Sat. Aug 13th, 2022
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Toimittajan huomautus: Yksi tarkimmista ja yksityiskohtaisimmista lähteistä Ukrainan kriisin jatkuville päivityksille on Ukrainan konfliktipäivitys sodantutkimuksen instituutilta. Institute for the Study of War (ISW) on 501 (c) (3) organisaatio ja tuottaa tiukasti puolueetonta, ei-ideologista, faktoihin perustuvaa tutkimusta. ISW pyrkii edistämään tietoista ymmärrystä sodasta ja sotilaallisista asioista kattavan avulla, riippumaton, ja saatavilla olevan avoimen lähdekoodin tutkimus ja analyysi. ISW: n tutkimus on asetettu suuren yleisön saataville, sotilaalliset ammattilaiset, päättäjät, ja median jäsenet. Tarjotaan päivittäinen synteesi tärkeimmistä tapahtumista, jotka liittyvät Venäjän aggressioon Ukrainaa vastaan, ISW-päivitykset voivat hyötyä kyberturvallisuudesta, tiedonhallinta, ja oikeudellisten löytöjen ammattilaiset, kun he seuraavat liiketoimintaa, tietotekniikka, ja oikeudelliset suuntaukset ja liikeradat, joihin vaikuttaa ja johtuvat nykyinen Ukrainan konflikti.

  Arviointi ja karttat*

  Ukrainan konfliktien arvioinnit - yleiskatsaus karttoihin

  Institute for the Study of War (ISW), Venäjä Team

  Kriittisten uhkien projekti (CTP), American Enterprise Institute

  Yleisen arvioinnin taustatiedot

  ISW julkaisee järjestelmällisesti Venäjän kampanja-arvioita, jotka sisältävät karttoja, joissa korostetaan Ukrainan arvioitua maaston hallintaa ja Venäjän tärkeimpiä ohjausakseleita.

  Nämä kartat lisäävät päivittäin synteettisiä tuotteita, jotka kattavat tärkeimmät tapahtumat, jotka liittyvät Venäjän uudistettuun aggressioon Ukrainaa vastaan.

  Venäjän loukkaavan kampanjan arvioinnit

  16. toukokuuta 2022

  Kirjailija: Kateryna Stepanenko, Karolina Hird, ja Frederick W. Kagan

  Venäjän joukot suorittivat rajoitettuja ja pitkälti epäonnistuneita maaroukkauksia etulinjassa Ukrainassa 16. toukokuuta. Harkovan kaupungin ympärillä oleva venäläinen ryhmittymä yrittää erityisesti pitää rajaa ja estää Ukrainan joukkoja etenemästä pohjoisemmaksi. Tämä toiminta eroaa aikaisemmista venäläisistä vetäytymisistä Kiovan ympäristöstä, Tšernihiv, ja Sumy aiemmin sodassa, kun venäläiset vetäytyivät kokonaan takaisin Venäjän alueelle. Venäjän joukot voivat pyrkiä säilyttämään asemansa Ukrainassa ja jatkamaan tykistöiskuja Ukrainan asemiin estääkseen Ukrainan joukkoja pääsemästä putki- tai rakettitykistöalueelle Belgorodin laitamilla, suuri kaupunki Venäjällä ja Venäjän armeijan keskeinen keskus. Venäläiset saattavat vaihtoehtoisesti toivoa suorittavansa vastahyökkäyksen työntääkseen takaisin etelään kohti Kharkivia, vaikka tällainen pyrkimys ei todennäköisesti onnistu.

