Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta? Epiq käynnistää yhtenäisen digitaalisen asiakaskokemuksen

According to the announcement, Epiq Access is available globally and provides a unified digital interface and single sign on experience to gain access to Epiq and third-party legal applications, legal business intelligence dashboards and reports, project status, support requests and tracking, and Epiq’s easy-to-use SaaS eDiscovery solution, Epiq Discovery.

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Toimittajan huomautus: Ajoittain ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia palvelu- ja tuoteilmoituksia ja sisältöpäivityksiä tietojen löytämisestä ja oikeudellisista etsintätarjoajista ja ComplexDiscovery-yhteisön jäsenistä tietopalveluna blogin lukijoille. Vaikka ComplexDiscovery korostaa säännöllisesti näitä tietoja, se ei ota mitään vastuuta sisältöväitteistä.

Jos haluat antaa suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi ComplexDiscoveryn tietoihin ja oikeudellisiin löytökeskeisiin palvelu- ja tuoteilmoituksiin ja sisältöpäivityksiin, ota meihin yhteyttä tänään.

Lehdistöilmoitus

Epiq käynnistää Epiq Accessin, ”All in One” -digitaalisen asiakaskokemuksen

Tarjoaa yksinkertaisen ja turvallisen pääsyn laillisiin yrityspalveluihin, ohjelmistoihin ja tietopohjaisiin tietoihin

Epiq, maailmanlaajuinen teknologiapohjaisen alan ja yritysten johtaja, ilmoitti tänään [30. maaliskuuta 2021] Epiq Accessin, joka on uusi digitaalinen asiakaspalvelukokemus yritysten oikeudellisille osastoille ja asianajotoimistoille, joka yksinkertaistaa päivittäistä työtä ja tarjoaa laillista liiketoimintatietoa nimikkeiden, kuten työpyyntöjen ja toimittajan kulujen raportointi.

Kuten muillakin liiketoiminnoilla ja toimialoilla, oikeudellisilla osastoilla ja oikeudellisella teollisuudella on mahdollisuus ja yhä enemmän välttämättömyys muuntua digitaalisesti. Digitaalinen muunnos verkko- ja tekoälyn teknologioiden avulla voi tehdä yritysten oikeudellisten osastojen ja asianajotoimistojen työstä helpompaa, vaikuttavampaa ja tehokkaampaa.

Lainsäädännölliset markkinat janoavat myös yksinkertaistamista. Laillisten yrityspalvelujen teknologiaekosysteemi on muuttumassa vähitellen monimutkaiseksi, ja tiimit perehdyttävät monia palveluita ja työkaluja, joiden avulla voidaan käsitellä uusia tietosuojasäännöksiä, kasvavia tietotyyppejä sekä eDiscoveryn ja muiden oikeudenkäyntiprosessien kaikkia vaiheita. Työkalun pirstoutuminen lisää monimutkaisuutta aikana, jolloin joukkueiden odotetaan saavuttavan ja mittaavan tuloksia enemmän kuin koskaan.

Maailmanlaajuisesti saatavilla oleva Epiq Access tarjoaa yhtenäisen digitaalisen käyttöliittymän ja yhden kirjautumiskokemuksen, jolla pääset käsiksi Epiqin ja kolmansien osapuolten oikeudellisiin sovelluksiin, laillisten liiketoimintatietojen koontinäyttöihin ja raportteihin, projektin tilaan, tukipyyntöihin ja seurantaan sekä Epiqin helppokäyttöiseen SaaS eDiscovery -ratkaisuun, Epiqiin Löytö.

”Muunnamme digitaalisesti laillisten yrityspalvelujen markkinoita”, sanoi Epiqin Legal Solutions -liiketoiminnan johtaja Roger Pilc. ” Vaikka olemme nojailleet vuosikymmenten kokemukseemme Epiq Accessin kehittämisestä, olemme myös sitoutuneet vahvasti asiakkaiden kanssa ympäri maailmaa koko 18 kuukauden suunnitteluprosessissamme. Epiq Access heijastaa asiakkaidemme panosta siihen, mikä auttaa heitä pääsemään tavoittelemaansa tuloksiin helpoimmalla, tehokkaimmalla ja tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.”

Epiq Accessin yksittäinen merkki toiminnallisuudesta tarkoittaa, että Epiq-asiakkaiden loppukäyttäjien ei enää tarvitse muistaa eri salasanoja useille oikeusjärjestelmille. Epiq Access tarjoaa järjestelmänvalvojille myös keskitetyn ja nopean tavan päivittää tai poistaa käyttäjän käyttöoikeudet useisiin sovelluksiin, projekteihin ja raportteihin, mikä parantaa järjestelmän yleistä turvallisuutta. Epiq Access voi myös integroitua asiakkaan omaan Identity Provider (IDP) -palveluntarjoajaan, joka tarjoaa entistä suuremman hallinnan ja tehostaa käyttäjäkokemusta entisestään. Uusimpia Business Intelligence (BI) - ja analytiikkatekniikoita sisältävä Epiq Access hyödyntää alan johtavaa BI-alustaa ja tarjoaa intuitiivisia ja vuorovaikutteisia koontinäyttöjä ja raportteja — mukaan lukien taloudelliset ja toiminnalliset tiedot, kuten historialliset kulutus-, käsittely- ja isännöintivolyymit, ja projektin tila.

