Sun. Mar 26th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  ru flag
  es flag

  Reynen Court verzekert volgende financieringsronde om groei te versnellen

  Media Release

  Global Venture Capital Fund Ventech leidt nieuwe financiering samen met huidige aandeelhouders Clifford Chance, Latham en Watkins en Prins H LLC

  New York - 28 oktober 2020 - Reynen Court heeft 4,5 miljoen dollar extra financiering gekregen om de groei te versnellen. Wereldwijde durfkapitaalonderneming Ventech leidde de ronde, waaronder Clifford Chance en Latham en Watkins, die samen de initiële financiering van $10 miljoen van het bedrijf leidden, evenals Prins H LLC, een investeringsvehikel onder zeggenschap van de oprichter en CEO Andrew D. Klein van Reynen Court.

  Opgericht in 2018 met brede steun van een consortium van negentien toonaangevende wereldwijde advocatenkantoren, heeft Reynen Court een platform gebouwd en gelanceerd - vergelijkbaar met een app store voor juridische technologie - dat het snel, gemakkelijk en veilig maakt voor advocatenkantoren en interne juridische afdelingen om Artificial te ontdekken, testen, adopteren en beheren Intelligentie, slimme contracten en andere nieuwe technologieën. Latham en Watkins en Clifford Chance fungeren als co-voorzitters van het consortium. Bijna tweehonderd externe applicatieleveranciers zijn actief betrokken bij Reynen Court, met meer dan honderd al onder contract en momenteel aanwezig of werken aan deelname aan de Reynen Court oplossingswinkel.

  „We zijn bijzonder trots om onze nieuwe financiering aan te kondigen die de uitbreiding van ons team zal ondersteunen en daarmee de snelheid waarmee we ons platform en bedrijf verder kunnen ontwikkelen”, aldus Mr. Klein, een ondernemer in seriële technologie die zijn carrière als effectenadvocaat begon bij Cravath, Swaine en Moore. „We zijn erg dankbaar voor het voortdurende vertrouwen van Ventech, Clifford Chance en Latham en Watkins.”

  Ventech managing partner Jean Bourcereau merkte op: „We hebben de evolutie van de juridische tech-omgeving wereldwijd nauwlettend in de gaten gehouden en zijn vorig jaar ervan overtuigd dat het platform dat Reynen Court heeft gecreëerd de acceptatie van AI en andere technologieën van de volgende generatie in de industrie zal versnellen. We hadden de kans om een klein bedrag te investeren in de laatste afsluiting van de eerste ronde van het bedrijf. We doen nu een substantiële investering omdat we enorm onder de indruk zijn van de reikwijdte en de verfijning van het gelanceerde platform, de volwassenheid en de diverse talenten van het managementteam en natuurlijk met de ongekende steun van zoveel van's werelds toonaangevende advocatenkantoren.”

  „Sinds onze vroege betrokkenheid medevoorzitter van de advocatenkantoren die de ontwikkeling van Reynen Court ondersteunen, hebben we geloofd dat het potentieel van juridische technologie voor onze klanten, voor ons en de industrie als geheel zou kunnen ontsluiten”, aldus Paul Greenwood, de Chief Information Officer van Clifford Chance. „Wij geloven dit nu meer dan ooit in het licht van de snelle versnelling van de invoering van nieuwe technologie in de juridische sector, veroorzaakt door het uitbreken van COVID-19.”

  „Reynen Court heeft grote stappen gezet om zijn platform te verbeteren en de leverancierspijplijn aanzienlijk uit te breiden,” voegde Ken Heaps toe, Chief Information Officer bij Latham and Watkins. „Het team bouwt een krachtig platform dat niet alleen goed gepositioneerd is om de introductie van nieuwe technologieën te verhogen, maar ook om innovaties te stimuleren die kunnen worden aangepast aan de behoeften van bedrijven. We zijn verheugd om deel uit te maken van de aanhoudende groei van Reynen Court en succes op de lange termijn.”

  Over Reynen Court

  Reynen Court Inc. (www.reynencourt.com) maakt het snel, gemakkelijk en veilig voor advocatenkantoren en interne juridische afdelingen om kunstmatige intelligentie, slimme contracten en andere nieuwe technologieën te ontdekken, te testen, te adopteren en te beheren. Ons platform stelt bedrijven in staat cloud-gebaseerde applicaties te gebruiken, on-premises of binnen virtuele private clouds onder eigen controle, waardoor ze toegang krijgen tot moderne softwareoplossingen zonder dat er een opoffering van veiligheid of stabiliteit nodig is. Het platform neemt ook tijd en kosten voor traditionele inkoop- en implementatieprocessen van technologie door een contentrijke oplossingswinkel te bieden, samen met tools en automatisering voor het testen en aanschaffen van toepassingen en hulpprogramma's die de interoperabiliteit tussen en tussen andere toepassingen stimuleren en met primaire systemen en infrastructuur van een bedrijf. Het platform stelt bedrijven ook in staat om kosten- en gebruiksstatistieken volledig te verzamelen en te analyseren om te helpen bij een betere voorspelbaarheid van IT-software en infrastructuuronderhoud en -uitgaven. Wij worden ondersteund door een breed consortium van negentien van de grootste wereldwijde advocatenkantoren. Clifford Chance, Latham en Watkins en Orrick zijn investeerders in het bedrijf.

  Extra lezen

  Winkelen voor Oplossingen? Nieuwe investeringen in Reynan Court

  Investeringen in het nieuws: Een lopende lijst van relevante berichten

  Bron: complexDiscovery