Thu. Dec 1st, 2022
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Toimittajan huomautus: Ajoittain, ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia tai yksityisesti ostettavia ilmoituksia, sisältöpäivitykset, ja kybertutkimus, tiedot, ja laillisten löytöjen tarjoajat, tutkimusorganisaatiot, ja CompleDiscovery-yhteisön jäsenet. Vaikka CompleDiscovery korostaa näitä tietoja säännöllisesti, se ei ota vastuuta sisältöväitteistä.

  Lähettää suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi CompleDiscoveryn tietoverkkoon, tiedot, ja oikeudellinen löytökeskeinen palvelu, tuote, tai tutkimusilmoituksia, ota meihin yhteyttä jo tänään.

  Tausta Huomautus: Surfshark on yksityisyyden suojan työkalusarja, joka on kehitetty auttamaan käyttäjiä hallitsemaan online-läsnäoloaan saumattomasti. Yhtiö julkaisee myös säännöllisesti alan päivityksiä maailmanlaajuisista tietorikkomuksista. Surfsharkin viimeisin päivitys maailmanlaajuisista tietomurroista julkaistiin 19. lokakuuta 2022. Tämä uusi päivitys voi olla hyödyllinen kyberturvallisuudelle, tiedonhallinta, ja oikeudellisten löytöjen ammattilaiset, jotka pyrkivät ymmärtämään paremmin kyberturvallisuusuhkia ja äänenvoimakkuutta ja niiden määrää, nopeus, ja näiden uhkien todenmukaisuus.

  Mediatiedote (25. lokakuuta 2022)

  Tietorikkomukset nousevat 70% Q3: lla verrattuna Q2: een

  Venäjä ottaa jälleen johtoaseman eniten rikottujen käyttäjien kohdalla, Indonesia esiintyy kolmen parhaan joukossa tietorikkomusskandaalien jälkeen

  Kyberturvallisuusyrityksen Surfsharkin viimeisin tutkimus osoittaa, että yhteensä 108.9 miljoonaa tiliä rikottiin vuonna 2022 'Q3, Venäjän ollessa ensimmäinen ja viidennes kaikista rikkomuksista heinäkuusta syyskuuhun. Ranska ottaa toisen sijan, kun taas Indonesia näyttää kolmannelta sijalta erittäin rikottavan vuosineljänneksen jälkeen, jota seuraa Yhdysvallat. ja Espanja. Hämmästyttävä 70%: n kasvu rikkoutuneissa käyttäjissä maailmanlaajuisesti tapahtuu suhteellisen arka kasvun jälkeen vuoden ensimmäisellä puoliskolla.

  Surfsharkin tietorikkomustilastojen työkalun globaalit tiedot osoittavat käyttäjien laajuuden ja alkuperän, joita on rikottu vuodesta 2004 lähtien, ja kirjaa 44.52M: n rikkoneen käyttäjien kasvun viimeisen vuosineljänneksen aikana. Viimeisin tilastopäivitys (Q3'2022) sijoittui Venäjälle 1. maailmassa vuotaneiden tilien (22,3 miljoonaa) perusteella, jota seuraavat Ranska (13,8 miljoonaa), Indonesia (13,3 miljoonaa), Yhdysvallat (8,5 M) ja Espanja (3,9 M).

  ”On huolestuttavaa nähdä tietorikkomukset nousevat jälleen suhteellisen arka ensimmäisen vuosipuoliskon jälkeen, mikä vaarantaa massiivisen 108,9 miljoonan Internetin käyttäjän.” - sanoo Agneska Sablovskaja, Surfsharkin johtava tutkija. ”Globaalit käyttäjärikkomukset ovat 70% korkeammat tällä vuosineljänneksellä kuin edellinen. Joka toinen viimeisen kolmen kuukauden aikana 14 tiliä vuoti - ne kaikki tulevat eri maista.”

  Kolmannella vuosineljänneksellä rikkomukset kärsivät eniten Euroopasta

  Euroopassa kirjattiin myös 52 miljoonaa yksittäistä rikkomusta pelkästään kolmannella vuosineljänneksellä - korkein kaikista muista mantereista. Heistä 40 prosenttia tuli kuitenkin Venäjältä, kun taas 27 prosenttia Ranskasta. Surfsharkin raportti osoittaa, että yksi henkilö Euroopasta on saanut online-tilitietonsa vuotamaan 6 kertaa menneisyydessä 18 vuotta.