  Venäläiset armeijan bloggaajat jatkoivat analyysin lähettämistä, joka on skeptinen Venäjän ponnisteluista ja joka vastaa yhä enemmän länsimaisia arvioita Venäjän sotilaallisista epäonnistumisista Ukrainassa. Yksi tällainen bloggaaja, Igor Strelkov, väitti, että Venäjän hyökkäys Donbasin ottamiseksi on lopulta epäonnistunut ja että ”yhtäkään suurta ratkaisua ”ei ole vapautettu. Strelkov totesi jopa, että Rubizhnen vangitseminen on suhteellisen merkityksetöntä, koska se tapahtui ennen kuin uusi hyökkäys Donbasissa oli alkanut. Strelkov totesi, että Venäjän joukot eivät todennäköisesti vapauta Donbasia kesään mennessä ja että Ukrainan joukot pitävät asemiaan Donetskin kaupungin ympäristössä. Strelkov väitti erityisesti, että Venäjän epäonnistumiset eivät ole toistaiseksi yllättäneet häntä, koska Venäjän komennon tarkoitus on ollut niin ilmeinen koko operaation ajan, että Ukrainan joukot ovat tietoisia tarkalleen siitä, miten vastata parhaiten, ja varoittaa, että venäläiset joukot taistelevat uupumukseen asti ”sääntöjen mukaisesti vihollisen ehdottama.” Venäläisten kannattajien milbloggaajien jatkuva pettymys Venäjän sotatoimiin voi ruokkia tyytymättömyyttä itse Venäjällä, varsinkin jos Moskova jatkaa rekrytointi- ja asevelvollisuusponnisteluja, jotka lähettävät huonosti koulutettua tykkirehua etulinjoille.

  Yli 260 Mariupolin puolustajaa evakuoitiin Azovstalin terästehtaalta Venäjän miehittämiin siirtokuntiin Donetskin alueella 16. toukokuuta. Ukrainan ja Venäjän viranomaiset neuvottelivat haavoittuneiden ukrainalaisten sotilaiden evakuoinnista humanitaaristen käytävien kautta. Ukrainan virkamiehet vaativat aiemmin 60 lääkärin ja kriittisesti haavoittuneiden sotilaiden evakuointia 13. toukokuuta. Kreml voi laajentaa humanitaarisia käytäviä jäljellä oleville Ukrainan puolustajille pyrkiessään hallitsemaan Mariupolia täysin.

  Venäjän miehityshallintojen ja venäläismyönteisten yhteistyökumppaneiden välinen kitka kasvaa Ukrainan miehitetyillä alueilla. Zaporižžian alueen sotilashallinto kertoi, että Venäjän joukoilla on vakavia konflikteja yhteistyökumppaneiden kanssa ihmissuhteiden valtaristiriitojen vuoksi. Tunnettu yhteistyökumppani Zaporizhiassa syytti Venäjän asetettua kuvernööriä alueen varastamisesta 10 000 ruplan korvauksensa. Mariupolin pormestarin Petro Andryshchenkon neuvonantaja väitti lisäksi, että Donetskin kansantasavallan (DNR) joukkoihin mobilisoitujen sukulaiset pitävät joukkoprotestia mobilisointia vastaan Donetskin kaupungissa. Vaikka ISW ei voi itsenäisesti tarkistaa näitä väitteitä, tällainen tyytymättömyys miehityselementtien keskuudessa viittaa siihen, että Venäjän viranomaiset eivät suunnittele yleisesti miehitetyillä alueilla, nyt pahentavat yhä ilmeisemmät Venäjän tappiot.

  Keskeiset takeaways

  Venäjän ja Ukrainan viranomaiset neuvottelivat 264 haavoittuneen ukrainalaissotilaan evakuoinnista Azovstalin terästehtaalta 16. toukokuuta.

  Ukrainan joukot saavuttivat Venäjän rajan Harkovan kaupungin pohjoispuolella.

  Venäjän joukot jatkoivat epäonnistuneita maaoperaatioita Donetskissa ja Luhanskin alueella eivätkä tehneet vahvistettuja edistysaskeleita 16. toukokuuta.

  Venäjän joukot jatkoivat asemiensa vahvistamista Zaporižžan alueella.

  Lue koko päivitys.

