Ipro verwerft NetGovern

According to Dean Brown, CEO at Ipro Tech, “We are thrilled to combine the strengths of these two companies and we are positioned to take a competitive advantage as the leader in Information Governance and eDiscovery by incorporating NetGovern’s solutions, people, and knowledge into the Ipro family. By integrating these technologies, we will empower corporations to gain control over their data and lower the costs related to data security, compliance, investigations and litigation through the use of in-place indexing and analysis, data connectors, smart collections, and advanced analytics.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Persaankondiging via Ipro

Ipro kondigt de overname van NetGovern aan, het stimuleren van innovatie op het gebied van informatiebeheer en eDiscovery

Ipro Tech, LLC, de leider op het gebied van eDiscovery, Case Management en Trial technologie, is verheugd om de overname van NetGovern aan te kondigen, een leider in software voor informatiebeheer, risico en compliance.

Aansluiten bij deze twee wereldwijde bedrijven en hun technologieën zal de meest innovatieve workflow in de juridische sector bieden, die zich uitstrekt over het gehele Electronic Discovery Reference Model (EDRM), van Information Governance tot In-Place Early Data Assessment, via eDiscovery en verder. De bedrijven vullen elkaar perfect aan door Ipro's 30-jarige traditie van focus op advocatenkantoren, overheid en juridische dienstverleners te combineren met NetGovern's diepe expertise op het gebied van corporate verticals, waaronder gezondheidszorg, publieke sector, financiële diensten, productie en transport.

De ontwikkeling van de marktdynamiek en de behoeften van klanten rond de voortdurende groei van bedrijfsgegevens waren de belangrijkste drijfveren voor deze gecombineerde inspanning. Naarmate de bezorgdheid toeneemt met betrekking tot compliance, beveiliging en risicomanagement, vormt de betekenis van economische gevolgen de zakelijke impact van goed beheerde gegevens via het eDiscovery proces en wordt het klantvoordeel van een geïntegreerde oplossing die de gehele EDRM bestrijkt nog aantrekkelijker.

De gegevens groeien exponentieel en bereiken meer dan 175 zettabytes in de komende jaren. Deze groei drijft ongekende uitdagingen voor ondernemingen met zorgen, variërend van compliance tot beveiliging tot risicomanagement en uiteindelijk eDiscovery. De economische impact van het beheer van deze kwesties, inbreuken en oordelen is ook spiraalend. Toen Ipro deze factoren samen met onze klanten bestudeerde, werd duidelijk dat een geïntegreerde oplossing nodig zou zijn van informatiebeheer tot ontdekking.

De reis tussen Ipro en NetGovern begon met de aankondiging van januari 2020 van een strategisch partnerschap tussen de twee bedrijven, met een focus op de ontwikkeling van geïntegreerde mogelijkheden om de stijgende uitdagingen aan te pakken, waardoor realtime toegang tot meerdere bronnen van ongestructureerde bedrijfsdata van één enkele interface. Die vroege inspanningen werden zo goed ontvangen door klanten dat een fusie van de bedrijven de volgende logische stap werd om de waarde van de klant te verhogen.

Het resultaat van deze overname stelt IT-, HR- en Legalteams in staat om beter geïnformeerde beslissingen te nemen voordat ze elektronisch opgeslagen informatie (ESI) verzamelen of dupliceren van bestandsshares; e-mailservers zoals O365, Exchange en Gmail; berichten- en chatsystemen zoals Slack en Teams; cloud-shares zoals Box en OneDrive en andere gegevensbronnen combineren de best-in-class eDiscovery mogelijkheden van Ipro — waaronder gegevensverwerking, verbeterde visuele analyse en intuïtieve documentbeoordeling — om de meest flexibele, schaalbare en krachtige eDiscovery ervaring in de branche te creëren.

Met oplossingen die zich uitstrekken over het gehele EDRM — van informatiebeheer en governance, tot evaluatie en productie, en alle punten daartussen — kunnen juridische teams onderzoeken uitvoeren voor geschillen en interne aangelegenheden, nalevings- en beveiligingsrisico's beoordelen, juridische zaken plaatsen en beheren, verdedigbaar gegevens bewaren, reageren op dagvaardingen en verzoeken om openbare dossiers, en werken uiteindelijk samen met externe adviseurs om zich voor te bereiden op afwikkeling of proces, en dat alles terwijl bedrijfsgegevens en intellectueel eigendom veilig worden beschermd.

„We zijn verheugd om de sterke punten van deze twee bedrijven te combineren,” deelde Dean Brown, CEO bij Ipro Tech, „en we zijn gepositioneerd om een concurrentievoordeel te behalen als leider op het gebied van Information Govern en eDiscovery door oplossingen, mensen en kennis op te nemen in de Ipro-familie. Door deze technologieën te integreren, zullen we bedrijven in staat stellen controle te krijgen over hun gegevens en de kosten met betrekking tot gegevensbeveiliging, naleving, onderzoeken en rechtszaken te verlagen door gebruik te maken van in-place indexering en analyse, dataconnectoren, slimme collecties en geavanceerde analyses.”

„Ipro en NetGovern hebben een enorme hoeveelheid ervaring en synergie, waarbij we profiteren van onze tijd in de industrie, onze oplossingen en het klantenbestand dat we bedienen”, aldus Pierre Chamberland, oprichter en CEO van NetGovern. Chamberland voegde daaraan toe: „Met alle functionaliteit, expertise en ontwikkelingsmiddelen die beide bedrijven ter tafel brengen, is het de beste tijd om deze twee innovators aan te sluiten.”

