Piilotetut trendit Vankeusalan AlSP-ohjelmista vangitseva tutkimus

According to the just-released report from Baretz+Brunelle, a new crop of competitors has started playing on law firms’ turf. These competitors use technology, alternative staffing models, and a focus on process to accomplish tasks more efficiently than law firms. They are known as “alternative legal services providers,” and they are racking up wins. Recent numbers show that revenue for ALSPs grew from $8.4 billion in 2015 to $10.7 billion in 2017, and that 71% of corporate legal departments now use so-called ALSPs.

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Baretz+Brunelle Tutkimus paljastaa piilotetun trendin: 35 prosenttia Am Law 100 -yrityksistä tarjoaa myös ”vaihtoehtoisia” oikeudellisia palveluja

Tiedotusvälineiden vapautus*

Maailman suurimmat asianajotoimistot ovat kaikessa hiljaisuudessa liikkeelle ottaakseen takaisin miljardeja tuloja, jotka ovat virranneet viime vuosina teknologialähtöisiin nousuun, jotka tunnetaan vaihtoehtoisina oikeudellisina palveluntarjoajina, mukaan tänään [6. lokakuuta 2020] julkaistussa raportissa, jonka Baretz+Brunelle on johtava oikeudellisten palvelujen tarjoaja. teollisuudelle.

Mukaan Home Court Advantage: Am Law 100 Moves Into Alternative Legal Services, 35 Am Law 100 on luonut talon, tai vankeudessa, ALSP-järjestelmän — yllättävän suuri määrä, jonka ennustetaan kasvavan, kun yritykset asettavat itsensä takaisin määräysvallan ulkopuolisilta palveluntarjoajilta kasvavan osan oikeudellisista palvelumarkkinoilla.

Baretz+Brunellen NewLaw-käytäntöryhmän tutkimus tarjoaa ensimmäisen kattavan analyysin aliraportoidusta aliraportoidusta suuntauksesta, joka voisi muuttaa perinpohjaisesti perinteisten asianajotoimistojen liiketoimintamalleja tulevina vuosina.

Se katsoo, että asianajotoimistojen kehittäminen sellaisten liiketoimintayksiköiden kanssa, jotka käyttävät teknologiaa tehokkaammin rutiinitehtävien, kuten asiakirjojen tarkastelun ja yhä kehittyneempien toimintojen suorittamiseen, on maailmanlaajuinen ilmiö. Yhdistetyissä Am Law 100 ja Global 100 -yhdistetyistä 123 yrityksestä Baretz+Brunelle totesi, että 48 on luonut kytkösmarkkinajärjestelyitä.

Muita raportin keskeisiä havaintoja ovat:

Am Law 100 -yritysten kytkösmaksuista 91 prosenttia tarjoaa sähköisiä hakupalveluja, mutta suurin osa tarjoaa lisäpalveluja. Am Law 100:n vankeudessa olevista ALSP-ohjelmista 37 prosenttia tarjoaa vain e-löytämistä.

Kansainvälisten oikeuslaitosten kytkösmarkkinoilla toimivat ALSP-palvelut tarjoavat todennäköisemmin kehittyneempiä palveluja — kuten sopimusten tarkastelua, teollis- ja tekijänoikeuksiin liittyviä palveluja sekä sulautumisia ja yritysostoja due diligence — kuin yhdysvaltalaisen Am Law 100 -lain kytkösperusteiset ALSP-sopimukset.

Valtaosa Am Law 100 ja (ei-USA) Globaalit 100 yritystä, joilla on kytkösmarkkinoiden alSP:t, ovat pyrkineet brändäämään ne — 86% ja 92%.

Useimmat suuret yritykset eivät ole jäsentäneet kytkösmarkkinoilla toimivia ALSP-järjestelmiään erillisiksi yrityksiksi. Vain 9 prosenttia Am Law 100 -yritysten kytkösmarkkinoiden ALSP-järjestelmistä ja 15 prosenttia kytkösmarkkinoiden ALSP-järjestelmistä (ei Yhdysvalloissa) Globaalit 100 yritystä ovat erillisiä liiketoimintayksiköitä.