  15. toukokuuta 2022

  Kirjailija: Kateryna Stepanenko, Frederick W. kagan, ja George Barros

  Venäjän joukot ovat todennäköisesti luopuneet tavoitteesta saada päätökseen Ukrainan yksiköiden laajamittainen saarto Donetskin kaupungista Izyumiin Luhanskin alueen takavarikoinnin loppuunsaattamisen hyväksi.. Luhanskin alueen hallinnon päällikkö Serhiy Haidai sanoi, että Venäjän sotilaskomento todennäköisesti ymmärtää, että se ei pysty tarttumaan Donetskin alueeseen, mutta uskoo, että sillä on kyky saavuttaa Luhanskin alueen hallinnolliset rajat. Hänen havaintonsa ovat yleensä yhdenmukaisia analyysimme kanssa. Venäjän sotilaskomento todennäköisesti priorisoi Severodonetskin taistelun eteenpäin, joidenkin ponnistelujen tarkoituksena on häiritä Ukrainan maapallon viestintälinjoja (GLOCS) itäisessä Donetskin alueella. Venäjän joukot jatkavat koordinoitua pyrkimystä tarttua Severodonetskin pohjoisesta ja etelästä, mikä johtaisi ukrainalaisten joukkojen matalampaan saartamiseen kuin alun perin odotettiin. Epäonnistuneet venäläiset yritykset ylittää Siverskyi Donets -joki lähellä Kreminnaa voivat siirtää Venäjän saartooperaatioita itään, lähempänä Severodonetskia Rubizhnen kautta, sen sijaan, että johtaisi laajempaa saartoa useita akseleita pitkin. Venäjän joukot ovat myös todennäköisesti vähentäneet etenemistä Slovjanskille Izyumista, mahdollisesti johtuen siellä olevan hyökkäysoperaation hitaasta vauhdista.

  Venäjän joukot ovat todennäköisesti loppuneet taisteluvalmiista reserviläisistä, pakottaen Venäjän armeijan komennon yhdistämään sotilaita monista eri elementeistä, mukaan lukien yksityiset sotilaalliset yritykset ja valtakirjamiliisit, näennäisesti säännöllisiksi armeijan yksiköiksi ja merivoimien jalkaväeksi. Ukrainan pääesikunta kertoi, että noin 2 500 venäläistä reserviläistä kouluttaa Belgorodissa, Voronežin ja Rostovin alueella vahvistamaan Venäjän hyökkäysoperaatioita Ukrainassa. Tämä reserviläisten määrä ei todennäköisesti tuota tarpeeksi voimaa täydentämään venäläisiä yksiköitä, jotka ovat tiettävästi menettäneet jopa 20 Prosentti henkilöstöstä joillakin seuduilla - puhumattakaan mitään pataljoonan taktisesta ryhmästä, joka tuhoutui suurelta osin viime aikoina yrittäessään ylittää Siverskyi Donets -joen. Ukrainan sotilastiedustelun osasto totesi, että Venäjän joukot suorittavat peiteltyä mobilisointia ja luovat uusia yksiköitä, joilla on vasta mobilisoitu henkilöstö, jolla ei todennäköisesti ole riittävästi koulutusta ollakseen tehokkaita ja vähän motivaatiota taisteluun. Venäjän joukot lähettivät myös uusia varusmiehiä miehitetyistä siirtokunnista Donetskin ja Luhanskin alueilla ylläpitämään hyökkäystä Kharkivin kaupungin ympärillä, todennäköisesti Venäjän varantojen puutteen vuoksi.

  Venäläiset yksityiset sotilaalliset yritykset muodostavat yhdistettyjä yksiköitä ilmassa olevilla elementeillä merkittävien työvoiman menetysten vuoksi. Ilma-alan eliittiyksiköiden denaturointi palkkasotureilla on järkyttävää, ja olisi selkein osoitus siitä, että Venäjä on käyttänyt loppuun käytettävissä olevat taisteluvalmiit työvoimavarat. Venäjän 810. vartijoiden merivoimien jalkaväkiprikaati on tiettävästi vastaanottanut henkilöstöä muista Mustanmeren laivaston yksiköistä, mukaan lukien laivaston laivaston miehistön jäsenet. Äskettäin muodostetut tai uudelleen ryhmitellyt yksiköt eivät todennäköisesti ole tehokkaita taistelussa.

