Proofpoint täydentää ObserveIT-hankintaa

Companies worldwide are in a constant battle to stop cybercriminals from stealing employee credentials, to correct accidental user behaviors that can result in unintended data loss, and to prevent malicious employee action. Through this acquisition, Proofpoint will provide security teams with the capability to understand and respond to data being mishandled, whether on a corporate device, in a cloud app like Office 365, or via email allowing teams to rapidly detect, investigate, and prevent potential insider threat incidents.

en flag
nl flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Lehdistötiedote

Proofpoint täydentää ObserveIT-hankintaa

Yhdistetty ratkaisu ratkaisee vanhojen päätelaitteiden tietojen menettämisen estämiseen liittyvät haasteiden ja tuottaa todellista tietoturvaarvoa havaitsemisen, reagoinnin ja vaatimustenmukaisuuden avulla.

Proofpoint, Inc. (NASDAQ: PFPT), johtava kyberturvallisuus- ja vaatimustenmukaisuusyritys, ilmoitti tänään [25.11.2019] saaneensa päätökseen ObserveIt, johtavan sisäpiiriuhkien hallintaalustan. Yhdistämällä ObserveItin kevyen päätepisteen agenttiteknologian ja tietoriskianalyysin Proofpointin alan johtavaan tietoluokitukseen, uhkien havaitsemiseen ja älykkyyteen yritykset saavat ennennäkemättömän käsityksen käyttäjien toiminnasta arkaluonteisilla tiedoilla riippumatta siitä, missä se sijaitsee ja miten välittömästi korjata riski.

”Yli 30% kaikista tietoturvaloukkauksista johtuu sisäpiiriuhista, ja vain ihmiskeskeinen lähestymistapa tietoturvaan voi tehokkaasti estää näitä rikkomuksia”, sanoi Proofpointin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Gary Steele. ”Kun yhä useammat yritykset pyrkivät siirtymään onnistuneesti pilveen, perinteiset tavat suojata tietoja ja immateriaalioikeuksia eivät riitä. ObserveIt-hankintamme auttaa organisaatioita selviytymään vanhojen tietojen menetyksen estämisen (DLP) ja vaatimustenmukaisuuden haasteista laajentamalla markkinoiden johtavaa sähköposti- ja pilvipalvelujen suojauksen välittäjää (CASB) -ominaisuuksiamme päätepisteellä. Liittymällä sähköposti- ja päivitysratkaisuihin Proofpoint toimittaa alan ensimmäisen todella innovatiivisen DLP-tuotevalikoiman vuosiin.”

Yritykset ympäri maailmaa kamppailevat jatkuvasti estääkseen tietoverkkorikollisia varastamasta työntekijöiden tunnistetietoja, korjatakseen tahattoman tietojen menetyksen aiheuttamia tahattomia käyttötapoja ja estääkseen työntekijöiden haitalliset toimet. Hankinnan avulla Proofpoint tarjoaa tietoturvaryhmille mahdollisuuden ymmärtää ja vastata virheellisesti käsiteltyihin tietoihin joko yrityslaitteessa, pilvisovelluksessa, kuten Office 365:ssä tai sähköpostilla, jolloin tiimit voivat nopeasti havaita, tutkia ja estää mahdolliset sisäpiiriuhat.

Taloudellinen vaikutus

ObserveItin tulomalli on perinteisesti toiminut jatkuvalla lisenssimallilla, jonka Proofpoint aikoo nopeasti siirtyä tilaukseen. ObserveItin vuotuinen kulujen käyttöaste oli hieman yli 40 miljoonaa dollaria vuoden 2019 kolmannella neljänneksellä.

Proofpoint arvioi, että ObserveItin taloudelliset tulokset ovat nimellisesti akkretiivisia yhtiön vuoden 2019 vuosineljänneksen tulo- ja laskutusohjeissa, jotka toimitettiin viimeksi 24.10.2019, ja nimellisesti laimentavia sen ohjeistuksille, jotka koskevat muita kuin GAAAP-nettotuloja ja vapaata kassavirtaa samalle ajanjaksolle. Verovuoden 2020 osalta ObserveItin historiallisen liiketoimintamallin epäorgaanisen tuoton ja laskutusosuuden odotetaan olevan melko rajallinen johtuen suunnitellusta siirtymisestä tilaukseen perustuvaan malliin.

Proofpoint aikoo esittää lisäselvityksiä ObserveItin hankinnasta vuoden 2020 alkupuolella järjestettävän vuoden 2019 neljännen neljänneksen ja vuoden lopun tulospyynnön aikana.

Lisätietoja Proofpointin ihmiskeskeisistä pilvipohjaisissa tietoturvaratkaisuissa on osoitteessa www.proofpoint.com/products.

Tietoja Proofpoint, Inc.

Proofpoint, Inc. (NASDAQ: PFPT) on johtava kyberturvallisuus- ja vaatimustenmukaisuusyritys, joka suojaa organisaatioiden suurimpia varoja ja suurimpia riskejä: niiden ihmisiä. Integroidun pilvipohjaisten ratkaisujen ansiosta Proofpoint auttaa yrityksiä eri puolilla maailmaa pysäyttämään kohdennetut uhat, suojaamaan tietojaan ja tekemään käyttäjistään entistä kestävämpiä verkkohyökkäyksiä vastaan. Kaikenkokoiset johtavat organisaatiot, mukaan lukien yli puolet Fortune 1000 -portista, luottavat Proofpointin ihmiskeskeisiin tietoturva- ja vaatimustenmukaisuusratkaisuihin, jotka lieventävät kriittisimpiä riskejä sähköpostissa, pilvessä, sosiaalisessa mediassa ja verkossa. Lisätietoja on saatavilla osoitteessa www.proofpoint.com.