  Venäjä johtaa tietomurroilla jokaisella vuosineljänneksellä 2022 toistaiseksi. Koko tämän vuosikymmenen ajan, Yhdysvallat pysyi eniten rikottuna maana. Tilanne kuitenkin muuttui vuoden 2022 alussa, kun rikottujen venäläisten tilien määrä nousi helmikuun lopusta 136% (MoM) ja oli linjassa Ukrainan hyökkäyksen kanssa.

  Venäjän liittolainen Valko-Venäjä ilmestyi 19. sijalle 539K ilmoitti rikkomuksista ja 4x kasvu edellisestä vuosineljänneksestä. Samaan aikaan Ukraina koki 14%: n pudotuksen rikottuneiden käyttäjien neljännesvuosineljänneksestä, mikä vei heidät 17. sijalle maailmanlaajuisesti.

  Viimeisen vuosineljänneksen massiiviset rikkomukset motivoivat Indonesiaa hyväksämään tietosuo

  Indonesiassa rikottu käyttäjien määrä on kasvanut silmiinpistävällä 1370% viimeisellä vuosineljänneksellä, mikä on 13.3 Miljoonaa uhritiliä useiden laajamittaisten kyberhyökkäysten jälkeen. Elokuussa 2022 verkossa ilmestyi 1,3 miljardia Indonesian SIM-rekisteröintiä, jotka paljastivat kansalliset henkilöllisyysnumerot, puhelinnumerot, telepalvelujen tarjoajien nimet ja paljon muuta. Tämä ja monet muut aiemmat tapaukset ovat vihdoin pakottaneet Indonesian parlamentin ratifioimaan henkilötietosuojalain 20. syyskuuta 2022, joka on maan ensimmäinen kattava tietosuojalaki. Monet muut maat, kuten EU: n tai Brasilian maat, ovat myös jo panneet täytäntöön lakeja, joiden avulla voidaan pitää ihmisten tiedot turvassa vuotoilta ja uhkatoimijoilta, etenkin tietoverkkorikollisuuden lisääntyessä.

  Kymmenen eniten rikottua maata Q3 2022 alenevassa järjestyksessä ovat: Venäjä, Ranska, Indonesia, Yhdysvallat, Espanja, Kiina, Brasilia, Taiwan, Portugali ja Intia. Eniten käyttäjien uhrien kasvu oli Sambiassa (3886%), Boliviassa (1913%), Chilessä (1852%), Ranskassa (1710%) ja Nigeriassa (1616%).

  Metodologia

  Data Breach World Map kehitettiin yhteistyössä riippumattomien kyberturvallisuustutkijoiden kanssa, joka keräsi paljon käyttäjätietoja 27K: n rikkomuksista tietokannoista, jotka ilmestyivät verkossa. Tutkijat voisivat sitten lajitella nämä yhdistelmät tiettyjen datapisteiden perusteella, kuten maat, ja suorittaa tilastollinen analyysi havainnoistaan. Käyttäjien sijainnit tunnistettiin sähköpostin tai verkkosivuston verkkotunnuksen, maan, kaupungin, koordinaattien, IP-osoitteen, kielen, valuutan tai puhelinnumeron perusteella.

  Data Breach World Map päivitetään kuukausittain riippumattomien kumppaneidemme viimeisimmillä tiedoilla. Tämän tutkimuksen aikaan analysoidut tiedot olivat 1. lokakuuta 2022. Heinäkuun ja syyskuun 2020 lukuja verrattiin huhtikuusta kesäkuuhun 2022 yhdistettyihin tietoihin. Maat, joiden väkiluku on alle 1 miljoonaa ihmistä, eivät sisälly analyysiin. Täydellinen menetelmä on seuraavissa kohdissa:

  Surfshark — Tietoja

  Surfshark on yksityisyyden suojan työkalusarja, joka on kehitetty auttamaan käyttäjiä hallitsemaan online-läsnäoloaan saumattomasti. Surfshark One -paketti sisältää yhden harvoista riippumattomien turvallisuusasiantuntijoiden tarkastamista VPN-palveluista, virallisesti sertifioitu virustorjunta, yksityinen hakutyökalu, ja tietovuotojen hälytysjärjestelmä. Vuonna 2021 Surfshark tunnustettiin innovatiivisimmaksi turvallisuuspalveluksi Cybersecurity Excellence Awards -palkinnoissa ja pakolliseksi sovellukseksi TechRadarin WFH-palkinnoissa. Käy tutkimuskeskuksessamme osoitteessa: surfshark.com/research

  Lue koko mediatiedote.