  Venäjän joukot todennäköisesti linnoittavat miehitettyjä siirtokuntia Etelä-Ukrainassa, mikä osoittaa, että venäläiset pyrkivät luomaan pysyvän valvonnan alueelle. Ukrainan virkamiehet kertoivat, että Venäjän joukot alkoivat kaivaa kaivantoja ja rakentaa konkreettisia paljastuksia määrittelemättömille alueille Mykolajivin ja Khersonin alueella, lähellä Melitopolia, ja Länsi-Zaporizhian alueella.

  Keskeiset takeaways

  Venäjän joukot asettavat todennäköisesti etusijalle Severodonetskin taistelun voittamisen Donetskin alueen hallinnollisten rajojen ylittämiseksi.

  Venäjän joukot eivät edenneet Slovjanskin suuntaan epäonnistuneiden hyökkäysoperaatioiden vuoksi Izyumin alueella. Ukrainan ilmailu jatkaa toimintaansa Izyumin pohjois- ja itäpuolella.

  Venäjän joukot jatkoivat tykistön laukaisua, ilma, ja merivoimien hyökkäykset Azovstalin terästehtaalla, mutta Mariupolin puolustajat säilyttivät asemansa.

  Venäjän joukot linnoittavat eteläisen akselin suuntaisia miehitettyjä siirtokuntia, mikä kertoo Venäjän tavoitteista alueen pysyvään hallintaan.

  Lue koko päivitys.

  14. toukokuuta 2022

  Kirjailija: Kateryna Stepanenko ja Frederick W. Kagen

  Ukrainan tuhoaminen merkittävistä osista venäläisestä moottoroidusta kivääriprikaatista, joka yritti ylittää ponttonisillan Siverskyi Donets -joen yli toukokuussa 11 on järkyttänyt merkittäviä venäläisiä milbloggaajia. Nuo bloggaajat ovat alkaneet kommentoida Venäjän armeijan epäpätevyyttä sadoille tuhansille seuraajilleen. Joen ylitysyritys osoitti hämmästyttävää taktisen merkityksen puutetta, kun satelliittikuvat osoittavat (tuhosivat) venäläiset ajoneuvot tiukasti niputettuina (tuhoutuneen) sillan molempiin päihin, antaen ukrainalaisille tykistöille selvästi mahdollisuuden tappaa satoja ja tuhota joukko ajoneuvoja keskittyneillä iskuilla. Milbloggaajat, jotka ovat tähän mennessä kannustaneet Venäjän armeijaa, kritisoivat Venäjän asevoimien johtoa siitä, että he eivät oppineet sodan kokemuksesta. He ilmaisivat myös huolen siitä, että Venäjän propagandalinjojen jatkuva puskeminen vaikeutti heidän ymmärtämistä, mistä oikeasti on kyse.

  Näiden milbloggaajien sävyn ja keskustelun muutoksen vaikutukset ovat epävarmoja, mutta voivat olla voimakkaita. Tiukasti sensuroitujen järjestelmien alla elävät ihmiset luottavat usein henkilöihin, jotka näyttävät olevan riippumattomia, mutta ovat yleensä linjassa hallituksen kanssa enemmän kuin hallituksen linja (jopa enemmän kuin demokraattisten yhteiskuntien kansalaiset). Näiden laajasti luettavien milbloggaajien kommentit saattavat herättää Venäjällä kasvavaa epäilystä Venäjän näkymistä tässä sodassa ja Venäjän sotilasjohtajien pätevyydestä (vähintään).

  Moottoroidun kiväärin elementtien tuhoaminen voi myös häiritä pahasti Venäjän pyrkimyksiä eristää Severodonetsk ja Lysytšansk pohjoisesta. Venäjän joukot eivät yrittäneet edetä kyseisellä alueella viimeisen vuorokauden aikana.

