Relativiteit verwerft VerQu

According to Relativity CEO Mike Gamson, “It’s imperative that the legal and compliance industries stay ahead of and evolve with the changing nature of work in organizations globally. Enterprise communications will continue to shift rapidly and scale from traditional channels like email toward chat and collaboration platforms. That’s why Relativity is committed to investing in technology that connects directly to native cloud data sources for surveillance and e-discovery workflows, evolving the data paradigm from documents to include conversations.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Mededeling van de pers

Relativiteit verwerft VerQu, een softwarebedrijf voor gegevensbeheer

Samen met VerQu zal het SaaS-platform van Relativity transformeren hoe organisaties omgaan met samenwerkings- en chatgegevens, en rechtstreeks verbinding maken met archieven.

CHICAGO en RARITAN, N.J., 6 januari 2021 /PRNewswire/ — Relativity, een wereldwijd bedrijf op het gebied van juridische en compliance-technologie, hebben vandaag aangekondigd dat het VerQu heeft overgenomen, een softwarebedrijf voor gegevensbeheer dat organisaties helpt bij het migreren en vastleggen van communicatiegegevens voor het bewaren van gegevens en nalevingsdoeleinden. De integratie van VerQu in de SaaS-producten van Relativity transformeert de manier waarop organisaties omgaan met samenwerkings- en chatgegevens, en versnelt de mogelijkheid om alle soorten ongestructureerde gegevens naadloos en veilig te verzamelen, te analyseren, te monitoren en te beoordelen.

„Het is absoluut noodzakelijk dat de juridische en compliance-industrie een voorsprong blijft en evolueert met de veranderende aard van het werk in organisaties wereldwijd”, aldus Mike Gamson, CEO bij Relativity. „Bedrijfscommunicatie blijft snel verschuiven en wordt geschaald van traditionele kanalen zoals e-mail naar chat- en samenwerkingsplatformen. Daarom zet Relativity zich in voor investeringen in technologie die rechtstreeks verbinding maakt met native cloudgegevensbronnen voor bewakings- en e-discovery-workflows, waardoor het gegevensparadigma van documenten wordt geëvolueerd tot gesprekken.”

Relativity zal het team van VerQU verwelkomen, dat bestaat uit top-level engineers en projectmanagers die een diepgaande kennis en begrip hebben van datamanagement en het steeds veranderende informatietechnologielandschap. VerQu werd opgericht in 2013 en heeft met succes gediend voor binnenlandse en internationale organisaties, variërend van kleine en middelgrote bedrijven tot Fortune 500-bedrijven.

„Sinds 2013 werkt VerQu aan het creëren van een service voor gegevensbeheer en migratie om een optimale klantervaring te bieden die inspeelt op de toekomstige behoeften van onze klanten. Deelnemen aan Relativity is een natuurlijke volgende stap om te evolueren hoe onze producten data opnemen en dat combineren met een platform dat gebruikers in staat stelt om die data native te analyseren en te handelen”, aldus Frank Perrone, Managing Director bij VerQu. „Ik kijk ernaar uit om te zien wat we allemaal kunnen doen op het gebied van e-discovery en surveillance wanneer we de kracht van onze teams en technologieën integreren.”

Alleen al in 2020 waren er 115 miljoen dagelijkse gemiddelde gebruikers wereldwijd die Microsoft Teams gebruikten en 12 M+ gebruikers op Slack — waar de dagelijkse gemiddelde berichten per gebruiker per dag in 2020 met 20% toenamen. Aangezien de aard van het werk steeds meer samenwerken tussen technologieplatforms voor ondernemingen, kunnen deze gegevens niet langer worden geanalyseerd zoals e-mail, omdat teams waardevolle context en metadata kunnen verliezen die uniek zijn voor die platforms.

In combinatie met de Relativiteitsintegratie zal VerQu nog steeds haar huidige producten aanbieden — Phoenix, Hydra en Hive — en klanten zullen toegang blijven krijgen tot de producten en klantenservice waarop ze vertrouwen, terwijl ze ook de mogelijkheid hebben om de middelen van Relativity te benutten.

Eenmaal geïntegreerd zullen gebruikers van het SaaS-platform van Relativity de mogelijkheid hebben om:

Behandel samenwerkingsgegevens zoals gesprekken: door Relativity Short Message Format te gebruiken voor meer bronnen in plaats van de gegevens als een e-mail te behandelen, kunnen gebruikers gegevenstypen bekijken, controleren, analyseren en produceren in de oorspronkelijke indeling. Gebruikers verliezen niet langer de rijkdom aan communicatie- en samenwerkingsgegevens, waardoor een beter gebruik van kunstmatige intelligentie mogelijk is om sneller resultaten te behalen en valse positieven te verminderen.

