Ipro hankkii NetGovernin

According to Dean Brown, CEO at Ipro Tech, “We are thrilled to combine the strengths of these two companies and we are positioned to take a competitive advantage as the leader in Information Governance and eDiscovery by incorporating NetGovern’s solutions, people, and knowledge into the Ipro family. By integrating these technologies, we will empower corporations to gain control over their data and lower the costs related to data security, compliance, investigations and litigation through the use of in-place indexing and analysis, data connectors, smart collections, and advanced analytics.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Lehdistötiedote Ipron kautta

Ipro ilmoittaa NetGovernin hankkimisesta, innovoinnin edistämisestä tietohallinnon ja eDiscoveryn välillä

Ipro Tech, LLC, johtava eDiscovery, Case Management, ja Trial Technology, on innoissaan voidessaan julkistaa NetGovern, joka on johtava Information Govern, Risk, ja Compliance -ohjelmisto.

Näihin kahteen maailmanlaajuiseen yritykseen ja niiden teknologioihin liittyminen tarjoaa oikeudellisen teollisuuden innovatiivisimman työnkulun, joka ulottuu koko sähköisen etsintäviitemallin (EDRM) tietohallinnasta In-Place Early Data Assessment -arviointiin eDiscoveryn kautta ja sen jälkeen. Yritykset täydentävät toisiaan täydellisesti yhdistämällä Ipron 30 vuoden perintö keskittyä asianajotoimistoihin, viranomaisiin ja laillisiin palveluntarjoajiin NetGovernin syvälliseen asiantuntemukseen yritysten vertikaaleista, kuten terveydenhuollosta, julkisesta sektorista, rahoituspalveluista, valmistuksesta ja kuljetuksesta.

Kehittyvä markkinoiden dynamiikka ja asiakastarpeet yritystietojen jatkuvan kasvun ympärillä olivat tärkeimpiä tekijöitä tähän yhdistettyyn ponnistukseen. Vaatimustenmukaisuuden, tietoturvan ja riskienhallinnan osalta taloudellisten seurausten merkitys aiheuttaa eDiscovery-prosessin kautta asianmukaisesti hallittujen tietojen liiketoiminnallista vaikutusta, ja koko EDRM:n kattavan integroidun ratkaisun asiakashyöty muuttuu entistäkin houkuttelevammaksi.

Tiedot kasvavat eksponentiaalisella vauhdilla, ja lähivuosina se on yli 175 zettatavua. Kasvu ajaa ennennäkemättömiä haasteita eri yrityksissä, joiden huolenaiheet vaihtelevat vaatimustenmukaisuudesta tietoturvaan ja riskienhallintaan ja lopulta eDiscoveryyn. Näiden kysymysten, rikkomusten ja tuomioiden hallinnoinnin taloudelliset vaikutukset ovat myös kierteisiä. Kun Ipro tutki näitä tekijöitä asiakkaidemme kanssa, kävi selväksi, että tietohallinnosta löytämiseen ulottuva integroitu ratkaisu olisi välttämätön.

Ipron ja NetGovernin välinen matka alkoi, kun tammikuussa 2020 ilmoitettiin näiden kahden yrityksen välisestä strategisesta kumppanuudesta, jossa keskityttiin integroitujen valmiuksien kehittämiseen vastaamaan nouseviin haasteisiin. Tämä mahdollistaa reaaliaikaisen pääsyn useisiin ryhmittymättömien yritystietojen lähteisiin yhdestä yhden käyttöliittymän. Asiakkaat ottivat nämä varhaiset ponnistelut niin hyvin vastaan, että yritysten fuusiosta tuli seuraava looginen askel asiakkaiden arvon ajamiseksi.

Hankinnan tuloksena tietotekniikka-, henkilöstö- ja lakialan tiimit voivat tehdä paremmin tietoon perustuvia päätöksiä ennen sähköisesti tallennettujen tietojen (ESI) keräämistä tai kopioimista tiedostoresursseista; sähköpostipalvelimet, kuten O365, Exchange ja Gmail, viestintä- ja keskustelujärjestelmät, kuten Slack ja Teams, pilvijakamat, kuten Box ja OneDrive ja muut tietolähteiden yhdistäminen samalla, kun yhdistät Ipron luokkansa parhaat eDiscovery-ominaisuudet — mukaan lukien tietojen käsittely, parannettu visuaalinen analytiikka ja intuitiivinen dokumenttien tarkistus — luovat alan joustavimman, skaalautuvan ja tehokkaimman eDiscovery-kokemuksen.

