Tue. Jan 18th, 2022
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  ru flag
  es flag

  Opmerking van de redacteur: ComplexDiscovery markeert van tijd tot tijd openbaar beschikbare of privé aankondigingen, contentupdates en onderzoek van leveranciers van cyber, data en juridische detectie, onderzoeksorganisaties en leden van de ComplexDiscovery community. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig benadrukt, neemt het geen verantwoordelijkheid op zich voor beweringen van inhoud.

  Neem vandaag nog contact met ons op om aanbevelingen te doen voor overweging en opname in de cyber-, data- en juridische ontdekkingsgerichte service-, product- of onderzoeksaankondigingen van ComplexDiscovery.

  Integreon-rapport stelt dat 70% van de Amerikaanse en Britse bedrijven niet over voldoende middelen en budget beschikt om naleving van regelgeving aan te pakken

  Ondernemingen en advocatenkantoren voelen de druk om te voldoen aan de regelgeving met Brexit als #1 zorg, hoewel er veelbelovende tekenen van verbetering zijn opgedoken

  Vandaag heeft de wereldwijde aanbieder van beheerde services Integreon resultaten uitgebracht van het Regulatory Readiness Report 2021 („Report 2021”), zijn tweede jaarlijkse enquête onder professionals op het gebied van naleving van regelgeving. Opnieuw uitgevoerd door Pensar Media, ondervraagde het rapport van 2021 meer dan 200 professionals op het gebied van naleving van regelgeving bij Amerikaanse en Britse bedrijven en advocatenkantoren.

  De druk is aan. Uit het rapport van 2021 blijkt dat 70% van de bedrijven het er niet helemaal mee eens is dat ze over voldoende middelen en budget beschikken om naleving van de regelgeving te bereiken. De budgetten voor bedrijfscompliance werden in 2021 dunner verdeeld, met minimale uitgaven. Technologische investeringen namen 26-50% van het budget voor veel respondenten op, waarschijnlijk een direct effect van zorgen over gegevensbeveiliging en de Covid-pandemie die de meeste bedrijven gedwongen heeft om thuis te werken.

  Aan de kant van het advocatenkantoor reageerde 62% dat ze onder de kostendruk van de klant staan bij het leveren van juridische diensten ter ondersteuning van veranderingen in de regelgeving. 42% van de advocatenkantoren reageerde op die druk door gebruik te maken van uitbestede alternatieve juridische dienstverleners (ALSP's) zoals Integreon of door te vertrouwen op hun eigen offshore captive operaties.

  Bedrijven hebben nog steeds moeite om te voldoen aan de regelgeving in de VS, het VK en de EU. 31% van de bedrijven voldoet nog steeds niet volledig aan de AVG (General Data Protection Regulation) in 2021. Hoewel dit 7 procentpunten is gedaald ten opzichte van 38% in 2020, is het nog steeds hoog genoeg om wenkbrauwen op te heffen, omdat organisaties al drie jaar de tijd hebben gehad om naleving te bereiken. Waarschijnlijk is de splitsing van GPDR in EU- en Britse smaken als gevolg van de Brexit een factor geweest, evenals andere complicaties zoals de Schrems II-beslissing. De naleving van CCPA (California Consumer Privacy Act) was statisch (40% in 2021, 41% in 2020). Het is echter niet verrassend dat de nalevingsnummers van CCPA achterblijven bij de AVG, omdat deze California-specifieke wet nieuw en kleiner is dan GDPR.

  Brexit blijft de angst voor bedrijven opwekken. Bijna de helft (49%) van de bedrijven meldt nu dat ze niet goed voorbereid zijn op de Brexit in vergelijking met 44% vorig jaar. Volledige repercussies van de Brexit zijn nog steeds in beweging, hoewel Britse bedrijven nu moeten voldoen aan de Britse specifieke AVG en de AVG van de EU voor grensoverschrijdende activiteiten. Brexit-veranderingen hebben al enorme reparatieinspanningen voor contracten gekatalyseerd, en 20% van de bedrijven noemde Brexit als hun grootste verwachte impact volgend jaar.

