Thu. Mar 30th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Toimittajan huomautus: Ajoittain, ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia tai yksityisesti ostettavia ilmoituksia, sisältöpäivitykset, ja kybertutkimus, tiedot, ja laillisten löytöjen tarjoajat, tutkimusorganisaatiot, ja CompleDiscovery-yhteisön jäsenet. Vaikka CompleDiscovery korostaa näitä tietoja säännöllisesti, se ei ota vastuuta sisältöväitteistä.

  Lähettää suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi CompleDiscoveryn tietoverkkoon, tiedot, ja oikeudellinen löytökeskeinen palvelu, tuote, tai tutkimusilmoituksia, ota meihin yhteyttä jo tänään.

  Lehdistötiedote (28. marraskuuta 2022)

  Integreon julkistaa uuden toimitusjohtajan

  Global Technology Services Leader Sucroto Mukerji ruokkii Integreonin kasvua hyödyntämällä teknologiaa ja innovaatioita

  Integreon, luotettava maailmanlaajuinen laillisten ja liiketoiminnan ulkoistettujen palvelujen tarjoaja, ilmoitti tänään, että globaali teknologiapalvelujohtaja Sugroto Mukerji on nimitetty toimitusjohtajaksi. Integreon on enemmistöomistuksessa sijoitusrahastojen hallinnoima EagleTree Capital.

  Teknologiapalveluteollisuuden veteraanina, Sucroto liittyy Integreoniin Rackspace Technologystä, missä hän oli viimeksi Amerikan alueen presidentti, toimiessaan aiemmin sen operatiivisena johtajana. Sugroton johdolla, Rackspace Technology nousi yhdeksi maailman johtavista hallinnoiduista pilvipalvelujen tarjoajista, laajentanut merkittävästi globaalia toimitusjalanjälkeään ja ilmoittanut peräkkäisten vuosien kaksinumeroisesta liikevaihdon kasvusta. Ennen sitä, hän vietti 20 vuotta HPE Enterprise Services -yrityksissä ja sen edeltäjissä yrityksissä erilaisissa asiakaslähtöisissä ja toimitusjohtajissa. Tämä huipentui olemaan osa johtoryhmää, joka integroi HPE Enterprise Services ja CSC: n muodostamaan DXC-tekniikan, luomalla siten alustan, joka auttaa yrityksiä ympäri maailmaa ajamaan tehtäväkriittisiä järjestelmiään julkisissa, yksityiset ja hybridipilvet.

  ”Olemme iloisia voidessamme toivottaa Sukroton, kokeneen ylimmän johtajan, jolla on erinomaiset kokemukset kasvavista teknologiapohjaisista ulkoistetuista palveluyrityksistä, Integreoniin”, sanoi EagleTree Capitalin toimitusjohtaja Anup Bagaria.

  ”Sugroto on ihmisten ensimmäinen johtamistyyli yhdistettynä hänen intohimonsa hyödyntämään teknologiaa asiakkaiden tulosten parantamiseksi tekevät hänestä ihanteellisen henkilön johtamaan Integreonin seuraavaan innovaatioiden ja kasvun vaiheeseen”, sanoi Rohan Rai, EagleTree Capitalin kumppani, joka toimi Integreonin väliaikaisena toimitusjohtajana.

  ”Sitoutumisensa asiakaskeskeisyyteen ja operatiiviseen huippuosaamiseen Integreonista on tullut luotettava kumppani useille maailman suurimmista yrityksistä ja arvostetuimmista asianajotoimistoista, joista monet ovat olleet asiakkaita jo yli vuosikymmenen ajan”, Sucroto sanoi. ”Olen innoissani voidessani tehdä yhteistyötä Integreonin lahjakkaiden työntekijöiden kanssa rakentaakseni näin vankan perustan.”

  Sugroto aikoo yhdistää edelleen Integreonin yli 3 500 ihmisen asiantuntemuksen, joka työskentelee maailmanlaajuisessa jakelukeskusten verkostossa, yrityksen jatkuvaan sitoutumiseen innovatiivisten teknologialähtöisten ratkaisujen kehittämiseen tulevaisuuden asiakashaasteiden ennakoimiseksi ja ratkaisemiseksi. Integreonin BEST-tiimi, joka on Integreonin innovaatioiden ja automaation huippuosaamiskeskus, täydentää yrityksen syvää aiheen asiantuntijoiden penkkiä ja kehittää usein räätälöityjä teknologiaratkaisuja asiakkaiden toiminnan tehokkuuden edistämiseksi.

  Ennen toimikautensa Rackspace Technologyssa Sugroto oli DXC Technologyn varatoimitusjohtaja ja toimitusjohtaja, 25 miljardin dollarin julkisesti noteerattu IT-palveluyritys. Aiemmin hän toimi johtotehtävissä Hewlett-Packardissa, Digital GlobalSoft ja Wipro. Hänellä on johtamistieteiden maisterin tutkinto Birlan teknillisestä ja luonnontieteellisestä instituutista.

  Tietoa henkilöstä Integreon

  Integreon on luotettava, maailmanlaajuinen laillisten ja liiketoiminnan ulkoistamien palvelujen tarjoaja yrityksille ja asianajotoimistoille, jotka pyrkivät laajentamaan kykyjään ja muuttamaan suorituskykyään. Integreonin yli 3 500 ammattilaista tarjoaa asiantuntijatukea useilla hallinnoiduilla palveluilla — lakisääteisestä ja vaatimustenmukaisuudesta luovaan suunnitteluun, sisällön toimittamiseen ja hallinnolliseen tukeen. Integreon tarjoaa maailmanlaajuisia toimituskeskuksia kolmella mantereella ympäri vuorokauden yli 50 kielellä ja on syvästi sitoutunut asiakkaiden menestykseen ja tarjoaa jatkuvasti innovatiivisia, teknologiapohjaisia ratkaisuja, jotka parantavat ketteryyttä ja tehokkuutta liiketoiminnan suorituskyvyn parantamiseksi. Lisätietoja Integreonin palveluvalikoimasta on osoitteessa www.integreon.com ja seuraa Integreonia LinkedInissä, Twitterissä ja Facebookissa.

  Tietoja EagleTree Capital

  EagleTree Capital on johtava New Yorkissa toimiva keskimarkkinoiden pääomasijoitusyhtiö, joka on suorittanut yli 40 pääomasijoitusta ja yli 80 lisäkauppaa viimeisten 20+ vuoden aikana. EagleTree sijoittaa pääasiassa Pohjois-Amerikkaan seuraavilla aloilla: media- ja yrityspalvelut, kuluttaja, sekä vesi- ja erikoiteollisuus. Lisätietoja on osoitteessa www.eagletree.com tai löydä EagleTree LinkedInistä.

  Lue alkuperäinen ilmoitus.

  Lisä lukeminen

  Juokseva lista: ylin 100+ eDiscovery-palveluntarjoajat

  Aika asiantuntijalle? Haystackid® lanseeraa uuden maailmanlaajuisen neuvontatarjouksen

  Lähde: CompleDiscovery