Sun. Mar 26th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Toimittajan huomautus: Ajoittain, ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia tai yksityisesti ostettavia ilmoituksia, sisältöpäivitykset, ja kybertutkimus, tiedot, ja laillisten löytöjen tarjoajat, tutkimusorganisaatiot, ja CompleDiscovery-yhteisön jäsenet. Vaikka CompleDiscovery korostaa näitä tietoja säännöllisesti, se ei ota vastuuta sisältöväitteistä.

  Lähettää suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi CompleDiscoveryn tietoverkkoon, tiedot, ja oikeudellinen löytökeskeinen palvelu, tuote, tai tutkimusilmoituksia, ota meihin yhteyttä jo tänään.

  Tausta Huomautus: Norton Rose Annual Litigation Trends -raportti on Norton Rose Fulbrightin vuosittainen tutkimus, maailmanlaajuinen asianajotoimisto. Raportti seuraa oikeudenkäyntiympäristön muutoksia tutkimalla lakimiesten ammattilaisia keskeisillä kaupallisilla aloilla, mukaan lukien globaalien yritysten yleinen neuvonantaja ja pienten ja keskisuurten yritysten sisäiset lakimiehet. Tutkimus keskittyy Yhdysvaltoihin ja Kanadaan ja kattaa teollisuudenalat, kuten rahoituspalvelut, energia, terveydenhuolto, ja tekniikka. Raportin 18. painoksessa tutkittiin yli 430 lakiasiainneuvojaa ja sisäisiä oikeudenkäyntijohtajia loka- ja marraskuussa 2022. Raportissa tuodaan esiin kyberturvallisuuden kannalta tärkeitä suuntauksia ja oivalluksia, tiedonhallinta, ja eDiscovery-ammattilaiset ja havainnot voivat tarjota arvokasta tietoa näiden alojen ammattilaisille ja auttaa heitä ymmärtämään paremmin nykyistä oikeudellista maisemaa ja ennakoimaan tulevia haasteita.

  Lehdistötiedote (18. tammikuuta 2023)

  Norton Rose Fulbrightin 18. vuosittainen oikeudenkäyntitrenditutkimus osoittaa 2022 Sääntelymenettelyjen lisääntyminen

  Työpaikka-, kyberturvallisuus- ja sääntelyriidat ovat kärjessä 2023 oikeudenkäyntiä koskevat huolenaiheet

  Globaali asianajotoimisto Norton Rose Fulbrightin 18th Annual Litigation Trends Survey, joka julkaistiin tänään, toteaa, että yritysneuvojien sääntelymenettelyt nousivat merkittävästi vuonna 2022 - odotettavissa enemmän vuonna 2023, kun virastojen täytäntöönpanotoiminta piristyy. Puolet vastaajista osallistui ainakin yhden tyyppiseen sääntelymenettelyyn viime vuonna, ja yli kolmasosa odottaa tällaisten menettelyjen lisääntyvän vuonna 2023.

  Tutkimus paljastaa myös lisääntyneen oikeudenkäyntiriskin avainalueilla: kolme parasta paikkaa, joissa vastaajat odottavat riitojen lisääntyvän vuonna 2023, ovat työllisyys ja työvoima, kyber- ja tietosuoja sekä monimuotoisuus, oikeudenmukaisuus ja osallisuus (DEI). Raportissa tutkitaan myös ryhmäkanteita perusteellisemmin, paljastaen uusia oivalluksia alueesta, jonka yli kolmasosa vastaajista piti kriittisenä huolenaiheena vuonna 2023.

  ”Kokemuksemme heijastaa tarkalleen sitä, mitä vastaajamme sanovat”, sanoi Steven Jansma, Norton Rose Fulbrightin Yhdysvaltain oikeudenkäynti- ja riita-asioiden päällikkö. ”Valtion virastot ovat innokkaita tuomaan vaikuttavia tapauksia ja tutkimuksia, ja näemme vankkoja täytäntöönpanotoimia kaikkialla.”

  Tämän vuoden raportti perustuu tutkimukseen, jossa on yli 430 lakiasiainneuvojaa ja sisäistä oikeudenkäyntijohtajaa, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa ja Kanadassa, esimerkiksi rahoituspalvelujen, energian, terveydenhuollon ja teknologian aloilla. Tutkimus sisältää myös oivalluksia syvällisistä haastatteluista, jotta voidaan paremmin tutkia uusia suuntauksia ja johtavien organisaatioiden oikeudenkäyntihaasteita.

  ”Yritysneuvonantaja ennakoi lisääntynyttä altistumista työllisyys- ja työriitoille vuonna 2023, ja DEI on lisääntynyt oikeudenkäyntien huolenaihe kolmantena suorana vuonna”, sanoi Shauna Clark, Norton Rose Fulbrightin Yhdysvaltain työllisyys- ja työvoimajohtaja, joka on myös yrityksen Yhdysvaltain puheenjohtaja. ”Nykyisen sääntely-ympäristön, taloudellisen tuulen ja pandemian viipyvien vaikutusten välillä ei ole nyt yritysjohtajien aika mitata valmistautumistaan.”