Ratkaisuja, jotka ulottuvat koko EDRM-järjestelmään — tiedonhallinnasta ja hallinnasta tarkistukseen ja tuotantoon sekä kaikkiin siltä väliltä — oikeudelliset ryhmät voivat suorittaa oikeudenkäyntejä ja sisäisiä asioita koskevia tutkimuksia, arvioida vaatimustenmukaisuus- ja turvallisuusriskejä, sijoittaa ja hallita laillisia omistuksia puolustettavasti säilyttää tietoja, vastata haasteisiin ja julkisiin tietopyyntöihin, ja lopulta työskennellä ulkopuolisten asianajajoiden kanssa valmistauduttaakseen selvitystä tai oikeudenkäyntiä, samalla kun suojaat yrityksen tiedot ja immateriaalioikeudet turvallisesti.

” Olemme innoissamme yhdistäessämme näiden kahden yrityksen vahvuudet,” jakoi Ipro Techin toimitusjohtaja Dean Brown ”, ja olemme valmiit ottamaan kilpailuedun tietohallinnon ja eDiscoveryn johtajana sisällyttämällä NetGovernin ratkaisut, ihmiset ja tiedot Ipro-perheeseen. Integroimalla nämä teknologiat annamme yrityksille valtuudet hallita tietojaan ja alentaa tietoturvaan, vaatimustenmukaisuuteen, tutkimuksiin ja oikeudenkäynteihin liittyviä kustannuksia käyttämällä paikan päällä olevaa indeksointia ja analyysiä, tiedonliittimiä, älykkäitä kokoelmia ja edistynyttä analytiikkaa.”

” Iprolla ja NetGovernilla on valtava määrä kokemusta ja synergiaa, jotka hyödyntävät aikaamme alalla, ratkaisujamme ja asiakaskuntaa, jota palvelemme”, sanoi NetGovernin perustaja ja toimitusjohtaja Pierre Chamberland. Chamberland lisäsi: ”Kun kaikki toiminnot, asiantuntemus ja kehitysresurssit, joita molemmat yritykset tuovat pöytään, on paras aika liittyä näihin kahteen innovaattoriin.”

Tämän ilmoituksen jälkeen Chamberland siirtyy uuteen tehtäväänsä Ipron innovaatiojohtajana.

Ipro on sitoutunut tekemään tiivistä yhteistyötä NetGovern-kollegoidensa kanssa ylläpitääkseen ja vahvistaakseen kaikkia niitä hienoja asioita, joita NetGovernin asiakkaat ja kumppanit rakastavat heissä nykyään.

Jokaisen julkaisun eessa eteenpäin molempien ratkaisujen asiakkaat näkevät integroinnin edut virtaviivaisten työnkulkuvaihtoehtojen kanssa, mikä lopulta johtaa siihen, että tavoitteena on tarjota yksi skaalautuva ratkaisu, joka vastaa ja ylittää alan vaatimukset tietohallinnon ja oikeudenkäyntien elinkaaren kaikissa vaiheissa.

Tietoja Ipro Tech, LLC:

Ipro on maailmanlaajuinen johtava eDiscovery-teknologia, jota oikeusalan ammattilaiset käyttävät sähköisten tietojen löytämisen virtaviivaistamiseen esittelyn avulla. Ipro hyödyntää vuosikymmeniä kestäviä innovaatioita ja tuottaa suorituskykyisiä ohjelmistoja, palveluita ja tukea, jotka on joustavasti otettu käyttöön työpöytä-, On-prem-, Cloud- tai Hybrid-ratkaisujen avulla. Tämä vähentää merkittävästi eDiscoveryn kustannuksia ja monimutkaisuutta. Lisätietoja on osoitteessa

Tietoja NetGovernista:

NetGovernin tietojen arkistointi- ja hallintaohjelmisto auttaa organisaatioita ratkaisemaan tietojen vaatimustenmukaisuuden, suojaamaan henkilökohtaisia tietoja, yksinkertaistamaan eDiscoverya ja suojaamaan mainettaan. All-in-one-ratkaisumme tarjoaa nopeimman arvon, alhaisimmat omistuskustannukset ja turvallisimman näkyvyyden viesteistä ja tiedostoista löytyville arkaluonteisille tiedoille tallennuspaikasta riippumatta.

