Liiketoiminnan yhdistelmä Complete, Cellebrite aloittaa kaupankäynnin NASDAQ

According to to Adam Clammer, Chief Executive Officer of TWC Tech Holdings, “Cellebrite’s technology enables its customers to protect the public and safeguard assets with efficiency and transparency. We believe Cellebrite is well-positioned to capture the opportunities ahead and increase its share of the large and growing Digital Intelligence market as it transitions to the public markets.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
he flag
ja flag
lv flag
pl flag
pt flag
ru flag
es flag

Toimittajan huomautus: Ajoittain ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla tai yksityisesti ostettavissa olevia ilmoituksia, sisältöpäivityksiä ja tutkimusta kyber-, data-ja laillisten etsintäpalvelujen tarjoajilta, tutkimusorganisaatioilta ja ComplexDiscovery-yhteisön jäseniltä. Vaikka ComplexDiscovery korostaa säännöllisesti näitä tietoja, se ei ota mitään vastuuta sisältöväitteistä.

Jos haluat antaa suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi ComplexDiscoveryn kyber-, data-ja oikeudellisten löytökeskeisten palvelu-, tuote- tai tutkimusilmoituksiin, ota meihin yhteyttä tänään.

Lehdistöilmoitus

Cellebrite täydentää liiketoiminnan yhdistelmä TWC Tech Holdings II Corp., Yhtiö aloittaa kaupankäynnin Nasdaq alla symboli ”CLBT”

Cellebriten johtavat digitaaliset älykkyysratkaisut tukevat maailman parhaita julkisia turvallisuusvirastoja ja yrityksiä laillisesti pakotetuissa rikos- ja siviilitutkimuksissa ympäri maailmaa

SAN Franciscon, CA ja PETAH TIKVA, Israel, 30.8.2021— Cellebrite DI Ltd. (”Cellebrite”), joka on maailmanlaajuinen johtava julkisen ja yksityisen sektorin digitaalisia tiedusteluratkaisuja, ja TWC Tech Holdings II Corp. (”TWC TH Holdings”) (Nasdaq: TWCT), julkisti tänään loppuun niiden aiemmin ilmoitettua liiketoiminnan yhdistämistä. Yhdistetty yhtiö säilyttää Cellebrite DI Ltd. nimen ja sen kantaosakkeet ja optiotodistukset aloittavat kaupankäynnin Nasdaqissa 31. elokuuta 2021 osaketunnuksilla ”CLBT” ja ”CLBTW”. Kauppa hyväksyttiin 27. elokuuta 2021 pidetyssä TWC Tech Holdingsin osakkeenomistajien erityiskokouksessa.

Cellebriten toimitusjohtaja Yossi Carmil totesi: ”Olemme saavuttaneet tärkeän virstanpylvään, joka edistää strategiaamme edistääksemme arvoa tutkivalle elinkaarelle. Olemme energisoituneet merkittävistä mahdollisuuksista rakentaa alan johtavaa asemaamme, laajentaa kykyjämme ja toimittaa edelleen arvokkaita ratkaisuja laajalle ja kasvavalle asiakaskunnallemme. Haluan kiittää True Wind Capitalia heidän tuestaan ja kumppanuudestaan koko tämän prosessin ajan. Julkisesti noteerattuna yrityksenä uskomme, että meillä on hyvät edellytykset auttaa luomaan turvallisempi maailma Digital Intelligence -ratkaisuvalikoimamme avulla ratkaisujemme eettisen käytön avulla ja tuottamaan kestävää arvoa kaikille sidosryhmillemme.”

TWC Tech Holdingsin toimitusjohtaja Adam Clammer totesi, että Cellebriten teknologia mahdollistaa asiakkaidensa suojelemisen ja omaisuuden turvaamisen tehokkaalla ja avoimuudella. Uskomme, että Cellebrite pystyy hyödyntämään edessä olevia mahdollisuuksia ja kasvattamaan osuuttaan suurista ja kasvavista Digital Intelligence -markkinoista siirtyessään julkisille markkinoille.”

Tapahtuman yleiskuvaus

Kauppa tuotti noin 370 miljoonaa dollaria bruttotuotosta TWC Tech Holdingsin osakkeenomistajien lunastusten jälkeen ja yksityisten sijoitusten julkiseen pääomaan (PIPE) osakkeiden ostamiseen Cellebriten nykyisiltä osakkeenomistajilta, jotka ovat ensisijaisesti peräisin yritys. Johtavat institutionaaliset sijoittajat, kuten Light Street Capital ja Makena Capital, sekä strateginen sijoittaja Axon Enterprise, Inc., osallistuivat PIPEen toimintaan, jonka yksityiskohdat julkistettiin Cellebriten 8. huhtikuuta 2021 julkaistussa lehdistötiedotteessa.

Cellebriten ylin johtoryhmä jatkaa yhtiön johdossa, jota johtaa toimitusjohtaja Yossi Carmil. Cellebriten hallitukseen kuuluvat Haim Shani (puheenjohtaja), Ryusuke Utsumi, Yonatan Domnitz, Elly Keinan ja Yossi Carmil. Kaupan päätyttyä hallitus toivotti tervetulleiksi uudet johtajat Adam Clammerin, Dafna Gruberin, William Heldfondin ja Nadine Baudot-Trajtenbergin.

Neuvonantajat

J. P. Morgan Securities LLC toimi Cellebriten taloudellisena neuvonantajana. White and Case LLP ja Meitar Law Office toimivat Cellebriten oikeudellisina neuvonantajina. Cowen and Company, LLC ja Needham and Company, LLC toimi Cellebriten ei-yksinoikeudella johtavina pääomamarkkinoiden neuvonantajina.

