Sun. Aug 14th, 2022
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Opmerking van de redactie: ComplexDiscovery belicht van tijd tot tijd openbaar beschikbare of particulier te kopen aankondigingen, inhoudsupdates en onderzoek van cyber-, data- en juridische ontdekkingsproviders, onderzoeksorganisaties en ComplexDiscovery-communityleden. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig belicht, aanvaardt het geen enkele verantwoordelijkheid voor beweringen over inhoud.

  Neem vandaag nog contact met ons op om aanbevelingen in te dienen voor overweging en opname in ComplexDiscovery's cyber-, data- en juridische ontdekkingsgerichte service-, product- of onderzoeksaankondigingen.

  Persbericht (10 mei 2022)

  Consilio kondigt lancering aan van complete onderneming om evolutie voor juridische operaties te stimuleren met bewezen technologie en oplossingen voor mensen

  Consilio versterkt zijn leidende positie met de lancering van Complete Enterprise als het merk voor Advisory, Talent Solutions, Law Department Operations en Information Governance

  Consilio, een wereldleider op het gebied van eDiscovery, documentbeoordeling, risicobeheer en juridische adviesdiensten, kondigde vandaag de lancering aan van Complete Enterprise, een end-to-end suite van juridische oplossingen en diensten voor ondernemingen die zijn ontworpen om afdelingen ondernemingsrecht en advocatenkantoren van elke omvang te bedienen. Het nieuwe platform integreert de verworven juridische submerken van Consilio volledig onder één speciale, wereldwijde hub om evolutie voor moderne juridische operaties te stimuleren met bewezen technologie-, proces- en mensenoplossingen.

  „Het Complete Enterprise-platform brengt onze bekroonde expertise, innovatieve technologie - bedrijfseigen en via partnerschappen, en uitgebreide talentenoplossingen samen om een uniform aanbod en ervaring te bieden onder één merk dat is ontworpen om klanten te bedienen met hun huidige uitdagingen en te evolueren tijd met hun zakelijke behoeften”, aldus Robb Hern, Senior Vice President Enterprise Legal Services bij Consilio. „Nu juridische en compliance leiderschapsteams onder druk blijven staan om de kosten te verlagen en de efficiëntie te maximaliseren, zijn we uniek gepositioneerd om beide doelen voor onze klanten te helpen realiseren door hun werk met lage en gemiddelde complexiteit te ondersteunen, waardoor onze klanten vrijkomen zodat ze zich kunnen concentreren op werk met de hoogste waarde en complexiteit om hun potentieel te maximaliseren.”

  Het merk Complete Enterprise levert diensten voor de volgende groeiende klantbehoeften:

  Enterprise Talent Solutions levert hoogwaardige talentstages, waaronder advocaten, juridische en compliance professionals, en technisch en administratief personeel aan teams die hun activiteiten willen verbeteren. Het team heeft dagelijks meer dan 1.000 advocaten die actief betrokken zijn bij klanten en plaatst jaarlijks meer dan 7.000 juridische en niet-juridische functies.

  Advisory and Transformation Solutions biedt klanten bewezen expertise op het gebied van transformatie-initiatieven door middel van strategisch ontwerp, ontwikkeling van technologische oplossingen (inclusief Microsoft 365 Consulting), optimalisatie van juridische uitgaven en strategisch advies met meer dan 150 consultants.

  Solutions for Law Department Operations helpt teams bij het verbeteren van workflows voor juridische operaties - met mogelijkheden zoals Commercial Contracting, Claims Management, Litigation Management, Legal Operations en meer - door gebruik te maken van bewezen ervaring met meer dan een miljoen onderhandelde contracten en 200 systemen implementaties.

  Oplossingen voor Compliance en Information Governance creëert, optimaliseert en beheert schaalbare informatiebeheerpraktijken door middel van advies en beoordelingen, technologie- en workflowimplementaties, en meer met meer dan 40 Legal Hold-implementaties, evenals uitvoering rond cyberbeveiliging, AML /KYC, behoeften op het gebied van privacy en beleidsbeheer.

  „Nu advocatenkantoren en afdelingen ondernemingsrecht voor nieuwe uitdagingen staan om het beste talent te werven en te behouden in de nasleep van de pandemie, biedt Complete Enterprise's Talent Solutions toegang tot een samengestelde wereldwijde markt van ervaren juridische professionals in een breed spectrum van vakgebieden”, aldus Lisa. Lemke, uitvoerend directeur, Flex Talent Consilio. „In een zeer competitieve talentenmarkt bieden we klanten hoogwaardige, flexibele talentenoplossingen om snel te voldoen aan de resourcebehoeften van bedrijven zonder in te boeten aan kwaliteit.”