  Venäjän joukot jatkoivat toimintaansa olosuhteiden asettamiseksi Severodonetskin taistelulle etelästä, kuitenkin, etenee Zoloten kaupungissa, karkeasti 30 km etelään Severodonetskista. Venäläiset joukot pyrkivät todennäköisesti turvaamaan moottoritien pohjoiseen Zolotesta Severodonetskiin etukäteen, mutta he voivat myös pyrkiä leikkaamaan viimeisen moottoritien, joka yhdistää Severodonetskin muuhun Ukrainaan Bakhmutin kautta. He voisivat yrittää iskeä luoteeseen ympäri maata nykyisistä asemastaan leikkaamaan tuon valtatien lähemmäksi Lysytšanskia ja Severodonetskia. Venäläiset eivät todennäköisesti pysty ottamaan Bakhmutia, mutta he saattavat pystyä leikkaamaan tai tekemään käyttökelvottomaksi moottoritien Bakhmutista Severodonetskiin, jos he voivat edetä riittävän pitkälle jompaakumpaa näistä mahdollisista reiteistä.

  Ukrainan joukot suorittavat todennäköisesti vastahyökkäysoperaatioita venäläisten irrottamiseksi Izyumin ympäristöstä, Ukrainan virkamiesten mukaan. Olemme aiemmin huomanneet, että Izyumin ympäristöstä länteen suuntautuneen venäläisen tykistötulen tarkoituksena oli todennäköisemmin häiritä tällaista vastahyökkäystä kuin asettaa ehtoja Venäjän hyökkäykselle.

  Venäjän joukot jatkoivat vetäytymistään Harkovan alueelta, mutta todennäköisesti pyrkivät pitämään linjan Vovtšanskista itään varmistaakseen Belgorodista Vovtšanskin kautta Izyumiin kulkevan viestintälinjan (GLOC). Tämän alueen maasto suosii yleensä puolustajaa, ja venäläisillä on muita kelloja, joilla toimittaa Izyumia, joten ukrainalaiset eivät ehkä yritä edetä paljon kauemmas itään tällä hetkellä.

  Ukrainan puolustajat jatkoivat taistelua Azovstalin tehtaalla Mariupolissa kammottavista olosuhteista huolimatta ja jatkoivat Venäjän hyökkäyksiä. Ukrainan Azovstalin puolustus sitoo yhä Venäjän taistelujoukkoja ja aiheuttaa uhreja.

  Keskeiset takeaways

  Venäjän katastrofaaliset tappiot epäonnistuneessa joen ylityksessä ja kyseisessä risteyksessä näkyvä sotilaallinen epäpätevyys ovat ravistaneet joidenkin merkittävien venäläisten milbloggaajien luottamusta.

  Venäjän joukot jatkavat Severodonetskin taistelun operaatioiden muotoilua etelästä, vaikka nämä tappiot ovat ainakin väliaikaisesti häirinneet heidän ponnistelujaan pohjoisesta.

  Ukrainan joukot ilmoittivat tekevänsä vastahyökkäyksen Izyumin ympärillä.

  Venäjän joukot jatkoivat vetäytymistään Pohjois-Kharkivin alueelta, mutta pyrkii todennäköisesti pitämään linjan, joka puolustaa heidän maaviestintälinjojaan Belgorodista Vovchanskin kautta Izyumiin.

  Lue koko päivitys.

  13. toukokuuta 2022

  Kirjailija: Kateryna Stepanenko ja Frederick W. Kagen

  Venäjän armeija on todennäköisesti päättänyt vetäytyä kokonaan asemastaan Kharkivin kaupungin ympäristössä Ukrainan vastahyökkäysten ja vahvistusten rajoitetun saatavuuden edessä.. Venäläiset yksiköt eivät yleensä ole yrittäneet pitää maata Ukrainan joukkojen vastahyökkäyksiä vastaan viime päivien aikana, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Länsimaisten virkamiesten raportit ja Donetskin kansantasavallan upseerin (DNR) video osoittavat, että Moskova on keskittynyt järjestäytyneeseen vetäytymiseen ja priorisoimaan venäläisten palaamista kotiin ennen valtakirjajoukkojen sallimista Venäjälle sen sijaan, että yrittäisi pitää asemiaan lähellä kaupunkia.