Proofpoint on Proofpoint, Inc:n tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Kaikki muut tässä olevat tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

Tulevaisuutta koskevat lausunnot

Tämä lehdistötiedote sisältää tulevaisuuteen suuntautuvia lausuntoja, joihin liittyy riskejä ja epävarmuustekijöitä. Näihin tulevaisuuteen suuntautuviin lausumiin kuuluvat lausunnot hankinnan tulevista taloudellisista vaikutuksista, Proofpointin tulevista taloudellisista tuloksista sekä ObserveItin tuotteiden hankinnan ja integroinnin eduista. On mahdollista, että tulevat olosuhteet saattavat poiketa olettamuksista, joihin tällaiset lausunnot perustuvat. Tärkeitä tekijöitä, joiden vuoksi tulokset voisivat poiketa olennaisesti tässä esitetyistä lausunnoista, ovat: riskit, jotka liittyvät hankitun liiketoiminnan työntekijöiden, asiakkaiden ja teknologioiden integroimiseen, tuntemattomien velkojen omaksumiseen, kyky pitää asiakkaat ObserveIT-yrityksessä, onnistumiseen liittyvät riskit useiden integroitujen ohjelmistotuotteiden ja muiden tuotetoimintojen käyttöönotto; kilpailu erityisesti suurempien yritysten taholta, joilla on enemmän resursseja kuin Proofpointin, aiheuttamat riskit uusiin kohdemarkkinoihin, uusien tuotteiden esittelyyn ja innovointiin sekä markkinoiden hyväksyntään; kyky houkutella ja säilyttää avainhenkilöstö, mahdolliset muutokset strategiassa, odottamattomat viivästykset uusien teknologioiden kehittämisessä ja uusien tuotteiden tai ominaisuuksien epävarmassa hyväksymisessä markkinoilla, maailmanlaajuiset taloudelliset olosuhteet ja muut riskitekijät, jotka on esitetty ajoittain SEC:lle toimittamissamme ilmoituksissa, mukaan lukien neljännesvuosiraportti Lomake 10-Q kolmelle kuukaudelle 30. syyskuuta 2019 päättyneelle kuukaudelle ja muut SEC: lle toimittamamme raportit, joista kopiot ovat maksuttomia SEC: n verkkosivuilla osoitteessa www.sec.gov tai Proofpointin sivuston sijoittajien osiossa osoitteessa investors.proofpoint.com. Kaikki tulevaisuuteen suuntautuvat lausunnot heijastavat mielipiteitämme vasta tämän julkaisun päivämäärästä lähtien, eikä Proofpoint sitoudu eikä nimenomaisesti kieltäytyy velvoitteesta päivittää tulevaisuuteen suuntautuneita lausuntoja uusien tietojen tai tulevien tapahtumien valossa.

Lue täydellinen julkaisu Proofpoint täydentää hankinta ObserveIt

Lisää lukemista

Investoinnit eDiscoveryyn (A käynnissä lista)

Lyhennetty katsaus eDiscoveryn liiketoimintaan: fuusiot, yritysostot ja investoinnit

Lähde: ComplexDiscovery

Erot syleilevät? Digitaalisen rikosteknisen vuoropeli eDiscoveryssa
Satunnainen kasvu? Tietomurron kustannukset osuvat ennätyksellisen korkealle uuden raportin mukaan
Kyberuhkien pitäminen Bayssa? Kybervakuutus Start Up At-Bay sulkee D-sarjan rahoituksen
Taloudellinen vaikutus? Miten Cyber Vakuutus muodot tapaus Response
Cobran oikeudelliset ratkaisut hankkivat digitaalisen löydön

According to Candice Corby, Chief Executive Officer for Cobra Legal Solutions,...

TransPerfect ja Semantix yhdistäminen

According to TransPerfect President and CEO Phil Shawe, “We have competed...

Sophoksen hankkima Braintrace

According to Bret Laughlin, CEO and co-founder of Braintrace, “NDR is...

DISCO julkistaa listautumisannin hinnoittelun

A registration statement relating to the initial public offering by DISCO...

Uusi aikakausi eDiscoveryssa? Kehystys markkinoiden kasvu kuuden aikakausien linssin läpi

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Perusviivan nollaaminen? eDiscoveryn markkinakoon mukautukset vuodelle 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Kotiin vai pois? eDiscovery Malliston markkinoiden mitoitukseen ja hinnoitteluun liittyvät näkökohdat

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Viisi suurta lukua Cyber, Data, ja Legal Discovery heinäkuussa 2021

From considerations for cyber insurance and malware to eDiscovery business confidence...

Viisi suurta lukee eDiscovery kesäkuussa 2021

From remediating cyberattacks to eDiscovery pricing, the June 2021 edition of...

Viisi suurta lukee eDiscovery toukokuulle 2021

From cyber discovery and data breaches to business of law and...

Viisi suurta lukee eDiscovery huhtikuulle 2021

From X-Road® and risk management to business confidence and cybersecurity, the...

Hehkuvat odotukset? Kahdeksantoista huomautusta eDiscovery Business Luottamuksesta kesällä 2021

In the summer of 2021, 63.3% of survey respondents felt that...

eDiscovery-liiketoiminnan suorituskykyyn vaikuttavat ongelmat: Kesän 2021 yleiskatsaus

In the summer of 2021, 24.4% of respondents viewed increasing types...

Katsele ylös? eDiscoveryn operatiiviset mittarit kesällä 2021

In the summer of 2021, 80 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

Äärimmäinen lämpö Kesän 2021 eDiscovery Business Luottamuskyselyn tulokset

Since January 2016, 2,522 individual responses to twenty-three quarterly eDiscovery Business...