Sun. Feb 5th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Toimittajan huomautus: Ajoittain, ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia tai yksityisesti ostettavia ilmoituksia, sisältöpäivitykset, ja kybertutkimus, tiedot, ja laillisten löytöjen tarjoajat, tutkimusorganisaatiot, ja CompleDiscovery-yhteisön jäsenet. Vaikka CompleDiscovery korostaa näitä tietoja säännöllisesti, se ei ota vastuuta sisältöväitteistä.

  Lähettää suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi CompleDiscoveryn tietoverkkoon, tiedot, ja oikeudellinen löytökeskeinen palvelu, tuote, tai tutkimusilmoituksia, ota meihin yhteyttä jo tänään.

  Taustahuomautus: Seuraava ilmoitus jakaa 3Q2022: n taloudelliset tulokset digitaalisen älykkyyden globaalille johtajalle Cellebritelle, ja se saattaa kiinnostaa eDiscovery-ekosysteemiin tai sijoittavia lakimiehiä, liike- ja tietotekniikan ammattilaisia. Lisäksi Redpointin pääomasijoittajan Tomasz Tunguzin äskettäinen viesti (elokuu 2022) tarjoaa mielenkiintoisen näkökohdan, jolla voi olla merkitystä julkisten ohjelmistoyritysten arvon suhteen. Posti, nimeltään Kasvu ei ole enää ohjelmistoyrityksen arvon paras ennustaja, panee merkille, että kannattavuus on kasvanut merkittävimpänä korrelaattina ja ennustajana julkisen ohjelmistoyrityksen arvosta.

  Lehdistötiedote ote (marraskuu 17, 2022)

  Cellebrite julkistaa kolmannen vuosineljänneksen 2022 Tulokset

  ARR 232 miljoonaa dollaria, enemmän 35% edellisvuodesta

  Kolmannen vuosineljänneksen liikevaihto 71.7 miljoonaa dollaria, kasvua 9% edellisvuodesta

  Cellebrite (NASDAQ: CLBT), globaali johtaja digitaalisen älykkyyden (DI”) ratkaisuissa julkiselle ja yksityiselle sektorille, ilmoitti tänään 30. syyskuuta 2022 päättyneen kolmen ja yhdeksän kuukauden taloudellisen tuloksen.

  ”Olemme iloisia voidessamme raportoida vankan kolmannen vuosineljänneksen, joka tuottaa vahvaa ARR-kasvua, kun jatkamme viimeisellä neljänneksellä asetettujen koko vuoden tavoitteidemme toteuttamista. Markkinoilla näkemämme kysyntä osoittaa, että innovatiiviset ratkaisumme ovat erittäin merkityksellisiä, kun yleisen turvallisuuden organisaatiot ja yksityiset yritykset tunnustavat tarpeen nykyaikaistaa tutkintatyönkulkuaan rikosten ja todisteiden jatkuvasti kasvavan digitaalisen hienostuneisuuden edessä. Olemme erityisen ylpeitä luokkansa parhaista säilytysasteistamme, jotka todistavat, että markkinoillemenostrategiamme tuottaa hedelmää,” Sanoi Yossi Carmil, Cellebriten toimitusjohtaja. ”Olemme edistyneet viime vuosineljänneksellä hahmoteltuissa aloitteissa, ja olemme edelleen innoissamme edessämme mahdollisuudesta, kun jatkamme tehtäväämme suojella ja pelastaa ihmishenkiä, nopeuttaa oikeudenmukaisuutta ja säilyttää yksityisyys.”

  Kolmannen neljänneksen taloudelliset kohokohdat

  Liikevaihto 71,7 miljoonaa dollaria, kasvua 9% edellisvuodesta, josta tilaustulot olivat 55.6 miljoonaa dollaria, kasvua 8% edellisvuodesta

  Vuotuinen toistuva liikevaihto (ARR) 232 miljoonaa dollaria, enemmän kuin 35% edellisvuodesta

  Toistuvat tulot dollariin perustuva nettosäilytysaste 129%

  GAAP bruttovoitto ja bruttomarginaali 57,1 miljoonaa dollaria ja 79,7%

  GAAP nettotulos 25,1 miljoonaa dollaria; ei-GAAP nettotulot 3,0 miljoonaa dollaria

  GAAP Laimennettu EPS on 0,13 dollaria; ei-GAAP laimennettu EPS 0,01 dollaria

  Oikaistu käyttökate ja oikaistu käyttökate 5,1 miljoonaa dollaria ja 7,0%

  Kolmas vuosineljännes ja viimeisimmät digitaalisen

  Suljettu 25 keskeistä tarjoukset, kunkin arvo on $500,000 tai enemmän.

