Keskeinen täydentää sulautumista KLDiscoveryn kanssa

Pivotal Acquisition Corp. and KLDiscovery announced today the closing of their previously announced merger and the issuance of $200 million in convertible debentures. In connection with the consummation of the merger, the combined company was renamed KLDiscovery Inc.

en flag
nl flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Lehdistötiedote

Keskeinen hankintayhtiö täydentää sulautumista KLDiscoveryn kanssa

Pivotal Acquisition Corp. (”Pivotal” tai ”Company”), julkinen sijoitusväline, ja KLDiscovery (”KLD”), johtava maailmanlaajuinen sähköisten löytö-, tiedonhallinta- ja tiedonkeruupalvelujen tarjoaja, ilmoittivat tänään aiemmin ilmoitetun sulautumisensa päättymisestä ja 200 miljoonan dollarin liikkeeseenlaskusta. vaihtovelkakirjalainat. Sulautuman toteutuksen yhteydessä yhdistetyn yrityksen nimi oli KLDiscovery Inc.

KLDiscovery

KLDiscovery tarjoaa teknologiapalveluja ja ohjelmistoja, jotka auttavat asianajotoimistoja, yrityksiä, valtion virastoja ja kuluttajia ratkaisemaan monimutkaisia datahaasteita. Yhtiö, jolla on toimipisteitä yli 40 toimipaikassa 20 maassa, on maailmanlaajuinen johtaja, joka tuottaa luokkansa parhaita eDiscovery-, tiedonhallinta- ja tiedonpalautusratkaisuja, jotka tukevat asiakkaidemme riita-asioiden, säännösten noudattamisen, sisäisen tutkinnan sekä tietojen palauttamisen ja hallinnan tarpeita. KLDiscovery palvelee asiakkaita yli 30 vuoden ajan, ja se tarjoaa tiedonkeruuta ja rikosteknistä tutkintaa, varhaisen tapausarvioinnin, sähköisen etsinnän ja tietojenkäsittelyn, sovellusohjelmiston ja tietojen isännöinnin verkkopohjaisia asiakirjojen arviointeja varten sekä hallinnoituja asiakirjojen tarkistuspalveluja. Lisäksi KLDiscovery tarjoaa maailmanlaajuisen Ontrack Data Recovery -liiketoiminnan kautta maailmanluokan tietojen palautusta, sähköpostin poimintaa ja palautusta, tietojen tuhoamista ja nauhojen hallintaa. KLDiscovery on tunnustettu yhdeksi nopeimmin kasvavista yrityksistä Pohjois-Amerikassa sekä Inc. Magazine (Inc. 5000) että Deloitte (Deloitten Technology Fast 500) ja toimitusjohtaja Chris Weiler tunnustettiin 2014 Ernst ja Young Entrepreneur of the Year™. Lisäksi KLDiscovery on suhteellisuussertifioitu kumppani, joka ylläpitää ISO/IEC 27001 -sertifioituja konesaleja ympäri maailmaa. Lisätietoja saat sähköpostitse info@kldiscovery.com tai osoitteessa www.kldiscovery.com.

Keskeisestä hankintayrityksestä.

Pivotal Acquisition Corp. (Pivotal Acquisition Corp.) on julkinen sijoitusväline, joka on perustettu sulautumisen, osakevaihdon, omaisuuserien hankinnan, osakkeiden oston, pääomapohjan vahvistamisen, uudelleenorganisoinnin tai muun vastaavan liiketoiminnan yhdistämisen toteuttamiseksi yhden tai useamman yrityksen tai yksikön kanssa. Pivotalin arvopaperit noteerattiin New Yorkin pörssissä tunnuksilla PVT, PVT WS ja PVT.U. Lisätietoja on osoitteessa www.pivotalac.com.

Eteenpäin suuntautuvat lausunnot

Tämä lehdistötiedote sisältää ”tulevaisuuteen suuntautuvia lausuntoja”, jotka on tarkoitettu Yhdysvaltojen Private Securities Litigation Reform Act of 1995 -lain ”safe harbor” -säännöksissä. Kaikki tämän lehdistötiedotteen sisältämät lausunnot lukuun ottamatta historiallisia tosiseikkoja, mukaan lukien rajoituksetta lausunnot KLD:n tulevasta taloudellisesta ja liiketoiminnasta, KLD:n tuotetarjonnan ja alustan houkuttelevuudesta sekä KLD:n tuotteiden arvoehdotuksesta, ovat tulevaisuuteen suuntautuneita. lausuntoja. Kun käytetään tässä lehdistötiedotteessa, sanat ”arviot”, ”ennustetaan”, ”odottaa”, ”ennustaa”, ”ennustaa”, ”suunnitelmia”, ”aikoo”, ”uskoo”, ”voi”, ”tulee”, ”pitäisi”, ”tulevaisuus”, ”ehdottaa” ja näiden sanojen tai vastaavien ilmaisujen vaihtelut (tai tällaisten sanojen tai ilmaisujen negatiiviset versiot) ovat tarkoituksena on tunnistaa tulevaisuuteen suuntautuvia lausuntoja. Nämä tulevaisuuteen suuntautuvat lausunnot eivät takaa tulevaa suorituskykyä, olosuhteita tai tuloksia, ja niihin liittyy useita tunnettuja ja tuntemattomia riskejä, epävarmuustekijöitä, oletuksia ja muita tärkeitä tekijöitä, joista monet eivät ole KLD:n johdon hallinnassa ja jotka voivat aiheuttaa todellisten tulosten tai tulosten eroja olennaisesti niistä keskustelluista tulevaisuuteen lausumia. Tärkeitä tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa todellisiin tuloksiin tai tuloksiin, ovat: kyvyttömyys tunnistaa yritysten yhteenliittymästä odotettavissa olevat hyödyt, yritysten yhdistämiseen liittyvät kustannukset, KLD:n kyky toteuttaa suunnitelmansa kehittää ja markkinoida uusia tuotteita sekä näiden tuotteiden ajoitus kehitysohjelmat; KLD:n arviot markkinoiden koosta ratkaisuilleen; KLD:n ratkaisujen markkinoiden hyväksymisaste ja aste; muiden kilpailevien teknologioiden menestys, jotka voivat tulla saataville; KLD:n kyky tunnistaa ja integroida yritysostot; KLD:n suorituskyky ja turvallisuus palvelut, mahdolliset riidat, joihin liittyy Pivotal tai KLD; sekä yleiset taloudelliset ja markkinaolosuhteet, jotka vaikuttavat KLD:n palvelujen kysyntään. Pivotal tai KLD eivät sitoudu päivittämään tai muuttamaan tulevaisuuteen suuntautuvia lausuntoja joko uusien tietojen, tulevien tapahtumien tai muiden tapahtumien seurauksena, ellei laki sitä edellytä.

Lue täydellinen julkaisu Kestävä hankinta Corp. Täydentää sulautumisen KLDiscoveryn kanssa

Lisää lukemista

Investoinnit eDiscoveryyn (A käynnissä lista)

Lyhennetty katsaus eDiscoveryn liiketoimintaan: fuusiot, yritysostot ja investoinnit

Lähde: ComplexDiscovery