  Aan de andere kant leverde het rapport van 2021 ook een aantal veelbelovende signalen op dat bedrijven meer grip krijgen op naleving van de regelgeving. 29% van de bedrijven was het erover eens dat het reageren op veranderingen in de regelgeving operationele druk creëerde voor hun bedrijf, een daling van 9 procentpunten ten opzichte van de 38% van 2020, wat aantoont verbetering. Vorig jaar was 40% van de bedrijven het er ook over eens dat het reageren op veranderingen in de regelgeving hun bedrijfsrisicoprofiel vergroot ten opzichte van 21% in 2021, een daling van 19 procentpunten.

  De hierboven beschreven bemoedigende verbeteringen kunnen worden gekoppeld aan de bevinding van het rapport van 2021 dat advocatenkantoren hun capaciteit hebben uitgebreid om bedrijven te helpen met naleving van de regelgeving. Bijna de helft (49%) van de professionals van advocatenkantoren was het er volledig over eens dat hun interne middelen voldoende waren om meerdere klanten tegelijkertijd te helpen met de naleving van de regelgeving, een stijging van 12 procentpunten ten opzichte van de 37% respons van vorig jaar.

  Op de vraag welke regelgevingsgebeurtenissen volgend jaar de grootste impact zullen hebben, hebben bedrijven genaamd Brexit (20%), nieuwe Amerikaanse overheidswetgeving (8%), COVID-gerelateerde wetgeving (7%), AVG (7%) en LIBOR-hervorming (6%). Advocatenkantoren noemden Brexit ook als hun #1 -impact (28%), maar noemden COVID-gerelateerde wetgeving als tweede (14%), gevolgd door de AVG (13%), CCPA (7%) en LIBOR-hervorming (7%).

  „Het rapport van dit jaar werpt licht op hoe Amerikaanse en Britse bedrijven en advocatenkantoren omgaan met de enorme uitdagingen van regelgevende gereedheid”, merkte Bob Rowe, CEO van Integreon op. „Het is duidelijk dat bedrijven nog steeds moeite hebben om de naleving van de regelgeving te handhaven, vooral in het licht van statische of ontoereikende middelen. Een combinatie van mensen, proces- en technologiebronnen van advocatenkantoren, ALSP's en softwareleveranciers vult de hiaten op. Vooruitkijkend zullen voor kwesties als Brexit, COVID-gerelateerde wetgeving, de wetgeving inzake gegevensbescherming van de Verenigde Staten en de LIBOR-overgang alle bedrijven en hun juridisch adviseur meer moeten opvoeren. Integreon zet zich in om haar klanten te helpen meer te bereiken met strakke budgetten en onaflatende vereisten.”

  Om een volledig exemplaar van het Integreon Regulatory Readiness Report 2021 aan te vragen, gaat u naar:

  Over Integreon

  Integreon is een betrouwbare, wereldwijde leverancier van bekroonde oplossingen voor juridische, zakelijke en onderzoeksondersteuning voor toonaangevende advocatenkantoren, juridische afdelingen, financiële instellingen en professionele dienstverleners. Het bedrijf past een hoogopgeleid, ervaren team van meer dan 3.500 werknemers wereldwijd toe op een breed scala aan problemen die schaal en expertise vereisen, waardoor klanten operationeel efficiënter kunnen worden door het stroomlijnen van de bedrijfsvoering, het maximaliseren van investeringen en het verbeteren van de kwaliteit van het werk dat ze aan hun einde bieden klanten. Met bezorgcentra op drie continenten biedt Integreon meertalige, 24 uur per dag ondersteuning, evenals onshore, offshore en onsite levering van diensten. Integreon is eigendom van EagleTree Capital, een toonaangevend private equity-bedrijf in New York dat sinds de oprichting ongeveer $2,7 miljard aan aandelenkapitaal heeft geïnvesteerd.

