Sun. Jun 26th, 2022
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Toimittajan huomautus: Ajoittain, ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia tai yksityisesti ostettavia ilmoituksia, sisältöpäivitykset, ja kybertutkimus, tiedot, ja laillisten löytöjen tarjoajat, tutkimusorganisaatiot, ja CompleDiscovery-yhteisön jäsenet. Vaikka CompleDiscovery korostaa näitä tietoja säännöllisesti, se ei ota vastuuta sisältöväitteistä.

  Lähettää suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi CompleDiscoveryn tietoverkkoon, tiedot, ja oikeudellinen löytökeskeinen palvelu, tuote, tai tutkimusilmoituksia, ota meihin yhteyttä jo tänään.

  Lehdistötiedote (10. toukokuuta 2022)

  Consilio ilmoitti käynnistävänsä täydellisen yrityksen edistämään oikeudellisten toimintojen kehitystä todistetulla tekniikalla ja ihmisratkaisuilla

  Consilio vahvistaa johtoasemaansa lanseeraamalla Complete Enterprise -yrityksen neuvontabrändinä, Talent Solutions, Law Department Operations, ja Information Governance

  Consilio, eDiscoveryn maailmanlaajuinen johtaja, asiakirjojen tarkistus, Riskienhallinta, ja oikeudelliset konsultointipalvelut, ilmoitti tänään Complete Enterprise -yrityksen käynnistämisestä, kokonaisvaltainen sarja yritysjuridisia ratkaisuja ja palveluita, jotka on suunniteltu palvelemaan kaiken kokoisia yhtiöoikeudellisia osastoja ja asianajotoimistoja. Uusi alusta integroi Consilion hankkimat lailliset alamerkit täysin yhteen omistettuun, maailmanlaajuinen keskus edistämään nykyaikaisten laillisten toimintojen kehitystä todistetulla tekniikalla, prosessi, ja ihmisten ratkaisut.

  ” Complete Enterprise -alusta kokoaa yhteen palkitun asiantuntemuksemme, innovatiivinen tekniikka - oma ja kumppanuuksien kautta, ja kattavat lahjakkuusratkaisut tarjoamaan yhtenäisen tarjonnan ja kokemuksen yhdellä tuotemerkillä, joka on suunniteltu palvelemaan asiakkaita heidän nykyisissä haasteissaan ja kehittymään aikaa heidän liiketoiminnan tarpeisiinsa,” Sanoi Robb Hern, Senior Vice President of Enterprise Legal Services Consilio. ”Lakisääteisten ja sääntöjen noudattamisen johtoryhmien ollessa paineessa kustannusten poistamiseen ja tehokkuuden maksimointiin, meillä on ainutlaatuinen asema auttaa saavuttamaan asiakkaidemme molemmat tavoitteet tukemalla heidän matalan ja keskisuuren monimutkaisuuden työtä, mikä vapauttaa asiakkaitamme, jotta he voivat keskittyä korkeimman arvon omaaviin töihin ja monimutkaisuus maksimoida potentiaalinsa.

  Complete Enterprise -brändi tarjoaa palveluja seuraavissa kasvavissa asiakastarpeissa:

  Enterprise Talent Solutions tarjoaa korkealaatuisia kykyharjoittelupaikkoja, mukaan lukien lakimiehet, laki- ja vaatimustenmukaisuuden ammattilaiset, sekä tekninen ja hallintohenkilöstö ryhmille, jotka haluavat parantaa toimintaansa. Tiimillä on yli 1,000 asianajajaa, jotka ovat aktiivisesti asiakkaiden mukana päivittäin, ja se sijoittaa vuosittain yli 7,000 oikeudellista ja ei-oikeudellista tehtävissä.

  Advisory and Transformation Solutions tarjoaa asiakkailleen todistettua asiantuntemusta muutosaloitteista strategisen suunnittelun, teknologiaratkaisujen kehittämisen (mukaan lukien Microsoft 365 Consulting), laillisten kulujen optimoinnin ja strategisen konsultoinnin avulla yli 150 konsultin kanssa.

  Ratkaisut lakiosastoille Operations auttaa tiimejä nostamaan oikeudellisten toimintojen työnkulkuja - ominaisuuksilla, joihin kuuluvat kaupallinen urakointi, korvausten hallinta, oikeudenkäyntien hallinta, oikeudelliset toiminnot ja paljon muuta - hyödyntämällä todistettua kokemusta yli miljoonalla neuvotellulla sopimuksella ja 200 järjestelmällä toteutuksia.

  Ratkaisut vaatimustenmukaisuuteen ja tiedonhallintaan luo, optimoi, ja hallinnoi skaalautuvia tiedonhallinnan käytäntöjä neuvojen ja arviointien avulla, tekniikan ja työnkulun toteutukset, ja enemmän yli 40 Legal Hold -toteutukset, samoin kuin kyberturvallisuuden, AML/KYC, yksityisyyttä, ja käytäntöjen hallinnan tarpeet.

  ”Kun asianajotoimistot ja yhtiöoikeudelliset osastot kohtaavat uusia haasteita rekrytoida ja säilyttää parhaat kyvyt pandemian jälkeen, Complete Enterprise"s Talent Solutions tarjoaa pääsyn kokeneiden lakimiesten ammattilaisten kuratoiduille globaaleille markkinoille monilla aihealueilla”, sanoi Lisa Lemke, toiminnanjohtaja, Flex Talent Consilio. ”Erittäin kilpailukykyisillä lahjakkuusmarkkinoilla tarjoamme asiakkaille korkealaatuisia, joustavia lahjakkuusratkaisuja, jotka täyttävät nopeasti yritysten resursointitarpeet laadusta tinkimättä.”

