IPRO neemt ZyLab over

According to ZyLAB CEO, Dennis van der Veeke, “Founded in 1983, ZyLAB’s software has been battled-tested in some of the largest corporate fraud investigations and government inquiries and was deployed during the historic international war crime tribunals. ZyLAB has been working on large-scale Data Science in eDiscovery, especially with the contributions of Professor Johannes (Jan) Scholtes, who has been involved with the company since 1988. We chose IPRO, after considering all major players on the market, because of its commitment to innovation, security, and customer success.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
he flag
ja flag
lv flag
pl flag
pt flag
ru flag
es flag

Opmerking van de redacteur: ComplexDiscovery markeert van tijd tot tijd openbaar beschikbare of privé aankondigingen, contentupdates en onderzoek van leveranciers van cyber, data en juridische detectie, onderzoeksorganisaties en leden van de ComplexDiscovery community. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig benadrukt, neemt het geen verantwoordelijkheid op zich voor beweringen van inhoud.

Neem vandaag nog contact met ons op om aanbevelingen te doen voor overweging en opname in de cyber-, data- en juridische ontdekkingsgerichte service-, product- of onderzoeksaankondigingen van ComplexDiscovery.

Persaankondiging

IPRO neemt ZyLab in Amsterdam over, de meest geavanceerde e-Discovery en Legal Hold SaaS-provider in de branche

Gecombineerd bedrijf om AI-gedreven, real-time hold-in-place en zoek-in-place eDiscovery en Information Governance Platform aan te bieden.

IPRO, marktleider op het gebied van voorspellende softwareoplossingen voor eDiscovery en Information Governance voor bedrijven, overheidsinstanties en juridische partners, kondigt met trots de overname aan van ZyLab, makers van de ZyLab ONE- en ZyLab Legal Hold-producten. De combinatie biedt IPRO-klanten uitgebreide mogelijkheden op het gebied van juridische holdautomatisering, geavanceerde analyses en cloudmogelijkheden.

De volledig geautomatiseerde meldingen en bewaarderingsbevestigingen van ZyLab beperken tegen onbedoeld gegevensverlies en bewijsverlies. Met deze acquisitie levert IPRO nu Early Data Assessment (EDA) met realtime, hold-in-place gegevensbewaring. Dit vereenvoudigt juridische en nalevingsprocessen, wat resulteert in een naadloze automatisering van organisatorisch informatiebeheer.

„Dit is een opwindende volgende stap voor IPRO en onze klanten”, zegt Dean Brown, CEO van IPRO. „De krachten bundelen met het ongelooflijke team van mensen van ZyLab stelt ons in staat om unieke innovatieve productmogelijkheden te bieden EN onze geografische voetafdruk in Europa en het VK uit te breiden. Met deze overname zijn we nog beter in staat om upstream oplossingen te leveren om onze klanten en partners te helpen de risico's en kosten te beheren die gepaard gaan met de voortdurende groei van hun ongestructureerde gegevens en juridische ontdekkingskosten.”

Volgens de Market Guide for E-Discovery Solutions van 2021 ontdekte Gartner dat „Organisaties de leveranciers van e-discovery software en serviceproviders gebruiken die „links uitstrekken” in het Electronic Discovery Reference Model om proactief informatiebeheer tot stand te brengen.” De integratie van ZyLab's beste juridische hold- en analyseoplossingen rechtstreeks binnen het IPRO-governance- en eDiscovery-platform biedt klanten de meest flexibele, schaalbare en krachtige Electronic Discovery Reference Model (EDRM) workflow in de juridische sector.

„De software van ZyLab werd opgericht in 1983 en is getest in enkele van de grootste fraudeonderzoeken en overheidsonderzoeken en werd ingezet tijdens de historische internationale oorlogsmisdaadtribunalen. ZyLab werkt aan grootschalige Data Science in eDiscovery, vooral met de bijdragen van professor Johannes (Jan) Scholtes, die sinds 1988 bij het bedrijf betrokken is”, aldus Dennis van der Veeke, CEO van ZyLab. „We kozen voor IPRO, nadat we alle belangrijke spelers op de markt hebben overwogen, vanwege zijn inzet voor innovatie, veiligheid en succes van klanten.”

In Europa zal ZyLab de activiteiten voortzetten met het gerespecteerde en erkende merk ZyLab. Als in Nederland geregistreerd bedrijf zal ZyLab alle EU-regels blijven respecteren met betrekking tot gegevensjurisdictie en soevereiniteit, voor on-premises software en cloudgebaseerde of gehoste oplossingen. De belangrijkste productontwikkeling van ZyLab blijft in Nederland gevestigd en alle Europese verkoop- en ondersteuningsactiviteiten blijven ongewijzigd.

ParkerGale Capital, een in Chicago gevestigde beleggingsonderneming die IPRO in 2017 heeft overgenomen, leverde nieuw kapitaal voor de overname van ZyLab. Marks Baughan was exclusief financieel adviseur van ZyLab en IPRO. DLA Piper was juridisch adviseur van ZyLab, terwijl Kirkland en Ellis en De Brauw als juridisch adviseur van IPRO werkten.

Dit is de derde grote investering van IPRO in de afgelopen jaren. De eerdere acquisities omvatten NetGovern, een oplossing voor informatiebeheer en InData, een oplossing voor proefbeheer en depositiebeheer. Het resultaat is een toonaangevende oplossing voor klanten die door AI aangedreven informatiebeheer, juridische houdbaarheid en eDiscovery-oplossingen combineren.