  Ukraina näyttää siis voittaneen Harkovan taistelun. Ukrainan joukot estivät venäläisiä joukkoja saartamasta, puhumattakaan Harkivin tarttumisesta, ja karkottivat heidät sitten ympäri kaupunkia, kuten he tekivät venäläisille joukoille, jotka yrittivät tarttua Kiovaan. Ukrainan joukot yrittävät todennäköisesti häiritä ainakin läntisintä Belgorodin ja Izyumin ympärille keskittyneiden venäläisten joukkojen välistä viestintää (GLOCS), vaikka Venäjä käyttää useita kelloja, mukaan lukien jotkut kauempana Ukrainan nykyisistä asemista kuin mikään ukrainalainen vastahyökkäävä todennäköisesti saavuttaa pian. Ukrainan nykyisistä asemista itään oleva maasto voi myös suosia venäläisiä, jotka yrittävät puolustaa kellojaan, koska suuret vesiominaisuudet kanavoivat liikkeen ja luovat kuristuspisteitä, jotka ukrainalaisten olisi läpimurto.

  Venäläiset joukot jatkoivat pyrkimyksiä edetä Izyum-Donetskin kaupungin reuna-alueella, mutta edistyivät vain vähän. Venäjän joukot yrittivät Izyumin hyökkäystä, joka ei edistynyt. Olimme aiemmin olettaneet, että Venäjä saattaisi luopua yrityksistä edetä Izyumista, mutta venäläiset eivät ole joko tehneet tällaista päätöstä tai eivät ole vielä täysin sitoutuneet siihen. Pienimuotoiset ja epäonnistuneet hyökkäykset tärkeän alueen eteläpäähän Donetskin kaupungin lähellä jatkuivat, mutta eivät edenneet todellista edistystä.

  Venäjän tärkein pyrkimys on edelleen yrittää ympäröidä Severodonetsk ja Lysychansk pohjoisesta ja etelästä. Popasnasta pohjoiseen hyökänneet venäläisjoukot eivät edistyneet merkittävästi viimeisen vuorokauden aikana. Pohjoisesta etelään tulevat venäläiset joukot eivät ole onnistuneet ylittämään Siverskyi Donets -jokea ja ottaneet tuhoisia tappioita yrityksissään. Venäläisillä ei ehkä ole tarpeeksi uutta uutta taisteluvoimaa näiden tappioiden korvaamiseksi ja hyökkäyksen jatkamiseksi riittävän suuressa mittakaavassa ympäröinnin loppuun saattamiseksi, vaikka he todennäköisesti yrittävät edelleen tehdä niin.

  Mariupolin ukrainalaispuolustajat jatkavat taisteluaan kertoimista huolimatta, vaikka venäläishyökkääjät näyttävät tunkeutuneen Azovstalin laitokseen.

  Keskeiset takeaways

  Ukraina on todennäköisesti voittanut Harkovan taistelun. Venäjän joukot jatkoivat vetäytymistä Harkovan kaupungin ympärillä olevista pohjoisista siirtokunnista. Ukrainan joukot yrittävät todennäköisesti häiritä Venäjän maayhteyksiä Izyumiin.

  Ukrainan joukot ovat todennäköisesti häirinneet Venäjän yritystä ylittää voimassa oleva Siverskyi Donets-joki, heikentää Venäjän pyrkimyksiä joukkojoukkoihin Pohjois-Donbasissa ja saattaa päätökseen Severodonetskin ja Lysychanskin saarto.