  Consilio Complete Enterprise tarjoaa asiakkaille kokonaisvaltaisen, sidosryhmäkeskeinen lähestymistapa työskennellä rinnakkain lakimiesten kanssa, yritysten IT-tiimit, konsultit, ja teknologiat toimittamaan todistetun end-to-end-sarjan yritysjuridisia ratkaisuja ja palveluita. Yhtiö korostaa laajuutta, jolla Complete Enterprise toimii tällä hetkellä kampanjalla nimeltä, Tiesitkö? CLOC Global Institute -konferenssissa tällä viikolla Las Vegasissa, samoin kuin verkossa. Lisätietoja tästä ilmoituksesta on osoitteessa www.consilio.com/enterprise.

  Tietoa henkilöstä Consilio

  Consilio on eDiscoveryn maailmanlaajuinen johtaja, asiakirjojen tarkistus, Riskienhallinta, ja oikeudelliset konsultointipalvelut. Consilio Complete -ominaisuuksiensa kautta, yritys tukee monikansallisia asianajotoimistoja ja yrityksiä innovatiivisten ohjelmistojen avulla, kustannustehokkaat hallitut palvelut, ja syvä oikeudellinen ja sääntelyalan asiantuntemus. Consiliolla on laaja kokemus oikeudenkäynneistä, HSR: n toiset pyynnöt, sisäiset ja sääntelytutkimukset, eDiscovery, asiakirjojen tarkistus, tiedonhallinta, vaatimustenmukaisuuden riskinarvioinnit, kyberturvallisuus, lakiosaston hallinta, sopimusten hallinta, oikeudellinen analytiikka, paperin löytäminen ja digitaalinen painaminen, kuten sekä laillinen rekrytointi ja sijoittaminen. Consilio työllistää alan johtavia ammattilaisia, jotka soveltavat puolustettavia työnkulkuja patentoidulla ja alalla todistetulla tekniikalla eDiscoveryn ja riskienhallinnan elinkaaren kaikissa vaiheissa. ISO 27001:2013 -sertifioitu, yhtiöllä on toimistoja, asiakirjojen tarkastelua ja datakeskuksia kaikkialla Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Lisätietoja on osoitteessa www.consilio.com.

  Lue alkuperäinen ilmoitus.

  Lisä lukeminen

  Investoinnit eDiscoveryyn (käynnissä oleva listaus)

  Lyhennetty katsaus eDiscoveryn liiketoimintaan: sulautumiset, yritysostot, ja investoinnit

  Lähde: CompleDiscovery

  Varhaiset oppitunnit kybersodasta: Uusi Microsoftin raportti Ukrainan puolustamisesta

  According to a new report from Microsoft, the Russian invasion relies...

  Jatkuvuudesta kulttuuriin? Ukrainan julkisen ja yksityisen sektorin tietojen säilyttäminen ja turvaaminen

  Highlighted by ComplexDiscovery prior to the start of the current Ukrainian...

  Ottaen huomioon kulunvalvontakäytäntömallit? Blockchain kulunvalvontajärjestelmille (NIST)

  As current information systems and network architectures evolve to be more...

  Ystävät matalissa paikoissa? The 2022 Verizonin tietorikkomusten tutkimusraportti

  The 15th Annual Data Breach Investigations Report (DBIR) from Verizon looked...

  TCDI hankkimaan Aonin eDiscovery-käytännön

  According to TCDI Founder and CEO Bill Johnson, “For 30 years,...

  Smarsh hankkia TeleMessage

  “As in many other service industries, mobile communication is ubiquitous in...

  Virstanpylväs neljännes? DISCO julkistaa ensimmäisen vuosineljänneksen 2022 taloudelliset tulokset

  According to Kiwi Camara, Co-Founder and CEO of DISCO, “This quarter...

  Uusi Nuixilta? Macquarie Australia -konferenssi 2022 Esityksen ja kaupankäynnin päivitys

  From a rebalanced leadership team to three concurrent horizons to drive...

  Liikkeellä? 2022 eDiscovery Market Kinetics: Viisi kiinnostavaa aluetta

  Recently ComplexDiscovery was provided an opportunity to share with the eDiscovery...

  Luottaen prosessiin? 2021 eDiscovery-käsittelytehtävä, kulutus- ja kustannustiedot

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Tarkastelun vuosi? 2021 eDiscovery Review -tehtävä, viettää ja kustannustietopisteet

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  A 2021 Katso eDiscovery-kokoelma: Tehtävä, viettää, ja kustannustietopisteet

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö kesäkuussa 2022

  From eDiscovery ecosystem players and pricing to data breach investigations and...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö toukokuussa 2022

  From eDiscovery pricing and buyers to cyberattacks and incident response, the...

  Viisi suurta lukua Cyber istä, Data, ja oikeudellinen löytö huhtikuussa 2022

  From cyber attack statistics and frameworks to eDiscovery investments and providers,...

  Viisi suurta lukua Cyber istä, Data, ja oikeudellinen löytö maaliskuussa 2022

  From new privacy frameworks and disinformation to business confidence and the...

  Kuuma vai ei? Kesällä 2022 eDiscovery-yritysten luottamustutkimus

  Since January 2016, 2,701 individual responses to twenty-six quarterly eDiscovery Business...

  Kivutus tai taipuma? Kokonaiskatsaus kahdeksasta puolivuosittaisesta eDiscovery-hinnoittelukyselystä

  Initiated in the winter of 2019 and conducted eight times with...

  Ruokinta vimma? Kesä 2022 eDiscovery-hinnoittelututkimuksen tulokset

  Initiated in the winter of 2019 and conducted eight times with...

  Ylijännite tai Splurge? Kahdeksantoista havaintoa eDiscovery-liiketoiminnan luottamuksesta keväällä 2022

  In the spring of 2022, 63.5% of survey respondents felt that...