KLDiscovery verwerft superieure documentservices

“We are delighted to welcome the Superior team into the KLDiscovery family,” said Christopher Weiler, CEO of KLDiscovery. “Superior is a well-respected, full-service eDiscovery and litigation support provider in Virginia and has built its business by delivering high-touch, personalized document and eDiscovery services while ensuring the highest quality control and security standards, making them a natural fit with KLD.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Aankondiging van de pers

KLDiscovery, Inc. kondigt de overname aan van Superior Document Services, Inc.

KLDiscovery, Inc. („KLD”), een toonaangevende wereldwijde leverancier van diensten voor elektronische detectie, informatiebeheer en gegevensherstel, kondigde vandaag de overname aan van Superior Document Services, Inc. („SDS”), een in Richmond, Virginia gebaseerde full-service eDiscovery en procesvoering ondersteuningsprovider.

SDS werd opgericht in 1998 door Kriss Wilson en Renee Covington. Het werkt op de markt als „Superior” en „SDS Discovery.” SDS biedt ondersteuning voor eDiscovery en geschillen aan Fortune 500-bedrijven, advocatenkantoren en overheidsinstanties in de Verenigde Staten.

„We zijn verheugd het Superior team te mogen verwelkomen in de KLDiscovery familie,” aldus Christopher Weiler, CEO van KLDiscovery. „Superior is een gerespecteerde, full-service eDiscovery en procesondersteuning provider in Virginia en heeft zijn bedrijf opgebouwd door het leveren van high-touch, gepersonaliseerde documenten en eDiscovery diensten, terwijl het garanderen van de hoogste kwaliteitscontrole en beveiligingsnormen, waardoor ze een natuurlijke pasvorm met KLD. Wij geloven dat de Superior-klanten enorm zullen profiteren van onze volledige suite van innovatieve oplossingen, uitzonderlijk projectmanagement en technische support teams van wereldklasse die zich inzetten voor het leveren van de beste klantenservice in de branche.”

KLDiscovery heeft een lange geschiedenis van het succesvol integreren van bedrijven die het verwerft in haar wereldwijde netwerk. Deze acquisities omvatten Kroll Ontrack, AlphaLit, Turnstone, FlashData Solutions, RenewData, Credence Corporation, CopySecure, Elite Document Solutions, Strategische Legal Solutions en Compiled. Om haar organische en M- en A groeistrategieën te ondersteunen, heeft KLD haar balans en kaspositie verder versterkt met haar onlangs voltooide fusie met Pivotal Acquisition Corp. in december 2019.

„We zijn verheugd om deel te nemen aan het KLDiscovery team,” zegt Renee Covington, mede-oprichter van Superior Documents Services, Inc. „Onze klanten zullen onmiddellijk profiteren van KLDiscovery toonaangevende platform, wereldwijde aanwezigheid en toewijding aan excellentie.”

Over KLDiscovery

KLDiscovery biedt technologie-ondersteunde diensten en software om advocatenkantoren, bedrijven, overheidsinstanties en consumenten te helpen complexe data-uitdagingen op te lossen. Het bedrijf, met kantoren in meer dan 40 locaties in 20 landen, is een wereldleider in het leveren van de beste oplossingen voor eDiscovery, information governance en data recovery ter ondersteuning van de procesvoering, naleving van regelgeving, intern onderzoek en data recovery en management behoeften van onze klanten. KlDiscovery biedt klanten al meer dan 30 jaar dienst en biedt gegevensverzameling en forensisch onderzoek, vroegtijdige case-evaluatie, elektronische ontdekking en gegevensverwerking, applicatiesoftware en datahosting voor webgebaseerde documentbeoordelingen en managed document review services. Daarnaast levert KLDiscovery via haar wereldwijde Ontrack Data Recovery business van wereldklasse gegevensherstel, e-mail extractie en -herstel, gegevensvernietiging en tapebeheer. KLDiscovery is erkend als een van de snelst groeiende bedrijven in Noord-Amerika door zowel Inc. Magazine (Inc. 5000) als Deloitte (Deloitte's Technology Fast 500) en CEO Chris Weiler werd erkend als Ernst en Young Entrepreneur of the Year™ 2014. Daarnaast is KLDiscovery een Relativity Certified Partner en onderhoudt zij ISO/IEC 27001 gecertificeerde datacenters over de hele wereld. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@kldiscovery.com of naar www.kldiscovery.com.

Lees de volledige versie op KLDiscovery, Inc. Aankondigt Acquisitie van Superior Document Services, Inc.

Aanvullend lezen

Investeringen in eDiscovery (een lopende lijst)

Een verkorte blik op het bedrijf van eDiscovery: fusies, overnames en investeringen

Bron: ComplexDiscovery