  Näistä haasteista huolimatta, yritysneuvojat tuntevat olevansa suurelta osin valmiita käsittelemään oikeudenkäyntejä tulevana vuonna, vastaajat vetoavat tekijöihin, mukaan lukien organisaation sisäinen oikeudenkäyntikokemus ja luottamus ulkopuolisiin neuvonantajiin, samoin kuin sisäiset työkalut ja ominaisuudet, kuten eDiscovery-alustat ja tietosuojaratkaisut.

  ”Yrityksistä on tullut erittäin hienostuneita riskien vähentämisen, oikeudenkäyntien hallinnan ja korkeasti koulutettujen sisäisten neuvonantajien ja ulkopuolisten oikeudenkäyntiasianajajien säilyttämisen yhteydessä syytteeseen asettamiseksi tai puolustamiseksi heidän kohtaamiaan tapauksia”, sanoi Richard Krumholz, Norton Rose Fulbrightin maailmanlaajuinen oikeudenkäyntien ja riitojen johtaja.

  Kattava raportti, jossa selvitetään tutkimuksen tulokset, on saatavilla osoitteessa litigationtrends.com. Kohokohtia ovat:

  65 prosenttia vastaajista ilmoitti työllisyys- ja työriidoista vuonna 2022. He myös sijoittivat sen ensimmäiseksi tulevan vuoden eniten huolestuttavien alueiden joukkoon, lisääntyneiden täytäntöönpanotoimien keskellä, lisääntyvä ammattiliittotoiminta ja lisääntynyt keskittyminen sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja DEI: ään.

  Kyberturvallisuus, tietosuoja ja tietosuoja ovat myös mielessä, kolmasosa vastaajista koki oikeudenkäyntejä tällä alalla viime vuonna. Se oli numero kaksi aluetta, jolla vastaajat odottavat riitojen altistumisen kasvavan vuonna 2023.

  Yli neljännes vastaajista (28%) sanoi, että heidän altistumisensa ympäristö-, sosiaali- ja hallintotapoille (ESG) lisääntyi vuonna 2022, ja 24% odottaa lisääntyvän altistumisen tulevana vuonna.

  Ryhmänkanteen toiminta ja riski ovat rinnakkain laajemman oikeudenkäyntiympäristön kanssa, ja työllisyys ja työvoima on tunnistettu yleisimmäksi ryhmäkanteen tyypiksi, joka kohdattiin vuonna 2022. Se oli myös johtava tulevaisuuden huolenaihe ryhmäkanteiden suhteen, jota seuraa kyberturvallisuus, tietosuoja ja tietosuoja, ESG sijoittui kolmanneksi.

  Terveydenhuolto, biotieeet mukaan lukien, ja vähittäiskauppa olivat johtavia toimialoja sääntelymenettelyjen odotettavissa olevan nousun suhteen. Näiden alojen vastaajista 46 prosenttia ja 45 prosenttia ennustaa kasvua tulevana vuonna.

  Kolmekymmentäkuusi prosenttia kyselyyn osallistuneista yritysneuvojista odottaa lisäävänsä sisäisten riita-asioiden määrää vuonna 2023, mikä oli edellisen vuoden 22%.

  Vuonna 2004 esitelty Norton Rose Fulbrightin Annual Litigation Trends Survey on pisin yritysneuvonantajan tutkimus oikeudenkäynteihin liittyvistä kysymyksistä ja trendeistä.

  Norton Rose Fulbright

  Globaali asianajotoimisto Norton Rose Fulbright tarjoaa maailman merkittävimmistä yrityksistä ja rahoituslaitoksista täyden liikejuridipalvelun. Norton Rose Fulbrightilla on yli 4 000 asianajajaa ja muuta oikeudellista henkilöstöä Euroopassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Latinalaisessa Amerikassa, Aasiassa, Australiassa, Afrikassa ja Lähi-idässä. Sillä on toimistot yli 50 kaupungissa ympäri maailmaa, mukaan lukien Lontoo, Houston, New York, Toronto, Mexico City, Hongkong, Sydney ja Johannesburg.

  Norton Rose Fulbright on tunnustettu toimialansa keskittymisestä kaikilla avainaloilla: rahoituslaitokset; energiaa, infrastruktuuri ja resurssit; kuljetus; tekniikkaa; biotieeet ja terveydenhuolto; kuluttajamarkkinoilla. Globaalin riskineuvontaryhmänsä kautta, yritys hyödyntää alan kokemustaan laillisuuden tuntemuksella, sääntely, vaatimustenmukaisuus- ja hallintokysymykset tarjotakseen asiakkaille käytännön ratkaisuja liiketoiminnan oikeudellisiin ja sääntelyyn liittyviin riskeihin.

  Toimii globaalien laatuperiaatteidensa mukaisesti, yhtenäisyys ja rehellisyys, Norton Rose Fulbright pyrkii tarjoamaan korkeimman mahdollisen oikeudellisen palvelun jokaisessa toimistossaan ja ylläpitämään tätä laatutasoa kaikissa yhteyspisteissä.

  Norton Rose Fulbright Verein, sveitsiläinen verein, auttaa koordinoimaan Norton Rose Fulbright -jäsenten toimintaa, mutta ei itse tarjoa oikeudellisia palveluja asiakkaille. Lisätietoja on osoitteessa nortonrosefulbright.com/legal-notices.

  Lue alkuperäinen julkaisu.

  Lisä lukeminen

  Juokseva lista: ylin 100+ eDiscovery-palveluntarjoajat

  CompleDiscovery Industry Surveys

  Lähde: CompleDiscovery