Bofa Securities ja J. P. Morgan Securities LLC toimivat Cellebriten ja TWC Tech Holdingsin sijoitteluedustajina. BoFa Securities, J. P. Morgan Securities LLC ja William Blair and Co. toimivat TWC Tech Holdingsin pääomamarkkinaneuvojina. Simpson Thacher ja Bartlett LLP sekä Herzog, Fox ja Ne'eman toimivat TWC Tech Holdingsin oikeudellisina neuvonantajina.

Shearman ja Sterling LLP toimivat sijoittajien oikeudellisina neuvonantajina.

Tietoja Cellebrite

Cellebriten tehtävänä on antaa asiakkailleen mahdollisuus suojella ja pelastaa ihmishenkiä, nopeuttaa oikeudenmukaisuutta ja säilyttää yksityisyyttä yhteisöissä ympäri maailmaa. Cellebrite on maailmanlaajuinen johtaja julkisen ja yksityisen sektorin Digital Intelligence -ratkaisuissa, mikä antaa organisaatioille valtuudet hallita laillisesti sanktioitujen digitaalisten tutkimusten monimutkaisuutta tehostamalla tiedusteluprosesseja. Cellebriten Digital Intelligence -ympäristö ja -ratkaisut ovat luottaneet tuhansiin johtaviin virastoihin ja yrityksiin yli 140 maassa. Sen avulla asiakkaat keräävät, tarkastelevat, analysoivat ja hallinnoivat tietoja laillisesti pakotetuissa tutkimuksissa. Lisätietoja käy osoitteessa www.cellebrite.com ja

Tietoja TWC Tech Holdings

TWC Tech Holdings on tyhjän shekin yritys, joka on muodostettu fuusion, pääomapörssin, omaisuuserien hankinnan, osakkeiden oston, uudelleenorganisoinnin tai vastaavan liiketoimintojen yhdistämisen toteuttamista varten. TWC Tech Holdings keräsi 600 miljoonaa dollaria ensimmäisessä julkisessa tarjonnassaan syyskuussa 2020.

True Wind Capital

True Wind Capital on San Franciscossa sijaitseva pääomasijoitusyhtiö, joka keskittyy sijoittamaan johtavia teknologiayrityksiä. True Windilla on laaja investointimandaatti, jossa on syvällistä alan asiantuntemusta ohjelmistojen, teknologiaan liittyvien palveluiden ja laitteistojen välillä.

Lue alkuperäinen julkaisu.

Lisä lukeminen

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

Kyberlöydön määritteleminen? Määritelmä ja kehys

Lähde: Complex Discover

Venäjältä (ja Kiinasta) rakkaudella? Yhdistyneen kuningaskunnan kansallisen kyberturvallisuuskeskuksen vuosikatsaus

According to the NCSC Annual Review, China remained a highly sophisticated...

Liittovaltion uudet kyberturvallisuuden vaaratilanteen ja haavoittuvuuden vastauspelikirjat

According to Matt Hartman, Deputy Executive Assistant Director for Cybersecurity, "The...

Kyberkriminaalisuuden aalto? Vuotuinen ENISAn uhkamaisema-raportti — 9. painos

According to EU Agency for Cybersecurity Executive Director Juhan Lepassaar, “Given...

- Ottaen huomioon Zero Marraskuu 2021 Nato-CDOE:n kybertapahtumia koskeva raportti

Computer security professionals love to say that there is no such...

Vahva kiitotie? KLDiscovery-tiedostot alkuperäiseen julkiseen tarjoukseen

On Tuesday, November 23, 2021, KLDiscovery took a strong step toward...

Modus turvaa J.P. Morganin käyttöpääomarahaston

According to Steven Horan, Chairman, and CEO of Modus, “Having the...

Driven ja innovatiivinen etsintäyhdistäminen

According to the announcement, Silver Oak Services Partners, a private equity...

Smarsh hankkii digitaalisen turvallisen tuotelinjan Micro Focuksesta

According to Smarsh CEO Brian Cramer, “Solving the sophisticated archiving, compliance...

eDiscovery Market Size Mashup: 2021—2026 Maailmanlaajuinen ohjelmistojen ja palveluiden yleiskatsaus

From market retraction in 2020 to resurgence in 2021, the worldwide...

Uusi aikakausi eDiscoveryssa? Kehystys markkinoiden kasvu kuuden aikakausien linssin läpi

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Perusviivan nollaaminen? eDiscoveryn markkinakoon mukautukset vuodelle 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Viisi suurta lukua Cyber-, Data- ja Legal Discoverystä marraskuulle 2021

From worldwide eDiscovery market sizing and discovery intelligence to cybersecurity playbooks...

Viisi suurta lukua Cyber, Data, ja Legal Discovery lokakuussa 2021

From artificial intelligence and predictive coding to eDiscovery business confidence and...

Viisi suurta lukua Cyber, Data, ja Legal Discovery syyskuu 2021

From countering ransomware to predictive coding and packaged services, the September...

Viisi suurta lukua Cyber, Data, ja Legal Discovery elokuussa 2021

From the interplay of digital forensics in eDiscovery to collecting online...

Rauhoitu ennen myrskyä? Kahdeksantoista huomautusta eDiscovery-yritysten luottamuksesta syksyllä 2021

In the fall of 2021, 71.2% of survey respondents felt that...

Apua etsitty? eDiscoveryn liiketoiminnan suorituskykyyn vaikuttavat ongelmat: Fall 2021 -yleiskatsaus

In the fall of 2021, 27.4% of respondents viewed lack of...

Satoaika? eDiscoveryn operatiiviset mittarit syksyllä 2021

In the fall of 2021, 67 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

Seasonably Hot? Fall 2021 eDiscovery Business Luottamuskyselyn tulokset

Since January 2016, 2,595 individual responses to twenty-four quarterly eDiscovery Business...