HayStackID kondigt herkapitalisatie aan

“We are exceptionally pleased with the growth of HaystackID and delighted to continue our support and investment in Hal Brooks and his team as they continue to focus on addressing customer needs with superior services,” shared HaystackID Board Member Mike Bryant, Partner at Knox Capital. “We are also thrilled to work with Quad-C and look forward to benefiting from their deep industry and investment expertise as we seek to quicken HaystackID’s growth pace and expand its growth path.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Aankondiging van de pers

eDiscovery Provider HaystackID kondigt herkapitalisatie aan voor strategische groei

Quad-C Management, een toonaangevende private equity-onderneming uit de middenmarkt, investeert in snel groeiende eDiscovery Provider

HayStackID, een gespecialiseerd eDiscovery dienstverlener dat bedrijven en advocatenkantoren helpt om gegevens te vinden, te luisteren en te leren wanneer ze geconfronteerd worden met complexe, data-intensieve onderzoeken en geschillen, vandaag [3 februari 2020] kondigde de voltooiing van een strategische herkapitalisatie van het bedrijf door Quad-C Management, Inc. („Quad-C”), een toonaangevend private equity bedrijf in de middenmarkt. De transactie markeert een overgang van het oprichtingsmanagement en Knox Capital Holdings, LLC („Knox”), ondersteund door investeringen van ORIX Private Equity Solutions, Baird Principal Group en Maranon Capital. Knox, selecte bedrijven oprichters en Baird Principal Group zullen een minderheidsbelang behouden in het bedrijf in de toekomst.

HayStackid is opgericht in 2011 en gevestigd in Washington, D.C., een toonaangevende leverancier van gespecialiseerde eDiscovery diensten. Het bedrijf biedt wereldwijde ondersteuning voor computerforensisch onderzoek, eDiscovery en procureurdocumenten met geïntegreerde en organische aanbiedingen die worden geleverd onder de servicelijnen Forensics First, Early Case Insight en ReviewRight. Gebouwd door een combinatie van organische ontwikkeling in combinatie met de recente strategische acquisities van Inspired Review, Envision Discovery en eTera Consulting, zal het executive management team van HayStackid, geleid door CEO Hal Brooks, het bedrijf blijven leiden als het begint aan de volgende fase van uitbreiding.

„We zijn enorm enthousiast om samen te werken met Quad-C, gezien de succesvolle staat van dienst van investeren in de markt voor juridische ontdekkingsdiensten en de afstemming met ons cultuur en strategisch groeiplan,” deelde Hal Brooks, CEO van HaystackID. „Onze gedeelde visie op hoe we zowel organisch als via acquisities kunnen investeren, stelt ons in staat om de toch al snelle groei van het bedrijf te blijven versnellen door de diepte, breedte en bereik van onze data- en juridische ontdekkingsdiensten uit te breiden. We kijken ernaar uit om met het Quad-C-team samen te werken om tegemoet te komen aan de kansen en behoeften van ons snel groeiende klantenbestand.”

„HayStackID is al snel een van de leiders geworden in het leveren van hoogwaardige procesondersteuningsdiensten onder extreme deadlines om te voldoen aan de behoeften van haar klanten, ongeacht hun locatie of taal,” zegt Jack Walker, Principal, Quad-C. „Het externe beoordelingsplatform ReviewRight van het bedrijf is uniek in de markt en stelt HaystackID in staat om een ongeëvenaard serviceniveau te leveren aan zijn klanten.”

„Hal Brooks en zijn team hebben de afgelopen jaren opmerkelijk werk verricht om het HaystackID-platform te laten groeien”, voegde Tim Billings, Partner, Quad-C toe. „We zijn enthousiast om samen te werken met het management als we samen de volgende fase van de groei van het bedrijf beginnen met extra investeringen in infrastructuur, mensen en acquisities, zowel in binnen- als buitenland.”

„We zijn buitengewoon blij met de groei van HaystackID en blij dat we onze ondersteuning en investeringen in Hal Brooks en zijn team kunnen voortzetten omdat ze zich blijven richten op het beantwoorden van de behoeften van klanten met superieure diensten,” deelde Haystackid Board Member Mike Bryant, Partner bij Knox Capital. „We zijn ook verheugd om met Quad-C samen te werken en kijken ernaar uit om te profiteren van hun diepgaande expertise op het gebied van industrie en investeringen, terwijl we proberen het groeitempo van HayStackid te versnellen en het groeipad uit te breiden.”

De voorwaarden van de investering werden niet bekendgemaakt.

Over HaystackID

HaystackID is een gespecialiseerd eDiscovery servicebedrijf dat bedrijven en advocatenkantoren helpt gegevens te vinden, te luisteren en te leren wanneer ze geconfronteerd worden met complexe, data-intensieve onderzoeken en geschillen. Onze Forensics First, Early Case Insight en ReviewRight services, met een verdiende reputatie voor het mobiliseren van toonaangevende computerforensische experts, eDiscovery en procureurdocumenten, versnellen en leveren kwaliteitsresultaten tegen een eerlijke en voorspelbare prijs.

HayStackID bedient meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren uit Noord-Amerikaanse en Europese vestigingen. Onze combinatie van expertise en technische uitmuntendheid, in combinatie met een cultuur van witte handschoen klantenservice, maakt ons de alternatieve juridische dienstverlener die groot genoeg is om materie te geven, maar klein genoeg om zorg te dragen. Meer informatie op Haystackid.com.

Over Quad-C

Quad-C werd opgericht in 1989 en is gevestigd in Charlottesville, Virginia, en is een private equity bedrijf dat zich richt op het investeren in gevestigde zakelijke diensten, consumenten, algemeen industrieel, gezondheidszorg, speciaaldistributie en transport/logistiek bedrijven. In zijn bijna drie decennium geschiedenis heeft Quad-C meer dan $3 miljard aan kapitaal geïnvesteerd in meer dan 65 bedrijven. Het Quad-C team zet zich in om samen te werken met ondernemers en managementteams om de groei te versnellen en meerwaarde op lange termijn te creëren. Meer informatie over Quad-C op QuadcManagement.com.

Over Knox Capital

Fundationeel kapitaal voor bedrijven uit de middenmarkt. Knox Capital werd opgericht in 2013 en werd opgericht om kapitaal en hands-on operationele middelen te verschaffen voor bedrijven die eigendom zijn van oprichters en ondernemers in de middenmarkt. We opereren onder flexibele beleggingshorizon via particuliere investeerders die gericht zijn op de lange termijn. Door gebruik te maken van ons uitgebreide executive en operating advisor netwerk, doet Knox op maat investeringen in verschillende sectoren in samenwerking met eigenaren en management. Knox Capital is gevestigd in Chicago, Illinois. Meer informatie op Knox-cap.com.

Lees de volledige release bij eDiscovery Provider HaystackID kondigt herkapitalisatie aan voor strategische groei

Aanvullend lezen

Investeringen in eDiscovery (een lopende lijst)

Een verkorte blik op het bedrijf van eDiscovery: fusies, overnames en investeringen

Bron: ComplexDiscovery