Reynen Court verzekert extra financiering

According to the media release, Reynen Court has secured $4.5 million of further funding to accelerate growth. Founded in 2018 with wide support from a consortium of nineteen leading global law firms, Reynen Court now has nearly two hundred third-party application vendors are actively engaged, with more than a hundred already under contract and currently present or working towards participation in the Reynen Court solution store.

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
ru flag
es flag

Reynen Court verzekert volgende financieringsronde om groei te versnellen

Media Release

Global Venture Capital Fund Ventech leidt nieuwe financiering samen met huidige aandeelhouders Clifford Chance, Latham en Watkins en Prins H LLC

New York - 28 oktober 2020 - Reynen Court heeft 4,5 miljoen dollar extra financiering gekregen om de groei te versnellen. Wereldwijde durfkapitaalonderneming Ventech leidde de ronde, waaronder Clifford Chance en Latham en Watkins, die samen de initiële financiering van $10 miljoen van het bedrijf leidden, evenals Prins H LLC, een investeringsvehikel onder zeggenschap van de oprichter en CEO Andrew D. Klein van Reynen Court.

Opgericht in 2018 met brede steun van een consortium van negentien toonaangevende wereldwijde advocatenkantoren, heeft Reynen Court een platform gebouwd en gelanceerd - vergelijkbaar met een app store voor juridische technologie - dat het snel, gemakkelijk en veilig maakt voor advocatenkantoren en interne juridische afdelingen om Artificial te ontdekken, testen, adopteren en beheren Intelligentie, slimme contracten en andere nieuwe technologieën. Latham en Watkins en Clifford Chance fungeren als co-voorzitters van het consortium. Bijna tweehonderd externe applicatieleveranciers zijn actief betrokken bij Reynen Court, met meer dan honderd al onder contract en momenteel aanwezig of werken aan deelname aan de Reynen Court oplossingswinkel.

„We zijn bijzonder trots om onze nieuwe financiering aan te kondigen die de uitbreiding van ons team zal ondersteunen en daarmee de snelheid waarmee we ons platform en bedrijf verder kunnen ontwikkelen”, aldus Mr. Klein, een ondernemer in seriële technologie die zijn carrière als effectenadvocaat begon bij Cravath, Swaine en Moore. „We zijn erg dankbaar voor het voortdurende vertrouwen van Ventech, Clifford Chance en Latham en Watkins.”

Ventech managing partner Jean Bourcereau merkte op: „We hebben de evolutie van de juridische tech-omgeving wereldwijd nauwlettend in de gaten gehouden en zijn vorig jaar ervan overtuigd dat het platform dat Reynen Court heeft gecreëerd de acceptatie van AI en andere technologieën van de volgende generatie in de industrie zal versnellen. We hadden de kans om een klein bedrag te investeren in de laatste afsluiting van de eerste ronde van het bedrijf. We doen nu een substantiële investering omdat we enorm onder de indruk zijn van de reikwijdte en de verfijning van het gelanceerde platform, de volwassenheid en de diverse talenten van het managementteam en natuurlijk met de ongekende steun van zoveel van's werelds toonaangevende advocatenkantoren.”

„Sinds onze vroege betrokkenheid medevoorzitter van de advocatenkantoren die de ontwikkeling van Reynen Court ondersteunen, hebben we geloofd dat het potentieel van juridische technologie voor onze klanten, voor ons en de industrie als geheel zou kunnen ontsluiten”, aldus Paul Greenwood, de Chief Information Officer van Clifford Chance. „Wij geloven dit nu meer dan ooit in het licht van de snelle versnelling van de invoering van nieuwe technologie in de juridische sector, veroorzaakt door het uitbreken van COVID-19.”

„Reynen Court heeft grote stappen gezet om zijn platform te verbeteren en de leverancierspijplijn aanzienlijk uit te breiden,” voegde Ken Heaps toe, Chief Information Officer bij Latham and Watkins. „Het team bouwt een krachtig platform dat niet alleen goed gepositioneerd is om de introductie van nieuwe technologieën te verhogen, maar ook om innovaties te stimuleren die kunnen worden aangepast aan de behoeften van bedrijven. We zijn verheugd om deel uit te maken van de aanhoudende groei van Reynen Court en succes op de lange termijn.”

