Aika suunnata Klubitalolle? Uusi mahdollisuus ja haaste eDiscoveryn ammattilaisille

Launched in early 2020 and currently with six million registered users and a valuation of one billion dollars, Clubhouse is a social media app that allows users to have “casual, drop-in audio conversations” with others. Currently accessible via invitation, Clubhouse provides unique communications opportunities and discovery challenges for data and legal discovery professionals in the eDiscovery ecosystem.

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Toimittajan huomautus: Jos olet sosiaalisen median viestintäalustojen ja trendien tarkkailija, näet todennäköisesti Klubitaloksi nimettyyn sosiaalisen median alustaan viittausten pulssinopeuden lisääntyvän. Alkuvuodesta 2020 lanseerattu Clubhouse on sosiaalisen median sovellus, jonka avulla käyttäjät voivat käydä ”rentoja, drop-in audio -keskusteluja” muiden kanssa. Tällä hetkellä saatavilla kutsusta, Clubhouse tarjoaa ainutlaatuisia viestintämahdollisuuksia ja haasteita eDiscovery-ekosysteemin ammattilaisille. Edellyttäen tässä viestissä on kokoelma informatiivinen artikkeli otteita, jotka voivat olla hyödyllisiä tietojen ja oikeudellisten löytö ammattilaisia, jotka haluavat oppia lisää Clubhouse ja sen syntymistä sekä sosiaalisen median viestinnän kanavan ja lyhytaikaisen viestinvälityksen mahdollistaja.

Eric Griffithin ote PC Magin kautta

Mikä on Klubitalo? Vain kutsu -keskusteluohjelma selitti

Okei, mikä se on?

Tässä on ytimen: Kuvittele, että sinulla on sovellus puhelimellasi, jonka avulla voit kuunnella muiden ihmisten live-keskusteluja. Mutta ei kammottavalla tavalla; nämä ihmiset haluavat tulla kuulluiksi. Ne voivat olla jopa kuuluisia, tai ainakin mielenkiintoisia tai asiantuntevia (ei kuitenkaan takeita). Ja sinulle voidaan antaa mahdollisuus liittyä chattiin. Ajattele sitä audio-chat sosiaalinen verkosto. Tai kuten PCMagin Jordan Minor sanoo arvostelussamme: ”Entä jos Twitter olisi podcast, jonka sisällä asuit?”

Miten kuulen tästä vasta nyt? Milloin se laukaistiin?

Clubhouse käynnistettiin (yhdessä COVID Yhdysvalloissa!) maaliskuussa 2020. Siitä tuli iso juttu valituille muutaman osittain, koska sen kutsuman-vain yksinoikeus, aivan kuten reaalimaailman klubin jäsenyys. Noina alkuaikoina se oli uskomattoman pieni yhteisö, joka koostui pääasiassa pääomasijoittajista. Loppujen lopuksi yritys takana Clubhouse—Alpha Exploration Co. Sain 12 miljoonan dollarin sijoituksen Andreessen Horowitzilta kahden kuukauden olemassaolon jälkeen. Se oli nopeasti 100 miljoonan dollarin arvoinen — ja sillä oli tuolloin vain 1 500 käyttäjää. Nyt se on avoinna paljon muillekin kuin sijoittajille, vaikka se olisi edelleen vain kutsuttavien pääsy.

Lue koko artikkeli PC Magin kautta

Ote Tim Marcin kautta Mashablen artikkelista

Tässä on mitä sinun tarvitsee tietää Clubhouse, Invite-Only Social App

Olet ehkä jo kuullut Klubitalosta. On epätodennäköistä, että olet liittynyt Clubhouseen.

Se johtuu siitä, että uusi some-alusta on rakentanut maineensa osittain yksinoikeuden varaan. Sinun on turvattava kutsu päästäksesi sisään, vaikka se saattaa pian muuttua. Tässä on se, mitä sinun tarvitsee tietää Clubhouse, jos pian löydät itsesi käyttää sitä.

Mikä on Klubhouse?

Lyhyesti: Clubhouse on audio-pohjainen sosiaalisen median sovellus. Yhtiö kuvailee itseään ”uudenlaiseksi sosiaaliseksi tuotteeksi, joka perustuu ääneen [että], antaa ihmisille mahdollisuuden puhua, kertoa tarinoita, kehittää ideoita, syventää ystävyyssuhteita ja tavata mielenkiintoisia uusia ihmisiä ympäri maailmaa”.

Periaatteessa voit hypätä sisään ja ulos eri keskusteluista, eri aiheista, jotain samanlaista kuin elävä, vapaasti virtaava podcast. Voit yksinkertaisesti kuunnella tai valita heittää ajatuksiasi. Kuvittele cocktail-juhla tai klubitalo.

