamaan pääomaa ja käytännön käyttöresursseja perustajien ja yrittäjien omistamille keskikokoisille yrityksille. Toimimme joustavissa sijoitushorisonteissa yksityisten sijoittajien kautta, jotka keskittyvät pitkän aikavälin tavoitteisiin. Knox tekee räätälöityjä investointeja eri toimialoille yhteistyössä omistajien ja johdon kanssa hyödyntämällä laajaa johto- ja toimintaneuvonantaverkostoamme. Knox Capitalin pääkonttori on Chicagossa, Illinoisissa. Lue lisää osoitteessa Knox-Cap.com.

Lue täydellinen julkaisu eDiscovery Provider HaysTackid julkistaa pääomapohjan vahvistamisen strategiseen kasvuun

Lisää lukemista

Investoinnit eDiscoveryyn (A käynnissä lista)

Lyhennetty katsaus eDiscoveryn liiketoimintaan: fuusiot, yritysostot ja investoinnit

Lähde: ComplexDiscovery