Winkelen voor oplossingen? Nieuwe investeringen in Reynen Court

The Reynen Court platform combines a solution store for legal technology along with a powerful control panel that makes it easy for law firms and legal departments to run cloud-based applications either on-premise or within virtual private clouds, thus enabling firms to access modern cloud-based solutions without sacrificing security or stability. The platform also enables firms to manage software subscriptions and provides usage monitoring and advanced application-specific metrics to aid in better predictability of IT software and infrastructure maintenance and expenditure.

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Opmerking van de redacteur: Met software en diensten van meer dan negentig belangrijke technologieleveranciers, biedt het Reynen Court platform en productcatalogus een one-stop-shop voor advocatenkantoren en juridische afdelingen die gebruiksklare oplossingen voor juridische technologie in de cloud zoeken. Met aanbiedingen variërend van tools voor transactiebeheer tot documentzoek- en analysetechnologieën, zijn momenteel aanbevolen oplossingen van Reynen Court bekende eDiscovery providers en enablers zoals ZyLab, Heureka Software, NexLP en Everlaw. Hieronder staan twee recente aankondigingen met aandacht voor investeringen en interesse in deze unieke marktplaats.

Aankondiging van de pers (30 januari 2020)

Orrick Investeert in Reynen Court

Eén platform voor juridische technologie wint derde strategische aandeelhouder aan de vooravond van commerciële lancering

Reynen Court LLC vandaag [30 januari 2020] kondigde aan dat Orrick heeft geïnvesteerd in het - samen met Clifford Chance en Latham en Watkins als wereldwijde advocatenkantoren financiële steun aan de tweejarige onderneming gericht op het versnellen van de adoptie van kunstmatige intelligentie, slimme contracten en andere juridische technologie.

De nieuwe investering komt als Reynen Court readies voor commerciële lancering en volgt op de aankondiging van december 2019 van $3 miljoen aan nieuwe financiering. Sinds augustus is er een Beta versie van het Reynen Court platform live. Een initiële $7 miljoen financieringsronde onder leiding van Clifford Chance en Latham and Watkins werd aangekondigd in december 2018.

Orrick, evenals Clifford Chance en Latham en Watkins, zijn lid van een consortium van 19 wereldwijde advocatenkantoren dat in 2019 samenkwam om de ontwikkeling en lancering van Reynen Court te ondersteunen. Het Consortium komt elk kwartaal bijeen en heeft nauw samengewerkt met het bedrijf bij het definiëren van vereisten, het testen van het platform en het aantrekken van juridische tech-leveranciers om hun producten beschikbaar te stellen via het platform.

Het Reynen Court platform combineert een oplossing store voor juridische technologie samen met een krachtig bedieningspaneel dat het voor advocatenkantoren en juridische afdelingen gemakkelijk maakt om cloudgebaseerde applicaties op locatie of in virtuele private clouds uit te voeren, waardoor bedrijven toegang krijgen tot moderne cloud-gebaseerde oplossingen zonder het opofferen van veiligheid of stabiliteit. Het platform stelt bedrijven ook in staat om softwareabonnementen te beheren en biedt gebruiksmonitoring en geavanceerde toepassingsspecifieke metrics om te helpen bij een betere voorspelbaarheid van IT-software en infrastructuuronderhoud en -uitgaven.

„We zijn trots aan te kondigen dat Orrick aandeelhouder is geworden”, aldus Andrew Klein, oprichter en CEO van Reynen Court. „Als lid van ons Consortium en een van de vijf Beta bedrijven hebben ze een belangrijke rol gespeeld bij het verfijnen van onze prioriteiten en het testen van onze applicatie. We kijken ernaar uit om de relatie uit te breiden en nog nauwer samen te werken met hun wereldwijde teams in onze commerciële lancering.”

„Toen we ons legal tech-gericht corporate venture beleggingsfonds lanceerden, was dat precies met dit soort investeringen in gedachten,” zegt Don Keller, leider van de Tech and Innovation Sector van Orrick. „Andy en zijn team hebben het afgelopen jaar grote vooruitgang geboekt en we zijn verheugd om hun inspanningen te blijven steunen.”

Wendy Butler Curtis, Chief Innovation Officer en voorzitter van eDiscovery and Information Governance Group bij Orrick, voegde hieraan toe: „We horen steeds weer van onze klanten dat de invoering van juridische technologie wordt belemmerd door de middelen die nodig zijn om een nieuwe oplossing te ontwikkelen, te testen en te contracteren. Het Reynen Court platform vereenvoudigt deze stappen en versnelt het vermogen van onze klanten om gebruik te maken van nieuwe technologie — wat voor ons allemaal een overwinning is.”