Integreer rechtstreeks met cloudgegevensbronnen: Cloud-to-cloud-integratie maakt een veiliger, efficiënter en goedkoper verzamelproces mogelijk. Meer dan 30 cloudgegevensbronnen voor RelativityOne Collect en Relativity Trace zullen beschikbaar zijn voor naadloze opname in het platform, met snellere innovatietijden voor opkomende gegevensbronnen.

Directe toegang tot archieven: Directe toegang tot archieven zoals Proofpoint, stelt Relativity in staat om gemakkelijk inhoud uit het recordsysteem van een gereguleerde organisatie proactief of reactief te halen. In plaats van een proces met meerdere stappen dat moet worden gezocht, geëxporteerd, gemigreerd, verwerkt en geüpload Relativity kan onmiddellijk inhoud die in het archief is opgeslagen opnemen naar RelativityOne voor e-discovery of surveillance.

„Naast de technologie die deze acquisitie op de markt brengt, ben ik blij om het zeer getalenteerde VerQU-team te mogen verwelkomen in Relativity”, aldus Gamson. „Met hun team zullen we niet alleen onze bedrijfscultuur versterken, maar ook ons leiderschap in alle soorten gegevensverzamelingen versterken.”

Over Relativiteit

Bij Relativity maken we software om gebruikers te helpen gegevens te organiseren, de waarheid te ontdekken en ernaar te handelen. Ons platform wordt door meer dan 13.000 organisaties over de hele wereld gebruikt om grote hoeveelheden gegevens te beheren en snel belangrijke problemen te identificeren tijdens procesvoering, interne onderzoeken en nalevingsoperaties met SaaS-platform RelativityOne en Relativity Trace. Relativity heeft gebruikers in meer dan 48 landen van organisaties, waaronder het Amerikaanse ministerie van Justitie, en 199 van de Am Law 200. Relativity is door de Chicago Tribune tien opeenvolgende jaren uitgeroepen tot een van de Top Workplaces in Chicago. Neem contact op met Relativity via sales@relativity.com of bezoek http://www.relativity.com voor meer informatie.

BRON: Relativiteit

Lees de originele media-release.

Extra lezen

Een eDiscovery Market Size Mashup — 2020-2025 wereldwijd overzicht van software en services

Investeringen in het nieuws: Een lopende lijst van relevante berichten

Bron: complexDiscovery

Onthulling en Brainspace samenvoegen

According to Wendell Jisa, founder and CEO of Reveal, "Backed by...

eDiscovery Fusies, Overnames en Investeringen in 2020

Since beginning to track the number of publicly highlighted merger, acquisition,...

Relativiteit verwerft VerQu

According to Relativity CEO Mike Gamson, "It's imperative that the legal...

eDiscovery Fusies, overnames en investeringen in Q4 2020

From Nuix and DISCO to Exterro and AccessData, the following findings,...

A New Era in eDiscovery? Framing Market Growth Through the Lens of Six Eras

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

Een eDiscovery Market Size Mashup: 2020-2025 Wereldwijd overzicht van software en services

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

De basislijn resetten? EDiscovery Marktgrootte aanpassingen voor 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Thuis of weg? eDiscovery Collection Market Overwegingen voor afmetingen en prijzen

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor januari 2021

From eDiscovery business confidence and operational metrics to merger and acquisition...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor december 2020

May the peace and joy of the holiday season be with...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor november 2020

From market sizing and cyber law to industry investments and customer...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor oktober 2020

From business confidence and captive ALSPs to digital republics and mass...

Slechts een kwestie van tijd? HayStackID lanceert nieuwe service voor detectie en beoordeling van datalekken

According to HaystackID's Chief Innovation Officer and President of Global Investigations,...

Het is een Match! Focus op de totale kosten van eDiscovery Review met ReviewRight Match

As a leader in remote legal document review, HaystackID provides clients...

From Proactive Detection to Data Breach Reviews: Sensitive Data Discovery and Extraction with Ascema

A steady rise in the number of sensitive data discovery requirements...

A Running List: Top 100+ eDiscovery Providers

Based on a compilation of research from analyst firms and industry...

Problemen die van invloed zijn op de bedrijfsprestaties van eDiscovery: een overzicht

In the winter of 2021, 43.3% of respondents viewed budgetary constraints...

Niet zo uitmuntend? Operationele statistieken van eDiscovery in de winter van 2021

In the winter of 2021, eDiscovery Business Confidence Survey more...

Winter 2021 Resultaten van eDiscovery Business Confidence

This is the twenty-first quarterly eDiscovery Business Confidence Survey conducted by...

High Five? Een samengevoegd overzicht van vijf halfjaarlijkse eDiscovery Pricing Enquêtes

As we are in the midst of a pandemic that has...