Vogue kuvaili sovelluksen kokemusta ”huimaa kokoamalla yhteen live podcast-tyylisiä keskusteluja, paneelikeskusteluja, verkostoitumismahdollisuuksia (jotkut taju ihmiset ovat jo vaihtamassa 'vaikuttaja' 'moderaattori') ja edullista usean huoneen käyttöä (lukittuja ja yksityisiä vaihtoehtoja on saatavilla, jotta voit puhua myös kavereille), sosiaalisen median sovellus jäljittelee tosielämän vuorovaikutusta.”

Itse ääni ei kuitenkaan poistu sovelluksesta. Se on pääsääntö: Keskusteluista ei tallenneta eikä niitä tallenneta.

Lue koko artikkeli Mashablesta

Cat Caseyn artikkelista DISCO: n kautta

Jos Lakiammattilaiset Liity Cool Kids Club (talo)?

Juuri kun luulit kietoneesi pääsi kaikkien sosiaalisen median erilaisten makujen ympärille, tässä tulee some-blogin uusi lapsi räpsämään käsikirjoitusta jälleen! Vuonna 2020 perustettu Clubhouse on kutsu-vain audio-chat sosiaalinen verkostoituminen sovellus, joka on noussut pilviin $100M arvostus joulukuussa 2020 yli $1 B tammikuussa 2021. Se kasvaa vauhtia, joka asettaa Facebookin ja Instagramin häpeään eikä osoita hidastumisen merkkejä. Oikeusalan ammattilaisten olisi hyvä ymmärtää, mitä se tarkalleen ottaen on, miten ihmiset sitoutuvat siihen ja mitä oikeudellisia kysymyksiä ja todistusaineistoa se aiheuttaa.

Kuten sekoitus live podcast, Reddit lauta, ja talkback radio, jossa kaikki keskustelut katoavat, kun keskustelu on ohi, tämä sovellus aiheuttaa suuria harppauksia eteenpäin sosiaalisissa yhteyksissä, mutta myös riskejä, että luojat eivät ehkä ole ennakoineet.

Mitkä ovat vaarat?

Clubhouse näyttää ensi silmäyksellä melko matalan riskin alustan, varsinkin kun otetaan huomioon, että alusta ei arkistointi tai tallennus äänen vuorovaikutusta. Mutta vain siksi, että alusta ei helpota äänitiedostojen säilyttämistä, ei tarkoita sitä, että osallistujat eivät voi tehdä niin itse, tai vielä pahempaa tehdä väitteen siitä, mitä jaettiin ilman todisteita sen varmuuskopioimiseksi.

Lue koko artikkeli DISCOn kautta

Ote artikkelista Nicole Blackin kautta Above Law

Asianajajien seuraava sosiaalisen median raja: Kerhotalo

Jos et ole jo perehtynyt siihen, Clubhouse on audio-keskustelualusta, joka on saatavilla iOS-sovelluksena ja jota kutsutaan vain toistaiseksi. Se koostuu käyttäjien luomia drop-in audio chat -huoneita. Voit muodostaa oman chattihuoneen tai liittyä muiden luomiin huoneisiin. Nämä chat-huoneet voidaan luoda spontaanisti tai ajoittaa etukäteen. Aiheet pyörittävät gamutia, ja jokaiselle löytyy jotain vaikka mitä kiinnostavia alueita.

Syy miksi Clubhouse sopii niin hyvin asianajajille, koska se on erinomainen tapa esitellä asiantuntemustasi, yhdistää ammattitaitoisia kollegoja, jotka saattavat olla mahdollisia lähetteitä, ja tuottaa altistusta asianajotoimistosi. Sovellus tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia saavuttaa kaikki nämä tavoitteet — se on yksinkertaisesti kysymys oppia lisää siitä, miten sovellus toimii ja sitten käyttää sitä strategisesti.

Ja mikä parasta, se tarjoaa formaatin, joka on mukava ja tuttu useimmille asianajajille. Jos olet chat-istunnon moderaattori, tuntuu kuin olisit johtamassa epävirallista CLE lajiteltua. Ja monelle lakimiehelle tiedon jakaminen suullisesti on paljon parempi sovitus kuin kommunikointi kirjallisesti blogin kautta tai videon kautta YouTubessa. Erityisesti äänikeskustelu on vähemmän muodollista kuin kirjoittaminen, eikä chatin avulla ole paineita luoda ammattimaisesti tuotettua videota — tai olla täysin hoidettu ja pukeutunut aina, kun olet vuorovaikutuksessa. Sen sijaan se on selvästi epävirallisempi muoto, joka sopii erinomaisesti asianajajille, jotka haluavat esitellä asiantuntemustaan ja jakaa tietojaan.