Epiq Accessin avulla asiakkaat voivat lähettää ja seurata eDiscoveryn ja muun työn tukipyyntöjä sekä IT-tukea tässä yksittäisessä saapumispaikassa. Asiakkailla on tilauksesta näkyvyyttä pyyntöjen tilasta, mikä auttaa heitä säästämään aikaa, pysymään järjestyksessä ja suorittamaan projekteja aikataulussa ja budjetissa. Epiq visioi digitaalisen murroksen muuttavan asiakaspalveluparadigmaa olennaisesti laillisissa liike-elämän palveluissa ja teknologian markkinoilla.

Epiq Discovery, joka on saatavilla Epiq Accessin kautta, on pilvipohjainen, päästä päähän eDiscovery-alusta, jossa on uraauurtava käyttöliittymä, joka maksimoi käyttäjäkokemuksen. Se on yksinkertainen ja helppokäyttöinen ja täyttää tiukan oikeudellisen ryhmän vaatimukset, mukaan lukien ne, joita tarvitaan sisäisiin tutkimuksiin, rekisteröidyn pääsypyyntöihin (DSAR), kansainvälisen kaupan komission vastauksiin, haastevastauksiin ja muihin pikakäänteisiin liittyviin oikeudellisiin asioihin. Vuonna 2019 lanseerattu Epiq Discovery on Epiqin historian nopeimmin kasvava uusi tarjonta. Suuret yritys- ja asianajotoimisto-asiakkaat käyttävät sitä korvaamaan ikääntyviä, vanhoja eDiscovery-työkaluja.

Jos haluat lisätietoja Epiq Accessista tai ajoittaa demon, ota meihin yhteyttä täällä.

Tietoja Epiq

Epiq, maailmanlaajuinen teknologiakäyttöinen palvelujohtaja oikeudelliselle teollisuudelle ja yrityksille, ottaa käyttöön laajamittaisia, yhä monimutkaisempia tehtäviä yritysneuvoille, asianajotoimistoille ja liiketoiminnan ammattilaisille, joilla on tehokkuutta, selkeyttä ja luottamusta. Asiakkaat luottavat Epiqiin yritystoiminnan, ryhmäkanteen ja joukkokanteen, tuomioistuinten raportoinnin, eDiscoveryn, sääntelyn, sääntöjen noudattamisen, uudelleenjärjestelyn ja konkurssiasioiden hallinnan tehostamiseksi. Epiqin aiheen asiantuntijat ja teknologiat luovat tehokkuutta asiantuntemuksen avulla ja antavat luottamusta menestyville asiakkaille ympäri maailmaa. Lue lisää osoitteessa

Lue alkuperäinen julkaisu.

Lisä lukeminen

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

Palveluntarjoajien arviointi? IDC:n uudet maailmanlaajuiset eDiscovery-palvelut MarketScape

Lähde: Complex Discover

SPAC-hyökkäys? Cellebrite liikkuu kohti julkiseksi yhtiöksi tulemista

According to Adam Clammer, Chief Executive Officer of TWC Tech Holdings,...

Cobra oikeudelliset ratkaisut saavat investointeja Blue Sage Capitalilta

According to Eric Weiner, Partner at Blue Sage, “We are excited...

eDiscovery Fuusiot, yritysostot ja sijoitukset Q1 2021

From Relativity and Reveal to Compliance (System One) and Veristar, the...

Kyberriski ja palkinto? Kroll hankkii Redscanin

According to Redscan CEO, Mike Fenton, “Merging Redscan’s innovative culture and...

Uusi aikakausi eDiscoveryssa? Kehystys markkinoiden kasvu kuuden aikakausien linssin läpi

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Perusviivan nollaaminen? eDiscoveryn markkinakoon mukautukset vuodelle 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Kotiin vai pois? eDiscovery Malliston markkinoiden mitoitukseen ja hinnoitteluun liittyvät näkökohdat

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Viisi suurta lukee eDiscovery maaliskuulle 2021

From data breach economics and vulnerabilities to private-equity investments and vendor...

Viisi suurta lukee eDiscovery helmikuussa 2021

From litigation trends and legal tech investing to facial recognition and...

Viisi suurta lukee eDiscovery tammikuu 2021

From eDiscovery business confidence and operational metrics to merger and acquisition...

Viisi suurta lukua eDiscovery joulukuu 2020

May the peace and joy of the holiday season be with...

Cobra oikeudelliset ratkaisut saavat investointeja Blue Sage Capitalilta

According to Eric Weiner, Partner at Blue Sage, “We are excited...

Korporaatio Z? ZDiscovery-alustan Zhyväksytyt julkaisut

According to the announcement, Monica Enand, Zapproved Founder and CEO, shared,...

Pää pilvissä? CloudNine Review Updates

According to Tony Caputo, CEO of CloudNine, “CloudNine is 100% dedicated...

Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta? Epiq käynnistää yhtenäisen digitaalisen asiakaskokemuksen

According to the announcement, Epiq Access is available globally and provides...

Lämmittävä optimismi? Kevään 2021 eDiscoveryn yritysten luottamuskysely

The eDiscovery Business Confidence Survey is a nonscientific quarterly survey designed...

Kylmä sää saalis? Ennakoiva koodaustekniikat ja -protokollat -kysely — kevään 2021 tulokset

The Predictive Coding Technologies and Protocols Survey is a non-scientific semi-annual...

Tuletko ulos metsästä? 18 huomautusta eDiscovery Business Luottamus talvella 2021

In the winter of 2021, 85.0% of eDiscovery Business Confidence Survey...

eDiscovery-liiketoiminnan suorituskykyyn vaikuttavat ongelmat: Talvi 2021 -yleiskatsaus

In the winter of 2021, 43.3% of respondents viewed budgetary constraints...