Kommentti:

Brad Blickstein, Baretz+Brunellen NewLaw-harjoitusryhmän kumppani ja apujohtaja:

”Olettaisi, että asianajotoimistot huutelisivat katoilta kehittämistään uusista kyvyistä, mutta markkinat eivät tiedä niistä juuri mitään. Tämä turhauttaa heidänkin asiakkaitaan. Vankeusperäisten ALSP-sarjoiden läpinäkymättömyys teki tutkimuksestamme haasteen, mutta tarkoittaa myös sitä, että kehittämämme oivallukset ovat paljon arvoa niille, jotka haluavat oppia.”

”Asianajotoimistot pääsivät tähän peliin myöhään, mutta heillä on runsaasti syytä olla optimistinen tulevaisuudestaan tällä alalla. Vakinaisina pitäjinä niillä on ALSP-ohjelmiin nähden etuja, joita ne voivat ja niiden pitäisi käyttää hyväkseen. Olemme hyvin perillä mahdollisuuksista, joita kytkösalan alSP:t tarjoavat asianajotoimistoille.”

Beatrice Seravello, Baretz+Brunellen NewLaw-harjoitusryhmän kumppani ja toinen johtaja:

”Muutos on vaikeaa mille tahansa organisaatiolle, erityisesti perinteiseen sitoutuneelle asianajotoimistolle, jolla on monia vallan keskuksia. Se, että niin monet ovat ottaneet vastaan ALSP:n kytkökseen perustavan haasteen, osoittaa, kuinka kiireellinen liiketoiminnan tarve on.”

Vuoden 2020 alussa käynnistetty Baretz+Brunellen NewLaw-käytäntö auttaa asianajotoimistoja menestymään nopeasti muuttuvassa oikeudellisessa teollisuudessa. Sitä johtavat kumppanit Brad Blickstein, joka on kirjoittanut pitkäaikaisen ja vaikutusvaltaisen Annual Law Department Operations Survey, ja Beatrice Seravello, joka on aiemmin toiminut erilaisissa c-suite rooleissa Am Law 100 -yrityksissä. Blickstein ja Seravello ovat käytettävissä puhumaan medialle Home Court Advantage: The Am Law 100 Moves Into Alternative Legal Services -palvelusta. Kyselymetodologia ja täydellinen raportti ovat saatavilla verkossa täällä.

Baretz+Brunelle — Tietoja

Baretz+Brunelle auttaa yrityksiä koko kehittyvän laillisen markkinapaikan yllä. Asiakkaitamme ovat eliittiasianajotoimistot, johtavat oikeudelliset teknologiayritykset, innovatiiviset vaihtoehtoiset oikeudelliset palvelut tarjoajat ja johtavat konsulttiyritykset Tarjoamme yritysviestintää, digitaalista markkinointia ja NewLaw-palveluita lasermaisesti keskittyen asiakkaidemme liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseen. Lähes 20 vuoden ajan olemme auttaneet asiakkaitamme rakentamaan brändejä, suojaamaan mainetta, nostamaan profiileja, parantamaan toimintaa, siirtymään uusille markkinoille, lanseeraamaan uusia tuotteita ja palveluita, ilmoittamaan fuusioista ja hallitsemaan kriisejä. Toimistot New Yorkissa, Bostonissa, Charlottessa, Chicagossa, Detroitissa, Houstonissa, Kansas Cityssä, Los Angelesissa, Richmondissa, Vassa ja Washingtonissa, tiimimme koostuu markkinointi- ja viestintäveteraaneista, toimittajista, lakimiehistä, operatiivisista päälliköistä ja lakiosaston asiantuntijoista. The National Law Journal on nimetty ”Best PR Firm in the US Law Firm”, ”Best PR Firm for Law Journal”, The New York Law Journal, ja ”Best Crisis Management Firm” Legal Times. Lisätietoja on osoitteessa www.baretzbrunelle.com.