  Venäjän joukot ovat todennäköisesti varmistaneet moottoritien lähellä Azovstalin terästehtaan läntistä sisäänkäyntiä, mutta taistelu laitoksen puolesta jatkuu.

  Venäjän joukot Zaporizhian alueella yrittävät todennäköisesti päästä tykistöalueelle Zaporizhian kaupungin ulkopuolelle.

  Ukrainan joukot yrittävät tiettävästi saada Käärmesaaren takaisin hallintaansa Romanian rannikolla tai ainakin häiritä Venäjän kykyä käyttää sitä.

  Lue koko päivitys.

  Emme raportoi yksityiskohtaisesti Venäjän sotarikoksista, koska nuo toimet ovat hyvin katettuja länsimaisessa mediassa eivätkä suoraan vaikuta arvioimiin ja ennustamiin sotatoimiin. Jatkamme näiden rikollisten toimien vaikutusten arviointia ja raportoimista Ukrainan armeijaan ja väestöön sekä erityisesti taisteluihin Ukrainan kaupunkialueilla. Tuomitsemme täysin nämä Venäjän aseellisen konfliktin, Geneven yleissopimusten ja ihmiskunnan rikkomukset, vaikka emme kuvaile niitä näissä mietinnöissä.

  Karttojen kronologia 13.-16. Toukokuuta 2022 (Ukraina, Mariupol, Luhansk, Kharkiv, Kherson-Mykolaiv ja Moldova) - Hiiren osoita vierittämistä

  Lue uusimmat Ukrainan konfliktin päivitykset Institute for the Study of War

  * Jaettu suoralla nimenomaisella luvalla Institute for the Study of War (ISW).

  Tietoja sodantutkimusmenetelmien tutkimuslaitoksesta

  ISW: n tutkimusmetodologia perustuu sekä ensisijaisiin että toissijaisiin lähteisiin, antaa tutkijoille mahdollisuuden kehittää kattava käsitys tilanteesta kentällä. Sotilaallisen ja poliittisen kehityksen analysoimiseksi tietyllä alueella, ISW: n tutkimusanalyytikoiden on ymmärrettävä täysin vihollisen ja ystävällisten voimien järjestelmät. Heidän on myös ymmärrettävä väestön väestötiedot, fyysinen maasto, politiikka, ja alueen historia. Tämä luo analyyttisen perustan tietyn kehityksen syiden ymmärtämiseen ja niiden määritettyjen tutkimustavoitteiden täyttämiseen. ISW-analyytikot viettävät aikaa myös Irakin kaltaisissa paikoissa, Afganistan, ja muualla saadakseen paremman käsityksen turvallisuudesta ja poliittisesta tilanteesta ja arvioidakseen nykyisten strategioiden ja politiikkojen täytäntöönpanoa. Tutkijamme kokoavat tietoja ja analysoivat trendejä, tuottaa rakeisen analyysin tutkimusalueiden kehityksestä, tuottaa tarkan, korkean resoluution, ajankohtainen, ja perusteellinen kuva tilanteesta. ISW: n tutkimusmenetelmä takaa sen menestyksen ja sitoutumisen parantamaan kansakunnan kykyä suorittaa sotilasoperaatioita, saavuttaa strategiset tavoitteet, ja vastata uusiin ongelmiin, jotka saattavat edellyttää amerikkalaisen sotilaallisen voiman käyttöä.

  Tietoja sodan tutkimuksen instituutista

  Sodantutkimuksen instituutti edistää tietoista ymmärrystä sotilaallisista asioista luotettavan tutkimuksen avulla, luotettava analyysi, ja innovatiivinen koulutus. Olemme sitoutuneet parantamaan maan kykyä toteuttaa sotilasoperaatioita ja vastata uusiin uhkiin Yhdysvaltain strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi. ISW on puolueeton, voittoa tavoittelematon, julkisen politiikan tutkimusorganisaatio.

  Lisätietoja, osallistua, ja osallistua tänään.

