XDD hankkii Paralawin

According to Bob Polus, XDD Founder and CEO, “As part of XDD’s ongoing acquisition strategy, Paralaw further expands our brand, services and market reach on an international stage. The Paralaw team brings a solid reputation to the XDD table in providing advanced short and long-term legal staffing solutions.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Toimittajan huomautus: Ajoittain ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia tai yksityisesti ostettavia ilmoituksia, sisältöpäivityksiä ja tutkimusta tietojen löytämisestä ja laillisista etsintäpalveluista, tutkimusorganisaatioista ja ComplexDiscovery-yhteisön jäsenistä. Vaikka ComplexDiscovery korostaa säännöllisesti näitä tietoja, se ei ota mitään vastuuta sisältöväitteistä.

Jos haluat antaa suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi ComplexDiscoveryn tietoihin ja oikeudellisiin löytökeskeisiin palvelu-, tuote- tai tutkimusilmoituksiin, ota meihin yhteyttä tänään.

Lehdistöilmoitus

XDD hankkii Paralaw UK Limited laajentaa hallitun tarkistajan ja eDiscovery Services Talent Poolin Isossa-Britanniassa

Xact Data Discovery (XDD), joka on johtava kansainvälinen eDiscoveryn tarjoaja, tiedonhallinta- ja hallinnoitujen tarkistuspalvelujen tarjoaja asianajotoimistoille ja yrityksille, ilmoittaa [28.4.2021] ostavansa Paralawin, joka on Isossa-Britanniassa toimiva laillinen ulkoistamisyritys, joka tarjoaa hallittua tarkistushenkilöstöä, eDiscoveryä ja sopimusten hallintaa palvelut asianajotoimistojen ja yritysten.

Yrityskauppa laajentaa XDD:n UK-jalanjälkeä Anexsys-brändin kautta ja tarjoaa sisäisen oikeudellisen ulkoistamisen lahjakkuuden, joka täyttää hallinnoidun peruskatsauksen, eDiscoveryn ja sopimusten hallintapalvelut Yhdistyneen kuningaskunnan alueella. Paralaw sijaitsee Lontoossa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa yli 20 vuoden ajan, ja se tarjoaa asiakkailleen joustavaa ulkoistettua oikeudellista tukea sekä yrityksen sisäisille oikeustiimeille että asianajotoimistoille. Asiakkaita on aina start-up-yrityksistä vakiintuneisiin yrityksiin, teknologian tarjoajiin ja sinisirujen kotitalousnimiin.

Rob Crowley, Anexsysin toimitusjohtaja toteaa: ”Olen innoissani voidessani lisätä Paralawin palveluvalikoiman liiketoimintaamme. Paralawin aiheasiantuntemus oikeusprosessien ulkoistamisesta ja sopimushallinnasta yhdistettynä Anexsysin lakiteknisiin palveluihin on uskomattoman jännittävää. Paralaw-tiimi on myös arvokas voimavara lyhyen ja pitkän aikavälin eDiscoveryn ja sopimusten hallintasitoumusten mittaamiseen Yhdistyneen kuningaskunnan ja Euroopan markkinoilla.”

Paralawin toimitusjohtaja Murray Duncan lisää: ”Olemme iloisia voidessamme yhdistää voimamme Anekssyin ja XDD:hen. Tehtyämme läheistä yhteistyötä Anexsysin kanssa useiden vuosien ajan tiedämme, että yhteinen intohimomme asiakaspalveluun tarjoaa vankan perustan jatkuvaan menestykseen. Olemme innoissamme voidessamme lisätä palveluvalikoimaa, jota voimme tarjota asiakkaillemme ja tarjota runsaasti mahdollisuuksia henkilöstöllemme.”

Bob Polus, XDD perustaja ja toimitusjohtaja, kommentoi, ”Osana XDD:n meneillään olevaa hankintastrategiaa, Paralaw laajentaa entisestään brändiämme, palveluitamme ja markkinoiden tavoittamista kansainvälisellä näyttämöllä. Paralaw-tiimi tuo vankan maineen XDD-taulukkoon tarjotessaan kehittyneitä lyhyen ja pitkän aikavälin oikeudellisia henkilöstöratkaisuja.”