Lue alkuperäinen lehdistöilmoitus Business Wiren kautta

Täydellinen raportti - Home Court Advantage: Am Law 100's Siirtyminen vaihtoehtoisiin oikeudellisiin palveluihin (PDF) *

Baretz+Brunelle NewLaw — Home Court Advantage

Lataa raportti kohteesta Baretz+Brunelle klikkaamalla tästä

*Median julkaisu ja koko raportti jaetaan Baretz+Brunellen luvalla

Lisä lukeminen

Peräsimen piteleminen? Syksyn 2020 eDiscovery Business Luottamuskyselyn

Yritysten ja asianajotoimistojen ALSP-käyttö: 10 miljardin dollarin markkinat

Lähde: Complex Discover

Uutta NIST:stä: Kyberturvallisuuden ja yritysriskien hallinnan integrointi (ERM)

NIST has released NISTIR 8286, Integrating Cybersecurity and Enterprise Risk Management...

Pilvinen liitto? Seuraavan sukupolven pilvi Euroopalle

According to Thierry Breton, Commissioner for the Internal Market, "Europe needs...

Viisi suurta lukee eDiscovery lokakuussa 2020

From business confidence and captive ALSPs to digital republics and mass...

Muutoksen kausi? 18 huomautusta eDiscovery Business Luottamus syksyllä 2020

In the fall of 2020, 77.2% of eDiscovery Business Confidence Survey...

A Running List: Top 100+ eDiscovery Providers

Based on a compilation of research from analyst firms and industry...

eDisclosure Systems Buyers Guide — 2020 Edition (Andrew Haslam)

Authored by industry expert Andrew Haslam, the eDisclosure Buyers Guide continues...

Kisa lähtöviivalle? Viimeaikaiset Secure Remote Review -ilmoitukset

Not all secure remote review offerings are equal as the apparent...

EtäeDiscoveryn ottaminen käyttöön? Tilannekuva DAAasista

Desktop as a Service (DaaS) providers are becoming important contributors to...

Kotiin vai pois? eDiscovery Malliston markkinoiden mitoitukseen ja hinnoitteluun liittyvät näkökohdat

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Tarkistuksia ja päätöksiä? Uusia huomioita eDiscovery Secure Remote -arvosteluille

One of the key revision and decision areas that business, legal,...

Makrokatsaus menneisyyteen ja ennustettuun eDiscoveryn markkina-kokoon 2012—2024

From a macro look at past estimations of eDiscovery market size...

eDiscovery Market Size Mashup: 2019-2024 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut yleiskatsaus

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Muutoksen kausi? 18 huomautusta eDiscovery Business Luottamus syksyllä 2020

In the fall of 2020, 77.2% of eDiscovery Business Confidence Survey...

Jatkuva tapaus, joka koskee budjettirajoitteita eDiscoveryn liiketoiminnassa

In the fall of 2020, 49.4% of respondents viewed budgetary constraints...

Kirjanpitoa? eDiscoveryn operatiiviset mittarit syksyllä 2020

In the fall of 2020, eDiscovery Business Confidence Survey more...

Peräsimen piteleminen? Syksyn 2020 eDiscovery Business Luottamuskyselyn

This is the twentieth quarterly eDiscovery Business Confidence Survey conducted by...

DISCO nostaa 60 miljoonaa dollaria

According to the media release, DISCO will use this investment to...

Rampiva ja RYABI Groupin yhdistäminen

According to today's announcement, the RYABI Group merger is Rampiva's first...

eDiscovery-yrityskeskittymät, yritysostot ja sijoitukset Q3 2020 -hankkeeseen

From HaystackID and NightOwl Global to Reveal Data and NexLP, the...

Mitratech hankkii Acuity ELM

According to Mike Williams, CEO of Mitratech, “We came to the...

Viisi suurta lukee eDiscovery lokakuussa 2020

From business confidence and captive ALSPs to digital republics and mass...

Viisi suurta lukee eDiscovery syyskuu 2020

From cloud forensics and cyber defense to social media and surveys,...

Viisi suurta lukua eDiscoveryssa elokuulle 2020

From predictive coding and artificial intelligence to antitrust investigations and malware,...

Viisi suurta lukua eDiscovery-ohjelmassa heinäkuulle 2020

From business confidence and operational metrics to data protection and privacy...