  Lisä lukeminen

  [Vuosipäivitys] Kansainvälinen kyberoikeus käytännössä: Interaktiivinen työkalupakki

  Tietojen suurlähetystöt: Kansallisvaltioiden suvereniteetti, turvallisuus ja jatkuvuus

  Lähde: CompleDiscovery

  Jäävuoren huippu? Uusi ENISA-raportti ransomware-hyökkäysten uhkamaisemasta

  According to ENISA, this threat landscape report analyzed a total of...

  Kuluttajat maksavat hinnan? Tietorikkomuksen kustannukset ovat ennätyksellisen korkeat uuden IBM-raportin mukaan

  According to IBM Security, the annual Cost of a Data Breach Report...

  EPhI: n turvaaminen? NIST päivittää terveydenhuollon kyberturvallisuuden ohjeita

  This new NIST Special Publication aims to help educate readers about...

  Uhanäyttelijöiden torjunta? Sosiaalisen verkoston analyysin käyttäminen kyberuhkien älykkyyteen (CCDCOE)

  According to the NATO Cooperative Cyber Defence Centre of Excellence (CCDCOE)...

  Tulojen tuulenvaihto? KLDiscovery Inc. julkistaa toisen neljänneksen 2022 taloudellisen tuloksen

  According to Christopher Weiler, CEO of KLDiscovery Inc, “The second quarter...

  Tulojen ulkopuolella? DISCO julkistaa toisen neljänneksen 2022 Taloudellisen tuloksen

  According to Kiwi Camara, Co-Founder and CEO of DISCO, “We are...

  Elää Leedsin kanssa? Exterro täydentää pääomapohjan vahvistamista yli $1 Miljardi

  According to the press release, with the support of a group...

  TCDI saattaa päätökseen Aonin eDiscovery-käytännön hankinnan

  According to TCDI Founder and CEO Bill Johnson, “We chose Aon’s...

  Liikkeellä? 2022 eDiscovery Market Kinetics: Viisi kiinnostavaa aluetta

  Recently ComplexDiscovery was provided an opportunity to share with the eDiscovery...

  Luottaen prosessiin? 2021 eDiscovery-käsittelytehtävä, kulutus- ja kustannustiedot

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Tarkastelun vuosi? 2021 eDiscovery Review -tehtävä, viettää ja kustannustietopisteet

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  A 2021 Katso eDiscovery-kokoelma: Tehtävä, viettää, ja kustannustietopisteet

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö heinäkuussa 2022

  From lurking business undercurrents to captivating deepfake developments, the July 2022...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö kesäkuussa 2022

  From eDiscovery ecosystem players and pricing to data breach investigations and...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö toukokuussa 2022

  From eDiscovery pricing and buyers to cyberattacks and incident response, the...

  Viisi suurta lukua Cyber istä, Data, ja oikeudellinen löytö huhtikuussa 2022

  From cyber attack statistics and frameworks to eDiscovery investments and providers,...

  Kivutus tai taipuma? Kokonaiskatsaus kahdeksasta puolivuosittaisesta eDiscovery-hinnoittelukyselystä

  Initiated in the winter of 2019 and conducted eight times with...

  Muuttuvat virtaukset? 18 havaintoa eDiscovery-liiketoiminnan luottamuksesta kesällä 2022

  In the summer of 2022, 54.8% of survey respondents felt that...

  Haastavat vaihtoehdot? eDiscovery-liiketoiminnan suorituskykyyn vaikuttavat ongelmat: kesän 2022 yleiskatsaus

  In the summer of 2022, 28.8% of respondents viewed increasing types...

  Downshift-aika? eDiscovery-operatiiviset mittarit kesällä 2022

  In the summer of 2022, 65 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

  Dronaus päällä? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (elokuu 3 - 7, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Ahdistava hätä? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (heinäkuu 29 - elokuu 2, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Momentum-haasteet? Ukrainan konfliktien arvioinnit Mapsissa (heinäkuu 24 - 28, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Sataman tuki? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (heinäkuu 19 - 23, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...