Lees de volledige aankondiging bij Orrick Invests in Reynen Court

Aankondiging van de pers (7 januari 2020)

Reynen Court sluit verdere financiering

Eén platform voor juridische technologie bereidt zich voor op commerciële lancering met $3 miljoen extra financiering

Aankondiging van de pers (7 januari 2020)

Reynen Court LLC heeft $3 miljoen extra financiering verzekerd ter voorbereiding van de commerciële lancering Q1 2020.

Gesteund door een consortium van negentien toonaangevende wereldwijde advocatenkantoren en ontworpen om de juridische industrie de adoptie van AI en andere nieuwe technologieën te versnellen, Reynen Court platform is live in Beta fase sinds augustus 2019. Meer dan vijftig advocatenkantoren en corporate juridische afdelingen werken aan een platformlancering in het eerste deel van het nieuwe jaar, en meer dan 120 externe juridische tech-leveranciers zijn bezig hun producten beschikbaar te stellen op het platform.

Het Reynen Court platform elimineert de noodzaak van de juridische sector om te kiezen tussen innovatie en veiligheid/stabiliteit. Door een oplossingswinkel voor juridische technologie te combineren met een krachtig bedieningspaneel, kunnen advocatenkantoren en juridische afdelingen op veilige wijze moderne cloudgebaseerde toepassingen uitvoeren in private clouds. Deze „one-stop-shop” stelt bedrijven ook in staat om softwareabonnementen te beheren en biedt gebruiksmonitoring en geavanceerde toepassingsspecifieke metrics om betere voorspelbaarheid van IT-software en infrastructuuronderhoud en -uitgaven te bieden.

Prins H LLC, een investeringsvehikel van Reynen Court oprichter en CEO Andrew D. Klein, investeert in deze ronde samen met Ventech, een wereldwijd start-durfkapitaalfonds dat samenwerkt met ondernemers om transformatieve technologieën te ontwikkelen en in te zetten. Deze ronde volgt de initiële $7 miljoen financiering van het bedrijf in december 2018 door Prins H, Latham en Watkins en Clifford Chance.

„We zijn verheugd Ventech als partner te mogen verwelkomen”, aldus de heer Klein. „We hopen hun ervaring en vaardigheden te benutten in het sturen van snelgroeiende wereldwijde technologiebedrijven.”

„Dit extra kapitaal stelt ons in staat om ons te concentreren op on-boarding applicatie-leveranciers en robuuste ondersteuning te bieden aan de advocatenkantoren die ons platform lanceren,” vervolgde Klein. „Aan elke leverancier en advocatenkantoor bieden we substantiële ondersteuning bij projectplanning en technische implementatie. Deze nieuwe financiering biedt ons meer capaciteit om deze diensten te leveren en zal ons helpen de acceptatie door beide zijden van de markt die we creëren te versnellen.”

„Gezien de duidelijke voordelen van standaardisatie voor zowel de kopers als de verkopers van juridische technologie, geloven wij dat Reynen Court het potentieel heeft om een belangrijke rol te spelen in de modernisering van de juridische sector wereldwijd,” aldus Ventech algemene partner Jean Bourcereau. „We zijn onder de indruk van de visie en de snelheid waarmee Andy en zijn zeer sterke team een commercieel levensvatbaar product hebben opgebouwd en de steun hebben verzekerd van invloedrijke partijen aan beide zijden van de markt. We kijken ernaar uit om Reynen Court te steunen.”

Lees de volledige aankondiging bij Reynen Court sluit verdere financiering

Over Reynen Court

Reynen Court LLC (www.reynencourt.com) stelt advocatenkantoren en juridische afdelingen in staat hun goedkeuring van AI en andere nieuwe technologieën te versnellen. Ons platform combineert een oplossing store voor juridische technologie met een krachtig bedieningspaneel dat het eenvoudig maakt om moderne cloudgebaseerde softwaretoepassingen te gebruiken en te beheren zonder dat u vaste of clientcontent hoeft te vertrouwen aan het snel groeiende universum van verticaal geïntegreerde SaaS-providers. Het platform laat bedrijven ook abonnementen en provisioning beheren vanaf één plaats en biedt waardevolle telemetrie en verbeterde interoperabiliteit tussen en tussen applicaties van derden. Reynen Court, opgericht door seriële internetondernemer en voormalig Cravath, Swaine, en Moore associate Andrew D. Klein, wordt ondersteund door een breed consortium van negentien van de grootste wereldwijde advocatenkantoren. Clifford Chance en Latham en Watkins zijn medevoorzitters van het Reynen Court consortium en zijn ook investeerders in het bedrijf. Paul Weiss is vicevoorzitter van het consortium.

Aanvullend lezen

Investeringen in eDiscovery (een lopende lijst)

Een verkorte blik op het bedrijf van eDiscovery: fusies, overnames en investeringen

Bron: ComplexDiscovery