Vanaf deze aankondiging zal Chamberland overgaan naar zijn nieuwe rol als Chief Innovation Officer van Ipro.

Ipro zet zich in om nauw samen te werken met hun NetGovern collega's om alle geweldige dingen te behouden en te versterken die klanten en partners van NetGovern vandaag geweldig vinden.

Wanneer elke release vooruitgaat, zien klanten van beide oplossingen de voordelen van integratie met gestroomlijnde workflowopties, wat uiteindelijk resulteert in het doel om één enkele, schaalbare oplossing te bieden die voldoet aan de eisen van de industrie in alle stadia van de levenscyclus van Information Governance and Litigation.

Over Ipro Tech, LLC:

Ipro is wereldwijd marktleider in eDiscovery technologie die wordt gebruikt door juridische professionals om de ontdekking van elektronische gegevens te stroomlijnen door middel van presentatie tijdens het proefproces. Ipro maakt gebruik van tientallen jaren innovatie om hoogwaardige software, services en support te leveren, flexibel geïmplementeerd via desktop-, On-prem-, cloud- of hybride-oplossingen, waardoor de kosten en complexiteit van eDiscovery aanzienlijk worden verlaagd. Ga voor meer informatie naar

Over NetGovern:

NetGovern's software voor het archiveren en beheren van informatie helpt organisaties om naleving van gegevens op te lossen, persoonlijke informatie te beschermen, eDiscovery te vereenvoudigen en hun reputatie te beschermen. Onze alles-in-één oplossing biedt de snelste waarde, de laagste eigendomskosten en de veiligste zichtbaarheid van gevoelige informatie in berichten en bestanden, onafhankelijk van de opslaglocatie.

Over ParkerGale:

ParkerGale Capital is een private-equity-fonds gevestigd in Chicago dat winstgevende softwarebedrijven koopt. ParkerGale biedt ook de enige podcast van de private equity industrie, de PE FunCast op iTunes en Google Play. Ga voor meer informatie naar http://www.parkergale.com/

Lees de originele release op Ipro Kondigt Acquisitie van NetGovern

Aanvullend lezen

Investeringen in eDiscovery (een lopende vermelding)

Een verkorte kijk op de business van eDiscovery: fusies, overnames en investeringen

Bron: ComplexDiscovery

Mitratech verwerft Tracker Corp

The acquisition supports Mitratech’s mission to provide legal and compliance solutions...

Een venster naar Malware? Het nieuwe Malware Reverse Engineering Handboek van CCDCOE

According to Wikipedia, malware analysis is the study or process of...

Veel Ado over iets? De Gartner Hype Cyclus voor juridische en nalevingstechnologieën (2020)

The information and insight highlighted by Marko Sillanpaa of Gartner in...

Wil je antwoorden? EDPB Veelgestelde vragen over Besluit Schrems II van het HvJ

Following the recent judgment of the Court of Justice of the...

A Running List: Top 100+ eDiscovery Providers

Based on a compilation of research from analyst firms and industry...

De handleiding voor kopers van eDisclosure Systems — editie 2020 (Andrew Haslam)

Authored by industry expert Andrew Haslam, the eDisclosure Buyers Guide continues...

De race naar de startlijn? Recente aankondigingen voor veilige externe beoordeling

Not all secure remote review offerings are equal as the apparent...

Remote eDiscovery inschakelen? Een momentopname van DaaS

Desktop as a Service (DaaS) providers are becoming important contributors to...

Thuis of weg? eDiscovery Collection Market Overwegingen voor afmetingen en prijzen

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Herzieningen en besluiten? Nieuwe overwegingen voor eDiscovery Secure Remote Reviews

One of the key revision and decision areas that business, legal,...

Een macro blik op het verleden en de verwachte eDiscovery Marktgrootte van 2012 tot 2024

From a macro look at past estimations of eDiscovery market size...

Een eDiscovery Marktgrootte Mashup: 2019-2024 wereldwijd overzicht van software en services

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Zakelijk als Ongebruikelijk? Achttien opmerkingen over het vertrouwen van eDiscovery in de zomer van 2020

Based on the aggregate results of nineteen past eDiscovery Business Confidence...

Een groeiende zorg? Begrotingsbeperkingen en de activiteiten van eDiscovery

In the summer of 2020, 56% of respondents viewed budgetary constraints...

Een verandering in tempo? Operationele statistieken eDiscovery in de zomer van 2020

In the summer of 2020, 91 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

Resultaten van eDiscovery Bedrijfsvertrouwen — Zomer 2020

This is the nineteenth quarterly eDiscovery Business Confidence Survey conducted by...

Mitratech verwerft Tracker Corp

The acquisition supports Mitratech’s mission to provide legal and compliance solutions...

XDD verwerft LightSpeed Legal

According to David Moran, XDD President, and COO, “As we continue...

XDD verwerft RVM

According to XDD CEO Bob Polus, “Merging forces with RVM further...

Ipro verwerft NetGovern

According to Dean Brown, CEO at Ipro Tech, “We are thrilled...

Vijf grote lezingen over eDiscovery voor juli 2020

From business confidence and operational metrics to data protection and privacy...

Vijf grote lezingen over eDiscovery voor juni 2020

From collection market size updates to cloud outsourcing guidelines, the June...

Vijf grote lezingen over eDiscovery voor mei 2020

From review market sizing revisions to pandemeconomic pricing, the May 2020...

Vijf grote lezingen op eDiscovery voor april 2020

From business confidence to the boom of Zoom, the April 2020...