Sun. Mar 26th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Opmerking van de redactie: ComplexDiscovery belicht van tijd tot tijd openbaar beschikbare of privé te koop bare aankondigingen, inhoudsupdates en onderzoek van cyber-, data- en juridische ontdekkingsproviders, onderzoeksorganisaties en leden van de ComplexDiscovery-community. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig belicht, neemt het geen enkele verantwoordelijkheid voor beweringen over inhoud.

  Neem vandaag nog contact met ons op als u aanbevelingen wilt indienen voor overweging en opname in de cyber⸺-, gegevens- en juridische ontdekkingsgerichte service-, product- of onderzoeksaankondigingen van ComplexDiscovery.

  Beoordelingskaarts*

  Conflictbeoordelingen in Oekraïne — Een overzicht in kaarten

  Instituut voor de studie van oorlog (ISW), Rusland Team

  Critical Threats-project (CTP), American Enterprise Institute

  Achtergrondinformatie over algemene beoordeling

  ISW publiceert systematisch Russische campagnebeoordelingen met kaarten die de beoordeelde controle over terrein in Oekraïne en de belangrijkste Russische manoeuvreassen benadrukken.

  Deze kaarten vergroten de dagelijkse synthetische producten die betrekking hebben op belangrijke gebeurtenissen in verband met hernieuwde Russische agressie tegen Oekraïne.

  Een van de meest nauwkeurige en gedetailleerde bronnen voor voortdurende updates over de crisis in Oekraïne is de Ukraine Conflict Update van het Institute for the Study of War. Het Institute for the Study of War (ISW) is een 501 (c) (3) organisatie en produceert strikt niet-partijdig, niet-ideologisch, op feiten gebaseerd onderzoek. ISW streeft ernaar een geïnformeerd begrip van oorlog en militaire aangelegenheden te bevorderen door middel van uitgebreid, onafhankelijk en toegankelijk open-source onderzoek en analyse. Het onderzoek van ISW wordt beschikbaar gesteld aan het grote publiek, militaire beoefenaars, beleidsmakers en leden van de media. ISW-updates bieden een dagelijkse synthese van belangrijke gebeurtenissen met betrekking tot de Russische agressie tegen Oekraïne en kunnen gunstig zijn voor professionals op het gebied van cyberbeveiliging, informatiebeheer en juridische ontdekking, aangezien ze de zakelijke, informatietechnologie en juridische trends en trajecten volgen die worden beïnvloed door de huidige Conflict in Oekraïne.

  Chronologie van kaarten van 13 tot 16 maart 2022

  Kaarten voor conflictbeoordeling in Oekraïne - Vier situatiekaarten (PDF) - Mouseover om te scrollen

  Conflictkaarten Oekraïne - 031322 - 031622

  Lees de laatste updates van het conflict in Oekraïne van het Institute for the Study of War

  * Gedeeld met directe uitdrukkelijke toestemming van het Institute for the Study of War (ISW).

  Over het Institute for the Study of War Research Methodology

  De onderzoeksmethodologie van ISW is gebaseerd op zowel primaire als secundaire bronnen, waardoor onderzoekers een alomvattend begrip van de situatie ter plaatse kunnen ontwikkelen. Om militaire en politieke ontwikkelingen op een bepaald gebied te analyseren, moeten de onderzoeksanalisten van ISW de systemen van vijandelijke en vriendelijke troepen volledig begrijpen. Ze moeten ook de demografische gegevens van de bevolking, het fysieke terrein, de politiek en de geschiedenis van dat gebied begrijpen. Dit legt de analytische basis voor het begrijpen van de redenen voor bepaalde ontwikkelingen en het bereiken van de toegewezen onderzoeksdoelstellingen. ISW-analisten brengen ook tijd door in plaatsen als Irak, Afghanistan en elders om een beter begrip te krijgen van de veiligheids- en politieke situatie en om de uitvoering van de huidige strategieën en beleidsmaatregelen te evalueren. Onze onderzoekers verzamelen gegevens en analyseren trends, produceren een gedetailleerde analyse van ontwikkelingen op onderzoeksgebieden, waardoor een nauwkeurig, tijdig en grondig beeld van de situatie met hoge resolutie wordt geproduceerd. De onderzoeksmethodologie van ISW garandeert zijn succes en toewijding om het vermogen van het land om militaire operaties uit te voeren te verbeteren, strategische doelstellingen te bereiken en te reageren op opkomende problemen die mogelijk het gebruik van Amerikaanse militaire macht vereisen.

  Over het Instituut voor de Studie van Oorlog

  Het Institute for the Study of War bevordert een geïnformeerd begrip van militaire zaken door betrouwbaar onderzoek, betrouwbare analyse en innovatief onderwijs. We zijn toegewijd aan het verbeteren van het vermogen van het land om militaire operaties uit te voeren en te reageren op opkomende bedreigingen om strategische doelstellingen van de VS te bereiken. ISW is een niet-partijgebonden, non-profit onderzoeksorganisatie voor openbaar beleid. Leer meer, doe mee en draag vandaag nog bij.

  Aanvullende lezing

  [Jaarlijkse update] Internationaal cyberrecht in de praktijk: interactieve toolkit

  Gegevensambassades: soevereiniteit, veiligheid en continuïteit voor natiestaten

  Bron: ComplexDiscovery