  Julkaisi seuraavan sukupolven Cellebrite Guardianin, joka tarjoaa kriittisiä ominaisuuksia, jotka auttavat lainvalvontaviranomaisia käsittelemään digitaalisia todisteita eettisellä tavalla, mukaan lukien varastointi, hallinta, ja todisteiden jakaminen, vertaansa vailla olevan digitaalisen näytön välittömän tarkastelun avulla. Lisäparannukset lisäävät joustavuutta lainvalvontaviranomaisille ja auttavat heitä turvaamaan yksityisyyden tutkimustyönkulun tärkeimpien kipukohtien ratkaisemiseksi, mukaan lukien fyysinen päällekkäisyys, todisteiden kuljetus, ja aikaa vievä todisteiden tarkastelu.

  Parannettu keräys- ja arviointitarjouksia käynnistämällä automaattinen ja turvallinen järjestelmä, jonka avulla tutkivat analytiikan sidosryhmät voivat nopeasti kerätä, tarkistaa, ja analysoida tietoja integroidussa työnkulussa. Virtaviivaistamalla tietojen siirtoa tutkintaryhmälle asiakkaat ajelevat tunteja työnkulusta tuodakseen todisteita syyttäjille nopeammin.

  Ilmoitti Sandline Globalin ensimmäiseksi yksityisen sektorin asiakkaaksi Cellebrite Guardianille. Tämän monivuotisen investoinnin odotetaan tehostavan Sandlinen sisäistä tutkinta- ja todisteiden hallintaa.

  Voitti kaikki kategoriat, joille yritys nimitettiin 2022 Forensic Focus 4: cast -palkinnoissa, mukaan lukien DFIR: n vuoden kaupallinen työkalu ja vuoden tutkija kolmatta vuotta peräkkäin, mikä osoittaa jatkuvan johtajuutemme digitaalisessa rikosteknisessä lääketieteessä

  Täydentävät taloudelliset tiedot löytyvät verkkosivustomme Sijoittajasuhteet-osiosta osoitteesta

  Taloudelliset näkymät

  ”Olemme ylpeitä voidessamme tuottaa ARR-kasvun 35% edellisvuodesta kolmannen vuosineljänneksen aikana, mikä heijastaa digitaalisen älykkyyden ratkaisujen vahvaa kysyntämarkkinaa. Kun kuitenkin otetaan huomioon Yhdysvaltain dollarin vahvistuminen eurooppalaisiin ja muihin valuuttoihin, odotamme saavamme FYE 2022: n päätökseen ohjeemme alaosassa ”, sanoi Cellebriten talousjohtaja Dana Gerner.

  ”Keskitymme edelleen investoimaan tehokkaasti innovaatioihimme ja ratkaisuihimme saavuttaaksemme tavoitteemme vuodelle, jonka hahmottelimme viimeisellä vuosineljänneksellä”, Gerner totesi.

  Lue alkuperäinen ilmoitus.

  Complete Investor Presentation (PDF) - Hiiren osoita vierittämistä

  Q3 22 Tulos Puhelun esittely - Cellebrite

  Täydellinen ilmoitus taulukoilla (PDF) - vierittääksesi hiiren osoituksen

  Cellebrite julkistaa kolmannen vuosineljänneksen 2022 Tulokset

  Lisä lukeminen

  Investoinnit eDiscoveryyn (käynnissä oleva listaus)

  Lyhennetty katsaus eDiscoveryn liiketoimintaan: sulautumiset, yritysostot, ja investoinnit

  Lähde: CompleDiscovery