Tietoja ParkerGalesta:

ParkerGale Capital on Chicagossa toimiva pääomarahasto, joka ostaa kannattavia, perustajan omistamia ohjelmistoyhtiöitä. ParkerGale isännöi myös pääomasijoitusalan ainoaa podcastia, PE Funcastia iTunesissa ja Google Playssa. Lisätietoja on osoitteessa http://www.parkergale.com/

Lue alkuperäinen julkaisu osoitteessa Ipro julkistaa NetGovernin hankinnan

Ylimääräinen lukeminen

Sijoitukset eDiscovery (A Running Listing)

Lyhennetty katsaus eDiscoveryn liiketoimintaan: sulautumat, yritysostot ja investoinnit

Lähde: ComplexDiscovery

Mitratech hankkii Tracker Corpin

The acquisition supports Mitratech’s mission to provide legal and compliance solutions...

Ikkuna haittaohjelmiin? Uusi haittaohjelma Reverse Engineering käsikirja CCDCOE

According to Wikipedia, malware analysis is the study or process of...

Paljon Adoa jostain? Gartner Hype Cycle for Legal and Compliance Technologies (2020)

The information and insight highlighted by Marko Sillanpaa of Gartner in...

Haluatko vastauksia? Euroopan tietosuojaneuvoston usein kysytyt kysymykset Euroopan yhteisön toiminnasta Schrems II -päätöksestä

Following the recent judgment of the Court of Justice of the...

A Running List: Top 100+ eDiscovery Providers

Based on a compilation of research from analyst firms and industry...

eDisclosure Systems Buyers Guide — 2020 Edition (Andrew Haslam)

Authored by industry expert Andrew Haslam, the eDisclosure Buyers Guide continues...

Kisa lähtöviivalle? Viimeaikaiset Secure Remote Review -ilmoitukset

Not all secure remote review offerings are equal as the apparent...

EtäeDiscoveryn ottaminen käyttöön? Tilannekuva DAAasista

Desktop as a Service (DaaS) providers are becoming important contributors to...

Kotiin vai pois? eDiscovery Malliston markkinoiden mitoitukseen ja hinnoitteluun liittyvät näkökohdat

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Tarkistuksia ja päätöksiä? Uusia huomioita eDiscovery Secure Remote -arvosteluille

One of the key revision and decision areas that business, legal,...

Makrokatsaus menneisyyteen ja ennustettuun eDiscoveryn markkina-kokoon 2012—2024

From a macro look at past estimations of eDiscovery market size...

eDiscovery Market Size Mashup: 2019-2024 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut yleiskatsaus

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Liiketoiminta epätavallisena? 18 huomautusta eDiscovery Business Luottamuksesta kesällä 2020

Based on the aggregate results of nineteen past eDiscovery Business Confidence...

Kasvava huolenaihe? Talousarviorajoitukset ja eDiscoveryn liiketoiminta

In the summer of 2020, 56% of respondents viewed budgetary constraints...

Muutos Tempossa? eDiscoveryn operatiiviset mittarit kesällä 2020

In the summer of 2020, 91 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

eDiscovery Business Luottamuskyselyn tulokset — Kesä 2020

This is the nineteenth quarterly eDiscovery Business Confidence Survey conducted by...

Mitratech hankkii Tracker Corpin

The acquisition supports Mitratech’s mission to provide legal and compliance solutions...

XDD hankkii LightSpeed Legal

According to David Moran, XDD President, and COO, “As we continue...

XDD hankkii RVM:n

According to XDD CEO Bob Polus, “Merging forces with RVM further...

Ipro hankkii NetGovernin

According to Dean Brown, CEO at Ipro Tech, “We are thrilled...

Viisi suurta lukua eDiscovery-ohjelmassa heinäkuulle 2020

From business confidence and operational metrics to data protection and privacy...

Viisi suurta lukua eDiscovery-ohjelmassa kesäkuulle 2020

From collection market size updates to cloud outsourcing guidelines, the June...

Viisi suurta lukua eDiscovery-ohjelmassa toukokuulle 2020

From review market sizing revisions to pandemeconomic pricing, the May 2020...

Viisi suurta lukua eDiscoverystä huhtikuussa 2020

From business confidence to the boom of Zoom, the April 2020...