Over Reynen Court

Reynen Court Inc. (www.reynencourt.com) maakt het snel, gemakkelijk en veilig voor advocatenkantoren en interne juridische afdelingen om kunstmatige intelligentie, slimme contracten en andere nieuwe technologieën te ontdekken, te testen, te adopteren en te beheren. Ons platform stelt bedrijven in staat cloud-gebaseerde applicaties te gebruiken, on-premises of binnen virtuele private clouds onder eigen controle, waardoor ze toegang krijgen tot moderne softwareoplossingen zonder dat er een opoffering van veiligheid of stabiliteit nodig is. Het platform neemt ook tijd en kosten voor traditionele inkoop- en implementatieprocessen van technologie door een contentrijke oplossingswinkel te bieden, samen met tools en automatisering voor het testen en aanschaffen van toepassingen en hulpprogramma's die de interoperabiliteit tussen en tussen andere toepassingen stimuleren en met primaire systemen en infrastructuur van een bedrijf. Het platform stelt bedrijven ook in staat om kosten- en gebruiksstatistieken volledig te verzamelen en te analyseren om te helpen bij een betere voorspelbaarheid van IT-software en infrastructuuronderhoud en -uitgaven. Wij worden ondersteund door een breed consortium van negentien van de grootste wereldwijde advocatenkantoren. Clifford Chance, Latham en Watkins en Orrick zijn investeerders in het bedrijf.

Extra lezen

Winkelen voor Oplossingen? Nieuwe investeringen in Reynan Court

Investeringen in het nieuws: Een lopende lijst van relevante berichten

Bron: complexDiscovery

Gimmal verwerft Sherpa-software

According to Mark Johnson, Chief Executive Officer at Gimmal, "With the...

Magneet Forensics sluit $115 miljoen IPO

According to Adam Belsher, Magnet Forensics' CEO, "I'm proud of the...

XDD verwerft Paralaw

According to Bob Polus, XDD Founder and CEO, “As part of...

Consilio en Xact Data Discovery gaan akkoord om te combineren

"This is a significant step for Consilio and XDD to bring...

A New Era in eDiscovery? Framing Market Growth Through the Lens of Six Eras

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

Een eDiscovery Market Size Mashup: 2020-2025 Wereldwijd overzicht van software en services

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

De basislijn resetten? EDiscovery Marktgrootte aanpassingen voor 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Thuis of weg? eDiscovery Collection Market Overwegingen voor afmetingen en prijzen

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor april 2021

From X-Road® and risk management to business confidence and cybersecurity, the...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor maart 2021

From data breach economics and vulnerabilities to private-equity investments and vendor...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor februari 2021

From litigation trends and legal tech investing to facial recognition and...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor januari 2021

From eDiscovery business confidence and operational metrics to merger and acquisition...

Gimmal verwerft Sherpa-software

According to Mark Johnson, Chief Executive Officer at Gimmal, "With the...

Heb je interoperabiliteit? CloudNine lanceert ontdekkingsportaal

According to Jacob Hesse, VP of Product at CloudNine, “Discovery Portal...

Magneet Forensics sluit $115 miljoen IPO

According to Adam Belsher, Magnet Forensics' CEO, "I'm proud of the...

XDD verwerft Paralaw

According to Bob Polus, XDD Founder and CEO, “As part of...

Achttien observaties over eDiscovery Bedrijfsvertrouwen in het voorjaar van 2021

In the spring of 2021, 60.0% of eDiscovery Business Confidence Survey...

Problemen die van invloed zijn op de bedrijfsprestaties van eDiscovery: een overzicht

In the spring of 2021, 25.0% of respondents viewed budgetary constraints...

Happy Days zijn weer in de buurt? Operationele statistieken van eDiscovery in het voorjaar van 2021

In the spring of 2021, 93 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

Een plons van optimisme? Voorjaar 2021 Resultaten van eDiscovery Bedrijfsvertrouwen

This is the twenty-second quarterly eDiscovery Business Confidence Survey conducted by...