Proofpoint voltooit de overname van ObserveIt

Companies worldwide are in a constant battle to stop cybercriminals from stealing employee credentials, to correct accidental user behaviors that can result in unintended data loss, and to prevent malicious employee action. Through this acquisition, Proofpoint will provide security teams with the capability to understand and respond to data being mishandled, whether on a corporate device, in a cloud app like Office 365, or via email allowing teams to rapidly detect, investigate, and prevent potential insider threat incidents.

en flag
nl flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Aankondiging van de pers

Proofpoint voltooit de overname van ObserveIt

Gecombineerde oplossing lost bestaande uitdagingen voor het voorkomen van gegevensverlies op en levert echte beveiligingswaarde door detectie, respons en naleving.

Proofpoint, Inc., (NASDAQ: PFPT), een toonaangevend bedrijf op het gebied van cybersecurity en compliance, heeft vandaag [25 november 2019] aangekondigd de overname van ObserveIt, het toonaangevende platform voor insider threat management. Door ObserveIt's lichtgewicht endpoint-agenttechnologie en data-risicoanalyse te combineren met Proofpoint's toonaangevende informatieclassificatie, dreigingsdetectie en intelligentie, zullen bedrijven ongekend inzicht hebben in gebruikersactiviteiten met hun gevoelige gegevens, waar deze zich ook bevinden en de mogelijkheid om onmiddellijk het risico te herstellen.

„Meer dan 30% van alle datalekken is het gevolg van bedreigingen van insider en alleen een mensgerichte benadering van gegevensbeveiliging kan deze inbreuken effectief voorkomen”, aldus Gary Steele, voorzitter van de raad van bestuur en chief executive officer van Proofpoint. „Naarmate meer bedrijven een succesvolle overgang naar de cloud zoeken, zijn traditionele manieren om data en intellectueel eigendom te beschermen niet voldoende. Onze overname van ObserveIt helpt organisaties de uitdagingen van verouderde gegevensverlies preventie (DLP) en compliance te overwinnen door onze toonaangevende e-mail- en cloudtoegangsbeveiligingsbroker (CASB) DLP-mogelijkheden uit te breiden met endpoint. Door deel te nemen aan e-mail- en data-at-restoplossingen, levert Proofpoint het eerste echt innovatieve zakelijke DLP-aanbod in jaren.”

Bedrijven over de hele wereld zijn voortdurend bezig om te voorkomen dat cybercriminelen inloggegevens van werknemers stelen, om onbedoeld gebruikersgedrag te corrigeren dat kan leiden tot onbedoeld gegevensverlies en om schadelijke acties van werknemers te voorkomen. Met deze overname biedt Proofpoint beveiligingsteams de mogelijkheid om gegevens die verkeerd worden verwerkt te begrijpen en te reageren, of het nu gaat om een bedrijfsapparaat, in een cloudapp zoals Office 365 of via e-mail, zodat teams snel potentiële dreigingsincidenten met insider snel kunnen detecteren, onderzoeken en voorkomen.

Financiële impact

Het inkomstenmodel van ObserveIt heeft van oudsher gewerkt onder een perpetual licentiemodel dat Proofpoint van plan is om snel over te stappen op abonnement. ObserveIt's jaarlijkse kostenlooptarief was iets meer dan $40 miljoen vanaf het derde kwartaal van 2019.

Proofpoint verwacht dat de financiële resultaten van ObserveIt nominaal accretive zullen zijn voor de omzet- en factureringsrichtsnoeren van het bedrijf voor Q4 2019, laatst verstrekt op 24 oktober 2019, en nominaal verwaterd zullen zijn voor de richtsnoeren voor niet-GAAP netto-inkomsten en vrije kasstroom voor dezelfde periode. Voor het boekjaar 2020 wordt verwacht dat de bijdrage van anorganische inkomsten en facturen uit het historische bedrijfsmodell van ObserveIt vrij beperkt zal zijn vanwege de geplande verschuiving naar een op abonnementsmodel.

Proofpoint is van plan om extra commentaar te geven op de overname van ObserveIT tijdens de winstoproep van het bedrijf in het vierde kwartaal en het jaar eindigde in 2019.

Ga voor meer informatie over de op mensen gerichte, cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen van Proofpoint naar www.proofpoint.com/products.

Over Proofpoint, Inc.

Proofpoint, Inc. (NASDAQ: PFPT) is een toonaangevend cybersecurity en compliance bedrijf dat de grootste activa en risico's van organisaties beschermt: hun mensen. Met een geïntegreerde suite van cloud-gebaseerde oplossingen helpt Proofpoint bedrijven over de hele wereld gerichte bedreigingen te stoppen, hun gegevens te beschermen en hun gebruikers veerkrachtiger te maken tegen cyberaanvallen. Toonaangevende organisaties van elke omvang, waaronder meer dan de helft van de Fortune 1000, vertrouwen op de mensengerichte beveiligings- en compliance-oplossingen van Proofpoint om hun meest kritieke risico's op e-mail, de cloud, sociale media en het web te beperken. Meer informatie is beschikbaar op www.proofpoint.com.