Paralaw osto XDD tulee XDD ja Consilio ovat äskettäin ilmoittaneet suunnitelmista sulautua, odotettaessa viranomaishyväksyntää. Sulautuminen on vireillä lopullisia oikeudellisia sopimuksia XDD:n, Consilion ja edustavien pääomasijoitusyhtiöiden JLL Partnersin, Aquiline Capital Partnersin ja Stone Point Capitalin välillä. Lopullinen brändäys, toiminta-, palvelu- ja rahoitusmallit voivat mukautua vastaavasti.

Tietoja Xact tietojen etsinnästä

Xact Data Discovery on johtava kansainvälinen eDiscoveryn tarjoaja, tiedonhallinta ja hallinnoidut tarkistuspalvelut asianajotoimistoille ja yrityksille. XDD auttaa asiakkaita optimoimaan eDiscovery-asiansa järjestämällä tarkkuusviestintää ihmisten, prosessien, teknologian ja datan välillä.

XDD-palveluita ovat muun muassa rikostekninen, eDiscovery-käsittely, Relativity hosting ja hallittu arvostelu. XDD:llä on 21 toimipistettä eri puolilla Yhdysvaltoja, kaksi toimipistettä Intiassa ja yksi Britanniassa. XDD tarjoaa poikkeuksellista asiakaspalvelua sitoutumalla reagoivaan, avoimeen ja oikea-aikaiseen viestintään, jotta asiakkaat pysyvät ajan tasalla koko löydön elinkaaren ajan.

Tietoa henkilöstä Paralaw

Vuonna 1997 perustettu Paralaw on vakiintunut joustavien ulkoistettujen oikeudellisten tukipalvelujen tarjoaja asianajotoimistoille, teknologian tarjoajille ja yrityksille eri puolilla Yhdistynyttä kuningaskuntaa. Asiakkaita on aina aloitusyrityksistä kotitalouksien nimiin. Palveluihimme kuuluvat oikeusprosessien ulkoistaminen, hallittu asiakirjojen tarkistaminen, laillinen rekrytointi, wayleaves-käsittely ja yleinen oikeusavustustuki. Kokemuksemme, joustavuutemme ja reagointinopeutemme tarjoavat todellisia kustannussäästöjä arvostetuille asiakkaillemme. Paralawilla on toimipisteitä Lontoossa ja Nottinghamissa sekä tukea asiakastiloissa.

Tietoja Anexsysistä

XDD-tuotemerkillä toimiva Anexsys on oikeudellisten teknologiapalvelujen konsultointi, joka tarjoaa eDiscovery-, digitaalisia rikosteknisiä ja paperikopiopalveluja asianajotoimistoille, yrityksille ja valtion elimille kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Euroopassa. Turvallisissa toimistoissa on ISO9001, ISO27001 ja Cyber Essential Plus -sertifikaatit Olemme ainutlaatuisia, kun meillä on mukautettu ohjelmistokehitystiimi, joka suunnittelee ja toteuttaa räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja oikeusprosessien parantamiseksi.

Consilio — Tietoja

Consilio on maailmanlaajuinen johtaja eDiscoveryssa, dokumenttien tarkastelussa, riskienhallinnassa ja oikeudellisissa konsultointipalveluissa. Consilio Complete -valmiuksien avulla yhtiö tukee monikansallisia asianajotoimistoja ja yrityksiä innovatiivisten ohjelmistojen, kustannustehokkaiden hallinnoitujen palvelujen sekä syvän oikeudellisen ja sääntelyn alan asiantuntemuksen avulla. Consiliolla on laaja kokemus oikeudenkäynneistä, HSR-toisista pyynnöistä, sisäisistä ja sääntelyä koskevista tutkimuksista, eDiscoverysta, asiakirjojen tarkastelusta, tietohallinnosta, vaatimustenmukaisuuden riskinarvioinnista, kyberturvallisuudesta, lakiosaston hallinnasta, sopimusten hallinnasta, oikeudellisesta analytiikasta, paperin löytämisestä ja digitaalisesta tulostuksesta sekä oikeudellinen rekrytointi ja sijoittaminen. Consilio työllistää alan johtavia ammattilaisia ja käyttää puolustettavia työnkulkuja patentoidulla ja alan todistetulla teknologialla kaikissa eDiscoveryn ja riskienhallinnan elinkaaren vaiheissa. ISO 27001:2013 -sertifioitu yritys hoitaa toimistoja, asiakirjojen tarkastelua ja konesaleja eri puolilla Eurooppaa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa.