  Lisä lukeminen

  [Vuosipäivitys] Kansainvälinen kyberoikeus käytännössä: Interaktiivinen työkalupakki

  Cyber Discoveryn määritteleminen? Määritelmä ja kehys

  Lähde: CompleDiscovery

  Kehän takana? DoD Zero Trust -strategia ja etenemissuunnitelma

  Current and future cyber threats and attacks drive the need for...

  Kulutuksen ja standardien tasapainottaminen? Kyberturvallisuusinvestoinnit Euroopan unionissa

  According to EU Agency for Cybersecurity Executive Director Juhan Lepassaar, “The...

  Tiukemmat valvonta- ja täytäntöönpanotoimenpiteet? Euroopan parlamentti hyväksyy uuden kyberturvallisuuslain

  According to European Member of Parliament (MEP) Bart Groothuis, “Ransomware and...

  Geopoliittiset shakedownit? Vuotuinen ENISA Threat Landscape Report - 10. painos

  According to EU Agency for Cybersecurity Executive Director Juhan Lepassaar, “Today's...

  Teknologiavetoinen ratkaisu? Integreon julkistaa uuden toimitusjohtajan

  Subroto’s people-first leadership style combined with his passion for leveraging technology...

  Magneetti tuloille? Magnet Forensics julkistaa 2022 Kolmannen vuosineljänneksen tulokset

  According to Adam Belsher, Magnet Forensics' CEO, "Our solutions address the...

  Edistyminen ja mahdollisuus? Cellebrite julkistaa kolmannen vuosineljänneksen 2022 Tulokset

  “We are pleased to report a solid third quarter, delivering strong...

  Polttoaine jatkuvaa kasvua? Renovus Capital ostaa neuvontaliiketoiminnan HBR Consultingilta

  "The legal industry remains in the early stages of digital and...

  eDiscovery Market Size Mashup: 2022-2027 Maailmanlaajuinen ohjelmistojen ja palveluiden yleiskatsaus

  From retraction to resurgence and acceleration, the worldwide market for eDiscovery...

  Liikkeellä? 2022 eDiscovery Market Kinetics: Viisi kiinnostavaa aluetta

  Recently ComplexDiscovery was provided an opportunity to share with the eDiscovery...

  Luottaen prosessiin? 2021 eDiscovery-käsittelytehtävä, kulutus- ja kustannustiedot

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Tarkastelun vuosi? 2021 eDiscovery Review -tehtävä, viettää ja kustannustietopisteet

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö marraskuussa 2022

  From cyber shakedowns and threats to the total cost of eDiscovery...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö lokakuussa 2022

  From cyber claims and data privacy to corporate litigation and the...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö syyskuussa 2022

  From privacy legislation and special masters to acquisitions and investigations, the...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö elokuussa 2022

  From AI and Big Data challenges to intriguing financial and investment...

  Paikan päällä vai kaukosäädin Asiakirjojen arvioijan asetustutkimus (talvi 2023)

  Today CompexDiscovery expands that survey portfolio by introducing a new business...

  Talossa? Syksy 2022 eDiscovery Omistuskustannusten kokonaiskustannustutkimus

  Today CompexDiscovery shares the results of a new business survey focused...

  Kylmän rintaman huolenaiheet? Kahdeksantoista havaintoa eDiscovery-liiketoiminnan luottamuksesta syksyllä 2022

  In the fall of 2022, 49.0% of survey respondents felt that...

  Tietojen stereotypiointi? eDiscovery-liiketoiminnan suorituskykyyn vaikuttavat ongelmat: Syksyn 2022 yleiskatsaus

  In the fall of 2022, 28.0% of respondents viewed increasing types...

  Kenraalin talven saapuminen? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (21-27 marraskuu 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Kaivaminen ja kaivaminen sisään? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (marraskuu 14-20, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Vapauttava vauhti? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (marraskuu 7-13, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Retoriikka vai todellisuus? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (Marraskuu 1-6, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...