  Consilio Complete Enterprise biedt klanten een holistische, stakeholdergerichte benadering om zij aan zij te werken met advocaten, zakelijke IT-teams, consultants en technologen om een bewezen end-to-end pakket van juridische oplossingen en diensten voor ondernemingen te leveren. Het bedrijf zal de schaal benadrukken waarop Complete Enterprise momenteel opereert met een campagne met de titel, Did You Know? op de CLOC Global Institute conferentie deze week in Las Vegas, evenals online. Ga voor meer informatie over deze aankondiging naar www.consilio.com/enterprise.

  Over Consilio

  Consilio is een wereldleider op het gebied van eDiscovery, documentbeoordeling, risicobeheer en juridische adviesdiensten. Via zijn Consilio Complete suite van mogelijkheden ondersteunt het bedrijf multinationale advocatenkantoren en bedrijven met behulp van innovatieve software, kosteneffectieve beheerde services en diepgaande expertise in de juridische en regelgevende sector. Consilio heeft uitgebreide ervaring in geschillen, tweede verzoeken van HSR, interne en regelgevende onderzoeken, eDiscovery, documentbeoordeling, informatiebeheer, nalevingsrisicobeoordelingen, cyberbeveiliging, beheer van juridische afdelingen, contractbeheer, juridische analyse, papierdetectie en digitaal printen, als evenals juridische werving en plaatsing. Consilio heeft toonaangevende professionals in de branche in dienst en past verdedigbare workflows toe met gepatenteerde en in de branche bewezen technologie in alle fasen van de levenscyclus van eDiscovery en risicobeheer. ISO 27001:2013 gecertificeerd, exploiteert het bedrijf kantoren, documentbeoordeling en datacenters in Europa, Azië en Noord-Amerika. Bezoek ons voor meer informatie op www.consilio.com.

  Lees de originele aankondiging.

  Extra lezen

  Investeringen in eDiscovery (A Running Listing)

  Een verkorte blik op de activiteiten van eDiscovery: fusies, overnames en investeringen

  Bron: ComplexDiscovery

  Het topje van de ijsberg? Nieuw ENISA-rapport over bedreigingslandschap voor ransomware-aanvallen

  According to ENISA, this threat landscape report analyzed a total of...

  Betalen consumenten de prijs? De kosten van een datalek bereiken recordhoogte volgens nieuw IBM-rapport

  According to IBM Security, the annual Cost of a Data Breach Report...

  EPHi beschermen? NIST actualiseert richtlijnen voor cyberbeveiliging in de gezondheidszorg

  This new NIST Special Publication aims to help educate readers about...

  Bedreigingsactoren tegengaan? Sociale netwerkanalyse gebruiken voor Cyber Threat Intelligence (CCDCOE)

  According to the NATO Cooperative Cyber Defence Centre of Excellence (CCDCOE)...

  Tegenwind van inkomsten? KLDiscovery Inc. maakt financiële resultaten tweede kwartaal 2022 bekend

  According to Christopher Weiler, CEO of KLDiscovery Inc, “The second quarter...

  Meer dan inkomsten? DISCO maakt financiële resultaten tweede kwartaal 2022 bekend

  According to Kiwi Camara, Co-Founder and CEO of DISCO, “We are...

  Woon je bij Leeds? Exterro voltooit herkapitalisatie van meer dan $1 miljard

  According to the press release, with the support of a group...

  TCDI voltooit overname van de eDiscovery-praktijk van Aon

  According to TCDI Founder and CEO Bill Johnson, “We chose Aon’s...

  Onderweg? 2022 eDiscovery Market Kinetics: vijf interessegebieden

  Recently ComplexDiscovery was provided an opportunity to share with the eDiscovery...

  Vertrouw end op het proces? 2021 eDiscovery Processing Taak-, bestedings- en kostengegevens

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Het jaar in review? 2021 eDiscovery Review Taak-, uitgaven- en kostengegevenspunten

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Een blik op eDiscovery Collection in 2021: gegevenspunten voor taken, uitgaven en kosten

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Vijf geweldige lezingen over cyber-, data- en juridische ontdekking voor juli 2022

  From lurking business undercurrents to captivating deepfake developments, the July 2022...

  Vijf geweldige lezingen over cyber, data en juridische ontdekking voor juni 2022

  From eDiscovery ecosystem players and pricing to data breach investigations and...

  Vijf geweldige lezingen over cyber, data en juridische ontdekking voor mei 2022

  From eDiscovery pricing and buyers to cyberattacks and incident response, the...

  Vijf geweldige lezingen over cyber, data en juridische ontdekking voor april 2022

  From cyber attack statistics and frameworks to eDiscovery investments and providers,...

  Tegenaanval op de Krim? Conflictbeoordelingen in Oekraïne in kaarten (8 - 12 augustus 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Droning On? Conflictbeoordelingen in Oekraïne in kaarten (3 - 7 augustus 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Noodsituatie verzachten? Conflictbeoordelingen in Oekraïne in kaarten (29 juli - 2 augustus 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Momentum-uitdagingen? Conflictbeoordelingen in Oekraïne in kaarten (24 - 28 juli 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...