Tietoja Stone Point Capital LLC

Stone Point on CT:n Greenwichissä toimiva sijoituspalveluyritys, jonka hallinnassa on noin 30 miljardin dollarin omaisuus. Stone Point tähtää investointeihin globaalin rahoituspalvelualan yrityksiin ja siihen liittyviin sektoreihin. Yritys sijoittaa useisiin vaihtoehtoisiin omaisuusluokkiin, mukaan lukien pääomasijoitukset Trident Funds -lippulaivansa kautta. Stone Point hoitaa myös sekä likvidit että yksityiset luottorahastot ja hallinnoidut tilit Lisäksi Stone Point Capital Markets tukee yrityksiämme, salkkuyhtiöitämme ja muita asiakkaitamme tarjoamalla erityisiä rahoitusratkaisuja.

Tietoja Aquiline Capital Partners LLC

Aquiline Capital Partners on vuonna 2005 perustettu yksityinen sijoituspalveluyritys, jonka kotipaikka on New Yorkissa ja Lontoossa. Se investoi finanssipalvelualan yrityksiin rahoitusteknologian, vakuutusten, sijoitushallinnon, yrityspalveluiden, luottojen ja terveydenhuollon aloilla. Yrityksen hallinnassa on 6,1 miljardin dollarin omaisuus 31.12.2020 alkaen.

Lue alkuperäinen julkaisu.

Lisä lukeminen

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

Palveluntarjoajien arviointi? IDC:n uudet maailmanlaajuiset eDiscovery-palvelut MarketScape

Lähde: Complex Discover

Solid Look Euroopasta? Legal Tech Fuusio ja yrityskauppa Mike Bryantin ja John Jacobsin kanssa

From Special Purpose Acquisition Companies (SPACs) to the recent flurry of...

Gimmal hankkii Sherpa-ohjelmiston

According to Mark Johnson, Chief Executive Officer at Gimmal, "With the...

Magneetti rikostekninen sulkeutuu $115 miljoonaa listautumisanti

According to Adam Belsher, Magnet Forensics' CEO, "I'm proud of the...

XDD hankkii Paralawin

According to Bob Polus, XDD Founder and CEO, “As part of...

Uusi aikakausi eDiscoveryssa? Kehystys markkinoiden kasvu kuuden aikakausien linssin läpi

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Perusviivan nollaaminen? eDiscoveryn markkinakoon mukautukset vuodelle 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Kotiin vai pois? eDiscovery Malliston markkinoiden mitoitukseen ja hinnoitteluun liittyvät näkökohdat

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Viisi suurta lukee eDiscovery huhtikuulle 2021

From X-Road® and risk management to business confidence and cybersecurity, the...

Viisi suurta lukee eDiscovery maaliskuulle 2021

From data breach economics and vulnerabilities to private-equity investments and vendor...

Viisi suurta lukee eDiscovery helmikuussa 2021

From litigation trends and legal tech investing to facial recognition and...

Viisi suurta lukee eDiscovery tammikuu 2021

From eDiscovery business confidence and operational metrics to merger and acquisition...

Ottaen huomioon Cyber Discoveryn Strateginen kehys

Cyber Discovery can be defined as the application of a combination...

Gimmal hankkii Sherpa-ohjelmiston

According to Mark Johnson, Chief Executive Officer at Gimmal, "With the...

Onko sinulla yhteentoimivuus? CloudNine käynnistää etsintäportaalin

According to Jacob Hesse, VP of Product at CloudNine, “Discovery Portal...

Magneetti rikostekninen sulkeutuu $115 miljoonaa listautumisanti

According to Adam Belsher, Magnet Forensics' CEO, "I'm proud of the...

Kahdeksantoista huomautusta eDiscovery Business Luottamuksesta keväällä 2021

In the spring of 2021, 60.0% of eDiscovery Business Confidence Survey...

eDiscoveryn liiketoiminnan suorituskykyyn vaikuttavat ongelmat: kevään 2021 yleiskatsaus

In the spring of 2021, 25.0% of respondents viewed budgetary constraints...

Onnelliset päivät ovat taas lähellä? eDiscoveryn operatiiviset mittarit keväällä 2021

In the spring of 2021, 93 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

Optimismin tilkka? Kevään 2021 eDiscovery Business Luottamuskyselyn tulokset

This is the twenty-second quarterly eDiscovery Business Confidence Survey conducted by...