Lue koko artikkeli Above Lain

Ote artikkelista Bruce Hogan kautta SoftwarePundit

Klubhouse Tilastot

Klubitalon tilastot ovat vaikuttavia. Alla on tärkeimmät, ajantasaiset tilastot sovelluksesta.

Clubhouse-käyttäjien määrä

Klubitalolla on 6 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää helmikuusta 2021 alkaen

Klubitalolla oli 2 miljoonaa viikoittaista aktiivista käyttäjää tammikuussa 2021

Klubitalolla oli 600 000 rekisteröitynyttä käyttäjää joulukuussa 2020

Klubitalolla oli 1 500 käyttäjää toukokuussa 2020

Klubitalolla oli 270 aktiivista päivittäistä käyttäjää toukokuussa 2020

Klubitalon liike-elämän arvostus

Klubitalo on ollut noin alle vuoden ja sen arvo on jo yli miljardi dollaria. Tässä historia sen rahoituskierroksista ja arvostuksesta:

Klubitalo arvoltaan miljardi dollaria tammikuussa 2021

Klubitalon arvoksi arvioitiin 100 miljoonaa dollaria toukokuussa 2020

Lue koko artikkeli Software Pundit

Lisä lukeminen

ComplexDiscovery on Clubhouse (@ComplexD) - Alkutapahtuma: eDiscovery Lagniappe

Seuraatko Moneya? Mike Bryant tarjoaa SOLID tarkastella Legal Tech sulautuminen ja hankinta Activity

Lähde: Complex Discover

Ensimmäinen oikeudellinen hankkii eDiscoveryn tarjoaja Redpoint Technologies

According to Alex Martinez, CEO of First Legal, “Both First Legal...

Veristar hankkii planeetan tiedot

According to Veristar company founder, CEO, and president Rick Avers, “We...

Questel hankkii DoeGalin

doeLEGAL today announced that it has been acquired by intellectual property...

Seuraatko Moneya? Mike Bryant tarjoaa SOLID tarkastella Legal Tech Sulautuminen ja hankinta

From seed and venture capital investments to private equity and Special...

Uusi aikakausi eDiscoveryssa? Kehystys markkinoiden kasvu kuuden aikakausien linssin läpi

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Perusviivan nollaaminen? eDiscoveryn markkinakoon mukautukset vuodelle 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Kotiin vai pois? eDiscovery Malliston markkinoiden mitoitukseen ja hinnoitteluun liittyvät näkökohdat

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Viisi suurta lukee eDiscovery helmikuussa 2021

From litigation trends and legal tech investing to facial recognition and...

Viisi suurta lukee eDiscovery tammikuu 2021

From eDiscovery business confidence and operational metrics to merger and acquisition...

Viisi suurta lukua eDiscovery joulukuu 2020

May the peace and joy of the holiday season be with...

Viisi suurta lukua eDiscoveryssa marraskuulle 2020

From market sizing and cyber law to industry investments and customer...

HaysTackid tunnustettu IDC MarketScape for eDiscovery Services

According to HaystackID CEO Hal Brooks, “We are proud to once...

Sukupolvenäkymä etätietoturvasta? HaysTackid™ -julkaisut 3.0 -tietoturvaparannukset tarkistustekniikkaan

According to HaystackID's Senior Vice President and General Manager for Review...

Vain ajan kysymys? HaysTackid käynnistää uuden palvelun tietomurtojen etsimistä ja tarkastelua varten

According to HaystackID's Chief Innovation Officer and President of Global Investigations,...

Se on Match! Keskittyminen eDiscovery-tarkastelun kokonaiskustannuksiin ja tarkistusoikeus Match

As a leader in remote legal document review, HaystackID provides clients...

Kylmä sää saalis? Ennakoiva koodaustekniikat ja -protokollat -kysely — kevään 2021 tulokset

The Predictive Coding Technologies and Protocols Survey is a non-scientific semi-annual...

Tuletko ulos metsästä? 18 huomautusta eDiscovery Business Luottamus talvella 2021

In the winter of 2021, 85.0% of eDiscovery Business Confidence Survey...

eDiscovery-liiketoiminnan suorituskykyyn vaikuttavat ongelmat: Talvi 2021 -yleiskatsaus

In the winter of 2021, 43.3% of respondents viewed budgetary constraints...

Ei niin erinomainen? eDiscoveryn operatiiviset mittarit talvella 2021

In the winter of 2021, eDiscovery Business Confidence Survey more...