Veristar kondigt de lancering en ondersteuning van acquisitie aan

“Successful organizations are built on the strength of their people, and that is the foundation of Veristar,” says company founder, CEO and president Rick Avers. “Our team has unmatched experience handling sensitive information in litigations, investigations, regulatory requests and other complex data matters for clients in a wide array of industries. That expertise helps us to quickly understand client needs and case strategies, guiding us to identify the right approach and implement the most efficient solution.”

en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
es flag

Aankondiging van de pers

Veristar LLC lanceert als een Premier Provider van Data Discovery Services op de juridische markt

Het bedrijf kondigt ook de overname van datamanagement en managed review services van Nexem Legal aan, waardoor het team van experts uit de industrie op het gebied van gegevensverzameling, analyse, e-discovery hosting en documentbeoordeling onmiddellijk wordt uitgebreid.

Veristar LLC, een leverancier van deskundige forensische gegevensverzameling, elektronische ontdekking en uitgebreide document- en beheerde beoordelingsdiensten voor juridische afdelingen en advocatenkantoren, kondigt vandaag de lancering aan [1 november 2019]. Veristar brengt een dynamisch team van professionals uit de sector samen met meer dan 250 jaar ervaring onder zijn leiderschap, projectmanagers en gegevensverwerking- en beoordelingsteams, allemaal zeer bekwaam in het navigeren van complexe gegevenszaken.

Samen met de formele lancering van vandaag, kondigt Veristar ook aan dat het geselecteerde diensten heeft verworven, waaronder belangrijke bronnen en andere activa, van Nexem Legal, een van de meest gerespecteerde juridische dienstverleners tot wereldwijde merken, advocatenkantoren, staats- en federale agentschappen en academische wereld. Inbegrepen in de overname zijn Nexem Legal de volledige suite van datamanagement en managed review services, die de eerder verworven juridische diensten omvatten, waaronder Franklin Data, Scarab Consulting, VE Discovery en LIT Group. Voorwaarden van de transactie zijn niet openbaar.

Verschillende Veristar-leiders, waaronder oprichter van het bedrijf Rick Avers, samen met gewaardeerde consultants, projectmanagers en klantenserviceproviders maakten het meest recent deel uit van CertaTech Solutions, een bedrijf dat zich richt op interne juridische afdelingen en uitgebreide document- en managed review services. Velen waren eerder bij Clearwater Legal, overgenomen door CertaTech in 2018. Samen met hen zijn belangrijke leiders van het bedrijf voorheen bekend als Franklin Data Ventures Inc., onlangs onderdeel van Nexem Legal, die allemaal uitgebreide ervaring hebben met het ondersteunen van advocatenkantoren met een holistische benadering van verdedigbare gegevensverzameling en gestroomlijnde e-discovery diensten.

De aanpak van Veristar op het gebied van dienstverlening is gebaseerd op de kennis en vaardigheden die het team van experts gedurende tientallen jaren heeft aangescherpt om zowel corporate juridische afdelingen als hun externe adviseurs te ondersteunen. Die ervaring betekent ook dat ze erkennen wanneer een oplossing op maat nodig is. Daarom vertrouwen klanten Veristar voor creativiteit en flexibiliteit bij het afhandelen van hun meest complexe projecten.

„Succesvolle organisaties zijn gebaseerd op de kracht van hun mensen, en dat is de basis van Veristar”, zegt oprichter, CEO en president Rick Avers. „Ons team heeft ongeëvenaarde ervaring met het omgaan met gevoelige informatie in geschillen, onderzoeken, regelgevingsverzoeken en andere complexe datazaken voor klanten in een breed scala van sectoren. Die expertise helpt ons om snel inzicht te krijgen in de behoeften van klanten en casestrategieën, waardoor we de juiste aanpak kunnen bepalen en de meest efficiënte oplossing kunnen implementeren.”

Veristar Vice President van Review Joe Kearney werkte eerder samen met Avers en deelt zijn opwinding over het bouwen van een nieuw bedrijf samen. „Naast het gebruik van geavanceerde technologie en bewezen best practices, stelt Veristar een uitzonderlijk getalenteerd team van professionals samen om een ongekend niveau van consultatie en service te leveren dat klanten waarderen en vertrouwen.”

Veristar is gevestigd in Chicago en heeft productie- en reviewfaciliteiten in New York en Washington, D.C., met verkoop- en projectmanagementteams in grote steden in de VS.

Over Veristar LLC

Veristar is opgericht in 2019 en brengt een team van professionals met meer dan 250 jaar ervaring in het verwerken van gevoelige informatie voor geschillen, onderzoeken, fusies en overnames, regelgeving en andere zaken met betrekking tot complexe datasets. De combinatie van hun ongeëvenaarde expertise met toonaangevende technologie, biedt het bedrijf forensische gegevensverzameling, elektronische ontdekking en uitgebreide document en managed review services aan corporate juridische afdelingen en advocatenkantoren in de Verenigde Staten en over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar www.veristar.tech.

Lees de volledige persmededeling op Veristar LLC lanceert als een Premier Provider van Data Discovery Services to Legal Market

Aanvullend lezen

Investeringen in eDiscovery (een lopende lijst)

Een verkorte blik op het bedrijf van eDiscovery: fusies, overnames en investeringen

Bron: ComplexDiscovery

Incidentele groei? De kosten van een datalek raken recordhoog volgens nieuw rapport
Cyberdreigingen op afstand houden? Opstarten van cyberverzekeringen At-Bay sluit de financiering van serie D
Een economische impact? Hoe cyberverzekering de respons van incidenten vormt
Een venster naar Malware? Het nieuwe Malware Reverse Engineering Handboek van CCDCOE
Cobra Juridische oplossingen verwerft digitale ontdekking

According to Candice Corby, Chief Executive Officer for Cobra Legal Solutions,...

TransPerfect en Semantix samenvoegen

According to TransPerfect President and CEO Phil Shawe, “We have competed...

Braintrace Verworven door Sophos

According to Bret Laughlin, CEO and co-founder of Braintrace, “NDR is...

DISCO kondigt IPO-prijzen aan

A registration statement relating to the initial public offering by DISCO...

A New Era in eDiscovery? Framing Market Growth Through the Lens of Six Eras

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

Een eDiscovery Market Size Mashup: 2020-2025 Wereldwijd overzicht van software en services

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

De basislijn resetten? EDiscovery Marktgrootte aanpassingen voor 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Thuis of weg? eDiscovery Collection Market Overwegingen voor afmetingen en prijzen

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Vijf geweldige lezingen over cyber, data en juridische ontdekking voor juli 2021

From considerations for cyber insurance and malware to eDiscovery business confidence...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor juni 2021

From remediating cyberattacks to eDiscovery pricing, the June 2021 edition of...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor mei 2021

From cyber discovery and data breaches to business of law and...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor april 2021

From X-Road® and risk management to business confidence and cybersecurity, the...

Gloeiende verwachtingen? Achttien waarnemingen over het vertrouwen van eDiscovery in de zomer van 2021

In the summer of 2021, 63.3% of survey respondents felt that...

Problemen die van invloed zijn op de bedrijfsprestaties van eDiscovery: een overzicht

In the summer of 2021, 24.4% of respondents viewed increasing types...

Op zoek naar boven? Operationele statistieken van eDiscovery in de zomer van 2021

In the summer of 2021, 80 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

Extreme warmte? Resultaten van de zomer 2021 eDiscovery Bedrijfsvertrouwen

Since January 2016, 2,522 individual responses to twenty-three quarterly eDiscovery Business...