Proofpoint is een handelsmerk of geregistreerd handelsmerk van Proofpoint, Inc. in de VS en andere landen. Alle andere handelsmerken in dit document zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Vooruitziende verklaringen

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen die risico's en onzekerheden met zich meebrengen. Deze toekomstgerichte verklaringen bevatten verklaringen over de toekomstige financiële impact van de acquisitie, toekomstige financiële resultaten voor Proofpoint en voordelen van de overname en integratie van ObserveIt's producten. Het is mogelijk dat toekomstige omstandigheden kunnen verschillen van de veronderstellingen waarop dergelijke verklaringen zijn gebaseerd. Belangrijke factoren die ertoe kunnen leiden dat resultaten wezenlijk afwijken van de verklaringen hierin zijn: risico's in verband met de integratie van de werknemers, klanten en technologieën van het overgenomen bedrijf; aanname van onbekende verplichtingen; vermogen om klanten van ObserveIt te behouden; risico's verbonden aan succesvolle implementatie van meerdere geïntegreerde softwareproducten en andere productfunctionaliteit; concurrentie, met name van grotere bedrijven met meer middelen dan Proofpoint; risico's in verband met nieuwe doelmarkten, introducties van nieuwe producten en innovatie en marktacceptatie daarvan; het vermogen om en belangrijke medewerkers behouden; potentiële veranderingen in de strategie; onvoorziene vertragingen bij de ontwikkeling van nieuwe technologieën en de onzekere marktacceptatie van nieuwe producten of functies; wereldwijde economische omstandigheden; en de andere risicofactoren die van tijd tot tijd in onze aangiften bij de SEC worden uiteengezet, waaronder ons kwartaalverslag over Formulier 10-Q voor de drie maanden eindigend op 30 september 2019, en de andere rapporten die we indienen bij de SEC, waarvan kopieën gratis beschikbaar zijn op de website van SEC op www.sec.gov of de beleggerssectie van Proofpoint's website op investors.proofpoint.com. Alle toekomstgerichte verklaringen hierin weerspiegelen onze meningen pas vanaf de datum van deze release, en Proofpoint verbindt zich niet verplicht, en wijst uitdrukkelijk elke verplichting af om toekomstgerichte verklaringen hierin bij te werken in het licht van nieuwe informatie of toekomstige gebeurtenissen.

Lees de volledige versie op Proofpoint Voltooit de overname van ObserveIt

Aanvullend lezen

Investeringen in eDiscovery (een lopende lijst)

Een verkorte blik op het bedrijf van eDiscovery: fusies, overnames en investeringen

Bron: ComplexDiscovery

Een concurrentievoordeel? FTC en DOJ geven antitrustrichtsnoeren uit voor de evaluatie van verticale fusies

According to FTC Chairman Joe Simons, “The new Guidelines reflect our...

Morae verwerft Juridisch Management Consultancy Janders Dean

According to Janders Dean founder Justin North, "Now more than ever,...

eDiscovery fusies, overnames en investeringen in Q2 2020

From UnitedLex to Onna, ComplexDiscovery findings, data points, and tracking information...

An Irish Update: DPC Ireland Publishes GDPR Regulatory Activity Report

The purpose of this two-year assessment is to provide a wider-angled...

A Running List: Top 100+ eDiscovery Providers

Based on a compilation of research from analyst firms and industry...

De handleiding voor kopers van eDisclosure Systems — editie 2020 (Andrew Haslam)

Authored by industry expert Andrew Haslam, the eDisclosure Buyers Guide continues...

De race naar de startlijn? Recente aankondigingen voor veilige externe beoordeling

Not all secure remote review offerings are equal as the apparent...

Remote eDiscovery inschakelen? Een momentopname van DaaS

Desktop as a Service (DaaS) providers are becoming important contributors to...

Thuis of weg? eDiscovery Collection Market Overwegingen voor afmetingen en prijzen

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Herzieningen en besluiten? Nieuwe overwegingen voor eDiscovery Secure Remote Reviews

One of the key revision and decision areas that business, legal,...

Een macro blik op het verleden en de verwachte eDiscovery Marktgrootte van 2012 tot 2024

From a macro look at past estimations of eDiscovery market size...

Een eDiscovery Marktgrootte Mashup: 2019-2024 wereldwijd overzicht van software en services

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Beperkte versnelling? De eDiscovery Summer 2020 Onderzoek naar het vertrouwen van bedrijven

Since January 2016, 2,089 individual responses to eighteen quarterly eDiscovery Business...

Een kwestie van Pricing? Een lopende update van halfjaarlijkse eDiscovery prijsonderzoeken

First administered in December of 2018 and conducted four times during...

Een pandemeconomische indicator? Resultaten van eDiscovery prijzen in de zomer 2020

Based on the complexity of data and legal discovery, it is...

COVID-19 Beperkt? De impact van zes problemen op het bedrijf van eDiscovery

In the spring of 2020, 51.2% of respondents viewed budgetary constraints...

Morae verwerft Juridisch Management Consultancy Janders Dean

According to Janders Dean founder Justin North, "Now more than ever,...

eDiscovery fusies, overnames en investeringen in Q2 2020

From UnitedLex to Onna, ComplexDiscovery findings, data points, and tracking information...

Mitratech verwerft CMPG Risicooplossingen

According to the announcement, with the inclusion of enterprise and vendor...

Onna verhoogt $27M in Series B financiering

"Since we first invested in Onna last year, Slack deployed their...

Vijf grote lezingen over eDiscovery voor juni 2020

From collection market size updates to cloud outsourcing guidelines, the June...

Vijf grote lezingen over eDiscovery voor mei 2020

From review market sizing revisions to pandemeconomic pricing, the May 2020...

Vijf grote lezingen op eDiscovery voor april 2020

From business confidence to the boom of Zoom, the April 2020...

Vijf grote lezingen over gegevensdetectie en juridische ontdekking voor maart 2020

From business continuity considerations to cybersecurity attacks, the March 2020 edition...