Over IPRO

IPRO vindt de manier waarop organisaties omgaan met hun gegevens opnieuw uit. Door de EDRM te transformeren en 'upstream' te denken, brengen we veel eerder inzicht in het eDiscovery-proces, waardoor teams binnen en buiten je organisatie in elk stadium transparant kunnen samenwerken, voordat gegevens zelfs worden verzameld. Door op een andere manier over uw gegevens te denken en met uw gegevens te communiceren, elimineert u verspilling en vermindert u de risico's. We combineren eersteklas governance- en eDiscovery-software met voorspellende analyses om bedrijven, overheidsinstanties, advocatenkantoren en juridische partners de meest open en effectieve oplossing te bieden voor gegevensuitdagingen. We brengen je deze kracht met een obsessie over tijd-to-value en je succes.

Over ZyLab

ZyLab ONE eDiscovery maakt gebruik van hulpmiddelen voor kunstmatige intelligentie en datawetenschap om missies voor het vinden van feiten te vergemakkelijken via grote of kleine elektronische datasets met betrekking tot bedrijfskritische projecten van overheidsinstanties, advocatenkantoren en bedrijven van elke omvang. Erkend als „leider” in Gartner's nieuwste Magic Quadrant voor eDiscovery Software, wordt het ook #1 gerangschikt voor complete EDRM eDiscovery. ZyLab ONE eDiscovery wordt intern geïmplementeerd op locatie of in de cloud (Azure, AWS, private cloud) en is ook beschikbaar in een Software-as-a-Services-model.

Over ParkerGale

ParkerGale Capital is een private equity-bedrijf gevestigd in Chicago en investeert in technologiebedrijven die eigendom zijn van oprichters en corporate carve-outs waar de bedrijfsmiddelen van het bedrijf een zinvolle impact kunnen hebben op de uitkomst. ParkerGale host ook de Private Equity FunCast die beschikbaar is op iTunes, Google Play en overal waar je je podcasts krijgt.

Lees de originele aankondiging.

Extra lezing

Een mashup voor marktgrootte van eDiscovery: 2020-2025 Wereldwijd overzicht van software en services

Providers beoordelen? De nieuwe wereldwijde eDiscovery Services MarketScape van IDC

Bron: ComplexDiscovery

Het Amerikaanse ministerie van Financiën onderneemt acties om ransomware tegen te gaan

According to Treasury Secretary Janet L. Yellen, “Ransomware and cyber-attacks are...

Het NAVO Cooperative Cyber Defence Centre of Excellence (CCDCOE): Cyber Events Report van september 2021

The twelfth installment in the cyber events series published by the...

[Legal Education Webcast] Breaches, Responses, and Challenges: Cybersecurity Essentials That Every Lawyer Should Know

Every large corporation and organization today face the significant threat of...

Ransomware classificeren? Een Ransomware-classificatiekader op basis van aanvalsstructuren voor bestandsverwijdering en bestandsversleuteling

This paper evaluates attack methodologies of a ransomware attack: the underlying...

Mitratech neemt Alyne over

According to Mike Williams, CEO of Mitratech, "The combination of Alyne...

Magnet Forensics verwerft DME Forensisch onderzoek

According to the announcement, under the terms of the agreement, Magnet...

Consilio verwerft juridische advies- en e-Discovery Business Units van Special Counsel van Adecco

According to Laurie Chamberlin, Head of Professional Recruitment and Solutions North...

Nuix verwerft natuurlijke taalverwerkingsbedrijf

According to Nuix CEO Rod Vawdrey, “Topos will strengthen Nuix’s product...

A New Era in eDiscovery? Framing Market Growth Through the Lens of Six Eras

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

Een eDiscovery Market Size Mashup: 2020-2025 Wereldwijd overzicht van software en services

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

De basislijn resetten? EDiscovery Marktgrootte aanpassingen voor 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Thuis of weg? eDiscovery Collection Market Overwegingen voor afmetingen en prijzen

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Vijf geweldige lezingen over Cyber, Data en Legal Discovery voor september 2021

From countering ransomware to predictive coding and packaged services, the September...

Vijf geweldige lezingen over cyber, data en juridische ontdekking voor augustus 2021

From the interplay of digital forensics in eDiscovery to collecting online...

Vijf geweldige lezingen over cyber, data en juridische ontdekking voor juli 2021

From considerations for cyber insurance and malware to eDiscovery business confidence...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor juni 2021

From remediating cyberattacks to eDiscovery pricing, the June 2021 edition of...

Nog meer keepers? Voorspellende coderingstechnologieën en protocollen enquête — Resultaten van herfst 2021

From the most prevalent predictive coding platforms to the least commonly...

Gloeiende verwachtingen? Achttien waarnemingen over het vertrouwen van eDiscovery in de zomer van 2021

In the summer of 2021, 63.3% of survey respondents felt that...

Problemen die van invloed zijn op de bedrijfsprestaties van eDiscovery: een overzicht

In the summer of 2021, 24.4% of respondents viewed increasing types...

Op zoek naar boven? Operationele statistieken van eDiscovery in de zomer van 2021

In the summer of 2021, 80 eDiscovery Business Confidence Survey participants...