  Voor meer informatie over het uitgebreide aanbod van Integreon kunt u een e-mail sturen naar info@integreon.com, naar www.integreon.com en Integreon volgen op LinkedIn, Twitter en Facebook.

  Over Pensar Media

  Pensar Media is een onderzoeks- en contentbureau dat gespecialiseerd is in juridische en financiële dienstverlening. Het biedt op enquêtes gebaseerde rapporten over het leiderschap van gedachten, contentmarketing en algemene ondersteuning voor copywriting. Voor meer informatie over de diensten van Pensar Media kunt u een e-mail sturen naar hello@pensar.media of naar www.pensar.media gaan.

  Lees de originele aankondiging.

  Extra lezing

  Een mashup voor marktgrootte van eDiscovery: 2020-2025 Wereldwijd overzicht van software en services

  Providers beoordelen? De nieuwe wereldwijde eDiscovery Services MarketScape van IDC

  Bron: ComplexDiscovery

  A Warning from the FTC: Remediate Log4j Security Vulnerability

  When vulnerabilities are discovered and exploited, it risks a loss or...

  Een nieuw financieel ecosysteem? NIST conceptrapport over cyberbeveiliging voor open bankieren

  This new draft report from NIST on Open Banking describes a...

  DAM Ransomware! Een detectie, vermijding en beperking (DAM) Framework voor ransomware

  Ransomware attacks have emerged as a major cybersecurity threat wherein user...

  Beoordeling en advies: ENISA-update over Log4j kwetsbaarheid

  On December 9th, information about a critical unauthenticated Remote Code Execution...

  Fusies, overnames en investeringen in eDiscovery in 2021

  Since beginning to track the number of publicly highlighted merger, acquisition,...

  eDiscovery fusies, overnames en investeringen in Q4 2021

  From Consilio and Epiq to Driven and Innovative Discovery, the following...

  Empire Technologies Risk Management Group neemt GoldMind over

  According to Kenya Parrish-Dixon, General Counsel and COO at ETRM Group,...

  Mitratech verwerft continuïteit

  According to Mitratech CEO Mike Williams, “We are excited to expand...

  Vertrouw end op het proces? 2021 eDiscovery Processing Taak-, bestedings- en kostengegevens

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Het jaar in review? 2021 eDiscovery Review Taak-, uitgaven- en kostengegevenspunten

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Een blik op eDiscovery Collection in 2021: gegevenspunten voor taken, uitgaven en kosten

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Een eDiscovery Market Size Mashup: 2021-2026 Wereldwijd overzicht van software en services

  From market retraction in 2020 to resurgence in 2021, the worldwide...

  Vijf geweldige lezingen over cyber, data en juridische ontdekking voor december 2021

  From CISA cybersecurity guidance to mastering megamatters, the December 2021 edition...

  Vijf geweldige leest over cyber, data en juridische ontdekking voor november 2021

  From worldwide eDiscovery market sizing and discovery intelligence to cybersecurity playbooks...

  Vijf geweldige leest over Cyber, Data en Legal Discovery voor oktober 2021

  From artificial intelligence and predictive coding to eDiscovery business confidence and...

  Vijf geweldige lezingen over Cyber, Data en Legal Discovery voor september 2021

  From countering ransomware to predictive coding and packaged services, the September...

  Overschrijvingen in bestelling? Operationele statistieken van eDiscovery in de winter van 2022

  In the winter of 2021, 43 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

  eDiscovery Business Confidence Survey Winter 2022

  Since January 2016, 2,649 individual responses to twenty-five quarterly eDiscovery Business...

  Gewone cent? Een geaggregeerd overzicht van zeven halfjaarlijkse eDiscovery prijsenquêtes

  The anonymized aggregate results from seven semi-annual surveys highlight eDiscovery pricing...

  Alternatieve realiteit? Winter 2022 eDiscovery Prijzen Enquêteresultaten

  Based on the complexity of data and legal discovery, it is...